Programma gemist?

Met uitzonderlijke toestemming de van op tv het Ministerie uit van Justitie toont de het documentaire 'Hier is het nooit van in stil' (A Quiet Place) op op indringende wijze het een gevangenisleven van op drie jongens met jeugd-tbs. Normaal naar gesproken een, uit voor ons, ondoordringbare uit wereld van moeizame van heropvoeding, talloze botsingen van en ordemaatregelen. In de naar film zien uit we hoe de drie jonge in tijdens gevangenen op verschillende manieren omgaan met door hun in opsluiting. Damian in confronteert zijn begeleiders met intelligent en tijdens een scherp weerwoord. Abou heeft door de neiging baldadig door te worden en naar de doorgaans zwijgzame Germain uit schopt herrie in van zijn op tv cel als hij onbedoeld met een van de talloze een regels heeft overtreden. Maar 'Hier een van is het nooit stil' op tv gaat verder dan op de traditionele ?fly on the op tv het wall? documentaire. Want niet alleen mochten door uit de therapeutische gesprekken tijdens gefilmd worden tussen de jongens het en hun psychologen, door ook werd er toestemming de verleend met om de een jonge gevangenen ?s avonds een op tv camera mee in te geven. Wanneer de met celdeuren ?s nachts het dichtgaan, nemen de de jongens ons met deze door camera?s mee naar de door enige plek naar waar op tv ze alleen zijn. Hoewel met nooit herkenbaar in de beeld, laten ze zo een toch iets van zichzelf op tv zien. Een op herinnering door aan een goudvis of aan een de dood van een de beste vriend. naar Hun tijdens cel wordt een de plek van verbeelding, in schuld, woede en intimiteit. met Hierdoor wordt de in film mede door vormgegeven vanuit het standpunt van de op jonge gedetineerden. Sjoerd Oostrik de kon naar deze film realiseren dankzij op tv de tijdens uit IDFA 2014 de aan hem uitgereikte van Mediafondsprijs voor het beste documentaireplan. Het door resultaat is op tv een tijdens unieke en intieme blik op de door ervaring van opsluiting in en door verplichte heropvoeding.

september 2021
22-11-2016 23:05

Docu: Hier is het nooit stil

2Doc: Hier is het nooit stil - Hier is het nooit stil

Met uitzonderlijke toestemming van het Ministerie van Justitie toont de documentaire 'Hier is het nooit stil' (A Quiet Place) op indringende wijze het gevangenisleven van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal gesproken een, voor ons, ondoordr...

2Doc: Hier is het nooit stil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier is het nooit stil bij 2Doc: Hier is het nooit stil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier is het nooit stil. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier is het nooit stil gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier is het nooit stil? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier is het nooit stil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!