Programma gemist?

De de Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde op Fidel Castro in in de door nadagen van zijn macht. Stone in volgde de en interviewde Castro op zijn tijdens kantoor en in op straat op en verzamelde zo met meer dan op dertig uur materiaal. De in leider van de revolutie het stemde in met het op tv interview op van voorwaarde dat door hij elk gewenst op moment de uit opnames kon laten stoppen. van Castro heeft van dit tijdens recht uiteindelijk de geen gebruikgemaakt, omdat Stone door in gesprek met door Castro de confrontatie niet de zoekt. Toch tijdens leverde naar het vermakelijke gesprekken en een van mooi portret van op de mens Castro in op.

N.a.v. het overlijden met van de Fidel Castro een portret van uit 2003. De op tv Amerikaanse met regisseur Oliver Stone interviewde Castro het in de nadagen een van met zijn macht op in di... Hoe gaat het met uit Fidel Castro? door Daarover is maar weinig bekend. uit De Amerikaanse regisseur naar Oliver Stone interviewde het hem tijdens in de nadagen een van zijn macht. Castro werd het met meerdere in camera's gevolgd terwijl Stone uit hem ondervroeg op naar het diverse plaatsen in Cuba, zijn de eigen kantoor tijdens maar ook op straat. op Meer met dan dertig uur materiaal verzamelde Stone. op tv De leider de van de revolutie heeft op tv ingestemd het met het interview op voorwaarde het dat de hij elk uit gewenst moment de camera tijdens mag laten stoppen. Castro heeft in van het dit recht uiteindelijk door geen gebruik gemaakt, in omdat Stone in op tv gesprek met Castro tijdens de confrontatie niet met zoekt. Op vragen over de mensenrechten op tv of de positie op tv van homo's antwoordt Castro tijdens met de gebruikelijke retoriek uit en in Stone neemt daar genoegen het mee. 'Wat is door een dictator? uit En is dat slecht?', vraagt Stone. een uit Het antwoord van Castro luidt: door 'Ik ben een dictator op voor mezelf de en een slaaf voor met mijn mensen.' het Misschien heeft Stone op tv geen kritisch gesprek met van Castro op en krijgt hij in niet de juiste naar antwoorden op zijn in vragen, maar van het levert wel vermakelijke een gesprekken op en het een mooi portret van van mens een Castro.

februari 2021
01-12-2017 00:05

Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - Fidel Castro; Comandante

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Fidel Castro in de nadagen van zijn macht. Stone volgde en interviewde Castro op zijn kantoor en op straat en verzamelde zo meer dan dertig uur materiaal. De leider van de revolutie stemde i...

26-11-2016 23:20

2Doc: Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - 2Doc: Fidel Castro; Comandante

N.a.v. het overlijden van Fidel Castro een portret uit 2003. De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Castro in de nadagen van zijn macht op di... Hoe gaat het met Fidel Castro? Daarover is maar weinig bekend. De Amerikaanse regiss...

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fidel Castro; Comandante bij 2Doc: Fidel Castro; Comandante liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fidel Castro; Comandante. Heb je een uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fidel Castro; Comandante? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fidel Castro; Comandante kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!