Programma gemist?

Piet uit Hein Eek is een succesvol de ontwerper én ondernemer. de Na hun van eindexamen aan de Design een Academie richtte hij uit op met zakenpartner Nob Ruijgrok het op bedrijf Eek & Ruijgrok op op, en in is hij -naar eigen door het zeggen- de enige door meubelontwerper van Nederland van die het hele op proces van ontwerp tot levering tijdens aan de klant in naar eigen het hand heeft. En uit daar is hij trots op. Toch op tv gaan er het ook stemmen op die een zeggen: is in Piet Hein naar Eek nog de wel de moeite waard? op Eek met zijn sloophout, naar vernieuwt hij zich wel? uit Is zijn ondernemerschap van niet de boven zijn kunstenaarschap een uitgegroeid?

Piet Hein met Eek is een succesvol op tv door ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen in aan de tijdens Design Academie op tv richtte hij door met zakenpartner Nob door Ruijgrok het bedrijf Eek uit & Ruijgrok op, en door is van hij -naar eigen zeggen- de enige van meubelontwerper in van Nederland die naar het hele proces van ontwerp het op tv tot levering aan de klant naar in eigen de hand heeft. En de daar is op hij trots op. Toch uit gaan er ook stemmen op van die zeggen: is Piet met Hein Eek het nog wel de door moeite in waard? Eek met zijn het sloophout, vernieuwt hij zich door wel? Is tijdens zijn ondernemerschap op tv niet boven zijn kunstenaarschap op tv uitgegroeid?

september 2020
20-07-2017 22:45

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

24-11-2016 22:55

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek bij Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!