Programma gemist?

Met uitzonderlijke van toestemming van van het Ministerie op van Justitie toont de documentaire uit 'Hier met is het nooit stil' de (A Quiet Place) op tv op indringende wijze uit het gevangenisleven op tv van drie jongens naar met jeugd-tbs. Normaal gesproken met een, voor ons, ondoordringbare wereld door door van moeizame heropvoeding, talloze botsingen met en naar ordemaatregelen. In de film zien we in hoe de drie naar jonge gevangenen op verschillende de manieren uit omgaan met hun opsluiting. tijdens Damian confronteert zijn begeleiders op met intelligent en uit scherp weerwoord. op Abou heeft een de neiging baldadig op te worden en op tv de doorgaans zwijgzame naar Germain schopt herrie in zijn op het cel als hij van onbedoeld een van de talloze regels de met heeft overtreden. Maar 'Hier is het nooit door stil' gaat verder met dan de tijdens traditionele het ?fly on the wall? documentaire. Want op naar niet alleen mochten de therapeutische gesprekken tijdens gefilmd op worden tussen met de jongens en hun psychologen, door ook werd er toestemming tijdens met verleend om de jonge door gevangenen ?s met avonds een camera mee te uit geven. Wanneer de celdeuren ?s op tv nachts met dichtgaan, nemen de jongens uit ons in met deze camera?s mee naar de een enige plek op tv waar tijdens ze alleen zijn. Hoewel nooit herkenbaar op tv in beeld, laten op tv ze zo in toch iets naar van zichzelf zien. in Een herinnering door aan een goudvis of aan de in dood in van een beste vriend. Hun door cel het wordt een plek van het verbeelding, uit schuld, woede en de intimiteit. Hierdoor wordt de film naar mede vormgegeven vanuit het uit standpunt van in de jonge naar gedetineerden. Sjoerd Oostrik kon tijdens deze film realiseren dankzij in de tijdens IDFA op tv 2014 aan hem uitgereikte in uit Mediafondsprijs voor het beste documentaireplan. Het het door resultaat is een unieke in en intieme uit blik op de van ervaring van opsluiting en verplichte uit heropvoeding.

mei 2020
22-11-2016 23:05

Docu: Hier is het nooit stil

2Doc: Hier is het nooit stil - Hier is het nooit stil

Met uitzonderlijke toestemming van het Ministerie van Justitie toont de documentaire 'Hier is het nooit stil' (A Quiet Place) op indringende wijze het gevangenisleven van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal gesproken een, voor ons, ondoordr...

2Doc: Hier is het nooit stil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier is het nooit stil bij 2Doc: Hier is het nooit stil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier is het nooit stil. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier is het nooit stil gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier is het nooit stil? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier is het nooit stil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!