Programma gemist?

Met uitzonderlijke van toestemming van het het Ministerie van Justitie toont van met de documentaire 'Hier is een het nooit stil' met (A Quiet Place) op indringende op wijze het gevangenisleven met van drie tijdens jongens met tijdens jeugd-tbs. Normaal gesproken een, de voor ons, ondoordringbare uit wereld van moeizame heropvoeding, de naar talloze botsingen en ordemaatregelen. In de film op door zien we hoe de drie jonge de gevangenen op een verschillende manieren omgaan met het hun op tv opsluiting. Damian van confronteert zijn begeleiders met intelligent op en een scherp weerwoord. Abou heeft het de neiging op baldadig te worden en de doorgaans op zwijgzame Germain tijdens schopt het herrie in zijn een cel als hij onbedoeld een van door de talloze regels naar heeft overtreden. Maar 'Hier een is het nooit een in stil' gaat verder naar dan de traditionele ?fly on the op wall? documentaire. in Want niet alleen uit mochten de door therapeutische gesprekken gefilmd worden met tussen op tv de jongens en hun psychologen, ook op tv werd er het toestemming verleend om de van jonge uit gevangenen ?s de avonds een camera mee te geven. Wanneer in de celdeuren ?s met nachts dichtgaan, nemen uit de jongens op tv ons met deze camera?s naar op tv mee naar de enige plek van waar ze alleen zijn. het Hoewel nooit herkenbaar op in door beeld, laten in ze zo toch op tv iets van zichzelf zien. Een herinnering naar tijdens aan een goudvis of aan van de uit dood van een beste uit vriend. Hun cel wordt een met uit plek van verbeelding, schuld, een woede en uit intimiteit. Hierdoor wordt de film mede uit vormgegeven van vanuit het standpunt van in de met jonge gedetineerden. Sjoerd Oostrik kon van deze film tijdens realiseren dankzij de tijdens IDFA 2014 in aan uit hem uitgereikte Mediafondsprijs voor het uit beste documentaireplan. Het het van resultaat is een unieke het en intieme op blik op de op tv ervaring van opsluiting en door verplichte heropvoeding.

september 2020
22-11-2016 23:05

Docu: Hier is het nooit stil

2Doc: Hier is het nooit stil - Hier is het nooit stil

Met uitzonderlijke toestemming van het Ministerie van Justitie toont de documentaire 'Hier is het nooit stil' (A Quiet Place) op indringende wijze het gevangenisleven van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal gesproken een, voor ons, ondoordr...

2Doc: Hier is het nooit stil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier is het nooit stil bij 2Doc: Hier is het nooit stil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier is het nooit stil. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier is het nooit stil gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier is het nooit stil? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier is het nooit stil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!