Programma gemist?

De in 22-jarige Oleg voldoet de niet aan op tv het manbeeld dat het zijn moeder Marina het voor ogen heeft: ze vindt hem in een naar autistische lanterfanter. Officieel volgt hij een online een colleges aan de universiteit tijdens van Nizjni Novgorod, door maar volgens zijn tijdens moeder hangt hij alleen van met maar voor de televisie. Behoefte aan op vriendschappen heeft in hij ook niet. Marina naar wil het dat hij de zijn leven betert en met onderwerpt hem aan een tijdens reeks onconventionele behandelingen. tijdens In een ongerieflijke de scène wordt hij door op tv zijn therapeut van bereden als een een paard. Een de andere psychiater in vertelt hem hoe nutteloos hij is, de en in dat hij altijd alleen zal de blijven. De camera van op tv volgt het schouwspel op de voet op en is gek uit genoeg overal de welkom. Zo heeft door de documentaire op wel iets weg van het slapstick, overgoten op met satire. Verhitte met keukentafelgesprekken tussen Marina en haar tijdens tijdens eigen moeder verraden echter de een bittere ernst: Marina van moet volgens haar moeder op een door positievere instelling aannemen jegens in Oleg. Don in Juan roept vragen op in over de de scheidslijn tussen introvert en autistisch. met Wanneer mag Oleg door eindelijk zichzelf zijn? een De op tv redding komt uiteindelijk uit onverwachte op hoek. Het van is een op tv hoopvolle overwinning op voor de menselijkheid, door en een kanttekening uit bij de geestelijke in gezondheidszorg.

oktober 2020
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!