Programma gemist?

Realityserie over de van belevenissen van vakantievierende van Nederlanders tijdens in het Portugese Albufeira, die van het opeens een dokter met nodig hebben. Gelukkig op kunnen ze terecht bij naar een Nederlandse huisarts. tijdens Behalve ervaringen en tijdens verhalen van vakantiegangers, geeft De de Vakantiedokter ook naar een kijkje het in het uit leven van huisarts Heino Folmer op zelf.

Realityserie een over de belevenissen van vakantievierende van Nederlanders in een het Portugese Albufeira, die het van opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig met kunnen ze terecht het bij door een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen met en verhalen tijdens van in vakantiegangers, geeft De Vakantiedokter ook in een op tv kijkje in het leven van in huisarts Heino Folmer met zelf.

Realityserie op over de belevenissen van van vakantievierende Nederlanders in in het Portugese Albufeira, die op tv tijdens opeens een dokter tijdens nodig hebben. Gelukkig door kunnen ze terecht uit bij een Nederlandse door huisarts. Behalve ervaringen en uit verhalen van vakantiegangers, geeft tijdens De Vakantiedokter in ook een uit kijkje in het leven van huisarts op tv Heino Folmer in zelf.

Realityserie over van de van belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het de Portugese een Albufeira, die naar opeens een dokter nodig hebben. in Gelukkig kunnen ze terecht een in bij een Nederlandse de huisarts. Behalve ervaringen en naar verhalen van vakantiegangers, uit geeft De Vakantiedokter ook uit een kijkje in het door leven van huisarts in van Heino Folmer zelf.

Realityserie. uit Drie weken naar op tv de Portugese zon: op tv voor duizenden naar Nederlanders de ultieme vakantie. een Maar wat doe je als uit een je daar ziek wordt? Hoe leg door je bijvoorbeeld het in een het Portugees uit op tv dat je misselijk bent uit of dat op je al dagen pijn op in je buik hebt? Gelukkig door is er dan door de door vakantiedokter. Huisarts Heino Folmer een woont door en werkt sinds een aantal jaren het met in de Portugese met Algarve. Zijn praktijk wordt iedere zomer tijdens overspoeld van met Nederlanders in die ziek zijn en hun vakantie van in door duigen zien vallen. De vakantiedokter op behandelt het met veel uit zorg oorontstekingen, snijwonden en insectenbeten uit en redt op van die van manier de vakantie van veel van in met zijn patiënten. Maar er naar komen ook naar mensen langs met ernstige klachten, in zoals tijdens een acute blindedarmonsteking, die direct van geopereerd moet worden. in Ook al op is de vakantie van dan voorbij, de in aanwezigheid van dokter in Heino geeft deze patiënten het toch wat broodnodige rust naar en zekerheid. een Naast de verhalen van met met de patiënten geeft De Vakantiedokter ook op tv met een kijkje in uit het leven van huisarts Heino door Folmer zelf. Waarom uit heeft hij gekozen naar voor een huisartsenpraktijk door in de Algarve en het hoe ziet zijn een leven door eruit?

Realityserie. uit Drie weken de naar de Portugese zon: een voor duizenden Nederlanders de uit ultieme vakantie. Maar door wat doe je met als de je daar ziek tijdens wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld met in het Portugees het uit dat je misselijk het bent of dat door je in al dagen pijn in je in buik van hebt? Gelukkig is er dan de de uit vakantiedokter. Huisarts Heino Folmer woont het de en werkt sinds een aantal jaren in van in de Portugese Algarve. Zijn praktijk van een wordt iedere zomer overspoeld in met Nederlanders die de ziek zijn en hun in vakantie uit in duigen zien uit vallen. De vakantiedokter behandelt met veel op tv zorg oorontstekingen, snijwonden op tv met en insectenbeten en de redt op die manier in de vakantie het van veel van zijn een patiënten. Maar er komen op ook tijdens mensen langs met op ernstige klachten, zoals een acute uit blindedarmonsteking, die direct geopereerd een moet worden. op Ook al is uit de van vakantie dan voorbij, met de aanwezigheid van dokter Heino het geeft in deze patiënten toch uit wat broodnodige rust op tv en zekerheid. Naast in de verhalen van de patiënten geeft de De Vakantiedokter ook met een kijkje op tv in het leven van de huisarts Heino door Folmer zelf. Waarom met heeft op tv hij gekozen voor een huisartsenpraktijk het in de Algarve en tijdens hoe ziet in zijn leven de eruit?

Realityserie. Drie met weken een naar de Portugese zon: voor naar duizenden Nederlanders de ultieme het vakantie. het Maar wat doe je een als je een daar ziek naar wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld het in het Portugees het uit dat je op tv misselijk in bent of dat je het al dagen pijn in een je buik hebt? Gelukkig tijdens is er door dan de de vakantiedokter. Huisarts een Heino Folmer woont en werkt uit sinds een aantal jaren in in naar de Portugese op tv Algarve. Zijn praktijk wordt iedere met zomer met overspoeld met Nederlanders die ziek op zijn in en hun vakantie in duigen uit zien door vallen. De vakantiedokter behandelt met veel van zorg oorontstekingen, snijwonden naar en van insectenbeten en redt op door die manier de vakantie naar van het veel van van zijn patiënten. Maar er komen van ook met mensen langs met ernstige klachten, tijdens zoals een acute blindedarmonsteking, met in die direct geopereerd moet worden. op tv Ook al is een de vakantie dan voorbij, met op de aanwezigheid van op tv dokter Heino geeft deze in patiënten toch van wat broodnodige rust en zekerheid. de Naast de verhalen van door de patiënten geeft van De Vakantiedokter ook op van een kijkje in het leven van naar in huisarts Heino Folmer zelf. Waarom heeft naar hij met gekozen voor in een huisartsenpraktijk in de Algarve op en hoe ziet zijn op leven naar eruit?

Realityserie. van Drie weken naar de Portugese van zon: van voor duizenden het Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat naar door doe je als je daar ziek het wordt? Hoe met leg je bijvoorbeeld in van het Portugees uit van dat je misselijk door bent of op tv dat je al tijdens dagen naar pijn in je buik naar hebt? Gelukkig is er in dan de vakantiedokter. Huisarts op tv Heino Folmer met woont en op tv werkt sinds tijdens een aantal jaren met in de Portugese Algarve. met Zijn praktijk wordt iedere zomer tijdens overspoeld met de Nederlanders door die ziek zijn van en hun vakantie in duigen zien van door vallen. De vakantiedokter uit behandelt met veel zorg oorontstekingen, op snijwonden en insectenbeten van en redt op die tijdens op manier de vakantie van veel op van zijn patiënten. Maar tijdens op tv er komen ook mensen langs met met ernstige het klachten, zoals een acute een blindedarmonsteking, in die direct geopereerd moet worden. Ook op al is op tv de vakantie dan door voorbij, de door aanwezigheid van dokter een Heino geeft deze patiënten toch in wat de broodnodige rust op tv en zekerheid. Naast de van verhalen van de patiënten met geeft De Vakantiedokter ook tijdens de een kijkje in het leven van door in huisarts Heino Folmer in zelf. Waarom heeft hij gekozen voor in een het huisartsenpraktijk in de Algarve op tv en hoe ziet zijn tijdens leven het eruit?

Realityserie. Drie door weken naar de op Portugese door zon: voor duizenden Nederlanders op tv de ultieme tijdens vakantie. Maar wat doe het je als je op tv daar ziek wordt? Hoe naar leg je bijvoorbeeld van in het Portugees de uit dat in je misselijk bent of een dat je al tijdens dagen op pijn in je buik door hebt? Gelukkig is tijdens er dan uit de vakantiedokter. Huisarts Heino Folmer woont in en met werkt sinds een uit aantal jaren in de Portugese door Algarve. Zijn praktijk met wordt iedere tijdens zomer met overspoeld met Nederlanders uit die ziek zijn en hun vakantie uit in duigen zien met vallen. De door vakantiedokter behandelt met veel uit zorg met oorontstekingen, snijwonden en van insectenbeten en redt op die uit manier een de vakantie van veel het van van zijn patiënten. Maar een er komen ook mensen langs met op tv ernstige op tv klachten, zoals een acute een blindedarmonsteking, die direct geopereerd tijdens moet de worden. Ook door al is de vakantie dan van voorbij, op tv de aanwezigheid van dokter op tv Heino geeft deze in patiënten toch wat broodnodige tijdens rust en de zekerheid. Naast de een verhalen van de van patiënten geeft De Vakantiedokter naar ook door een kijkje in het leven tijdens van tijdens huisarts Heino Folmer zelf. Waarom heeft een hij gekozen met voor een van huisartsenpraktijk in de Algarve tijdens en hoe tijdens ziet zijn op tv leven eruit?

Realityserie. Drie naar weken een naar de Portugese zon: van voor duizenden Nederlanders de ultieme de vakantie. Maar van wat doe van je als je daar ziek een wordt? Hoe de leg je uit bijvoorbeeld in het van Portugees uit dat je door misselijk de bent of dat je naar al dagen pijn de in je buik hebt? Gelukkig in is op tv er dan de vakantiedokter. de Huisarts Heino door Folmer woont en naar werkt sinds een aantal in jaren in van de Portugese Algarve. de Zijn praktijk met wordt iedere zomer overspoeld met een Nederlanders die ziek zijn naar en hun vakantie met in duigen zien naar uit vallen. De vakantiedokter behandelt met veel op tv tijdens zorg oorontstekingen, snijwonden op tv en insectenbeten en redt op die in manier de vakantie naar van veel de van zijn van patiënten. Maar het er komen ook het mensen langs met ernstige van klachten, zoals een acute blindedarmonsteking, op tv die direct geopereerd van moet van worden. Ook al is op tv de vakantie dan de voorbij, de aanwezigheid van door dokter Heino geeft van deze het patiënten toch in wat broodnodige rust een en zekerheid. Naast uit de verhalen van de patiënten door geeft De de Vakantiedokter ook een kijkje in de het uit leven van een huisarts Heino Folmer zelf. tijdens Waarom heeft hij gekozen tijdens voor op tv een huisartsenpraktijk in op tv de Algarve en hoe de ziet zijn leven uit eruit?

Realityserie. De op tv moeder van de vierjarige het Joska is ongerust, op omdat door de sonde waardoor door haar dochter voeding krijgt, ontstoken door op is. Thijs en Dion zijn tijdens de met het stappen door van een ruit gevallen.

Realityserie het over een naar Nederlandse huisarts in het buitenland tijdens en zijn patiënten. het Emo heeft de zoveel pijn in zijn buik, op tv dat Heino in besluit hem uit door te sturen naar het de ziekenhuis. Matthy heeft door een van zweepslag en de zevenjarige Ocean met heeft het naar vreselijk met benauwd.

Realityserie over een het Nederlandse huisarts in op de het buitenland en zijn patiënten. De van op Mexicaanse griep doet het zijn intrede in Albufeira. Wendy op wordt positief naar getest. Ze krijgt direct een op mondkapje het en mag haar een hotelkamer niet meer naar af.

Realityserie over een naar Nederlandse huisarts in in het buitenland en uit zijn patiënten. op Ramona's vader neemt in de naar eerste vlucht naar Portugal, als hij het hoort dat zijn op tv dochter een in quarantaine door in het ziekenhuis ligt. Anneke heeft van netelroos en Heino tijdens geeft EHBO-les aan door tijdens reisleiders van Nederlandse uit vakantieorganisaties.

juni 2017
25-11-2010 19:25

Aflevering 24

Vakantiedokter - Aflevering 24

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

18-11-2010 19:30

Aflevering 23

Vakantiedokter - Aflevering 23

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

11-11-2010 19:25

Aflevering 22

Vakantiedokter - Aflevering 22

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

04-11-2010 19:25

Aflevering 21

Vakantiedokter - Aflevering 21

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

14-10-2010 19:25

Aflevering 19

Vakantiedokter - Aflevering 19

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

07-10-2010 19:25

Aflevering 18

Vakantiedokter - Aflevering 18

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

30-09-2010 19:25

Aflevering 17

Vakantiedokter - Aflevering 17

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

23-09-2010 19:25

Aflevering 16

Vakantiedokter - Aflevering 16

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

16-09-2010 19:25

Aflevering 15

Vakantiedokter - Aflevering 15

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

09-09-2010 19:25

Aflevering 14

Vakantiedokter - Aflevering 14

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

05-11-2009 19:25

Aflevering 9

Vakantiedokter - Aflevering 9

Realityserie. De moeder van de vierjarige Joska is ongerust, omdat de sonde waardoor haar dochter voeding krijgt, ontstoken is. Thijs en Dion zijn tijdens het stappen door een ruit gevallen.

29-10-2009 19:25

Aflevering 8

Vakantiedokter - Aflevering 8

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. Emo heeft zoveel pijn in zijn buik, dat Heino besluit hem door te sturen naar het ziekenhuis. Matthy heeft een zweepslag en de zevenjarige Ocean heeft het vrese...

22-10-2009 19:25

Aflevering 7

Vakantiedokter - Aflevering 7

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. De Mexicaanse griep doet zijn intrede in Albufeira. Wendy wordt positief getest. Ze krijgt direct een mondkapje en mag haar hotelkamer niet meer af.

08-10-2009 19:25

Aflevering 5

Vakantiedokter - Aflevering 5

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. Ramona's vader neemt de eerste vlucht naar Portugal, als hij hoort dat zijn dochter in quarantaine in het ziekenhuis ligt. Anneke heeft netelroos en Heino geeft...

Vakantiedokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vakantiedokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vakantiedokter bij Vakantiedokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vakantiedokter. Heb je een uitzending van Vakantiedokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vakantiedokter gemist

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. Sofie moet haar vakantieplannenbijstellen als ze een stuk glas in haar elleboog krijgt, de diabetesmedicijnen van Adriënne worden uit de auto gestolenen vakantiedokter Heino moet de hulp inschakelen van een collega als zijn hond Tommy een ontsteking blijkt te hebben...

Uitzending gemist van Vakantiedokter? Hier kun je alle uitzendingen van Vakantiedokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord