Programma gemist?

De tijdens Amerikaanse regisseur Oliver in Stone interviewde Fidel Castro op in de nadagen het van op zijn macht. Stone volgde en het interviewde Castro van op zijn kantoor en van op straat en een verzamelde zo op tv meer dan dertig uur materiaal. door De leider in van de naar revolutie stemde in met op tv het op interview op voorwaarde dat naar hij elk het gewenst moment de van opnames kon laten stoppen. Castro het heeft van dit op tv recht uiteindelijk geen gebruikgemaakt, in het omdat Stone in gesprek een met Castro de in confrontatie niet zoekt. de Toch leverde het door vermakelijke gesprekken en een mooi het portret van de met in mens Castro op.

N.a.v. het naar overlijden van Fidel naar Castro een portret uit op 2003. naar De Amerikaanse regisseur Oliver Stone uit naar interviewde Castro in de nadagen tijdens van zijn op tv macht op di... Hoe gaat van het op tv met Fidel uit Castro? Daarover is maar weinig met bekend. De met Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde door hem in tijdens de nadagen van op tv zijn van macht. Castro werd met op tv meerdere camera's gevolgd met terwijl Stone een hem ondervroeg op diverse plaatsen de in Cuba, zijn eigen de kantoor maar tijdens ook op straat. Meer een dan dertig uur een materiaal verzamelde Stone. op tv van De leider van de revolutie het heeft de ingestemd met het met interview op voorwaarde uit dat hij elk gewenst moment op tv de camera het mag laten stoppen. door Castro heeft van dit recht met uiteindelijk de geen gebruik gemaakt, omdat Stone van in gesprek met van Castro uit de confrontatie niet zoekt. Op op vragen over uit mensenrechten of de op positie van homo's antwoordt op Castro in met de gebruikelijke retoriek en op tv Stone neemt daar van genoegen mee. 'Wat het is in een dictator? van En is dat slecht?', tijdens vraagt Stone. door Het antwoord van Castro luidt: van 'Ik ben door een dictator voor mezelf uit en een slaaf voor door mijn mensen.' uit Misschien heeft in Stone geen kritisch gesprek tijdens met Castro de en krijgt hij de niet de de juiste antwoorden op zijn vragen, maar van met het levert wel vermakelijke gesprekken op met en een een mooi portret van op mens in Castro.

mei 2020
01-12-2017 00:05

Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - Fidel Castro; Comandante

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Fidel Castro in de nadagen van zijn macht. Stone volgde en interviewde Castro op zijn kantoor en op straat en verzamelde zo meer dan dertig uur materiaal. De leider van de revolutie stemde i...

26-11-2016 23:20

2Doc: Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - 2Doc: Fidel Castro; Comandante

N.a.v. het overlijden van Fidel Castro een portret uit 2003. De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Castro in de nadagen van zijn macht op di... Hoe gaat het met Fidel Castro? Daarover is maar weinig bekend. De Amerikaanse regiss...

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fidel Castro; Comandante bij 2Doc: Fidel Castro; Comandante liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fidel Castro; Comandante. Heb je een uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fidel Castro; Comandante? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fidel Castro; Comandante kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!