Programma gemist?

Vandaag op tv over jezelf zijn, het schoonheidsideaal op tv en van homoseksualiteit.

Het thema door opvoeding houdt De Mama's een momenteel zeer bezig. op tv Hoe vind je met het juiste evenwicht de tussen carrière naar en gezin? de Ze gaan te rade bij de uit hun eigen ouders, bij gescheiden naar vader en naar oud-voetballer Khalid Boulahrouz een en net met als tien jaar geleden bij de op onconventionele pedagoog Arjen het Jonker. In de het kader van de de Moslim het Bucketlist (wat moet het je als moslim gedaan in hebben naar in je leven?) gaan de Mama's op tv een in deze uitzending leren een schermen. En uit in een emotionele terugblik door vertellen Hajar en van Jihad hoezeer van het vliegtuigongeluk met de Boeing van het de Turkish Airlines in 2009 bij Schiphol een hun een leven heeft in veranderd.

De Meiden van naar Halal komen terug de als de in Mama's van van Halal.

De Meiden van het Halal komen terug op als van de Mama's naar van Halal.

Hoe een is hun leven van vergaan, wat op is er met uit Nederland en de moslims gebeurd tijdens de afgelopen tien jaar door het en wat met de mensen die met ze toen ontmoet op op tv hebben?

Na de ruim tien jaar het geleden hun uit eerste programma te hebben gemaakt, een komen de Meiden van de Halal door terug als de Mama's van van Halal. door Deze aflevering op tv over jezelf z... Na met ruim tien jaar geleden hun het eerste programma door te hebben gemaakt, door komen een de Meiden van een Halal terug als de de Mama's van Halal. Deze de aflevering over jezelf zijn, een uit het schoonheidsideaal en in homoseksualiteit.

In de deze aflevering gaat het in over opvoeding. Het naar is een thema dat de op De Mama's momenteel tijdens zeer bezighoudt. Hoe naar vind je het juiste een evenwicht tussen het carrière e... In deze het aflevering gaat op het over opvoeding. Het met is een thema dat op tv De Mama's in momenteel zeer bezighoudt. Hoe het vind je het juiste het naar evenwicht tussen carrière en gezin? Ze door met gaan te rade bij hun tijdens eigen ouders, bij van gescheiden vader en oud-voetballer tijdens tijdens Khalid Boulahrouz en, net als tien het jaar uit geleden, bij de onconventionele naar pedagoog Arjen van Jonker. In door het kader van naar de Moslim Bucketlist op (wat moet je op als moslim gedaan hebben in je de met leven?) gaan de op tv Mama's in deze in uitzending leren schermen. En uit in een in emotionele terugblik vertellen Hajar en door Jihad hoezeer het vliegtuigongeluk op tv met door de Boeing van door Turkish Airlines naar in 2009 bij Schiphol op tv hun leven veranderd van heeft.

september 2021
17-12-2017 14:10

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

10-12-2017 14:20

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

03-12-2017 14:15

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Vandaag over jezelf zijn, het schoonheidsideaal en homoseksualiteit.

26-11-2017 14:15

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Het thema opvoeding houdt De Mama's momenteel zeer bezig. Hoe vind je het juiste evenwicht tussen carrière en gezin? Ze gaan te rade bij hun eigen ouders, bij gescheiden vader en oud-voetballer Khalid Boulahrouz en net als tien jaar geleden...

18-12-2016 16:25

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

De Meiden van Halal komen terug als de Mama's van Halal.

17-12-2016 07:50

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

De Meiden van Halal komen terug als de Mama's van Halal.

11-12-2016 16:30

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Hoe is hun leven vergaan, wat is er met Nederland en de moslims gebeurd de afgelopen tien jaar en wat met de mensen die ze toen ontmoet hebben?

04-12-2016 16:30

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

Na ruim tien jaar geleden hun eerste programma te hebben gemaakt, komen de Meiden van Halal terug als de Mama's van Halal. Deze aflevering over jezelf z... Na ruim tien jaar geleden hun eerste programma te hebben gemaakt, komen de Meiden va...

27-11-2016 16:25

De Mama's van Halal

De Mama's van Halal - De Mama's van Halal

In deze aflevering gaat het over opvoeding. Het is een thema dat De Mama's momenteel zeer bezighoudt. Hoe vind je het juiste evenwicht tussen carrière e... In deze aflevering gaat het over opvoeding. Het is een thema dat De Mama's momenteel...

De Mama's van Halal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mama's van Halal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mama's van Halal bij De Mama's van Halal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mama's van Halal. Heb je een uitzending van De Mama's van Halal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mama's van Halal gemist

Uitzending gemist van De Mama's van Halal? Hier kun je alle uitzendingen van De Mama's van Halal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!