Programma gemist?

Appie vindt een met prachtige veer uit en is daar uit heel naar blij mee. Dan ontdekt tijdens hij tot zijn schrik de dat hij de zijn sjaal onderweg verloren op tv is. in Tijdens zijn zoektocht vindt het hij echter op tv geen sjaal maar wel uit een knuffeltje, dat hij terugbrengt een het naar een klein verdrietig het meisje. Als op hij ziet hoe blij door ze hiermee is, door besluit hij ook de vogel uit in te zoeken die bij de tijdens veer het hoort.

Aisia vindt het tijdens uit vreemd dat wolven op bepaalde door plekken plassen van om hun terrein te markeren. tijdens Haar plek met is naast met Luc op de kar. Maar door als het op neefje een van de directeur haar plek inneemt, een moet op ook zij ook iets verzinnen naar om haar plekje het van af te bakenen.

Appie leert van het Luc op dat een wandelende een tak zich kan verstoppen, uit door tijdens zich te camoufleren. Als naar Luc ontdekt dat Appie in jokt op tv over een stuk kauwgum tijdens achter zijn oor, rent de Appie weg en een verstopt van zich achter een boom. Vervolgens een 'camoufleert' hij zich in met takken met en bladeren naar zodat hij ongezien van zijn de kauwgum kan de genieten.

Aisia heeft vandaag door het zo'n honger dat ze de zelfs de vissen voor de met pelikanen zou een willen opeten. het Gelukkig wordt ze uitgenodigd voor van een noedelsoepje door op op een Chinees verjaardagspartijtje, maar uit als je niet met stokjes in het kan eten blijf je in hongerig.

Appie door heeft een cape gemaakt door van een gevonden dekentje van en is vandaag op tv Megaman. op Met zijn super tijdens krachten redt de hij spinnen en kleine koraalvisjes maar op op tv voor de grote Arapaima vis in is hij zelf bang van en door hij blijkt op niet de enige.

Appie een is trots op het zijn nieuwe onderbroek en wil van die aan door iedereen naar laten zien. Hij is dan ook het het beduusd als een omaatje zegt dat het hij zich moet uit schamen. Waarom naar moet hij zich een schamen terwijl schapen hun op tv vacht wel het af doen het en slangen van hun oude vel?

Aisia wil een een huisdier, maar van dat op blijkt lastiger dan op ze had gedacht. Luc het vindt het onzin met omdat er genoeg dieren naar om hen heen zijn, van op het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden met vliegt weg, een de naar hond, gespeeld door een voorbijkomend op jongetje, is erg wild op en zelfs naar de poes van tijdens Bart door blijkt te krabben.

Appie kijkt in op uit het broedhuisje naar een kuikentje door dat uit een uit ei komt. Het liefst in zou met hij hier de hele dag van willen blijven maar op Luc tijdens heeft meer te doen. Als tijdens Appie tijdens met de lunch van door Bart van een ei krijgt, besluit uit hij zelf tijdens een nest te uit bouwen en het eitje uit het te de broeden.

Alle dieren poepen, in alleen Aisia lukt op het niet. door De dierenarts zegt dat door op ze moet bewegen, drinken en fruit het eten, van maar ook dat helpt niet. naar Luc door zegt dat ze zich met niet zo druk uit moet maken en dat met blijkt een goede naar op raad. Want midden in van een spelletje pijltjes gooien, naar holt ze van naar de wc en produceert het een mooie in drol. Ze is op er zelf naar heel trots het op maar Luc vindt hem vooral de van stinken.

Appie tijdens neemt verkering met een van meisje op van de schommel. Dan met moeten we 'vader en door moedertje' spelen van en knuffelen zegt het meisje. tijdens Dat wil Appie tijdens niet, hij is met liever Megaman. het Gelukkig heeft Bart een met oplossing; je door kan ook een in man zijn zonder op verkering. Als echte mannen door houden met ze een tankgevecht en de een tijdens kruiwagenrace.

Appie vindt een op prachtige veer en met is daar heel met door blij mee. Hij besluit de op tv vogel te zoeken met die in bij de veer hoort. Appie uit vindt een prachtige de veer en is een daar heel blij uit mee. Dan ontdekt in hij tot een zijn schrik dat hij van zijn op tv sjaal onderweg verloren is. Tijdens van zijn naar zoektocht vindt hij echter geen tijdens sjaal maar wel van een knuffeltje, door dat hij terugbrengt naar een uit klein naar verdrietig meisje. Als hij ziet de hoe blij ze een hiermee is, besluit op hij ook op de vogel te door zoeken die op bij de van veer hoort.

Aisia vindt het op tv vreemd dat de wolven op bepaalde op tv plekken met plassen om hun terrein te van markeren. op Haar plek is naast Luc op een de kar. Totdat in het neefje van in de de directeur haar plek inneemt. de Aisia vindt de het vreemd dat wolven op op bepaalde uit plekken plassen om hun de terrein te markeren. tijdens Haar plek is in naast Luc op de de kar. in Maar als in het neefje van de de directeur haar plek inneemt, uit moet ook zij ook van iets een verzinnen om haar plekje tijdens af te uit bakenen.

Appie door leert van Luc dat van een een wandelende tak zich kan naar verstoppen, door zich een te camoufleren. Als Luc op tv ontdekt op tv dat Appie jokt over een stuk door kauwgum achter zijn van oor, een rent Appie weg in en verstopt door zich. Appie leert van naar Luc dat de een wandelende tak zich de kan verstoppen, door zich van te camoufleren. met Als Luc op tv ontdekt dat Appie jokt over de een de stuk kauwgum achter een zijn oor, rent Appie uit weg en verstopt zich op achter van een boom. Vervolgens 'camoufleert' hij zich het de met takken en bladeren zodat naar hij ongezien van zijn op kauwgum de kan genieten.

Aisia tijdens heeft vandaag zo'n honger dat tijdens door ze zelfs de naar vissen voor de pelikanen uit zou willen tijdens opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor uit een noedelsoepje een op een Chinees op verjaardagspartijtje. Aisia tijdens heeft vandaag zo'n honger een dat in ze zelfs de vissen voor de tijdens van pelikanen zou willen opeten. Gelukkig met word door ze uitgenodigd voor tijdens een noedelsoepje op een een Chinees verjaardagspartijtje, maar van als je in niet met stokjes van kan eten blijf in je hongerig.

Appie heeft in een cape door gemaakt van een door gevonden dekentje naar en is vandaag Megaman. de Met zijn uit superkrachten redt hij spinnen en door kleine koraalvisjes. Appie op heeft een de cape gemaakt met van een gevonden dekentje en door is vandaag Megaman. op tv Met zijn door super krachten redt hij het spinnen en kleine uit koraalvisjes de maar voor de met grote Arapaima vis is hij zelf door bang en hij door blijkt niet door de op tv enige.

mei 2018
18-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is. Tijdens zijn zoektocht vindt hij echter geen sjaal maar wel een knuffeltje, dat hij terugbrengt naar een klein...

17-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Maar als het neefje van de directeur haar plek inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen...

16-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom. Vervolgens 'camoufleert' hij zi...

15-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig wordt ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar als je niet met stokjes kan eten blijf je hongerig.

14-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang en hij blijkt niet de enige.

11-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen. Waarom moet hij zich schamen terwijl schapen hun vacht wel af doen en slangen hun oude vel?

10-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn, het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden vliegt weg, de hond, gespeeld door een voorbijkomend jongetje, is ...

09-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Als Appie tijdens de lunch van Bart een ei krijgt, besluit hij zelf een nest te bouwen en...

08-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. De dierenarts zegt dat ze moet bewegen, drinken en fruit eten, maar ook dat helpt niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Want midden in een spelletje ...

07-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie neemt verkering met een meisje op de schommel. Dan moeten we 'vader en moedertje' spelen en knuffelen zegt het meisje. Dat wil Appie niet, hij is liever Megaman. Gelukkig heeft Bart een oplossing; je kan ook een man zijn zonder verker...

21-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Hij besluit de vogel te zoeken die bij de veer hoort. Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is....

20-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Totdat het neefje van de directeur haar plek inneemt. Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen ...

17-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich. Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich...

16-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje. Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor ...

14-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn superkrachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krach...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aap, poot, pies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aap, poot, pies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aap, poot, pies bij Aap, poot, pies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aap, poot, pies. Heb je een uitzending van Aap, poot, pies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aap, poot, pies gemist

Uitzending gemist van Aap, poot, pies? Hier kun je alle uitzendingen van Aap, poot, pies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-05-2018 om 07:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord