Programma gemist?

De eeuwenoude thangka's een van een Buthan vormen nog uit altijd het levende centrum op tv van de spirituele beoefening. de tijdens Een bijzondere groep mensen komt samen het om te vechten tijdens voor hun tijdens restauratie en voortbestaan. naar Bhutan is naar het enige vajrayana boeddhistische land met een ter wereld. Een met van de belangrijkste elementen van een het vajrayana boeddhisme het is in de integratie van in de thangka in tijdens meditatie. Thangka's zijn ingewikkeld geschilderde op tv rollen in die via spirituele en historische verhalen de de zegeningen doorgeven naar van uit spirituele goeroes. in Als een Amerikaanse restauratiemeester tijdens het pad kruist met een vier monniken en het een koninklijke geleerde, begint een hun gezamenlijke reis met de naar het herstel naar van deze levende heilige relikwieën. door Onderweg, een terwijl vele thangka's hun naar oude glorie hervinden, blijken de tijdens meesters door van de op restauratie tegelijkertijd zich de de kunst van naar het loslaten eigen te maken. We het volgen het naar restauratieteam de in hun strijd tegen verval en een een onwetendheid over het naar behoud van cultureel de erfgoed. Ze vechten voor het in voortbestaan van Bhutan's de rijke kunstschatten, uit temidden van de de snelle technologische ontwikkeling met van het in land.

oktober 2020
27-11-2016 15:30

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts - 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts

De eeuwenoude thangka's van Buthan vormen nog altijd het levende centrum van de spirituele beoefening. Een bijzondere groep mensen komt samen om te vechten voor hun restauratie en voortbestaan. Bhutan is het enige vajrayana boeddhistische l...

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts bij 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts. Heb je een uitzending van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts gemist

Uitzending gemist van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts? Hier kun je alle uitzendingen van 1000 hands of the guru, saving Bhutans sacred arts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!