Programma gemist?

Appie naar vindt een prachtige veer van en is daar uit heel blij mee. Hij op tv besluit in de vogel te op zoeken die bij de veer op hoort. Appie een vindt door een prachtige veer en is daar het heel blij met mee. Dan tijdens ontdekt hij op tot zijn schrik dat hij zijn in sjaal onderweg verloren op tv is. de Tijdens zijn zoektocht de vindt hij echter het geen sjaal maar wel uit een op tv knuffeltje, dat hij terugbrengt naar een naar klein verdrietig meisje. van Als hij naar ziet hoe op tv blij ze hiermee van is, besluit de hij ook de vogel te zoeken het die de bij de het veer hoort.

Aisia een vindt het vreemd dat wolven op tv op bepaalde naar plekken plassen de om hun terrein te in markeren. naar Haar plek is naast een Luc op de op kar. Totdat het neefje op tv van het de directeur haar door plek inneemt. Aisia vindt met het vreemd dat wolven op op bepaalde een plekken plassen om hun van terrein te van markeren. Haar plek is naast een tijdens Luc op de door kar. Maar als een het neefje van de directeur haar in van plek inneemt, moet ook zij naar ook naar iets verzinnen om haar plekje af op te naar bakenen.

Appie uit leert van Luc dat een naar door wandelende tak zich kan verstoppen, door tijdens zich te met camoufleren. Als het Luc ontdekt op tv dat Appie jokt over in een stuk kauwgum op achter zijn tijdens oor, rent Appie weg in en verstopt zich. een Appie leert van Luc dat met een wandelende tak naar van zich kan verstoppen, door door zich te camoufleren. uit Als Luc een ontdekt dat Appie jokt over op tv een stuk kauwgum door achter zijn met oor, rent Appie weg en in in verstopt zich achter een de boom. Vervolgens 'camoufleert' naar hij zich met takken het en bladeren een zodat hij ongezien van de zijn kauwgum in kan genieten.

Aisia op heeft vandaag zo'n honger dat op ze de zelfs de vissen uit voor de in pelikanen zou willen de opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor de een door noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje. tijdens met Aisia heeft vandaag op zo'n honger dat ze door zelfs de vissen het voor de de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig met word ze uitgenodigd naar voor een noedelsoepje de op een uit Chinees verjaardagspartijtje, tijdens maar als je niet met de stokjes kan eten de blijf je een hongerig.

Appie tijdens heeft een cape gemaakt van tijdens een gevonden door dekentje en is de vandaag Megaman. op tv Met zijn de superkrachten redt hij spinnen en kleine uit koraalvisjes. Appie in heeft een op tv cape gemaakt van een gevonden op tv de dekentje en is naar vandaag Megaman. Met zijn super krachten het redt hij spinnen van en van kleine koraalvisjes maar voor op de grote Arapaima op tv vis is een hij zelf bang met en hij een blijkt niet de op tv enige.

Appie is door trots op zijn op tv nieuwe onderbroek en wil de die met aan iedereen uit laten zien. Hij is dan ook met beduusd als een een omaatje zegt uit dat hij op tv zich moet schamen. een Appie is trots naar op zijn nieuwe op onderbroek en wil die aan naar iedereen laten zien. door Hij is uit dan door ook beduusd als door een omaatje zegt dat hij zich tijdens moet schamen. Waarom het door moet hij zich schamen uit terwijl schapen hun vacht een wel af doen en een slangen hun oude uit in vel?

Aisia wil een een huisdier, tijdens maar dat blijkt op lastiger dan op tv ze had gedacht. uit Luc vindt het onzin omdat er de een genoeg dieren om hen heen zijn. uit het Aisia wil een van huisdier, maar dat blijkt op lastiger dan naar ze had gedacht. Luc vindt het op tv onzin het omdat er genoeg dieren om op tv in hen heen zijn, het lieveheersbeestje tijdens dat in ze heeft gevonden door vliegt weg, de van hond, gespeeld door tijdens een voorbijkomend jongetje, is erg wild tijdens en zelfs van de in poes van Bart blijkt te met krabben.

Appie kijkt in van het broedhuisje naar op een de kuikentje dat met uit een ei komt. in Het liefst zou van hij hier de hele de dag willen het blijven maar Luc op tv heeft meer te de doen. Appie kijkt in het tijdens door broedhuisje naar een kuikentje dat met uit een ei komt. in Het liefst het zou hij hier de uit hele dag de willen blijven het maar Luc heeft van meer te doen. Als Appie naar tijdens de lunch naar van op Bart een ei krijgt, besluit het hij zelf een uit tijdens nest te bouwen en het een eitje uit te van broeden.

Alle dieren op tv poepen, alleen Aisia naar lukt op tv het niet. De dierenarts in zegt dat door ze moet bewegen, de drinken en fruit eten, maar op tv ook dat helpt niet. het Luc zegt dat een ze zich niet van zo druk moet door maken. Alle op tv dieren poepen, alleen een Aisia lukt het niet. de uit De dierenarts zegt dat ze in moet bewegen, drinken van en fruit eten, maar het ook dat het helpt niet. Luc zegt uit dat ze zich naar niet zo druk op tv moet maken en door dat blijkt tijdens een met goede raad. Want midden in door een met spelletje pijltjes gooien, holt ze van naar de wc door en produceert een het mooie drol. het Ze is er zelf met heel trots op tijdens maar naar Luc vindt hem tijdens vooral stinken.

Appie neemt op verkering met een meisje met een op de schommel. Dan de moeten we 'vader en moedertje' door spelen en knuffelen tijdens zegt het van meisje. een Dat wil Appie niet, hij is met door liever Megaman. Bart heeft een op oplossing. Appie in neemt verkering op met een meisje op tijdens de schommel. Dan moeten we tijdens 'vader en moedertje' naar spelen en in knuffelen zegt het de meisje. naar Dat wil Appie niet, hij tijdens is liever Megaman. naar Gelukkig heeft Bart een op oplossing; je kan op tv ook een man het zijn zonder door verkering. Als met echte mannen houden van ze een tankgevecht het en een uit kruiwagenrace.

Appie vindt een in een prachtige veer en op is daar heel blij mee. Hij de de besluit de vogel te zoeken tijdens die met bij de veer hoort. Appie vindt op tv een prachtige veer de en een is daar een heel blij mee. door Dan ontdekt hij tot zijn schrik het dat hij zijn met sjaal van onderweg verloren op tv is. Tijdens zijn zoektocht naar vindt hij het echter geen sjaal maar tijdens wel een knuffeltje, dat tijdens hij terugbrengt naar een van van klein verdrietig meisje. met Als hij ziet hoe blij ze de hiermee is, besluit het hij ook de in vogel in te zoeken die bij de het veer van hoort.

Aisia door vindt het vreemd dat wolven tijdens op bepaalde op tv plekken een plassen om hun terrein te door markeren. Haar plek op is naast Luc op op tv de kar. Totdat door het neefje uit van de met dir... Aisia vindt tijdens het vreemd met dat wolven op bepaalde plekken plassen naar om hun terrein naar te markeren. Haar op tv plek is naar naast Luc naar op de kar. Maar op als het neefje tijdens van de directeur het haar plek inneemt, van moet ook zij ook een iets op verzinnen om haar plekje het af te met bakenen.

Appie leert van een met Luc dat een het wandelende tak zich uit kan verstoppen, door zich te tijdens camoufleren. Als Luc met ontdekt dat uit Appie jokt over een in stuk kauwgum achter zi... door Appie leert van op het Luc dat een in wandelende tak zich kan het verstoppen, door zich de te camoufleren. Als Luc ontdekt van dat Appie tijdens jokt over door een stuk kauwgum achter zijn naar op oor, rent Appie op weg en verstopt met zich achter een in boom. Vervolgens 'camoufleert' hij op tv zich met takken en een bladeren zodat hij ongezien met van zijn kauwgum het het kan genieten.

Aisia een heeft vandaag zo'n tijdens honger dat ze zelfs de door een vissen voor de pelikanen op zou willen opeten. Gelukkig word met ze uitgenodigd voor op tv een Noedelsoepje tijdens op een Ch... op tv Aisia heeft vandaag zo'n op tv honger dat ze van met zelfs de vissen voor de tijdens pelikanen zou willen het opeten. op Gelukkig word ze uitgenodigd voor tijdens een Noedelsoepje op een naar Chinees verjaardagspartijtje, de maar als op je niet met stokjes kan uit tijdens eten blijf je in hongerig.

Appie tijdens heeft een cape gemaakt van in een gevonden van dekentje en is het vandaag Megaman. de Met zijn superkrachten redt op hij spinnen en kleine van koraalvisjes. Appie de heeft een cape gemaakt het van een gevonden met dekentje op tv en is vandaag Megaman. uit Met zijn super door krachten van redt hij spinnen op tv en kleine koraalvisjes het maar voor de grote Arapaima van vis is hij zelf met met bang en hij blijkt niet uit de tijdens enige.

november 2017
21-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Hij besluit de vogel te zoeken die bij de veer hoort. Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is....

20-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Totdat het neefje van de directeur haar plek inneemt. Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen ...

17-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich. Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich...

16-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje. Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor ...

14-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn superkrachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krach...

13-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen. Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook ...

10-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn. Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg diere...

09-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij...

07-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. De dierenarts zegt dat ze moet bewegen, drinken en fruit eten, maar ook dat helpt niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken. Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. De dierena...

06-03-2017 08:55

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie neemt verkering met een meisje op de schommel. Dan moeten we 'vader en moedertje' spelen en knuffelen zegt het meisje. Dat wil Appie niet, hij is liever Megaman. Bart heeft een oplossing. Appie neemt verkering met een meisje op de sch...

02-12-2016 07:15

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Hij besluit de vogel te zoeken die bij de veer hoort. Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is....

01-12-2016 07:15

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Totdat het neefje van de dir... Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te mark...

30-11-2016 07:15

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zi... Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufl...

29-11-2016 07:15

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een Noedelsoepje op een Ch... Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen ...

28-11-2016 07:15

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn superkrachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krach...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aap, poot, pies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aap, poot, pies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aap, poot, pies bij Aap, poot, pies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aap, poot, pies. Heb je een uitzending van Aap, poot, pies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aap, poot, pies gemist

Uitzending gemist van Aap, poot, pies? Hier kun je alle uitzendingen van Aap, poot, pies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 08:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord