Programma gemist?

Piet Hein met Eek is de een succesvol ontwerper op tv én ondernemer. Na hun een eindexamen aan een de Design Academie richtte naar hij met zakenpartner uit Nob Ruijgrok tijdens het bedrijf Eek & Ruijgrok door naar op, en is hij van -naar eigen zeggen- de tijdens enige meubelontwerper de van Nederland op tv die het hele op tv proces van ontwerp uit tot levering aan de klant in op tv eigen hand door heeft. En daar is het hij trots tijdens op. Toch gaan er ook een stemmen in op die zeggen: het is Piet door Hein Eek nog wel de moeite door waard? in Eek met zijn sloophout, met vernieuwt tijdens hij zich wel? Is het zijn ondernemerschap niet boven uit zijn kunstenaarschap in uitgegroeid?

Piet Hein met Eek op is een succesvol met ontwerper én ondernemer. van Na hun eindexamen aan in de Design Academie van richtte hij met zakenpartner tijdens Nob de Ruijgrok het bedrijf Eek een & Ruijgrok op, en uit is hij -naar eigen tijdens zeggen- van de enige meubelontwerper van het Nederland die het op hele proces van ontwerp het tot een levering aan de klant in in eigen hand heeft. uit En daar van is hij in trots op. Toch gaan er ook een het stemmen op die een zeggen: is Piet Hein Eek tijdens nog wel de het moeite waard? tijdens Eek met zijn sloophout, vernieuwt door hij op zich wel? Is op zijn ondernemerschap door niet boven zijn kunstenaarschap uit uitgegroeid?

oktober 2019
20-07-2017 22:45

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

24-11-2016 22:55

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek bij Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!