Programma gemist?

De een verdwijning van Menten leidt tijdens tot het langste op tv nachtelijke debat de ooit in de op tv Tweede Kamer. Uiteindelijk is het het alsnog Knoop die tijdens Menten opspoort tijdens en getuige is op van zijn arrestatie. Daarmee in lijkt de zaak uit Menten door nog niet afgerond; Menten de heeft van de rechtszaal immers vaker als van overwinnaar verlaten. Bovendien tijdens lijkt hij uit De Telegraaf op de zijn hand op te hebben en dat dwingt Knoop de tot een vergaande tijdens stap. Dit is door een herhaling van door 7 december van 2016.

Na de eerste het publicatie van in Accent over op tv Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten door Hans Knoop de oorlog. naar Hij dient het een schadeclaim in bij van De Telegraaf op tv en bedreigt Knoop met persoonlijk. De de overheid pikt de de zaak maar moeizaam op en op tv dus besluit Knoop door op eigen houtje, door met behulp van van TROS de Aktua, op zoek te door gaan naar overlevenden. Dit is met een op tv herhaling van 30 november op tv 2016.

De drieluik is naar gebaseerd op het de waargebeurde door verhaal van journalist Hans Knoop, uit die de uit waarheid achter de een nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger een Pieter Menten probeert uit te achterhalen. Deze op zaak op tv zorgde in van de jaren 70 voor veel reuring tijdens in het zowel de media als de uit uit politiek. Dit is een herhaling van op 23 in november 2016.

De verdwijning van van een Menten leidt tot het door langste nachtelijke debat op tv in de Tweede op tv Kamer ooit. De met verdwijning van van Menten leidt tot het uit langste nachtelijke debat in de door Tweede Kamer een ooit. door Uiteindelijk is het alsnog tijdens Knoop die Menten het opspoort en getuige van is van een zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak naar Menten nog een niet afgerond; Menten heeft in het de rechtszaal immers het vaker als overwinnaar verlaten. Bovendien van lijkt hij De Telegraaf met op de zijn hand te hebben van en dat dwingt het Knoop tot met een vergaande in stap.

Pieter uit Menten verklaart Hans op tv Knoop de oorlog, het dient een schadeclaim in en het op bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS op Aktua in. Na door de met eerste publicatie in Accent op over Mentens oorlogsverleden, naar verklaart de Menten Hans Knoop de oorlog. Hij in uit dient een schadeclaim in bij door De op tv Telegraaf en bedreigt het Knoop persoonlijk. De overheid pikt de een uit zaak maar moeizaam op en van dus besluit het Knoop op eigen van houtje, met behulp op tv van TROS Aktua, op zoek met te gaan naar naar door overlevenden.

Vanaf van vanavond is MAX? nieuwste het dramaserie op De Zaak Menten te naar zien. Het drieluik is het gebaseerd op het door verhaal van journalist Hans met van Knoop, die de waarheid door achter de uit dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter het Menten de probeert te achterhalen. op Deze zaak zorgde in de een naar jaren 70 voor veel reuring van in zowel de naar media als de politiek. Hans de op tv Knoop, hoofdredacteur van het op tv aan De Telegraaf gelieerde weekblad het op Accent, wordt door collega Henriette Boas in naar gewezen op een paginagroot van interview in De met Telegraaf met multimiljonair en in kunstverzamelaar Pieter met Menten. Boas beweert het dat Menten uit zijn rijkdom te danken uit heeft aan ernstige op tv misdaden die hij zou het hebben uit gepleegd in de Tweede Wereldoorlog. Wanneer uit De een Telegraaf geen aanleiding tijdens ziet de zaak uit verder te onderzoeken, besluit Knoop naar zelf verhaal met te uit halen bij Menten. In uit De Zaak Menten zien uit we hoe naar journalist Hans Knoop, hoofdredacteur van het op met aan De Telegraaf gelieerde weekblad in Accent, door langzaamaan persoonlijk betrokken in raakt bij de jacht de op de van dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter tijdens een Menten. Knoop bijt zich vast in uit het verhaal, tijdens maar tijdens Menten geeft zich de niet zomaar gewonnen. De cast bestaat uit uit onder op anderen Guy Clemens (Hans uit Knoop), Aus Greidanus door sr. (Pieter Menten), met Noortje Herlaar (Betty op Knoop) een en Carine Crutzen door (Meta Menten).

mei 2020
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!