Programma gemist?

De door 22-jarige Oleg voldoet tijdens niet aan het manbeeld dat tijdens zijn tijdens moeder Marina voor ogen heeft: met ze vindt met hem een autistische naar lanterfanter. Officieel volgt op hij online de colleges aan de uit universiteit van op Nizjni Novgorod, maar volgens een zijn moeder hangt de hij alleen maar voor de de televisie. door Behoefte aan door vriendschappen heeft hij ook niet. op Marina wil dat hij door zijn leven betert met en onderwerpt hem op tv door aan een reeks onconventionele het behandelingen. In een een ongerieflijke scène naar wordt hij door zijn therapeut tijdens bereden als het een paard. Een andere psychiater door vertelt hem hoe in nutteloos het hij is, en van dat hij altijd de alleen zal blijven. De camera op van volgt het schouwspel op de op tv voet en op tv is gek het genoeg overal welkom. Zo in heeft de documentaire de wel iets op tv weg van slapstick, overgoten met satire. op tv met Verhitte keukentafelgesprekken tussen Marina en haar tijdens eigen een moeder verraden echter met de bittere ernst: Marina naar moet volgens haar moeder tijdens een met positievere instelling aannemen jegens in Oleg. Don door Juan roept vragen het op over de naar scheidslijn tussen introvert op en autistisch. Wanneer mag Oleg een eindelijk zichzelf zijn? het De op tv redding komt uiteindelijk van uit onverwachte tijdens hoek. Het is een hoopvolle overwinning op tv voor de uit menselijkheid, van en een kanttekening door bij de geestelijke door gezondheidszorg.

januari 2021
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!