Programma gemist?

De Amerikaanse tijdens regisseur Oliver Stone interviewde een Fidel Castro op in de nadagen tijdens van zijn een macht. Stone volgde het en interviewde Castro op zijn met kantoor en op op straat door en verzamelde zo meer op dan dertig uur van materiaal. De in leider van het de revolutie stemde in met op het interview op voorwaarde door dat hij tijdens elk gewenst moment op de opnames kon laten op stoppen. op Castro heeft van dit recht in uiteindelijk in geen gebruikgemaakt, omdat Stone op tv in gesprek met op Castro de confrontatie een niet zoekt. Toch op leverde het vermakelijke gesprekken de en een uit mooi portret van het de mens Castro het op.

N.a.v. het tijdens overlijden van een Fidel Castro tijdens een portret uit 2003. De uit Amerikaanse regisseur Oliver Stone uit interviewde met Castro in uit de nadagen van zijn macht op door di... met Hoe gaat het met Fidel de Castro? Daarover met is maar weinig bekend. de De Amerikaanse regisseur op tv het Oliver Stone interviewde hem in de de nadagen van zijn op tv macht. Castro uit werd uit met meerdere camera's gevolgd uit terwijl Stone hem door ondervroeg op diverse plaatsen in tijdens Cuba, van zijn eigen kantoor maar ook een in op straat. Meer dan van dertig uur materiaal verzamelde de Stone. De leider op tv van uit de revolutie heeft ingestemd met het op interview op met voorwaarde dat door hij elk gewenst moment uit de camera mag laten een stoppen. tijdens Castro heeft de van dit recht uiteindelijk de geen gebruik gemaakt, omdat op Stone in gesprek met het Castro naar de confrontatie niet zoekt. Op op tv vragen over op mensenrechten uit of de positie van op homo's antwoordt Castro met de op gebruikelijke retoriek en in Stone neemt op tv daar genoegen mee. 'Wat door is een dictator? naar En uit is dat tijdens slecht?', vraagt Stone. op tv Het antwoord van Castro door luidt: 'Ik ben een dictator met voor mezelf en het een slaaf voor naar mijn in mensen.' Misschien heeft tijdens Stone geen kritisch de gesprek met Castro een en krijgt op tv hij niet de tijdens juiste antwoorden op zijn vragen, maar in op het levert wel vermakelijke gesprekken het op en een door mooi portret met van mens op Castro.

oktober 2019
01-12-2017 00:05

Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - Fidel Castro; Comandante

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Fidel Castro in de nadagen van zijn macht. Stone volgde en interviewde Castro op zijn kantoor en op straat en verzamelde zo meer dan dertig uur materiaal. De leider van de revolutie stemde i...

26-11-2016 23:20

2Doc: Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - 2Doc: Fidel Castro; Comandante

N.a.v. het overlijden van Fidel Castro een portret uit 2003. De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Castro in de nadagen van zijn macht op di... Hoe gaat het met Fidel Castro? Daarover is maar weinig bekend. De Amerikaanse regiss...

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fidel Castro; Comandante bij 2Doc: Fidel Castro; Comandante liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fidel Castro; Comandante. Heb je een uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fidel Castro; Comandante? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fidel Castro; Comandante kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!