Programma gemist?

De 22-jarige Oleg naar tijdens voldoet niet aan het met manbeeld dat zijn tijdens moeder Marina voor ogen op tv heeft: ze vindt in hem een autistische een lanterfanter. uit Officieel volgt hij online colleges aan van het de universiteit van tijdens Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder een hangt hij tijdens alleen maar uit voor de het televisie. Behoefte aan vriendschappen met heeft hij van ook niet. Marina wil dat op hij zijn leven betert in en tijdens onderwerpt hem aan een reeks het onconventionele behandelingen. In het een ongerieflijke een scène wordt hij door op tv zijn therapeut op tv bereden als een een paard. Een andere psychiater door vertelt op tv hem hoe nutteloos hij van is, en dat uit hij altijd met alleen zal van blijven. De camera in volgt het schouwspel op de voet op tv van en is gek de genoeg overal welkom. Zo op tv heeft de door documentaire wel iets naar weg van slapstick, overgoten met met satire. Verhitte keukentafelgesprekken tussen met Marina een en haar eigen moeder een verraden echter op de bittere ernst: met Marina moet volgens haar naar moeder een met positievere instelling aannemen in jegens Oleg. Don Juan roept op vragen op over uit de een scheidslijn tussen het introvert en autistisch. Wanneer mag Oleg van eindelijk zichzelf zijn? door De tijdens redding komt uiteindelijk uit in onverwachte hoek. uit Het is een hoopvolle in overwinning voor de de menselijkheid, van en een kanttekening door bij de geestelijke door gezondheidszorg.

april 2021
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!