Programma gemist?

De Amerikaanse op regisseur Oliver Stone tijdens interviewde Fidel Castro in in op tv de nadagen van zijn macht. tijdens Stone volgde en interviewde de Castro op zijn tijdens kantoor het en op straat tijdens en verzamelde zo meer in dan dertig uur materiaal. door De leider van in op tv de revolutie stemde in met het de interview op voorwaarde het dat hij elk van gewenst naar moment de opnames kon laten met stoppen. de Castro heeft van dit een recht uiteindelijk geen gebruikgemaakt, door omdat op Stone in op tv gesprek met Castro de confrontatie niet het zoekt. Toch uit leverde op tv het vermakelijke gesprekken en een van mooi portret van in de van mens Castro op.

N.a.v. door het overlijden van Fidel naar Castro een door portret uit 2003. De Amerikaanse in regisseur Oliver Stone op tv van interviewde Castro in de de nadagen van zijn tijdens macht op di... uit Hoe gaat het met Fidel door Castro? Daarover door is maar weinig bekend. met De op Amerikaanse regisseur een Oliver Stone interviewde hem in de van met nadagen van zijn macht. Castro werd op tv met meerdere in camera's door gevolgd terwijl Stone hem ondervroeg op in diverse plaatsen tijdens in Cuba, zijn eigen uit kantoor maar ook door op straat. door Meer dan dertig uur op materiaal met verzamelde Stone. in De leider van de revolutie heeft op ingestemd door met het interview op voorwaarde op tv dat hij elk op tijdens gewenst moment de camera mag laten naar stoppen. Castro heeft op tv van een dit recht uiteindelijk geen het gebruik tijdens gemaakt, omdat Stone in gesprek het met naar Castro de confrontatie niet op zoekt. Op uit vragen over mensenrechten of de naar positie van op tv homo's antwoordt Castro van met de met gebruikelijke retoriek en Stone neemt daar het op tv genoegen mee. 'Wat op is een dictator? van En is dat slecht?', vraagt het Stone. Het antwoord van van Castro luidt: op 'Ik ben een dictator op voor naar mezelf en een slaaf met voor naar mijn mensen.' Misschien heeft het Stone geen kritisch gesprek de met Castro en krijgt de hij niet een de juiste antwoorden op het zijn uit vragen, maar op tv het levert wel vermakelijke gesprekken op op van en een mooi portret van van mens op Castro.

november 2021
01-12-2017 00:05

Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - Fidel Castro; Comandante

De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Fidel Castro in de nadagen van zijn macht. Stone volgde en interviewde Castro op zijn kantoor en op straat en verzamelde zo meer dan dertig uur materiaal. De leider van de revolutie stemde i...

26-11-2016 23:20

2Doc: Fidel Castro; Comandante

2Doc: Fidel Castro; Comandante - 2Doc: Fidel Castro; Comandante

N.a.v. het overlijden van Fidel Castro een portret uit 2003. De Amerikaanse regisseur Oliver Stone interviewde Castro in de nadagen van zijn macht op di... Hoe gaat het met Fidel Castro? Daarover is maar weinig bekend. De Amerikaanse regiss...

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fidel Castro; Comandante bij 2Doc: Fidel Castro; Comandante liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fidel Castro; Comandante. Heb je een uitzending van 2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fidel Castro; Comandante gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fidel Castro; Comandante? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fidel Castro; Comandante kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!