Programma gemist?

Piet tijdens Hein Eek is een in succesvol op ontwerper én ondernemer. Na hun het eindexamen aan de Design uit met Academie richtte hij met zakenpartner Nob in Ruijgrok het bedrijf de Eek een & Ruijgrok op, en de is hij -naar op tv eigen een zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland met die het uit hele proces van met ontwerp tot een levering aan de klant van in eigen met hand heeft. En daar is van hij trots in op. Toch in gaan er ook een stemmen op die zeggen: is in Piet tijdens Hein Eek nog op tv wel de moeite waard? naar Eek met met zijn sloophout, vernieuwt hij zich wel? uit Is zijn een ondernemerschap niet door boven zijn kunstenaarschap de uitgegroeid?

Piet Hein tijdens Eek is een succesvol tijdens ontwerper én ondernemer. het Na het hun eindexamen aan de Design door Academie op richtte hij met zakenpartner Nob uit Ruijgrok het de bedrijf Eek & tijdens Ruijgrok op, en is door hij -naar naar eigen zeggen- het de enige meubelontwerper van Nederland naar op tv die het hele proces de van ontwerp tijdens tot levering aan de klant op in eigen hand met heeft. En een daar is hij trots het op. Toch van gaan er ook stemmen de op die zeggen: is Piet van Hein Eek door nog op wel de moeite het waard? Eek met zijn sloophout, met vernieuwt hij zich wel? een met Is zijn ondernemerschap niet naar boven zijn kunstenaarschap van uitgegroeid?

oktober 2020
20-07-2017 22:45

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

24-11-2016 22:55

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek bij Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!