Programma gemist?

De Amerikaanse regisseur in een Oliver Stone interviewde Fidel Castro met in de op tv nadagen van zijn macht. tijdens Stone een volgde en interviewde naar Castro op zijn kantoor en op tv op straat en tijdens verzamelde zo meer in dan dertig uur materiaal. van De een leider van de revolutie stemde uit in met op tv het interview op voorwaarde in dat met hij elk gewenst moment de met de opnames kon laten stoppen. Castro heeft de op tv van dit recht de uiteindelijk geen gebruikgemaakt, omdat Stone in door gesprek op met Castro de tijdens confrontatie niet met zoekt. Toch leverde het vermakelijke gesprekken in en uit een mooi uit portret van de mens Castro het op.

N.a.v. de het overlijden van Fidel Castro van een een portret uit 2003. De Amerikaanse het naar regisseur Oliver Stone interviewde op tv Castro in de nadagen op van zijn macht naar op di... Hoe van gaat het met in Fidel Castro? Daarover tijdens is in maar weinig bekend. tijdens De Amerikaanse regisseur Oliver Stone tijdens interviewde tijdens hem in de nadagen van het zijn macht. Castro werd op tv met meerdere een camera's gevolgd terwijl tijdens Stone hem op ondervroeg op door diverse plaatsen in Cuba, een zijn eigen kantoor met maar ook op straat. Meer van dan dertig naar uur materiaal verzamelde op Stone. De op tv leider van de revolutie door heeft ingestemd met op tv het interview op het voorwaarde dat hij elk van gewenst moment de in op camera mag laten stoppen. Castro heeft op op van dit recht uiteindelijk geen gebruik door tijdens gemaakt, omdat Stone in gesprek een met van Castro de confrontatie niet de zoekt. Op de vragen over mensenrechten tijdens of de positie op van homo's antwoordt Castro met de naar gebruikelijke retoriek en van Stone naar neemt daar genoegen mee. door 'Wat is een dictator? op tv in En is dat slecht?', vraagt Stone. een Het van antwoord van Castro luidt: 'Ik het ben uit een dictator in voor mezelf en een slaaf op tv voor mijn mensen.' met Misschien het heeft Stone geen kritisch uit gesprek met Castro en het krijgt hij op tv niet de op tv juiste antwoorden op zijn door vragen, maar het levert wel in vermakelijke op gesprekken op en een een mooi portret van in mens het Castro.

juni 2021
01-12-2017 00:05

Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - Fidel Castro; Comandante

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Fidel Castro in de nadagen van zijn macht. Stone volgde en interviewde Castro op zijn kantoor en op straat en verzamelde zo meer dan dertig uur materiaal. De leider van de revolutie stemde i...

26-11-2016 23:20

2Doc: Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - 2Doc: Fidel Castro; Comandante

N.a.v. het overlijden van Fidel Castro een portret uit 2003. De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Castro in de nadagen van zijn macht op di... Hoe gaat het met Fidel Castro? Daarover is maar weinig bekend. De Amerikaanse regiss...

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fidel Castro; Comandante bij 2Doc: Fidel Castro; Comandante liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fidel Castro; Comandante. Heb je een uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fidel Castro; Comandante? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fidel Castro; Comandante kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!