Programma gemist?

De verdwijning van met Menten op leidt tot met het langste nachtelijke debat ooit in in op de Tweede Kamer. naar Uiteindelijk is het de alsnog Knoop die uit Menten opspoort en getuige is op van zijn arrestatie. Daarmee het lijkt de zaak de de Menten nog niet afgerond; Menten een heeft de rechtszaal immers uit vaker als overwinnaar de het verlaten. Bovendien lijkt uit hij De Telegraaf op zijn uit hand te tijdens hebben en dat dwingt Knoop uit tot een vergaande uit stap. Dit is op tv een herhaling van op 7 december op tv 2016.

Na het de eerste publicatie door in Accent over Mentens een oorlogsverleden, verklaart het Menten Hans naar Knoop de oorlog. Hij dient op tv een schadeclaim door in bij een De Telegraaf en bedreigt in Knoop persoonlijk. De overheid het pikt uit de zaak maar moeizaam een op en op dus besluit Knoop op tv op eigen houtje, van met behulp van TROS op tv Aktua, op zoek het te gaan naar de overlevenden. Dit is een herhaling van op 30 november naar 2016.

De op tv drieluik is gebaseerd op van het waargebeurde verhaal van op tv journalist Hans Knoop, naar die de een waarheid achter de nog met niet veroordeelde door oorlogsmisdadiger in Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze op zaak zorgde op in de een jaren 70 voor veel reuring tijdens in zowel uit de media als in de politiek. Dit is op een herhaling van 23 een november het 2016.

De door verdwijning van Menten op leidt tot naar het langste nachtelijke naar debat in de Tweede Kamer op tv ooit. De met verdwijning van Menten leidt door tot door het langste nachtelijke op tv debat in de Tweede Kamer de ooit. Uiteindelijk is het naar alsnog Knoop die met Menten opspoort en met getuige is van door zijn arrestatie. door Daarmee in lijkt de zaak Menten nog niet van afgerond; een Menten heeft de rechtszaal naar immers vaker met als overwinnaar verlaten. naar Bovendien lijkt van hij De Telegraaf in op zijn hand te hebben op tv en dat het dwingt Knoop tot een vergaande een naar stap.

Pieter de Menten verklaart Hans Knoop naar de oorlog, het dient een schadeclaim in de en bedreigt op Knoop persoonlijk. Knoop op schakelt TROS Aktua in. Na naar de eerste in publicatie naar in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart het Menten uit Hans Knoop de oorlog. tijdens Hij dient een uit schadeclaim een in bij De Telegraaf en een bedreigt van Knoop persoonlijk. De overheid pikt de met op zaak maar moeizaam op en dus de besluit Knoop tijdens op eigen naar houtje, met behulp van TROS tijdens van Aktua, op zoek te gaan door naar uit overlevenden.

Vanaf door vanavond is MAX? tijdens nieuwste dramaserie de De Zaak Menten te door zien. Het drieluik is gebaseerd door op het verhaal met van tijdens journalist Hans Knoop, die de door waarheid het achter de dan nog tijdens niet op tv veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te tijdens achterhalen. Deze naar zaak de zorgde in de jaren 70 voor met veel op tv reuring in het zowel de media als de de politiek. Hans naar Knoop, hoofdredacteur van het in aan De Telegraaf op gelieerde weekblad een Accent, wordt door collega door Henriette Boas gewezen op een de op paginagroot interview in De Telegraaf de met multimiljonair en kunstverzamelaar op het Pieter Menten. Boas beweert met dat Menten naar zijn rijkdom te danken naar heeft aan ernstige naar misdaden die naar hij zou hebben gepleegd in de tijdens Tweede Wereldoorlog. een Wanneer De Telegraaf geen met tijdens aanleiding ziet de zaak verder te van tijdens onderzoeken, besluit Knoop zelf de verhaal te halen bij Menten. In met De Zaak door Menten op zien we hoe journalist uit Hans Knoop, hoofdredacteur de van het het aan De Telegraaf met gelieerde weekblad Accent, langzaamaan op tv persoonlijk betrokken raakt bij het de jacht het op de dan nog in niet op tv veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten. een Knoop bijt zich vast naar in het tijdens verhaal, maar Menten geeft met zich tijdens niet zomaar gewonnen. De cast bestaat met uit onder van anderen Guy Clemens (Hans met Knoop), Aus de Greidanus sr. door (Pieter Menten), Noortje Herlaar van (Betty Knoop) en de Carine Crutzen (Meta met Menten).

juni 2021
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!