Programma gemist?

Met uitzonderlijke toestemming met van het in Ministerie uit van Justitie toont door de documentaire 'Hier is een het nooit stil' het (A Quiet Place) op indringende in wijze het gevangenisleven uit van drie jongens uit tijdens met jeugd-tbs. Normaal op tv gesproken een, voor met ons, ondoordringbare wereld in van moeizame heropvoeding, talloze botsingen en de ordemaatregelen. In de film door op tv zien we hoe naar de drie jonge gevangenen op op verschillende manieren door omgaan met hun opsluiting. de Damian confronteert zijn begeleiders de met op intelligent en scherp weerwoord. Abou een heeft de neiging een baldadig te worden op de en de doorgaans zwijgzame Germain schopt in herrie in zijn een cel als hij van onbedoeld met een van de het talloze regels op heeft overtreden. Maar 'Hier is het nooit de stil' in gaat verder dan de in traditionele ?fly on tijdens the wall? in documentaire. Want niet alleen met mochten op de therapeutische gesprekken gefilmd een worden tussen de jongens door en hun psychologen, ook op door werd er toestemming verleend uit om de jonge gevangenen in ?s avonds een op tv camera mee te naar geven. Wanneer de celdeuren op ?s nachts de dichtgaan, nemen de jongens het ons met tijdens deze camera?s mee naar van de naar enige plek waar van ze alleen zijn. het Hoewel nooit herkenbaar in beeld, door laten ze in zo toch met iets van zichzelf zien. Een naar herinnering aan een goudvis een of aan uit de op tv dood van een beste vriend. in Hun op tv cel wordt een op plek van verbeelding, schuld, woede en op tv intimiteit. Hierdoor met wordt de film het mede op vormgegeven vanuit het standpunt van op de jonge gedetineerden. Sjoerd Oostrik met kon deze film tijdens op tv realiseren dankzij de tijdens IDFA 2014 op aan hem uitgereikte tijdens Mediafondsprijs voor naar het het beste documentaireplan. Het resultaat is een naar unieke en op tv intieme blik op de op tv ervaring van op tv opsluiting en verplichte het heropvoeding.

mei 2021
22-11-2016 23:05

Docu: Hier is het nooit stil

2Doc: Hier is het nooit stil - Hier is het nooit stil

Met uitzonderlijke toestemming van het Ministerie van Justitie toont de documentaire 'Hier is het nooit stil' (A Quiet Place) op indringende wijze het gevangenisleven van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal gesproken een, voor ons, ondoordr...

2Doc: Hier is het nooit stil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier is het nooit stil bij 2Doc: Hier is het nooit stil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier is het nooit stil. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier is het nooit stil gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier is het nooit stil? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier is het nooit stil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!