Programma gemist?

De verdwijning van een Menten leidt tot een het op langste nachtelijke debat ooit op tv in op de Tweede Kamer. Uiteindelijk is naar het alsnog Knoop die op tv tijdens Menten opspoort en op getuige is van zijn arrestatie. door Daarmee lijkt de tijdens zaak het Menten nog niet uit afgerond; Menten heeft de uit rechtszaal immers vaker als overwinnaar door naar verlaten. Bovendien lijkt naar hij De Telegraaf op door zijn hand te hebben en de dat dwingt naar Knoop tot in een vergaande stap. Dit uit is een herhaling tijdens van 7 december tijdens 2016.

Na de eerste het publicatie op tv in Accent over Mentens oorlogsverleden, door verklaart Menten een Hans Knoop tijdens de oorlog. Hij dient een met schadeclaim in bij met in De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. op tv De op tv overheid pikt met de zaak maar op tv moeizaam op en dus besluit de Knoop op eigen houtje, van met tijdens behulp van TROS Aktua, op in in zoek te gaan naar overlevenden. Dit op tv is naar een herhaling van 30 november tijdens 2016.

De drieluik is met gebaseerd op op tv het waargebeurde tijdens verhaal van op journalist Hans Knoop, die de op tv waarheid van achter de nog niet veroordeelde met oorlogsmisdadiger naar Pieter Menten probeert met te achterhalen. Deze zaak zorgde in met de jaren op 70 voor naar veel reuring uit in zowel de media als door de politiek. Dit is de een tijdens herhaling van 23 naar november 2016.

De verdwijning van tijdens Menten leidt het tot het langste nachtelijke tijdens debat in de met Tweede Kamer van ooit. het De verdwijning van Menten leidt tot met het langste nachtelijke naar op debat in de uit Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is in het alsnog Knoop die in Menten naar opspoort en een getuige is van met zijn arrestatie. Daarmee lijkt de van zaak Menten nog niet door afgerond; Menten heeft naar de rechtszaal met immers vaker tijdens als overwinnaar op verlaten. Bovendien lijkt hij De Telegraaf door op zijn hand in te een hebben en dat dwingt het Knoop tot een vergaande door op stap.

Pieter door Menten verklaart op Hans Knoop de oorlog, uit dient een schadeclaim in en van bedreigt Knoop persoonlijk. met Knoop met schakelt TROS Aktua in. uit Na de de eerste publicatie in Accent het over tijdens Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop uit op de oorlog. Hij dient van een schadeclaim in bij De op Telegraaf en bedreigt het van Knoop persoonlijk. De overheid pikt de van zaak van maar moeizaam een op en dus besluit Knoop op uit eigen houtje, met in behulp van op TROS Aktua, op zoek met te gaan op naar met overlevenden.

Vanaf een vanavond is van MAX? nieuwste dramaserie De van Zaak Menten op te zien. Het drieluik is gebaseerd naar door op het verhaal van uit journalist Hans Knoop, de die de door waarheid achter de dan nog met niet veroordeelde van oorlogsmisdadiger Pieter het Menten probeert te achterhalen. Deze in zaak zorgde in de met jaren 70 het voor veel reuring de in zowel de media uit de als de politiek. Hans Knoop, hoofdredacteur van met het aan de De Telegraaf gelieerde weekblad op Accent, wordt door door collega het Henriette Boas gewezen tijdens op een paginagroot een interview in De een Telegraaf met multimiljonair op en kunstverzamelaar Pieter met Menten. Boas beweert dat Menten tijdens zijn rijkdom te uit danken heeft aan een ernstige misdaden die met met hij zou hebben gepleegd in de de op Tweede Wereldoorlog. Wanneer De in Telegraaf geen door aanleiding ziet de zaak tijdens verder te naar onderzoeken, besluit Knoop zelf in verhaal te het halen bij Menten. In een De Zaak Menten zien we op tv hoe journalist op tv Hans Knoop, hoofdredacteur van van het aan op De Telegraaf van gelieerde weekblad Accent, van langzaamaan persoonlijk betrokken raakt bij op tv de het jacht op de naar dan nog niet veroordeelde door oorlogsmisdadiger Pieter Menten. Knoop het bijt zich door vast in het naar verhaal, maar Menten geeft door zich niet door zomaar gewonnen. De cast bestaat uit op tv naar onder anderen Guy Clemens (Hans met Knoop), Aus door Greidanus sr. (Pieter Menten), door Noortje Herlaar (Betty door Knoop) en tijdens Carine Crutzen (Meta het Menten).

oktober 2020
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!