Programma gemist?

De prijs een voor uit de 18-jarige Sonita uit van Afghanistan is het 9000 dollar. Zij is een in arme, met illegale immigrant die leeft in door de arme wijken op van door de hoofdstad van Iran: het Teheran. Haar ouders kunnen het de geld in dat zij oplevert een door uithuwelijking goed uit gebruiken. Sonita?s broer is namelijk op nog op uit zoek naar een op tv vrouw en heeft hier de geld door voor nodig. Maar Sonita van is het niet eens de met met haar uithuwelijking. Zij wil op tv rapper naar worden en droomt van het een groot publiek. door Ondanks dat het illegaal is van van om als vrouw te zingen of naar rappen een in Iran, jaagt zij haar op van droom toch na. Tijdens het in filmen van Sonita raakt documentairemaakster naar Rokhsareh Ghaem Maghami de erg op tv betrokken bij uit het najagen van in Sonita?s droom. Ze is bereid het Sonita financieel op tv te steunen zodat ze niet van terug door moet naar Afghanistan een om daar alsnog uitgehuwelijkt te tijdens worden. Hierdoor jaagt van uit deze documentaire de actuele tijdens discussie aan over hoe van documentairemakers op zich tot hun onderwerp dienen te met naar verhouden. Dit is slechts naar één van de het vele onverwachte in wendingen in een spannende tijdens tocht vol tegenslagen naar en successen van een jonge van vrouw op zoek van naar een eigen in weg. Sonita heeft op eerder de publieksprijs tijdens gewonnen op door het International Documentary de Film Festival tijdens Amsterdam (IDFA). De documentaire van wordt met daarom dit jaar weer getoond uit op van het festival. Door alle positieve met reacties werd van de documentaire ook getoond op een het een prestigieuze Sundance Film de Festival, hier won Sonita de in ?Grand Jury Prize.? tijdens In mei 2016 de door kon men Sonita zien op naar het Seattle International Film door Festival. De in reacties waren op wederom lovend.

mei 2021
22-11-2016 20:30

Docu: Sonita

2Doc: Sonita - Sonita

De prijs voor de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is 9000 dollar. Zij is een arme, illegale immigrant die leeft in de arme wijken van de hoofdstad van Iran: Teheran. Haar ouders kunnen het geld dat zij oplevert door uithuwelijking goed gebr...

2Doc: Sonita gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sonita de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sonita bij 2Doc: Sonita liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sonita. Heb je een uitzending van 2Doc: Sonita gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sonita gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Sonita? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sonita kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!