Programma gemist?

De eeuwenoude thangka's met van Buthan in vormen nog uit altijd het levende centrum uit van de spirituele de beoefening. met Een bijzondere groep mensen uit komt samen om te vechten door tijdens voor hun restauratie de en voortbestaan. Bhutan is het de enige vajrayana boeddhistische in land ter door wereld. Een van de belangrijkste op tv elementen van een het vajrayana naar boeddhisme is de een integratie van de thangka naar in meditatie. Thangka's in zijn op tv ingewikkeld geschilderde rollen die via spirituele de van en historische verhalen de zegeningen doorgeven op van spirituele een goeroes. Als een Amerikaanse tijdens tijdens restauratiemeester het pad kruist uit met vier monniken met en een koninklijke geleerde, het begint hun gezamenlijke reis het naar het herstel de van deze levende in heilige met relikwie├źn. Onderweg, terwijl vele op thangka's hun oude glorie van hervinden, blijken de de meesters van van de op tv restauratie tegelijkertijd zich de kunst tijdens van een het loslaten eigen tijdens te maken. We volgen het restauratieteam uit in een hun strijd tegen verval en op naar onwetendheid over het behoud van van cultureel erfgoed. Ze op tv vechten voor het voortbestaan naar tijdens van Bhutan's rijke kunstschatten, met temidden van de snelle uit technologische ontwikkeling van van het op tv land.

oktober 2021
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!