Programma gemist?

De op prijs voor de tijdens 18-jarige Sonita uit Afghanistan is door 9000 dollar. Zij een is een arme, door tijdens illegale immigrant die leeft in de uit in arme wijken van de hoofdstad op van Iran: naar Teheran. Haar ouders naar kunnen het geld met dat zij oplevert door uithuwelijking een goed de gebruiken. Sonita?s broer is op namelijk nog op naar zoek naar een met vrouw en naar heeft hier het geld voor nodig. Maar Sonita op is het niet tijdens eens met haar uithuwelijking. op tv Zij wil de rapper worden en droomt op tv van een groot naar publiek. Ondanks op dat het op tv illegaal is om als op tv vrouw naar te zingen of op rappen in Iran, jaagt op tv zij haar droom toch na. Tijdens de het het filmen van Sonita raakt op documentairemaakster een Rokhsareh Ghaem Maghami erg een betrokken bij het najagen met van Sonita?s droom. het Ze is bereid naar Sonita financieel te steunen een zodat ze niet tijdens terug moet naar het Afghanistan het om daar alsnog uitgehuwelijkt op tv te uit worden. Hierdoor jaagt deze documentaire de van uit actuele discussie aan over naar hoe documentairemakers zich tot hun met onderwerp dienen te in verhouden. Dit door is in slechts één van de vele onverwachte op wendingen in een in spannende de tocht vol tegenslagen en successen uit van een de jonge vrouw op met zoek naar een een eigen met weg. Sonita heeft eerder de publieksprijs het gewonnen op het van International Documentary Film naar Festival Amsterdam (IDFA). het De in documentaire wordt daarom de dit jaar weer getoond op tijdens het festival. een Door op tv alle positieve reacties werd tijdens de documentaire ook getoond op een het met prestigieuze Sundance de Film Festival, hier in won Sonita de ?Grand van Jury Prize.? door In mei 2016 kon men in Sonita op tv zien op het Seattle uit International Film Festival. door De reacties waren van wederom lovend.

juni 2020
22-11-2016 20:30

Docu: Sonita

2Doc: Sonita - Sonita

De prijs voor de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is 9000 dollar. Zij is een arme, illegale immigrant die leeft in de arme wijken van de hoofdstad van Iran: Teheran. Haar ouders kunnen het geld dat zij oplevert door uithuwelijking goed gebr...

2Doc: Sonita gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sonita de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sonita bij 2Doc: Sonita liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sonita. Heb je een uitzending van 2Doc: Sonita gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sonita gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Sonita? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sonita kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!