Programma gemist?

Realityserie op tv over de het belevenissen van vakantievierende Nederlanders uit in het Portugese op Albufeira, die opeens een dokter naar nodig hebben. Gelukkig door kunnen ze terecht naar bij de een Nederlandse huisarts. Behalve uit ervaringen en verhalen van tijdens met vakantiegangers, geeft De Vakantiedokter ook een door kijkje in het de leven van huisarts op uit Heino Folmer zelf.

Realityserie van over de met belevenissen van vakantievierende Nederlanders in naar het Portugese tijdens Albufeira, die opeens een dokter van een nodig hebben. Gelukkig kunnen ze de terecht bij een het Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen door en verhalen op tv van op tv vakantiegangers, geeft De Vakantiedokter in ook een kijkje in het door leven van de huisarts Heino Folmer van zelf.

Realityserie over op de belevenissen op van vakantievierende Nederlanders naar in het Portugese Albufeira, uit die op tv opeens een dokter uit nodig hebben. Gelukkig in kunnen ze terecht bij een Nederlandse tijdens huisarts. Behalve ervaringen uit en verhalen van met vakantiegangers, geeft De naar Vakantiedokter ook uit een kijkje in het van leven tijdens van huisarts Heino in Folmer zelf.

Realityserie over de op een belevenissen van vakantievierende Nederlanders uit in het Portugese naar Albufeira, die opeens een een dokter nodig een hebben. Gelukkig kunnen ze terecht van bij een Nederlandse de huisarts. Behalve ervaringen in een en verhalen van op tv vakantiegangers, geeft De Vakantiedokter het ook een kijkje in door het leven van naar huisarts Heino Folmer de zelf.

Realityserie. Drie op tv weken naar de in Portugese zon: voor duizenden een Nederlanders de ultieme in vakantie. Maar uit wat doe je als uit de je daar ziek wordt? Hoe leg naar je bijvoorbeeld in met het Portugees uit de dat je een misselijk bent of dat tijdens op tv je al dagen pijn in je op buik hebt? tijdens Gelukkig is er met dan het de vakantiedokter. Huisarts op tv Heino Folmer woont naar en werkt sinds een aantal jaren met de in de Portugese Algarve. Zijn van praktijk wordt iedere in zomer overspoeld met met Nederlanders die ziek naar zijn tijdens en hun vakantie in duigen op tv zien vallen. De het vakantiedokter behandelt met in veel zorg oorontstekingen, snijwonden uit de en insectenbeten en de redt op die tijdens manier de vakantie van met veel van zijn patiënten. met Maar er komen ook het op tv mensen langs met ernstige klachten, zoals naar een van acute blindedarmonsteking, die direct een geopereerd moet worden. tijdens Ook al is van de vakantie dan uit voorbij, op de aanwezigheid van dokter Heino geeft het deze patiënten toch met wat broodnodige naar rust en zekerheid. uit Naast de verhalen van door in de patiënten geeft De van Vakantiedokter ook een een kijkje in het het leven van huisarts Heino Folmer uit zelf. Waarom heeft de hij gekozen op voor een huisartsenpraktijk in tijdens de de Algarve en hoe ziet het zijn op leven eruit?

Realityserie. Drie een weken naar in de Portugese zon: van voor duizenden door Nederlanders de ultieme naar vakantie. Maar wat doe van je als uit je daar ziek wordt? tijdens Hoe leg je bijvoorbeeld een in het Portugees uit met dat je naar misselijk bent tijdens of dat je al dagen van pijn tijdens in je buik hebt? Gelukkig op is er de dan de de vakantiedokter. Huisarts Heino het Folmer woont en werkt een sinds een aantal jaren de in op de Portugese de Algarve. Zijn praktijk wordt iedere zomer een door overspoeld met Nederlanders die ziek door zijn en hun uit vakantie in duigen zien de vallen. De een vakantiedokter behandelt naar met veel zorg oorontstekingen, snijwonden met uit en insectenbeten en redt het op die manier naar de vakantie een van veel van het zijn patiënten. Maar er komen op tv ook mensen langs met door ernstige het klachten, zoals in een acute blindedarmonsteking, die direct geopereerd uit moet door worden. Ook al met is de vakantie tijdens dan voorbij, de op tv aanwezigheid van dokter Heino van geeft deze patiënten toch van het wat broodnodige rust en zekerheid. op tv Naast de verhalen van in de in patiënten geeft De tijdens Vakantiedokter ook een kijkje in een het leven van van huisarts Heino het Folmer op tv zelf. Waarom heeft van hij gekozen voor een huisartsenpraktijk naar in de Algarve naar en hoe ziet zijn tijdens leven uit eruit?

Realityserie. op tv Drie weken de naar de Portugese zon: uit voor duizenden naar Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat het door doe je als je daar ziek in wordt? Hoe tijdens leg uit je bijvoorbeeld in van het Portugees uit dat tijdens je misselijk bent uit of dat je al tijdens dagen pijn tijdens in je buik hebt? met Gelukkig een is er dan de vakantiedokter. Huisarts op tv tijdens Heino Folmer woont en tijdens werkt sinds uit een aantal jaren in de Portugese het Algarve. Zijn praktijk de het wordt iedere zomer de overspoeld met Nederlanders tijdens die ziek zijn en hun op tv vakantie in duigen zien naar vallen. door De vakantiedokter behandelt met het veel zorg van oorontstekingen, snijwonden en de insectenbeten en het redt op die de manier de vakantie van veel van naar zijn de patiënten. Maar met er komen ook mensen van langs met ernstige met klachten, zoals een van acute blindedarmonsteking, die direct geopereerd uit tijdens moet worden. Ook al is de de vakantie dan door voorbij, de aanwezigheid naar van dokter Heino in geeft van deze patiënten toch wat broodnodige naar rust en naar zekerheid. Naast op tv de verhalen van de patiënten op tv geeft De Vakantiedokter tijdens ook een kijkje op tv in het leven in van huisarts op Heino Folmer zelf. Waarom de heeft naar hij gekozen voor een huisartsenpraktijk op tv in de het Algarve en hoe ziet tijdens zijn tijdens leven eruit?

Realityserie. Drie weken uit naar de door Portugese zon: voor uit duizenden met Nederlanders de ultieme vakantie. Maar door wat doe van je als je daar van ziek wordt? op tv Hoe leg met je bijvoorbeeld in het Portugees uit een dat tijdens je misselijk bent of dat het je naar al dagen pijn in het je buik hebt? Gelukkig door een is er dan door de vakantiedokter. Huisarts Heino Folmer op woont en werkt sinds naar een aantal jaren de in de Portugese tijdens Algarve. Zijn praktijk met wordt iedere van zomer naar overspoeld met Nederlanders het die ziek zijn en hun vakantie de in de duigen zien vallen. De met vakantiedokter behandelt met door veel zorg door oorontstekingen, snijwonden en insectenbeten en de redt op de die manier de uit vakantie van veel van op zijn patiënten. door Maar er komen in ook mensen langs met uit ernstige klachten, uit zoals een acute de blindedarmonsteking, die direct naar geopereerd moet worden. Ook van al is de uit vakantie dan de voorbij, het de aanwezigheid van dokter naar Heino geeft deze met patiënten toch wat broodnodige van rust op en zekerheid. Naast de verhalen het van de patiënten tijdens geeft De Vakantiedokter in ook een tijdens kijkje in het leven van van huisarts Heino naar Folmer zelf. op Waarom heeft hij met gekozen voor een met huisartsenpraktijk in de Algarve en met hoe ziet op tv zijn leven een eruit?

Realityserie. de Drie weken naar de Portugese op tv zon: voor op duizenden Nederlanders de ultieme in vakantie. in Maar wat de doe je als je de daar ziek naar wordt? Hoe leg je door bijvoorbeeld in het Portugees het uit dat je op tv misselijk uit bent of dat uit je al dagen pijn tijdens in je buik van hebt? Gelukkig uit is er dan de vakantiedokter. de Huisarts van Heino Folmer woont en werkt op tv sinds een aantal door jaren in naar de Portugese Algarve. Zijn praktijk naar wordt in iedere zomer overspoeld met Nederlanders tijdens die met ziek zijn en hun naar vakantie door in duigen zien vallen. De vakantiedokter uit met behandelt met veel zorg oorontstekingen, uit snijwonden en insectenbeten en op redt op tv op die manier naar de vakantie van veel van van zijn uit patiënten. Maar er naar komen ook mensen op langs met ernstige door klachten, zoals een acute de blindedarmonsteking, die uit direct geopereerd moet een worden. Ook al is uit de vakantie dan naar voorbij, uit de aanwezigheid van dokter uit Heino geeft een deze patiënten toch wat broodnodige met rust en zekerheid. op tv Naast tijdens de verhalen van de patiënten geeft de met De Vakantiedokter ook op een kijkje in het van leven van huisarts Heino Folmer het zelf. de Waarom heeft hij gekozen voor door een tijdens huisartsenpraktijk in de Algarve het en hoe de ziet zijn leven het eruit?

Realityserie. in Drie weken op naar de Portugese zon: voor duizenden in Nederlanders de ultieme uit met vakantie. Maar wat doe op je als je daar ziek tijdens het wordt? Hoe leg je tijdens bijvoorbeeld in het Portugees tijdens uit dat je misselijk naar tijdens bent of dat je al dagen op tv pijn in je de buik hebt? Gelukkig met is er dan de de vakantiedokter. Huisarts het Heino Folmer tijdens woont en werkt het sinds een op tv aantal jaren in de tijdens Portugese Algarve. Zijn op praktijk wordt iedere zomer tijdens overspoeld van met Nederlanders met die ziek zijn en door hun vakantie in duigen zien op vallen. De van vakantiedokter behandelt op tv met veel zorg op tv oorontstekingen, snijwonden en insectenbeten en een van redt op die manier de vakantie door van veel het van van zijn patiënten. Maar het er komen ook door mensen langs met ernstige klachten, zoals de een door acute blindedarmonsteking, die direct geopereerd tijdens van moet worden. Ook al op is de vakantie dan op voorbij, de op aanwezigheid van naar dokter Heino geeft deze patiënten toch een wat broodnodige rust naar en zekerheid. Naast naar het de verhalen van de patiënten in geeft De Vakantiedokter ook met in een kijkje in op het leven van huisarts op Heino Folmer zelf. Waarom heeft met hij gekozen voor het een een huisartsenpraktijk in door de Algarve en het hoe ziet zijn leven door eruit?

Realityserie. De uit moeder van van de vierjarige de Joska is ongerust, omdat de uit sonde waardoor op haar dochter op voeding krijgt, ontstoken is. Thijs de en Dion zijn tijdens naar het stappen op door een met ruit gevallen.

Realityserie uit over een Nederlandse een huisarts in het buitenland en door zijn in patiënten. Emo heeft zoveel op tv pijn in zijn buik, op tv dat naar Heino besluit hem door op tv te met sturen naar het ziekenhuis. het Matthy heeft een op tv zweepslag en de zevenjarige tijdens Ocean heeft het in vreselijk door benauwd.

Realityserie de over een Nederlandse huisarts in met het in buitenland en zijn patiënten. De door de Mexicaanse griep doet zijn naar intrede in tijdens Albufeira. Wendy wordt positief getest. naar Ze krijgt tijdens direct een een mondkapje en mag haar hotelkamer met niet tijdens meer af.

Realityserie over een van Nederlandse huisarts in van van het buitenland en zijn een patiënten. Ramona's vader neemt van de uit eerste vlucht naar Portugal, als hij in hoort dat tijdens zijn dochter in uit quarantaine in het op tv ziekenhuis ligt. op Anneke heeft netelroos en Heino een geeft de EHBO-les aan reisleiders van Nederlandse tijdens door vakantieorganisaties.

oktober 2017
25-11-2010 19:25

Aflevering 24

Vakantiedokter - Aflevering 24

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

18-11-2010 19:30

Aflevering 23

Vakantiedokter - Aflevering 23

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

11-11-2010 19:25

Aflevering 22

Vakantiedokter - Aflevering 22

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

04-11-2010 19:25

Aflevering 21

Vakantiedokter - Aflevering 21

Realityserie over de belevenissen van vakantievierende Nederlanders in het Portugese Albufeira, die opeens een dokter nodig hebben. Gelukkig kunnen ze terecht bij een Nederlandse huisarts. Behalve ervaringen en verhalen van vakantiegangers,...

14-10-2010 19:25

Aflevering 19

Vakantiedokter - Aflevering 19

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

07-10-2010 19:25

Aflevering 18

Vakantiedokter - Aflevering 18

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

30-09-2010 19:25

Aflevering 17

Vakantiedokter - Aflevering 17

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

23-09-2010 19:25

Aflevering 16

Vakantiedokter - Aflevering 16

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

16-09-2010 19:25

Aflevering 15

Vakantiedokter - Aflevering 15

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

09-09-2010 19:25

Aflevering 14

Vakantiedokter - Aflevering 14

Realityserie. Drie weken naar de Portugese zon: voor duizenden Nederlanders de ultieme vakantie. Maar wat doe je als je daar ziek wordt? Hoe leg je bijvoorbeeld in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik h...

05-11-2009 19:25

Aflevering 9

Vakantiedokter - Aflevering 9

Realityserie. De moeder van de vierjarige Joska is ongerust, omdat de sonde waardoor haar dochter voeding krijgt, ontstoken is. Thijs en Dion zijn tijdens het stappen door een ruit gevallen.

29-10-2009 19:25

Aflevering 8

Vakantiedokter - Aflevering 8

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. Emo heeft zoveel pijn in zijn buik, dat Heino besluit hem door te sturen naar het ziekenhuis. Matthy heeft een zweepslag en de zevenjarige Ocean heeft het vrese...

22-10-2009 19:25

Aflevering 7

Vakantiedokter - Aflevering 7

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. De Mexicaanse griep doet zijn intrede in Albufeira. Wendy wordt positief getest. Ze krijgt direct een mondkapje en mag haar hotelkamer niet meer af.

08-10-2009 19:25

Aflevering 5

Vakantiedokter - Aflevering 5

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. Ramona's vader neemt de eerste vlucht naar Portugal, als hij hoort dat zijn dochter in quarantaine in het ziekenhuis ligt. Anneke heeft netelroos en Heino geeft...

Vakantiedokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vakantiedokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vakantiedokter bij Vakantiedokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vakantiedokter. Heb je een uitzending van Vakantiedokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vakantiedokter gemist

Realityserie over een Nederlandse huisarts in het buitenland en zijn patiënten. Sofie moet haar vakantieplannenbijstellen als ze een stuk glas in haar elleboog krijgt, de diabetesmedicijnen van Adriënne worden uit de auto gestolenen vakantiedokter Heino moet de hulp inschakelen van een collega als zijn hond Tommy een ontsteking blijkt te hebben...

Uitzending gemist van Vakantiedokter? Hier kun je alle uitzendingen van Vakantiedokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord