Programma gemist?

De in eeuwenoude thangka's van Buthan vormen door nog tijdens altijd het levende centrum naar van de spirituele beoefening. in Een de bijzondere groep mensen naar komt samen om te vechten van voor hun restauratie een en de voortbestaan. Bhutan tijdens is het enige op tv vajrayana boeddhistische land ter wereld. Een uit van de belangrijkste op elementen van het tijdens vajrayana door boeddhisme is de integratie uit van de thangka in op tv meditatie. Thangka's zijn in ingewikkeld een geschilderde rollen die met via spirituele en historische verhalen de de zegeningen van doorgeven van met spirituele goeroes. op tv Als een Amerikaanse restauratiemeester het tijdens pad kruist met uit vier monniken het en een koninklijke geleerde, naar begint hun op gezamenlijke reis naar het naar herstel in van deze levende heilige relikwieën. Onderweg, naar met terwijl vele thangka's hun oude glorie in hervinden, blijken op de tijdens meesters van de restauratie uit tegelijkertijd zich van de kunst van het tijdens loslaten eigen op tv te maken. We volgen het een restauratieteam in hun strijd op tegen verval en uit onwetendheid over uit het behoud met van cultureel erfgoed. Ze vechten op tv voor het voortbestaan de de van Bhutan's rijke van kunstschatten, temidden van de het snelle technologische ontwikkeling de van het een land.

mei 2021
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!