Programma gemist?

De de belangrijkste technologische ontwikkeling van op de afgelopen jaren uit is de digitalisering. in We noemen dat ook tijdens wel de met digitale een revolutie.

We naar bekijken welke wetten en verdragen in het een rol spelen als de mensen naar met Nederland willen komen. Hoe van ziet ons toelatingsbeleid eruit met en op welke internationale wetten zijn er op tv op dit in gebied?

Ons omroepbestel tijdens is ontstaan met in een verzuild Nederland. Politieke op met partijen wilden grip op tijdens de omroepen en tijdens zo ook op op tv de bevolking houden. In hoeverre van bemoeit de politiek op zich tegenwoordig met op tv naar televisie?

We op tv bekijken welke wetten en op verdragen met een rol spelen de als mensen naar een Nederland willen komen. tijdens Hoe ziet ons toelatingsbeleid de eruit en in welke internationale wetten zijn in er op dit met gebied?

Thema's de en dilemma's uit maatschappelijke op domeinen. Afl.: met Afl. 12 Pluriforme uit samenleving: Het toelatingsbeleid. in We bekijken welke wetten en de verdragen de een rol tijdens spelen als mensen van naar Nederland willen komen. in Hoe ziet een ons toelatingsbeleid eruit en op welke internationale de wetten zijn er op dit een gebied?

Thema's en dilemma's door uit maatschappelijke het domeinen. Afl.: Afl. door 11 Parlementaire democratie: door De omroepen met en de politiek; 60 jaar op televisie. Ons op omroepbestel is in ontstaan in een verzuild naar Nederland. Politieke op partijen wilden grip de op de omroepen en een zo ook met op de bevolking naar houden. In 1955 gaf de van regering het nieuwe in medium televisie door definitief aan de omroepen. op tv In hoeverre het bemoeit de door politiek zich er tegenwoordig op mee?

Thema's en door dilemma's uit maatschappelijke domeinen. op Afl.: Afl. 10 met Verzorgingsstaat: met Sociale wetgeving. op tv In de negentiende eeuw tijdens ontstonden de eerste naar sociale wetten, zoals van de armenwet in 1854 naar en het verbod op op kinderarbeid in 1874: met het uit kinderwetje van Van de Houten. Hoe de staat het nu een met onze verzorgingsstaat tijdens en wat zijn bijvoorbeeld naar de rechten door en plichten voor op tv werknemers?

Thema's en dilemma's een uit maatschappelijke domeinen. van Afl.: Afl. naar 9 Rechtsstaat: met De internationale een rechtsstaat. De EU een kreeg zijn officiële status in 1991, door bij het Verdrag de van met Maastricht. Dat bevat afspraken die van vooral de een veiligheid moeten in waarborgen. Als iemand het niet door eens is met met een de beslissing van een naar Nederlandse rechter kan hij het het Europese met Hof van Justitie vragen hoe uit de internationale wet op tv er over op denkt.

Thema's een en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. op tv Afl.: Pluriforme naar samenleving: Het toelatingsbeleid. We uit met bekijken welke wetten en verdragen een op rol door spelen als mensen naar Nederland op tv willen komen. Hoe de op ziet ons toelatingsbeleid eruit met en welke op tv internationale wetten zijn er op van dit de gebied?

Thema's tijdens en dilemma's uit maatschappelijke uit domeinen. Afl.: Parlementaire democratie: met De naar omroepen en de op tv politiek; 60 jaar in televisie. Ons omroepbestel op is ontstaan naar in een verzuild Nederland. Politieke partijen van tijdens wilden grip op in de omroepen en op tv zo ook op in de bevolking houden. In op tv 1955 gaf de op regering het nieuwe medium door televisie definitief aan op de omroepen. In hoeverre op van bemoeit de politiek zich er tegenwoordig naar op tv mee?

Afl.: Verzorgingsstaat: een sociale de wetgeving. In de negentiende eeuw ontstonden op de eerste een sociale wetten, zoals een de armenwet in 1854 door het en het kinderwetje van met Van Houten in 1874. naar Hoe staat het door nu met in onze verzorgingsstaat?

Thema's op en dilemma's de uit maatschappelijke domeinen. Afl.: tijdens Rechtsstaat: De internationale rechtsstaat. het De EU tijdens kreeg zijn uit officiële status in 1991, het bij het Verdrag van Maastricht. een Dat bevat afspraken een uit die vooral de veiligheid moeten waarborgen. door Als iemand het in niet eens het is met de beslissing een van een Nederlandse met rechter kan hij met in het Europese Hof naar van Justitie vragen naar hoe de internationale wet de er over tijdens denkt.

Thema's en dilemma's de op tv uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Pluriforme samenleving: op integreren of van isoleren?.

Thema's het en dilemma's uit door maatschappelijke domeinen. Afl.: een Parlementaire democratie: naar Kies voor het op klimaat!.

Thema's door en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. met Afl.: Verzorgingsstaat. de Vergrijzing: het naar probleem van in de toekomst?

juni 2021
17-12-2012 05:00

Rechtsstaat: Privacy en de wet

Dossier maatschappijleer - Rechtsstaat: Privacy en de wet

De belangrijkste technologische ontwikkeling van de afgelopen jaren is de digitalisering. We noemen dat ook wel de digitale revolutie.

10-12-2012 07:31

Aflevering van maandag 10 december 2012

Dossier maatschappijleer - Aflevering van maandag 10 december 2012

We bekijken welke wetten en verdragen een rol spelen als mensen naar Nederland willen komen. Hoe ziet ons toelatingsbeleid eruit en welke internationale wetten zijn er op dit gebied?

10-12-2012 06:12

Aflevering van maandag 10 december 2012

Dossier maatschappijleer - Aflevering van maandag 10 december 2012

Ons omroepbestel is ontstaan in een verzuild Nederland. Politieke partijen wilden grip op de omroepen en zo ook op de bevolking houden. In hoeverre bemoeit de politiek zich tegenwoordig met televisie?

06-06-2012 06:29

Aflevering van woensdag 6 juni 2012

Dossier maatschappijleer - Aflevering van woensdag 6 juni 2012

We bekijken welke wetten en verdragen een rol spelen als mensen naar Nederland willen komen. Hoe ziet ons toelatingsbeleid eruit en welke internationale wetten zijn er op dit gebied?

19-09-2011 05:45

Afl

Dossier maatschappijleer - Afl

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Afl. 12 Pluriforme samenleving: Het toelatingsbeleid. We bekijken welke wetten en verdragen een rol spelen als mensen naar Nederland willen komen. Hoe ziet ons toelatingsbeleid eruit...

19-09-2011 05:30

Afl

Dossier maatschappijleer - Afl

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Afl. 11 Parlementaire democratie: De omroepen en de politiek; 60 jaar televisie. Ons omroepbestel is ontstaan in een verzuild Nederland. Politieke partijen wilden grip op de omroepen...

19-09-2011 05:15

Afl

Dossier maatschappijleer - Afl

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Afl. 10 Verzorgingsstaat: Sociale wetgeving. In de negentiende eeuw ontstonden de eerste sociale wetten, zoals de armenwet in 1854 en het verbod op kinderarbeid in 1874: het kinderwe...

19-09-2011 05:00

Afl

Dossier maatschappijleer - Afl

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Afl. 9 Rechtsstaat: De internationale rechtsstaat. De EU kreeg zijn officiële status in 1991, bij het Verdrag van Maastricht. Dat bevat afspraken die vooral de veiligheid moeten waar...

30-06-2011 09:45

Pluriforme samenleving: Het toelatingsbeleid

Dossier maatschappijleer - Pluriforme samenleving: Het toelatingsbeleid

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Pluriforme samenleving: Het toelatingsbeleid. We bekijken welke wetten en verdragen een rol spelen als mensen naar Nederland willen komen. Hoe ziet ons toelatingsbeleid eruit en welk...

23-06-2011 09:45

Parlementaire democratie: De omroepen en de politiek; 60 jaar televisie

Dossier maatschappijleer - Parlementaire democratie: De omroepen en de politiek; 60 jaar televisie

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Parlementaire democratie: De omroepen en de politiek; 60 jaar televisie. Ons omroepbestel is ontstaan in een verzuild Nederland. Politieke partijen wilden grip op de omroepen en zo o...

16-06-2011 09:45

Verzorgingsstaat: sociale wetgeving

Dossier maatschappijleer - Verzorgingsstaat: sociale wetgeving

Afl.: Verzorgingsstaat: sociale wetgeving. In de negentiende eeuw ontstonden de eerste sociale wetten, zoals de armenwet in 1854 en het kinderwetje van Van Houten in 1874. Hoe staat het nu met onze verzorgingsstaat?

09-06-2011 09:45

Rechtsstaat: De internationale rechtsstaat

Dossier maatschappijleer - Rechtsstaat: De internationale rechtsstaat

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Rechtsstaat: De internationale rechtsstaat. De EU kreeg zijn officiële status in 1991, bij het Verdrag van Maastricht. Dat bevat afspraken die vooral de veiligheid moeten waarborgen....

12-11-2009 09:45

Pluriforme samenleving: integreren of isoleren?

Dossier maatschappijleer - Pluriforme samenleving: integreren of isoleren?

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Pluriforme samenleving: integreren of isoleren?.

05-11-2009 09:45

Parlementaire democratie: Kies voor het klimaat!

Dossier maatschappijleer - Parlementaire democratie: Kies voor het klimaat!

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Parlementaire democratie: Kies voor het klimaat!.

15-10-2009 09:45

Verzorgingsstaat

Dossier maatschappijleer - Verzorgingsstaat

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Verzorgingsstaat. Vergrijzing: het probleem van de toekomst?

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier maatschappijleer bij Dossier maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier maatschappijleer. Heb je een uitzending van Dossier maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier maatschappijleer gemist

Thema's en dilemma's uit maatschappelijke domeinen. Afl.: Verzorgingsstaat. Vergrijzing: het probleem van de toekomst?

Uitzending gemist van Dossier maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 13-05-2014 om 05:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!