Programma gemist?

Met van uitzonderlijke toestemming van het de Ministerie van tijdens Justitie toont in de documentaire 'Hier is uit het nooit stil' door (A Quiet Place) op door indringende wijze het gevangenisleven tijdens van drie jongens van met jeugd-tbs. naar Normaal gesproken een, naar voor ons, ondoordringbare de wereld van moeizame heropvoeding, een talloze naar botsingen en uit ordemaatregelen. In de film zien we van hoe de drie met jonge van gevangenen op verschillende manieren het omgaan met hun opsluiting. Damian door naar confronteert zijn begeleiders met intelligent van en scherp weerwoord. Abou door heeft door de neiging baldadig met te worden van en de doorgaans zwijgzame Germain schopt de herrie op in zijn cel als het hij onbedoeld een op van naar de talloze regels heeft overtreden. Maar 'Hier naar is het nooit naar met stil' gaat verder dan de op tv traditionele op ?fly on the uit wall? documentaire. Want niet alleen door mochten de therapeutische op gesprekken uit gefilmd worden tussen de jongens en van de hun psychologen, ook een werd er toestemming verleend om de op tv jonge de gevangenen ?s avonds een camera het mee te geven. Wanneer uit de tijdens celdeuren ?s nachts dichtgaan, nemen op tv de jongens naar ons met deze op tv camera?s mee naar de tijdens enige plek tijdens waar een ze alleen zijn. met Hoewel nooit herkenbaar in in beeld, laten ze het zo toch iets van op tv zichzelf zien. Een naar herinnering aan de een goudvis of aan de het dood de van een naar beste vriend. Hun cel in wordt een plek de van verbeelding, tijdens schuld, woede en intimiteit. Hierdoor op wordt de van film mede vormgegeven naar vanuit het standpunt van op tv de jonge gedetineerden. Sjoerd een Oostrik kon deze film door realiseren dankzij naar de tijdens IDFA 2014 een aan hem uitgereikte op door Mediafondsprijs voor het uit beste documentaireplan. Het op tv resultaat is een unieke en intieme op blik op de uit ervaring van door opsluiting en in verplichte heropvoeding.

juni 2021
22-11-2016 23:05

Docu: Hier is het nooit stil

2Doc: Hier is het nooit stil - Hier is het nooit stil

Met uitzonderlijke toestemming van het Ministerie van Justitie toont de documentaire 'Hier is het nooit stil' (A Quiet Place) op indringende wijze het gevangenisleven van drie jongens met jeugd-tbs. Normaal gesproken een, voor ons, ondoordr...

2Doc: Hier is het nooit stil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hier is het nooit stil bij 2Doc: Hier is het nooit stil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hier is het nooit stil. Heb je een uitzending van 2Doc: Hier is het nooit stil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hier is het nooit stil gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hier is het nooit stil? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hier is het nooit stil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!