Programma gemist?

De verdwijning de van een Menten leidt tot het langste nachtelijke met debat naar ooit in de Tweede Kamer. in het Uiteindelijk is het alsnog Knoop die van Menten opspoort en op getuige is de van zijn op arrestatie. Daarmee lijkt de naar zaak Menten nog niet op tv de afgerond; Menten heeft de op rechtszaal immers vaker als overwinnaar door de verlaten. Bovendien lijkt het hij De Telegraaf in op zijn hand te hebben en door dat dwingt Knoop met tot een vergaande in in stap. Dit is een herhaling van het 7 december door 2016.

Na de tijdens eerste de publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, het verklaart in Menten Hans Knoop de een oorlog. Hij dient een naar schadeclaim op in bij De een Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. op tv De overheid de pikt de zaak op tv maar moeizaam op met en dus met besluit Knoop op naar eigen houtje, met in behulp van in TROS Aktua, op van zoek te gaan naar overlevenden. Dit door is een een herhaling van met 30 november 2016.

De drieluik met is door gebaseerd op het waargebeurde door verhaal van journalist Hans Knoop, een die de waarheid met naar achter de nog niet veroordeelde op tv oorlogsmisdadiger een Pieter Menten probeert te achterhalen. naar Deze door zaak zorgde in de jaren uit 70 van voor veel reuring in het zowel de media tijdens als de van politiek. Dit is een herhaling van 23 uit november in 2016.

De verdwijning van tijdens uit Menten leidt tot op het langste nachtelijke debat met in de de Tweede Kamer ooit. De verdwijning naar van Menten leidt op tv tot het een langste nachtelijke de debat in de Tweede Kamer ooit. op de Uiteindelijk is het alsnog Knoop die een Menten opspoort op tv en getuige het is van op zijn arrestatie. Daarmee lijkt de het zaak Menten in nog niet het afgerond; Menten heeft de rechtszaal immers van vaker als overwinnaar het verlaten. Bovendien lijkt de hij van De Telegraaf van op zijn hand een te hebben en dat dwingt naar Knoop tot een met vergaande door stap.

Pieter de Menten verklaart Hans Knoop op de naar oorlog, dient een schadeclaim in een en bedreigt van Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS uit Aktua in in. Na de eerste naar publicatie door in Accent over Mentens oorlogsverleden, naar verklaart Menten van Hans Knoop op tv de oorlog. Hij door dient een schadeclaim in bij De de Telegraaf en op tv bedreigt Knoop persoonlijk. De van overheid pikt op de zaak de maar moeizaam op door en dus besluit Knoop op op eigen houtje, met in behulp van met TROS Aktua, op zoek van in te gaan naar met overlevenden.

Vanaf uit vanavond is MAX? de nieuwste dramaserie van De Zaak Menten te in zien. Het met drieluik is gebaseerd op door het verhaal uit van journalist Hans Knoop, in die de het waarheid achter de dan nog een niet in veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter de Menten probeert te achterhalen. Deze uit zaak zorgde naar in de jaren 70 met voor veel reuring in een zowel een de media op tv als de politiek. Hans uit Knoop, hoofdredacteur van het op aan De Telegraaf op gelieerde weekblad tijdens Accent, wordt door collega op tv Henriette Boas gewezen op een met paginagroot in interview in De naar Telegraaf met multimiljonair naar en kunstverzamelaar Pieter Menten. Boas op beweert dat Menten uit zijn met rijkdom te danken heeft door aan ernstige misdaden die tijdens de hij zou hebben van gepleegd in de Tweede Wereldoorlog. Wanneer de De Telegraaf van geen het aanleiding ziet de zaak verder te op tv door onderzoeken, besluit Knoop zelf uit verhaal te naar halen bij Menten. In De Zaak Menten een met zien we hoe op tv journalist Hans Knoop, hoofdredacteur van het tijdens aan de De Telegraaf gelieerde naar weekblad Accent, langzaamaan naar persoonlijk betrokken raakt bij de uit jacht op het de dan nog niet uit veroordeelde oorlogsmisdadiger door Pieter Menten. Knoop uit bijt zich vast in uit het verhaal, in maar door Menten geeft zich niet zomaar op tv gewonnen. De cast op bestaat uit onder anderen tijdens Guy Clemens (Hans Knoop), in Aus Greidanus sr. op tv de (Pieter Menten), Noortje Herlaar (Betty van Knoop) en Carine Crutzen door door (Meta Menten).

maart 2021
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!