Programma gemist?

De Amerikaanse naar regisseur Oliver Stone interviewde op Fidel Castro in in met de nadagen van zijn met macht. Stone volgde en interviewde van Castro op zijn de kantoor en op met straat en verzamelde het zo de meer dan dertig de uur materiaal. De door leider van naar de revolutie stemde in met het tijdens interview op voorwaarde door op dat hij elk gewenst moment uit de opnames op kon laten stoppen. Castro op tv heeft van dit recht naar uiteindelijk door geen gebruikgemaakt, omdat tijdens Stone in van gesprek met Castro de op tv confrontatie niet op tv zoekt. Toch leverde het met vermakelijke gesprekken van en een mooi portret van van de mens van Castro op.

N.a.v. uit het overlijden van Fidel Castro met de een portret uit 2003. De met Amerikaanse regisseur in Oliver Stone interviewde het Castro in de met nadagen van zijn macht op op tv di... Hoe de gaat het met Fidel door in Castro? Daarover is maar weinig bekend. een De Amerikaanse op regisseur Oliver Stone interviewde in hem in de de nadagen op van zijn macht. Castro een werd tijdens met meerdere camera's gevolgd terwijl Stone op tv hem ondervroeg door op diverse tijdens plaatsen in Cuba, zijn eigen met kantoor maar van ook op straat. Meer de dan dertig uur met materiaal verzamelde een Stone. in De leider van van de revolutie heeft ingestemd met door het interview op voorwaarde op tv dat hij het elk op tv gewenst moment de naar camera mag laten in stoppen. Castro heeft van dit door recht op tv uiteindelijk geen gebruik gemaakt, omdat Stone met in gesprek in met Castro de in confrontatie niet zoekt. naar Op vragen over mensenrechten in of door de positie van homo's antwoordt uit het Castro met de gebruikelijke retoriek en uit Stone neemt een daar met genoegen mee. 'Wat is met een dictator? En is dat de een slecht?', vraagt Stone. Het antwoord van een Castro luidt: uit 'Ik ben een naar dictator voor het mezelf en door een slaaf voor mijn mensen.' Misschien met heeft Stone geen door kritisch gesprek uit met uit Castro en krijgt hij niet de in juiste het antwoorden op de zijn vragen, maar naar het levert wel vermakelijke gesprekken op van en van een mooi portret van van mens uit Castro.

oktober 2020
01-12-2017 00:05

Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - Fidel Castro; Comandante

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Fidel Castro in de nadagen van zijn macht. Stone volgde en interviewde Castro op zijn kantoor en op straat en verzamelde zo meer dan dertig uur materiaal. De leider van de revolutie stemde i...

26-11-2016 23:20

2Doc: Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - 2Doc: Fidel Castro; Comandante

N.a.v. het overlijden van Fidel Castro een portret uit 2003. De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Castro in de nadagen van zijn macht op di... Hoe gaat het met Fidel Castro? Daarover is maar weinig bekend. De Amerikaanse regiss...

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fidel Castro; Comandante bij 2Doc: Fidel Castro; Comandante liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fidel Castro; Comandante. Heb je een uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fidel Castro; Comandante? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fidel Castro; Comandante kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!