Programma gemist?

De prijs de voor de 18-jarige een Sonita uit uit Afghanistan is van 9000 dollar. Zij is in een arme, illegale van immigrant die leeft met in de arme wijken van op tv de hoofdstad met van Iran: Teheran. de Haar uit ouders kunnen het geld tijdens dat zij oplevert door het uithuwelijking naar goed gebruiken. Sonita?s van broer is namelijk nog op op zoek naar de een vrouw en heeft hier op tv geld voor nodig. met Maar Sonita is in van het niet eens met door haar uithuwelijking. op Zij wil rapper worden met en droomt van een groot met publiek. Ondanks op tv dat het illegaal uit is om tijdens als vrouw van te zingen of rappen in het Iran, jaagt zij haar een droom toch na. Tijdens het het met filmen van Sonita door raakt documentairemaakster Rokhsareh naar Ghaem Maghami erg betrokken bij de het naar najagen van de Sonita?s droom. Ze is bereid Sonita in financieel op tv te steunen zodat uit ze niet terug moet naar naar Afghanistan op om daar alsnog tijdens uitgehuwelijkt te worden. Hierdoor door jaagt deze uit documentaire de actuele discussie tijdens aan over hoe documentairemakers van zich tot hun de onderwerp het dienen te verhouden. Dit is op slechts op tv één van de vele onverwachte een op wendingen in een spannende naar tocht vol tegenslagen en van successen van tijdens een jonge vrouw op de zoek het naar een eigen naar weg. Sonita heeft eerder op de publieksprijs gewonnen op het een International Documentary op tv Film Festival Amsterdam (IDFA). naar De door documentaire wordt met daarom dit jaar in weer getoond op het festival. een Door op alle positieve reacties werd de door documentaire ook getoond op de tijdens het prestigieuze Sundance Film de Festival, hier met won Sonita de ?Grand de Jury Prize.? In uit mei 2016 kon het men Sonita zien op het naar Seattle op tv International Film Festival. De reacties van de waren wederom lovend.

september 2020
22-11-2016 20:30

Docu: Sonita

2Doc: Sonita - Sonita

De prijs voor de 18-jarige Sonita uit Afghanistan is 9000 dollar. Zij is een arme, illegale immigrant die leeft in de arme wijken van de hoofdstad van Iran: Teheran. Haar ouders kunnen het geld dat zij oplevert door uithuwelijking goed gebr...

2Doc: Sonita gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sonita de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sonita bij 2Doc: Sonita liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sonita. Heb je een uitzending van 2Doc: Sonita gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sonita gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Sonita? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sonita kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!