Programma gemist?

De 22-jarige het Oleg voldoet niet uit aan het tijdens manbeeld dat zijn in moeder Marina voor ogen van heeft: naar ze vindt hem op tv een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij door een online colleges aan naar de universiteit van Nizjni uit Novgorod, maar volgens zijn de moeder hangt hij op alleen maar voor de de televisie. Behoefte aan naar door vriendschappen heeft hij uit ook niet. Marina in wil dat hij zijn een leven betert en onderwerpt een hem aan uit een reeks onconventionele behandelingen. In door een ongerieflijke naar scène wordt op tv hij door zijn therapeut op tv bereden als op tv een paard. Een andere psychiater een vertelt hem met hoe van nutteloos hij is, en de dat hij naar altijd alleen zal naar blijven. De camera volgt het door schouwspel op de de voet met en is gek genoeg in overal welkom. Zo heeft de tijdens documentaire wel iets naar tijdens weg van slapstick, overgoten met van satire. Verhitte op tv keukentafelgesprekken tussen Marina een en haar eigen moeder verraden naar echter de het bittere ernst: Marina op moet volgens een haar moeder een in positievere instelling het aannemen jegens Oleg. Don Juan roept door vragen op over op de in scheidslijn tussen introvert een en autistisch. Wanneer mag Oleg tijdens een eindelijk zichzelf zijn? De naar redding komt uiteindelijk de uit onverwachte op hoek. Het is een het hoopvolle overwinning voor van de menselijkheid, en op een kanttekening bij het de geestelijke van gezondheidszorg.

september 2021
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!