Programma gemist?

Vandaag op over jezelf de zijn, het schoonheidsideaal op tv en homoseksualiteit.

Het thema de opvoeding tijdens houdt De Mama's momenteel zeer bezig. op tv Hoe het vind je in het juiste evenwicht tussen carrière en de gezin? Ze op gaan te van rade bij naar hun eigen ouders, op tv bij gescheiden vader en het oud-voetballer Khalid Boulahrouz en net de door als tien jaar geleden bij op de onconventionele pedagoog naar Arjen Jonker. In naar het kader van de tijdens Moslim door Bucketlist (wat moet je tijdens als moslim gedaan tijdens hebben in je leven?) de gaan de door Mama's in deze op uitzending met leren schermen. En in een emotionele op terugblik vertellen naar Hajar en Jihad een hoezeer het van vliegtuigongeluk met de Boeing van van Turkish Airlines van in 2009 bij op tv Schiphol hun leven heeft op een veranderd.

De Meiden van naar in Halal komen terug als de Mama's met van het Halal.

De in Meiden van Halal komen uit terug als door de Mama's van een Halal.

Hoe is een hun op leven vergaan, wat is er met van Nederland en de van moslims een gebeurd de het afgelopen tien jaar de en wat met de mensen die door ze een toen ontmoet op hebben?

Na uit ruim tien jaar geleden hun in eerste programma het te hebben het gemaakt, komen naar de Meiden van een Halal terug als de op tv Mama's van Halal. van Deze aflevering over jezelf tijdens z... Na op ruim tien jaar geleden van hun eerste programma op te door hebben gemaakt, komen de Meiden op van Halal de terug als het de Mama's van Halal. Deze naar aflevering in over jezelf zijn, naar het schoonheidsideaal en een homoseksualiteit.

In deze tijdens aflevering gaat het tijdens over opvoeding. Het in is een thema dat in De op Mama's momenteel zeer bezighoudt. Hoe naar vind je het een het juiste evenwicht tussen de carrière e... In deze aflevering gaat het het over op tv opvoeding. Het is op een naar thema dat De Mama's momenteel tijdens zeer bezighoudt. Hoe vind in je het het juiste evenwicht tussen op carrière en gezin? een Ze gaan te de rade bij hun eigen het ouders, naar bij gescheiden vader en de oud-voetballer Khalid Boulahrouz een en, net als een tien met jaar geleden, bij de onconventionele een pedagoog het Arjen Jonker. In in het kader van de Moslim met Bucketlist (wat moet je tijdens als moslim naar gedaan hebben naar in je leven?) de gaan de Mama's door in deze uitzending leren uit schermen. En in door een emotionele van terugblik vertellen op tv Hajar en Jihad hoezeer in het vliegtuigongeluk met de Boeing een van Turkish Airlines het in tijdens 2009 bij door Schiphol hun leven veranderd door heeft.

mei 2020
17-12-2017 14:10

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

10-12-2017 14:20

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

03-12-2017 14:15

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Vandaag over jezelf zijn, het schoonheidsideaal en homoseksualiteit.

26-11-2017 14:15

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Het thema opvoeding houdt De Mama's momenteel zeer bezig. Hoe vind je het juiste evenwicht tussen carrière en gezin? Ze gaan te rade bij hun eigen ouders, bij gescheiden vader en oud-voetballer Khalid Boulahrouz en net als tien jaar geleden...

18-12-2016 16:25

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

De Meiden van Halal komen terug als de Mama's van Halal.

17-12-2016 07:50

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

De Meiden van Halal komen terug als de Mama's van Halal.

11-12-2016 16:30

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Hoe is hun leven vergaan, wat is er met Nederland en de moslims gebeurd de afgelopen tien jaar en wat met de mensen die ze toen ontmoet hebben?

04-12-2016 16:30

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Na ruim tien jaar geleden hun eerste programma te hebben gemaakt, komen de Meiden van Halal terug als de Mama's van Halal. Deze aflevering over jezelf z... Na ruim tien jaar geleden hun eerste programma te hebben gemaakt, komen de Meiden va...

27-11-2016 16:25

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

In deze aflevering gaat het over opvoeding. Het is een thema dat De Mama's momenteel zeer bezighoudt. Hoe vind je het juiste evenwicht tussen carrière e... In deze aflevering gaat het over opvoeding. Het is een thema dat De Mama's momenteel...

De Mama's van Halal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mama's van Halal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mama's van Halal bij De Mama's van Halal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mama's van Halal. Heb je een uitzending van De Mama's van Halal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mama's van Halal gemist

Uitzending gemist van De Mama's van Halal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mama's van Halal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!