Programma gemist?

Piet tijdens Hein Eek is een met succesvol de ontwerper én ondernemer. Na op hun eindexamen aan de de Design Academie richtte het hij met het zakenpartner Nob de Ruijgrok het bedrijf op tv Eek & Ruijgrok op, in en is tijdens hij -naar eigen het zeggen- de enige meubelontwerper een van Nederland die het naar hele proces van in ontwerp tot levering aan een de klant in uit eigen naar hand heeft. En daar uit is door hij trots op. Toch gaan er de ook stemmen op die het zeggen: is Piet met Hein Eek op tv nog uit wel de moeite waard? een Eek met zijn sloophout, vernieuwt op hij zich op tv wel? Is zijn met ondernemerschap niet een boven zijn kunstenaarschap met uitgegroeid?

Piet door Hein Eek op tv is een succesvol ontwerper op én ondernemer. Na naar hun eindexamen aan de tijdens Design van Academie richtte hij met het zakenpartner Nob Ruijgrok het een bedrijf door Eek & Ruijgrok op, en op tv is hij -naar eigen het zeggen- de enige in meubelontwerper van op Nederland die op het hele een proces van ontwerp tot levering van aan de klant in een eigen hand door heeft. En van daar is hij tijdens trots op. Toch gaan er naar ook stemmen op die door zeggen: is met Piet Hein Eek nog het wel uit de moeite waard? op tv Eek met zijn uit sloophout, vernieuwt hij op zich wel? Is zijn naar ondernemerschap niet boven door zijn kunstenaarschap van uitgegroeid?

november 2019
20-07-2017 22:45

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

24-11-2016 22:55

Docu: Hier komt Piet Hein Eek

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek - Hier komt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een succesvol ontwerper én ondernemer. Na hun eindexamen aan de Design Academie richtte hij met zakenpartner Nob Ruijgrok het bedrijf Eek & Ruijgrok op, en is hij -naar eigen zeggen- de enige meubelontwerper van Nederland d...

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek bij Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Hier komt Piet Hein Eek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!