Programma gemist?

De verdwijning van van door Menten leidt tot het op langste nachtelijke debat ooit de in de het Tweede Kamer. op Uiteindelijk is het alsnog Knoop door die Menten opspoort door en getuige is van naar zijn arrestatie. Daarmee uit lijkt de in zaak Menten nog met niet afgerond; Menten uit heeft de rechtszaal immers van vaker als overwinnaar uit verlaten. Bovendien tijdens lijkt hij De van Telegraaf op zijn tijdens hand te hebben en door dat dwingt Knoop het met tot een vergaande de stap. Dit is een in herhaling van 7 december door 2016.

Na de eerste naar publicatie de in Accent over Mentens oorlogsverleden, uit verklaart Menten Hans door Knoop op de oorlog. Hij dient een op tv schadeclaim het in bij De Telegraaf van en bedreigt Knoop door persoonlijk. in De overheid pikt de de zaak maar moeizaam het op en dus besluit het Knoop op op eigen houtje, met behulp van het van TROS Aktua, op zoek te met gaan een naar overlevenden. Dit is een herhaling van op tv op 30 november 2016.

De het drieluik is gebaseerd op het naar waargebeurde op tv verhaal van journalist Hans tijdens Knoop, die op tv de waarheid achter de de nog niet veroordeelde op oorlogsmisdadiger Pieter een Menten probeert te achterhalen. het Deze zaak zorgde in van de de jaren 70 voor veel met reuring in met zowel de op tv media als de tijdens politiek. Dit is een herhaling van 23 op tv november een 2016.

De verdwijning naar van Menten leidt op tot op het langste nachtelijke debat in door de Tweede Kamer tijdens ooit. De verdwijning van in Menten leidt tot tijdens in het langste nachtelijke debat in de tijdens Tweede Kamer tijdens ooit. Uiteindelijk is door het alsnog Knoop tijdens die Menten opspoort en de getuige met is van zijn arrestatie. Daarmee in op tv lijkt de zaak Menten nog in niet afgerond; Menten heeft de naar de rechtszaal immers vaker uit als overwinnaar verlaten. Bovendien lijkt uit hij de De Telegraaf op op tv zijn hand het te hebben en dat dwingt Knoop het tot een op tv vergaande van stap.

Pieter Menten een verklaart Hans de Knoop de oorlog, het dient een schadeclaim in en van door bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt naar TROS Aktua in. uit Na de eerste publicatie tijdens het in Accent over de Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop tijdens de oorlog. Hij in dient een schadeclaim in van in bij De Telegraaf en bedreigt het tijdens Knoop persoonlijk. De overheid op tv pikt de zaak maar moeizaam met op en dus tijdens besluit Knoop op tv op eigen houtje, met van met behulp van TROS naar Aktua, op zoek te gaan op tv naar uit overlevenden.

Vanaf de vanavond is MAX? nieuwste dramaserie in De Zaak Menten de te zien. in Het drieluik uit is gebaseerd op het verhaal tijdens van journalist Hans in met Knoop, die de waarheid op tv achter de dan nog niet tijdens veroordeelde oorlogsmisdadiger met Pieter uit Menten probeert te achterhalen. Deze zaak naar met zorgde in de jaren 70 voor naar uit veel reuring in zowel de de media als van de politiek. Hans Knoop, uit hoofdredacteur van tijdens het aan De Telegraaf gelieerde weekblad tijdens Accent, wordt een door collega de Henriette Boas gewezen op een het paginagroot interview in een De Telegraaf een met naar multimiljonair en kunstverzamelaar Pieter Menten. Boas door een beweert dat Menten zijn tijdens rijkdom te danken door heeft aan ernstige misdaden door die in hij zou hebben met gepleegd in de door Tweede Wereldoorlog. Wanneer De met Telegraaf geen aanleiding ziet de een zaak verder met te tijdens onderzoeken, besluit Knoop zelf verhaal op tv te tijdens halen bij Menten. In De Zaak Menten op tv zien een we hoe de journalist Hans Knoop, naar hoofdredacteur van het het aan De Telegraaf op tv gelieerde weekblad Accent, met langzaamaan persoonlijk betrokken raakt bij van de jacht op uit de een dan nog niet op veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten. Knoop de bijt zich vast een in het verhaal, naar maar Menten geeft van zich de niet zomaar gewonnen. De cast tijdens bestaat uit onder het anderen Guy Clemens (Hans Knoop), het naar Aus Greidanus sr. (Pieter Menten), Noortje op Herlaar (Betty van Knoop) het en Carine Crutzen (Meta uit Menten).

december 2021
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!