Programma gemist?

De eeuwenoude naar thangka's met van Buthan vormen nog in altijd het levende de centrum van van de spirituele beoefening. Een bijzondere tijdens groep mensen op komt samen om te van vechten naar voor hun restauratie en een voortbestaan. Bhutan is het het enige vajrayana boeddhistische tijdens land ter wereld. uit Een van uit de belangrijkste elementen van het op tv vajrayana boeddhisme is naar de integratie in van met de thangka in meditatie. Thangka's zijn door ingewikkeld het geschilderde rollen die via uit spirituele en historische verhalen uit op tv de zegeningen doorgeven van spirituele goeroes. op Als op een Amerikaanse restauratiemeester het op pad kruist met op vier monniken en een met koninklijke van geleerde, begint hun gezamenlijke reis de naar het herstel de van deze de levende heilige relikwieën. van Onderweg, terwijl met vele thangka's hun oude glorie op tv hervinden, blijken door de meesters van de met restauratie tegelijkertijd van zich de kunst uit van het met loslaten eigen een te maken. We van volgen het restauratieteam in hun strijd op tv tegen naar verval en onwetendheid over met het behoud van het cultureel erfgoed. Ze de vechten op voor het voortbestaan van Bhutan's rijke in kunstschatten, door temidden van de snelle technologische de ontwikkeling met van het door land.

januari 2020
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!