Programma gemist?

De verdwijning van in Menten leidt tot naar het langste nachtelijke op tv debat ooit naar in door de Tweede Kamer. Uiteindelijk is een het alsnog in Knoop die Menten opspoort en naar getuige op is van zijn een arrestatie. Daarmee naar lijkt de zaak Menten nog door niet afgerond; Menten heeft met de rechtszaal op immers vaker als overwinnaar op verlaten. Bovendien lijkt naar hij De met Telegraaf op zijn naar hand op tv te hebben en met dat dwingt Knoop tot de een vergaande tijdens stap. Dit is een herhaling van 7 op tijdens december 2016.

Na door de eerste publicatie een in Accent over Mentens oorlogsverleden, tijdens van verklaart Menten Hans een Knoop de oorlog. Hij dient een op tv schadeclaim op in bij De Telegraaf het en het bedreigt Knoop persoonlijk. De het overheid pikt de zaak van maar moeizaam op en naar dus met besluit Knoop op eigen houtje, van met behulp uit van de TROS Aktua, op door zoek te gaan naar het overlevenden. Dit is een herhaling uit van de 30 november 2016.

De drieluik op tv is gebaseerd op het de met waargebeurde verhaal van journalist Hans op Knoop, op tv die de waarheid achter de nog de niet veroordeelde in oorlogsmisdadiger het Pieter Menten probeert op te achterhalen. Deze zaak uit zorgde in de jaren van 70 tijdens voor veel reuring op tv in zowel de media als de de politiek. Dit is op een herhaling van 23 op tv van november 2016.

De verdwijning van een Menten leidt tot op het langste nachtelijke het debat in de op Tweede Kamer ooit. op tv De de verdwijning van Menten leidt tot de het langste uit nachtelijke een debat in de door Tweede Kamer ooit. in Uiteindelijk is het alsnog Knoop de die met Menten opspoort en getuige is van naar zijn door arrestatie. Daarmee lijkt de uit zaak Menten nog niet in afgerond; Menten heeft uit de rechtszaal op immers vaker als de overwinnaar de verlaten. Bovendien lijkt hij De door Telegraaf op in zijn hand te hebben naar en door dat dwingt Knoop tot de een vergaande door stap.

Pieter op tv Menten verklaart Hans Knoop van de oorlog, uit dient een met schadeclaim in en bedreigt door Knoop persoonlijk. op Knoop schakelt TROS Aktua naar in. Na de van eerste publicatie in met Accent over Mentens oorlogsverleden, van verklaart Menten van Hans Knoop de naar oorlog. Hij dient door een schadeclaim in bij op tv De in Telegraaf en bedreigt Knoop een persoonlijk. De op tv overheid pikt de in zaak maar moeizaam op en dus uit besluit Knoop op met eigen houtje, met de behulp van op TROS Aktua, op zoek naar te gaan op tv naar de overlevenden.

Vanaf vanavond is het MAX? een nieuwste dramaserie De Zaak de Menten te zien. in Het drieluik is van gebaseerd op het verhaal in van journalist van Hans Knoop, die de door waarheid in achter de dan nog naar niet veroordeelde tijdens oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert op te achterhalen. Deze door zaak zorgde in het de jaren van 70 voor veel reuring in naar zowel de media door als door de politiek. Hans Knoop, hoofdredacteur op tv van het naar aan De Telegraaf door gelieerde weekblad Accent, wordt door een collega van Henriette Boas gewezen op een tijdens paginagroot interview op in De het Telegraaf met multimiljonair en kunstverzamelaar in Pieter op tv Menten. Boas beweert dat Menten naar zijn rijkdom een te met danken heeft aan ernstige misdaden die op tv hij zou hebben de gepleegd in in de op tv Tweede Wereldoorlog. Wanneer De Telegraaf tijdens geen met aanleiding ziet de zaak verder te het tijdens onderzoeken, besluit Knoop zelf verhaal te van halen bij door Menten. In De naar Zaak Menten zien we hoe het journalist naar Hans Knoop, hoofdredacteur van het het aan De Telegraaf uit gelieerde op weekblad Accent, op langzaamaan persoonlijk betrokken raakt bij op tv de jacht van op de dan nog in niet veroordeelde naar oorlogsmisdadiger Pieter het Menten. Knoop bijt zich vast een in het verhaal, maar tijdens Menten tijdens geeft zich niet zomaar gewonnen. De uit cast bestaat in uit onder van anderen Guy Clemens tijdens (Hans Knoop), naar Aus Greidanus sr. (Pieter Menten), het Noortje tijdens Herlaar (Betty Knoop) met en Carine Crutzen (Meta tijdens Menten).

januari 2020
21-04-2018 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat ooit in de Tweede Kamer. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en getuige is van zijn arrestatie. Daarmee lijkt de zaak Menten nog niet afgerond; Menten heeft ...

14-04-2018 20:30

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij dient een schadeclaim in bij De Telegraaf en bedreigt Knoop persoonlijk. De overheid pikt de zaak maar moeizaam op en dus besluit Kno...

07-04-2018 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

De drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Deze zaak zorgde in de jaren 70 voor veel reuring in zo...

07-12-2016 20:25

Aflevering 3

De Zaak Menten - Aflevering 3

De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. De verdwijning van Menten leidt tot het langste nachtelijke debat in de Tweede Kamer ooit. Uiteindelijk is het alsnog Knoop die Menten opspoort en ge...

30-11-2016 20:25

Aflevering 2

De Zaak Menten - Aflevering 2

Pieter Menten verklaart Hans Knoop de oorlog, dient een schadeclaim in en bedreigt Knoop persoonlijk. Knoop schakelt TROS Aktua in. Na de eerste publicatie in Accent over Mentens oorlogsverleden, verklaart Menten Hans Knoop de oorlog. Hij d...

23-11-2016 20:25

Aflevering 1

De Zaak Menten - Aflevering 1

Vanaf vanavond is MAX? nieuwste dramaserie De Zaak Menten te zien. Het drieluik is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de dan nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhal...

De Zaak Menten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zaak Menten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zaak Menten bij De Zaak Menten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zaak Menten. Heb je een uitzending van De Zaak Menten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zaak Menten gemist

Uitzending gemist van De Zaak Menten? Hier kun je alle uitzendingen van De Zaak Menten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!