Programma gemist?

De prijs de voor de 18-jarige Sonita van uit op Afghanistan is 9000 dollar. Zij een is een arme, op illegale immigrant die uit in leeft in de arme wijken van op tv van de hoofdstad van de Iran: Teheran. Haar op tv ouders kunnen het een geld dat zij oplevert door uithuwelijking uit goed uit gebruiken. Sonita?s broer is van namelijk tijdens nog op zoek naar een de vrouw en heeft van hier geld op voor nodig. Maar Sonita met is het niet van eens met haar uithuwelijking. door Zij wil door rapper worden en tijdens droomt van een groot een publiek. Ondanks in dat het illegaal is uit tijdens om als vrouw te zingen of een rappen in met Iran, de jaagt zij haar droom in toch na. Tijdens het filmen van een Sonita raakt documentairemaakster het Rokhsareh Ghaem de Maghami op tv erg betrokken bij het najagen van in Sonita?s droom. door Ze is van bereid Sonita financieel te tijdens steunen uit zodat ze niet met terug moet naar naar Afghanistan om daar alsnog uitgehuwelijkt te een worden. Hierdoor in jaagt deze documentaire naar de uit actuele discussie aan over hoe documentairemakers op zich tot hun naar onderwerp dienen te het verhouden. Dit is op slechts door één van de vele onverwachte met wendingen in de een naar spannende tocht vol het tegenslagen en successen van een van jonge vrouw op een zoek van naar een eigen weg. Sonita uit heeft eerder uit de publieksprijs gewonnen op naar het International Documentary Film op tv Festival op Amsterdam (IDFA). De documentaire wordt een daarom dit het jaar op weer getoond op het festival. van Door alle positieve tijdens reacties werd de door documentaire ook door getoond op het de prestigieuze Sundance Film uit Festival, hier won Sonita de een ?Grand naar Jury Prize.? In mei 2016 in kon men Sonita tijdens zien op het op tv Seattle International Film met een Festival. De reacties waren door wederom lovend.

september 2021
22-11-2016 20:30

Docu: Sonita

2Doc: Sonita - Sonita

De prijs voor de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is 9000 dollar. Zij is een arme, illegale immigrant die leeft in de arme wijken van de hoofdstad van Iran: Teheran. Haar ouders kunnen het geld dat zij oplevert door uithuwelijking goed gebr...

2Doc: Sonita gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sonita de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sonita bij 2Doc: Sonita liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sonita. Heb je een uitzending van 2Doc: Sonita gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sonita gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Sonita? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sonita kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!