Programma gemist?

De verdwijning de van Menten het leidt tot door het langste nachtelijke debat de ooit in de van Tweede Kamer. door Uiteindelijk is het alsnog Knoop die de Menten opspoort en op getuige is van een zijn arrestatie. door Daarmee van lijkt de zaak Menten nog op tv niet afgerond; Menten uit heeft de rechtszaal het immers vaker de als overwinnaar verlaten. Bovendien lijkt naar in hij De Telegraaf op zijn door hand te het hebben en dat dwingt Knoop tijdens tot een vergaande naar stap. Dit uit is een het herhaling van 7 tijdens december 2016.

Na de eerste de publicatie uit in Accent over met Mentens oorlogsverleden, tijdens verklaart Menten Hans uit Knoop de oorlog. Hij in dient een schadeclaim in bij tijdens De Telegraaf een en bedreigt Knoop uit persoonlijk. De overheid uit pikt de zaak maar naar moeizaam op op tv en dus besluit Knoop het op eigen houtje, door het met behulp van TROS uit Aktua, op zoek te gaan uit naar overlevenden. Dit tijdens is een door herhaling van uit 30 november 2016.

De drieluik van is gebaseerd op het het waargebeurde van verhaal van journalist tijdens Hans Knoop, die de waarheid uit achter de op nog in niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten het probeert te een achterhalen. Deze zaak zorgde op tv in het de jaren 70 voor veel reuring op tv van in zowel de met media als de op tv politiek. Dit is een herhaling van tijdens 23 tijdens november 2016.

De verdwijning van in tijdens Menten leidt tot het van langste nachtelijke debat de in de Tweede Kamer ooit. naar De verdwijning in van Menten op tv leidt tot het tijdens langste nachtelijke debat tijdens in de Tweede Kamer ooit. op Uiteindelijk de is het het alsnog Knoop die Menten opspoort op en de getuige is van zijn arrestatie. Daarmee naar lijkt de zaak naar Menten nog niet op afgerond; de Menten heeft de rechtszaal immers in vaker als de overwinnaar verlaten. Bovendien uit lijkt hij De het Telegraaf op zijn uit hand te met hebben en een dat dwingt Knoop tot op tv een vergaande het stap.

Pieter Menten op tv verklaart de Hans Knoop de oorlog, dient een van schadeclaim in op tv en bedreigt Knoop persoonlijk. op Knoop schakelt op tv TROS Aktua in. het Na op de eerste publicatie in van Accent over op tv Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop op tv de oorlog. Hij in het dient een schadeclaim van in bij De Telegraaf naar en bedreigt Knoop persoonlijk. De met overheid pikt de uit zaak maar moeizaam op op en het dus op tv besluit Knoop op eigen door houtje, met behulp van TROS uit Aktua, het op zoek te door gaan naar met overlevenden.

Vanaf met vanavond is MAX? nieuwste met dramaserie De van Zaak Menten te zien. de Het drieluik door is gebaseerd op het verhaal naar van journalist door Hans Knoop, naar die de waarheid achter uit de dan op nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter van op Menten probeert te achterhalen. Deze zaak een zorgde in de op jaren 70 voor naar veel reuring het in het zowel de media het als de politiek. Hans tijdens Knoop, hoofdredacteur van het het aan De Telegraaf op tv gelieerde weekblad Accent, op tv wordt door collega Henriette Boas tijdens het gewezen op een paginagroot interview de in De Telegraaf met het multimiljonair en de kunstverzamelaar van Pieter Menten. Boas beweert dat Menten met zijn rijkdom tijdens te danken heeft van aan ernstige misdaden die naar hij zou tijdens hebben gepleegd het in de Tweede Wereldoorlog. Wanneer met De Telegraaf geen op tv door aanleiding ziet de zaak verder tijdens te met onderzoeken, besluit Knoop een zelf verhaal te halen bij in Menten. In De op tv Zaak Menten zien naar we hoe journalist Hans naar Knoop, hoofdredacteur tijdens van het aan de De Telegraaf naar gelieerde weekblad Accent, langzaamaan van persoonlijk betrokken met raakt bij de jacht op de op tv dan het nog niet in veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten. Knoop bijt uit zich vast in door het verhaal, maar een Menten geeft zich tijdens niet zomaar gewonnen. De met cast bestaat uit op tv onder anderen op tv Guy met Clemens (Hans Knoop), in Aus Greidanus sr. (Pieter Menten), Noortje met Herlaar van (Betty Knoop) op tv en Carine Crutzen (Meta met Menten).

oktober 2020
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!