Programma gemist?

Met uitzonderlijke uit toestemming naar van het Ministerie van Justitie van toont de documentaire 'Hier uit is het nooit op stil' (A naar Quiet Place) op de indringende wijze het gevangenisleven van tijdens van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal een gesproken op een, voor ons, ondoordringbare door wereld van moeizame heropvoeding, tijdens talloze naar botsingen en ordemaatregelen. In de met film zien tijdens we hoe de van drie jonge gevangenen op een verschillende manieren omgaan met met hun opsluiting. in Damian op confronteert zijn begeleiders met intelligent op tv en in scherp weerwoord. Abou heeft de het neiging baldadig te op worden en de met doorgaans zwijgzame Germain het schopt herrie in zijn met uit cel als hij onbedoeld een in van in de talloze regels tijdens heeft overtreden. Maar 'Hier is het nooit een stil' gaat verder naar dan in de traditionele van ?fly on the wall? een documentaire. Want niet alleen mochten met de de therapeutische gesprekken gefilmd worden door tussen de jongens naar en hun psychologen, ook uit het werd er toestemming verleend om door de jonge de gevangenen ?s avonds een van camera mee te geven. Wanneer op tv de van celdeuren ?s nachts dichtgaan, nemen de uit de jongens ons op met deze camera?s het mee naar de enige plek een waar ze alleen zijn. op tv Hoewel nooit herkenbaar een in van beeld, laten een ze zo toch met iets van zichzelf zien. Een herinnering met uit aan een goudvis of tijdens aan de dood van een naar op tv beste vriend. Hun cel wordt een op plek van verbeelding, tijdens in schuld, woede en intimiteit. Hierdoor in wordt een de film mede vormgegeven vanuit naar het op standpunt van de jonge gedetineerden. Sjoerd Oostrik het kon deze van film realiseren dankzij een de tijdens IDFA 2014 van aan hem uitgereikte door Mediafondsprijs voor op het beste documentaireplan. Het een van resultaat is een unieke en intieme op blik op de uit op ervaring van opsluiting en verplichte tijdens heropvoeding.

januari 2021
22-11-2016 23:05

Docu: Hier is het nooit stil

2Doc: Hier is het nooit stil - Hier is het nooit stil

Met uitzonderlijke toestemming van het Ministerie van Justitie toont de documentaire 'Hier is het nooit stil' (A Quiet Place) op indringende wijze het gevangenisleven van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal gesproken een, voor ons, ondoordr...

2Doc: Hier is het nooit stil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier is het nooit stil bij 2Doc: Hier is het nooit stil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier is het nooit stil. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier is het nooit stil gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier is het nooit stil? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier is het nooit stil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!