Programma gemist?

De prijs voor met de 18-jarige van Sonita uit Afghanistan naar is 9000 dollar. Zij op tv tijdens is een arme, op tv illegale immigrant die leeft in de uit op tv arme wijken van de een hoofdstad van op Iran: Teheran. Haar ouders kunnen van het geld een dat zij oplevert door uithuwelijking op goed gebruiken. een Sonita?s broer is namelijk de nog op met zoek naar een vrouw op tv en heeft een hier geld voor een nodig. uit Maar Sonita is het niet eens met met haar uithuwelijking. door Zij een wil rapper worden op en droomt van van een groot publiek. een Ondanks dat het van illegaal is om door als vrouw te zingen of op rappen in Iran, het op tv jaagt zij haar droom op tv toch na. Tijdens het filmen een van Sonita met raakt documentairemaakster door Rokhsareh Ghaem Maghami erg betrokken naar bij het najagen van het Sonita?s droom. uit Ze in is bereid Sonita financieel van te steunen zodat uit ze niet terug moet naar door Afghanistan een om daar alsnog van uitgehuwelijkt te in worden. Hierdoor jaagt deze documentaire de tijdens actuele discussie op aan over hoe documentairemakers met zich uit tot hun onderwerp uit dienen te verhouden. Dit door is met slechts één van de tijdens vele onverwachte wendingen in het een met spannende tocht vol tegenslagen naar en successen van op een jonge vrouw op zoek door met naar een eigen uit weg. Sonita heeft eerder de door publieksprijs gewonnen van op het International op tv Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA). met De naar documentaire wordt daarom dit uit jaar weer in getoond op het festival. Door het alle positieve tijdens reacties werd het de documentaire ook getoond uit op het prestigieuze Sundance het Film Festival, hier van won tijdens Sonita de een ?Grand Jury Prize.? In mei tijdens 2016 kon men op tv Sonita zien op de het met Seattle International Film Festival. De tijdens reacties waren wederom op tv lovend.

januari 2021
22-11-2016 20:30

Docu: Sonita

2Doc: Sonita - Sonita

De prijs voor de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is 9000 dollar. Zij is een arme, illegale immigrant die leeft in de arme wijken van de hoofdstad van Iran: Teheran. Haar ouders kunnen het geld dat zij oplevert door uithuwelijking goed gebr...

2Doc: Sonita gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sonita de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sonita bij 2Doc: Sonita liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sonita. Heb je een uitzending van 2Doc: Sonita gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sonita gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Sonita? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sonita kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!