Programma gemist?

De in 22-jarige Oleg voldoet niet aan met het manbeeld op tv dat zijn de moeder Marina voor ogen heeft: een ze vindt hem van een autistische lanterfanter. op uit Officieel volgt hij online colleges aan in het de universiteit van op Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder in hangt hij met alleen maar voor de de televisie. een Behoefte aan in vriendschappen heeft hij ook niet. in Marina wil dat op hij zijn leven betert de en onderwerpt met hem aan een op reeks een onconventionele behandelingen. In een ongerieflijke scène het wordt een hij door zijn op therapeut bereden als een paard. door Een andere in psychiater vertelt uit hem hoe nutteloos hij uit is, tijdens en dat hij een altijd alleen zal blijven. De het camera tijdens volgt het schouwspel met op de voet en is gek naar genoeg overal op tv welkom. Zo heeft de naar tijdens documentaire wel iets in weg van slapstick, overgoten met satire. in het Verhitte keukentafelgesprekken tussen Marina een en haar eigen met moeder verraden in echter de bittere ernst: Marina tijdens moet volgens haar een moeder een positievere instelling de aannemen jegens Oleg. met met Don Juan roept uit vragen op over de scheidslijn een tussen door introvert en autistisch. het Wanneer mag Oleg eindelijk zichzelf zijn? naar De redding de komt door uiteindelijk uit onverwachte het hoek. Het is een hoopvolle overwinning een voor de van menselijkheid, en door een kanttekening bij de op tv geestelijke uit gezondheidszorg.

oktober 2020
23-11-2016 23:15

Docu: Don Juan

2Doc: Don Juan - Don Juan

De 22-jarige Oleg voldoet niet aan het manbeeld dat zijn moeder Marina voor ogen heeft: ze vindt hem een autistische lanterfanter. Officieel volgt hij online colleges aan de universiteit van Nizjni Novgorod, maar volgens zijn moeder hangt h...

2Doc: Don Juan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Don Juan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Don Juan bij 2Doc: Don Juan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Don Juan. Heb je een uitzending van 2Doc: Don Juan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Don Juan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Don Juan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Don Juan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!