Programma gemist?

De op 22-jarige Oleg voldoet naar niet aan het een manbeeld dat zijn moeder Marina door voor op tv ogen heeft: de ze vindt hem een autistische lanterfanter. op tv Officieel met volgt hij online colleges het aan de op tv universiteit van Nizjni Novgorod, maar op tv met volgens zijn moeder hangt hij in alleen maar tijdens voor de televisie. op Behoefte aan vriendschappen heeft hij op tv tijdens ook niet. Marina wil dat tijdens hij zijn leven betert de en onderwerpt hem van aan een reeks het onconventionele behandelingen. In naar het een ongerieflijke scène wordt door hij door naar zijn therapeut bereden als een een paard. Een andere psychiater uit vertelt hem in hoe nutteloos een hij is, op en dat hij uit altijd alleen zal met blijven. De camera de volgt het schouwspel op de voet van en van is gek genoeg overal de welkom. Zo heeft de van het documentaire wel iets het weg van slapstick, naar overgoten met satire. Verhitte keukentafelgesprekken tussen door de Marina en haar eigen moeder verraden met tijdens echter de bittere ernst: Marina moet de volgens van haar moeder een op positievere instelling aannemen jegens een Oleg. de Don Juan roept vragen op een over de scheidslijn tussen op tv door introvert en autistisch. Wanneer uit mag Oleg eindelijk zichzelf zijn? op De redding naar komt uiteindelijk naar uit onverwachte hoek. Het uit is een uit hoopvolle overwinning voor de op menselijkheid, en in een kanttekening naar bij de geestelijke van gezondheidszorg.

mei 2020
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!