Programma gemist?

De 22-jarige Oleg het voldoet niet aan met de het manbeeld dat het zijn moeder Marina van voor ogen heeft: ze door vindt hem met een autistische lanterfanter. Officieel met volgt hij online colleges naar aan de universiteit door van Nizjni Novgorod, maar in volgens naar zijn moeder hangt het hij alleen maar voor de met televisie. het Behoefte aan vriendschappen heeft hij uit ook niet. met Marina naar wil dat hij zijn door leven betert en onderwerpt op tv hem op tv aan een reeks onconventionele behandelingen. In van een ongerieflijke uit scène wordt hij met door zijn met therapeut bereden als een van paard. Een andere op tv psychiater vertelt de hem hoe nutteloos een hij is, naar en dat hij altijd in alleen zal in blijven. De camera volgt het schouwspel van op de voet met en is gek door genoeg overal welkom. met Zo heeft uit de documentaire naar wel iets weg van van slapstick, overgoten door met satire. Verhitte het keukentafelgesprekken tussen Marina en uit haar eigen moeder verraden tijdens echter de bittere op ernst: Marina de moet volgens haar tijdens moeder van een positievere instelling van aannemen jegens Oleg. Don uit Juan roept vragen naar op over de van scheidslijn tussen introvert en autistisch. in in Wanneer mag Oleg eindelijk zichzelf de zijn? De een redding komt uiteindelijk uit onverwachte uit hoek. Het door is een in hoopvolle overwinning voor in de menselijkheid, en met een kanttekening uit bij de geestelijke in gezondheidszorg.

oktober 2019
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!