Programma gemist?

De prijs voor op tv door de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is in 9000 dollar. door Zij is een arme, de illegale immigrant van die leeft in op de arme een wijken van de hoofdstad van van Iran: Teheran. Haar het ouders naar kunnen het geld dat in zij oplevert door tijdens uithuwelijking goed met gebruiken. Sonita?s broer is namelijk in op tv nog op zoek naar een het vrouw en het heeft hier geld voor nodig. van in Maar Sonita is het niet eens de met haar uithuwelijking. door Zij wil op tv rapper worden en droomt uit van een op tv groot publiek. Ondanks dat van op tv het illegaal is de om als vrouw te zingen of een uit rappen in Iran, het jaagt zij haar droom het toch na. Tijdens het filmen in van van Sonita raakt documentairemaakster Rokhsareh van Ghaem Maghami erg met betrokken bij het najagen een van Sonita?s droom. in Ze is bereid de Sonita financieel te het steunen zodat ze uit niet terug het moet naar Afghanistan op om daar alsnog uitgehuwelijkt door te worden. Hierdoor jaagt met deze documentaire de met actuele discussie aan met over hoe door documentairemakers zich op tot hun de onderwerp dienen te tijdens verhouden. Dit is slechts één uit van tijdens de vele onverwachte wendingen in tijdens een spannende tocht vol naar tegenslagen en successen van van een in jonge vrouw op zoek tijdens naar een eigen een een weg. Sonita heeft eerder de uit publieksprijs gewonnen op het tijdens International de Documentary Film uit Festival Amsterdam (IDFA). De documentaire wordt in daarom dit jaar uit weer getoond op op het op festival. Door alle positieve de reacties werd in de documentaire ook getoond op de het de prestigieuze Sundance het Film Festival, hier won Sonita op de ?Grand Jury Prize.? het In mei de 2016 kon tijdens men Sonita zien op het met Seattle International de Film Festival. De reacties in waren wederom tijdens lovend.

november 2019
22-11-2016 20:30

Docu: Sonita

2Doc: Sonita - Sonita

De prijs voor de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is 9000 dollar. Zij is een arme, illegale immigrant die leeft in de arme wijken van de hoofdstad van Iran: Teheran. Haar ouders kunnen het geld dat zij oplevert door uithuwelijking goed gebr...

2Doc: Sonita gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sonita de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sonita bij 2Doc: Sonita liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sonita. Heb je een uitzending van 2Doc: Sonita gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sonita gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Sonita? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sonita kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!