Programma gemist?

De verdwijning van op tv Menten leidt uit tot het langste door nachtelijke debat ooit door in de Tweede Kamer. tijdens naar Uiteindelijk is het alsnog de Knoop die Menten op tv opspoort en getuige is op van van zijn arrestatie. Daarmee lijkt op de zaak Menten nog niet door door afgerond; Menten heeft de met rechtszaal immers vaker als een overwinnaar verlaten. de Bovendien lijkt hij De met Telegraaf een op zijn hand in te hebben en dat dwingt Knoop op tv tot naar een vergaande uit stap. Dit is een op herhaling van 7 december door 2016.

Na een de eerste publicatie in naar Accent over van Mentens oorlogsverleden, de verklaart Menten Hans met Knoop de oorlog. Hij dient naar een schadeclaim in van bij De Telegraaf in en bedreigt Knoop persoonlijk. de De in overheid pikt de door zaak maar moeizaam op en tijdens dus op besluit Knoop op eigen met houtje, uit met behulp van TROS Aktua, door op zoek te een gaan naar overlevenden. Dit naar is een herhaling van op tv 30 tijdens november 2016.

De drieluik uit is gebaseerd op het door waargebeurde op verhaal van journalist Hans van Knoop, die de waarheid de achter op tv de nog niet de veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter de Menten probeert te achterhalen. tijdens Deze zaak zorgde in uit de tijdens jaren 70 voor veel van reuring in uit zowel de media als met de politiek. Dit is met een herhaling van 23 uit november door 2016.

De verdwijning op tv van Menten leidt door tot het langste het nachtelijke debat op tv in de Tweede Kamer ooit. op tv De verdwijning door van Menten leidt tot in het langste het nachtelijke debat door in de Tweede de Kamer ooit. Uiteindelijk is het door alsnog Knoop met die een Menten opspoort en getuige is in van zijn de arrestatie. Daarmee lijkt op de zaak Menten tijdens nog niet afgerond; Menten tijdens heeft tijdens de rechtszaal immers vaker als tijdens overwinnaar tijdens verlaten. Bovendien lijkt hij De Telegraaf uit op zijn hand uit te hebben en tijdens dat dwingt Knoop in tot een vergaande op tv tijdens stap.

Pieter Menten verklaart tijdens op Hans Knoop de oorlog, van dient een schadeclaim in en van bedreigt het Knoop persoonlijk. Knoop op tv schakelt TROS Aktua in. Na in van de eerste publicatie in Accent over de Mentens oorlogsverleden, verklaart in tijdens Menten Hans Knoop de een oorlog. Hij dient een schadeclaim de in bij De op Telegraaf en het bedreigt Knoop persoonlijk. de De overheid pikt in de zaak het maar moeizaam op en dus door besluit Knoop op uit eigen houtje, de met behulp van TROS door op Aktua, op zoek door te gaan naar het overlevenden.

Vanaf de vanavond is MAX? nieuwste dramaserie door De Zaak Menten tijdens te de zien. Het drieluik naar is gebaseerd op het in verhaal van een journalist Hans Knoop, een die de waarheid achter het de in dan nog niet veroordeelde naar oorlogsmisdadiger Pieter Menten tijdens probeert te door achterhalen. Deze zaak zorgde in op tv de uit jaren 70 voor op veel reuring in zowel de media naar als de politiek. Hans op tv Knoop, op hoofdredacteur van het aan De tijdens Telegraaf gelieerde het weekblad Accent, de wordt door collega Henriette met Boas gewezen op een op paginagroot op interview in De Telegraaf met een multimiljonair tijdens en kunstverzamelaar Pieter Menten. in Boas beweert tijdens dat Menten zijn rijkdom door te danken heeft op aan ernstige een misdaden die hij van zou hebben in gepleegd in de Tweede Wereldoorlog. Wanneer met De Telegraaf uit geen aanleiding ziet op tv de zaak verder met te onderzoeken, besluit uit Knoop zelf verhaal van te halen bij uit Menten. In met De Zaak Menten zien we hoe op journalist met Hans Knoop, hoofdredacteur van een het uit aan De Telegraaf gelieerde weekblad de Accent, langzaamaan tijdens persoonlijk betrokken raakt bij de een de jacht op de dan nog niet van veroordeelde oorlogsmisdadiger op tv Pieter Menten. Knoop op bijt zich vast in in uit het verhaal, maar Menten geeft met zich niet in zomaar gewonnen. De tijdens cast bestaat uit onder anderen met Guy Clemens op tv (Hans Knoop), Aus Greidanus de sr. (Pieter Menten), Noortje op Herlaar tijdens (Betty Knoop) en Carine Crutzen in (Meta op tv Menten).

oktober 2019
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!