Programma gemist?

De eeuwenoude thangka's tijdens naar van Buthan vormen nog altijd naar het levende centrum naar van de op tv spirituele beoefening. Een bijzondere naar groep uit mensen komt samen uit om te vechten het voor hun restauratie en tijdens voortbestaan. Bhutan is het met enige vajrayana boeddhistische land het ter tijdens wereld. Een van de uit belangrijkste een elementen van het vajrayana boeddhisme is het de integratie het van de thangka door in meditatie. Thangka's zijn naar door ingewikkeld geschilderde rollen die via spirituele naar en historische op verhalen de op tv zegeningen doorgeven van spirituele goeroes. naar Als een Amerikaanse van de restauratiemeester het pad kruist met vier tijdens monniken op en een koninklijke geleerde, door begint hun gezamenlijke door reis naar met het herstel naar van deze levende naar heilige relikwieën. Onderweg, in terwijl vele thangka's hun uit oude glorie tijdens hervinden, blijken de meesters op van de restauratie tegelijkertijd het zich de kunst uit van het het loslaten eigen te maken. uit We volgen het restauratieteam op tv door in hun strijd tegen verval en de in onwetendheid over het behoud van cultureel op tv erfgoed. Ze van vechten voor het het voortbestaan van Bhutan's rijke door kunstschatten, temidden de van het de snelle technologische ontwikkeling van van het op land.

maart 2021
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!