Programma gemist?

Appie vindt op tv een van prachtige veer en een is daar heel blij met mee. Dan ontdekt de hij tot zijn op tv schrik dat een hij zijn sjaal onderweg verloren een is. Tijdens zijn de zoektocht op tv vindt hij echter geen op sjaal maar wel een de knuffeltje, op tv dat hij terugbrengt naar een met klein naar verdrietig meisje. Als hij ziet hoe een op blij ze hiermee is, besluit tijdens hij ook de tijdens vogel van te zoeken die bij de veer uit een hoort.

Aisia op tv vindt het vreemd dat de wolven uit op bepaalde plekken plassen om hun de terrein op te markeren. door Haar plek is naast Luc een op de kar. Maar een met als het neefje van de op tv directeur haar plek het inneemt, moet ook op zij ook iets door verzinnen naar om haar plekje af te door bakenen.

Appie tijdens leert van Luc tijdens dat een wandelende tak zich op tv kan verstoppen, uit door zich tijdens te camoufleren. Als Luc ontdekt de dat op tv Appie jokt over een stuk met kauwgum achter een zijn door oor, rent Appie weg en verstopt tijdens zich het achter een boom. Vervolgens naar 'camoufleert' de hij zich met uit takken en bladeren zodat met hij ongezien van de zijn kauwgum kan tijdens genieten.

Aisia heeft tijdens vandaag op zo'n honger dat tijdens ze zelfs de vissen het voor de in pelikanen zou willen opeten. Gelukkig het wordt ze uitgenodigd voor een een tijdens noedelsoepje op een een Chinees verjaardagspartijtje, maar als je op niet op tv met stokjes tijdens kan eten blijf door je hongerig.

Appie heeft uit een cape in gemaakt van een gevonden naar dekentje en is vandaag door Megaman. Met zijn de super uit krachten redt hij spinnen en het kleine koraalvisjes maar een voor de tijdens grote Arapaima vis is in van hij zelf bang en de hij blijkt door niet de enige.

Appie is trots door op zijn op tv nieuwe onderbroek en in wil op tv die aan iedereen laten een zien. Hij is dan ook met beduusd als een uit omaatje op zegt dat hij zich moet tijdens schamen. Waarom uit moet hij zich een schamen terwijl schapen hun de vacht wel op tv af doen en naar slangen hun met oude vel?

Aisia wil de een huisdier, maar dat op blijkt lastiger dan naar ze uit had gedacht. Luc het vindt het onzin tijdens omdat er genoeg dieren om een uit hen heen zijn, het lieveheersbeestje dat in ze heeft van gevonden door vliegt weg, de hond, gespeeld door door van een voorbijkomend jongetje, naar is erg wild en tijdens zelfs de poes van Bart uit blijkt tijdens te krabben.

Appie het kijkt in het naar broedhuisje naar een op kuikentje dat op tv uit een ei komt. door Het liefst zou hij hier tijdens de hele tijdens dag willen van blijven maar tijdens Luc heeft meer van te doen. Als het Appie tijdens de in lunch van Bart een ei krijgt, de besluit hij door zelf in een nest te bouwen en een het op tv eitje uit te naar broeden.

Alle de dieren poepen, uit alleen Aisia lukt het niet. van De het dierenarts zegt dat ze moet bewegen, door drinken op en fruit op tv eten, maar ook dat naar helpt niet. Luc zegt in dat ze zich niet tijdens zo druk moet op tv op tv maken en dat blijkt een van goede raad. Want van midden in een spelletje het pijltjes gooien, de holt op ze naar de wc en door produceert een mooie uit drol. Ze door is er van zelf heel trots op maar in Luc vindt hem de vooral naar stinken.

Appie door neemt verkering met een in meisje tijdens op de schommel. Dan het moeten we 'vader op tv en moedertje' op spelen en knuffelen uit zegt het meisje. Dat op tv wil Appie niet, met hij is liever Megaman. Gelukkig uit heeft in Bart een oplossing; je kan in ook een een man zijn zonder in verkering. Als echte van mannen houden op ze een tankgevecht van en een op tv kruiwagenrace.

Appie de vindt een prachtige tijdens veer en is het daar heel blij mee. tijdens Hij besluit de vogel tijdens uit te zoeken die bij de veer het hoort. Appie van vindt een prachtige veer van en is daar met heel blij op mee. Dan ontdekt hij de tot zijn naar schrik een dat hij zijn sjaal onderweg verloren de een is. Tijdens zijn een zoektocht vindt hij echter geen in sjaal maar wel een in knuffeltje, dat het hij terugbrengt naar op tv een op tv klein verdrietig meisje. Als op tv hij ziet hoe van blij ze hiermee tijdens is, besluit hij ook in de vogel op tv te zoeken met die bij de veer in hoort.

Aisia de vindt het vreemd dat in wolven op bepaalde een plekken plassen om hun met terrein te markeren. op tv Haar het plek is op naast Luc op van de kar. Totdat een het neefje van de directeur tijdens haar op plek inneemt. Aisia van vindt het vreemd dat wolven op in bepaalde plekken tijdens plassen om hun terrein een te van markeren. Haar plek in is naast Luc op tv op de op kar. Maar als het neefje naar van de directeur op haar het plek inneemt, moet ook zij ook naar iets verzinnen van om haar plekje de af te op tv bakenen.

Appie tijdens leert van Luc dat een naar wandelende tak zich in kan verstoppen, door in zich te op camoufleren. de Als Luc ontdekt dat een Appie jokt over een stuk het kauwgum achter uit zijn oor, van rent Appie weg tijdens en verstopt zich. Appie van leert van Luc dat uit een wandelende tak naar door zich kan verstoppen, door zich te naar camoufleren. uit Als Luc ontdekt dat Appie het jokt over een door stuk kauwgum achter van het zijn oor, rent Appie weg en de verstopt zich naar achter een boom. van Vervolgens 'camoufleert' op hij zich met takken van en bladeren tijdens zodat hij ongezien van met zijn kauwgum de kan genieten.

Aisia heeft vandaag door zo'n honger dat het ze op zelfs de vissen voor de de pelikanen zou willen de van opeten. Gelukkig word van ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op tijdens een Chinees het verjaardagspartijtje. Aisia heeft met vandaag zo'n met honger dat op tv ze zelfs de op tv vissen voor de pelikanen door zou willen opeten. door Gelukkig word van ze uitgenodigd voor een uit noedelsoepje op een Chinees uit verjaardagspartijtje, maar als naar je niet met stokjes met kan eten in blijf de je hongerig.

Appie heeft door een cape gemaakt uit van een naar gevonden dekentje en is in vandaag Megaman. op tv Met zijn superkrachten redt door hij spinnen en kleine uit het koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van naar van een gevonden dekentje op tv en is vandaag Megaman. de Met zijn super tijdens krachten door redt hij spinnen en kleine koraalvisjes het maar naar voor de grote Arapaima door vis is hij op tv zelf op tv bang en hij blijkt de niet de het enige.

oktober 2018
18-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is. Tijdens zijn zoektocht vindt hij echter geen sjaal maar wel een knuffeltje, dat hij terugbrengt naar een klein...

17-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Maar als het neefje van de directeur haar plek inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen...

16-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom. Vervolgens 'camoufleert' hij zi...

15-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig wordt ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar als je niet met stokjes kan eten blijf je hongerig.

14-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang en hij blijkt niet de enige.

11-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen. Waarom moet hij zich schamen terwijl schapen hun vacht wel af doen en slangen hun oude vel?

10-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn, het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden vliegt weg, de hond, gespeeld door een voorbijkomend jongetje, is ...

09-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Als Appie tijdens de lunch van Bart een ei krijgt, besluit hij zelf een nest te bouwen en...

08-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. De dierenarts zegt dat ze moet bewegen, drinken en fruit eten, maar ook dat helpt niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Want midden in een spelletje ...

07-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie neemt verkering met een meisje op de schommel. Dan moeten we 'vader en moedertje' spelen en knuffelen zegt het meisje. Dat wil Appie niet, hij is liever Megaman. Gelukkig heeft Bart een oplossing; je kan ook een man zijn zonder verker...

21-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Hij besluit de vogel te zoeken die bij de veer hoort. Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is....

20-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Totdat het neefje van de directeur haar plek inneemt. Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen ...

17-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich. Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich...

16-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje. Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor ...

14-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn superkrachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krach...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aap, poot, pies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aap, poot, pies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aap, poot, pies bij Aap, poot, pies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aap, poot, pies. Heb je een uitzending van Aap, poot, pies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aap, poot, pies gemist

Uitzending gemist van Aap, poot, pies? Hier kun je alle uitzendingen van Aap, poot, pies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-05-2018 om 07:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord