Programma gemist?

De eeuwenoude de thangka's van van Buthan vormen nog op altijd het levende centrum naar van een de spirituele beoefening. Een bijzondere groep tijdens mensen komt met samen om te vechten op tv op tv voor hun restauratie en voortbestaan. een Bhutan is uit het enige vajrayana boeddhistische land het in ter wereld. Een van de in belangrijkste het elementen van het in vajrayana boeddhisme is de van integratie van de thangka in met meditatie. Thangka's zijn uit ingewikkeld met geschilderde rollen het die via spirituele en historische door verhalen de zegeningen door doorgeven van spirituele goeroes. een Als een Amerikaanse de restauratiemeester in het pad kruist met vier op de monniken en een koninklijke geleerde, begint naar tijdens hun gezamenlijke reis naar het herstel het van tijdens deze levende heilige relikwieën. Onderweg, het terwijl op tv vele thangka's hun op oude glorie hervinden, blijken de het meesters van de op tv restauratie de tegelijkertijd zich de van kunst van het loslaten eigen van te door maken. We op volgen het restauratieteam in de hun strijd uit tegen verval en onwetendheid van over het behoud van cultureel een erfgoed. Ze vechten in naar voor het voortbestaan van van Bhutan's rijke kunstschatten, temidden van naar de snelle technologische tijdens de ontwikkeling van het de land.

september 2020
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!