Programma gemist?

De eeuwenoude thangka's met van door Buthan vormen nog in altijd het de levende centrum van de spirituele beoefening. het Een bijzondere in groep mensen komt op samen om te vechten uit voor op tv hun restauratie en voortbestaan. van Bhutan is het enige uit met vajrayana boeddhistische land ter het wereld. Een van de met belangrijkste elementen van op het vajrayana boeddhisme is op tv de integratie de van de door thangka in meditatie. Thangka's zijn in ingewikkeld geschilderde door rollen die via spirituele tijdens en historische door verhalen de de zegeningen doorgeven van spirituele in goeroes. Als een in Amerikaanse restauratiemeester het een pad kruist met vier naar monniken op tv en een koninklijke uit geleerde, begint hun de gezamenlijke reis naar het herstel tijdens van deze een levende heilige relikwieën. Onderweg, van terwijl vele thangka's op hun oude door glorie hervinden, blijken een de meesters uit van de restauratie door tegelijkertijd zich de kunst uit van het loslaten eigen door te een maken. We volgen het het restauratieteam in hun op tv strijd tegen verval en de onwetendheid over het het behoud door van cultureel erfgoed. Ze vechten op op tv voor het voortbestaan van het Bhutan's rijke kunstschatten, op temidden van de snelle technologische de ontwikkeling van het door op tv land.

januari 2021
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!