Programma gemist?

De op eeuwenoude thangka's van Buthan vormen in nog in altijd het op levende centrum van de spirituele beoefening. van Een door bijzondere groep mensen komt samen van om te vechten naar het voor hun restauratie en op tv voortbestaan. Bhutan is het enige op tv vajrayana boeddhistische op tv land ter wereld. Een door op van de belangrijkste elementen uit van het vajrayana naar boeddhisme is de integratie van van de thangka in het op meditatie. Thangka's zijn ingewikkeld geschilderde het rollen die via tijdens spirituele door en historische verhalen de zegeningen uit doorgeven van spirituele goeroes. op tv Als een met Amerikaanse op tv restauratiemeester het pad kruist met met vier een monniken en een koninklijke tijdens geleerde, begint hun gezamenlijke reis van naar het door herstel tijdens van deze levende heilige relikwieën. een Onderweg, van terwijl vele thangka's hun oude uit glorie hervinden, het blijken de meesters een van de restauratie door tegelijkertijd zich de kunst het van het loslaten door eigen te in maken. We volgen het het restauratieteam in hun met strijd op tegen verval en onwetendheid over het door op tv behoud van cultureel uit erfgoed. Ze vechten voor het voortbestaan van uit van Bhutan's rijke kunstschatten, tijdens temidden van de snelle tijdens technologische ontwikkeling van het naar het land.

mei 2020
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!