Programma gemist?

In het nieuwe in programma Beste in Vrienden tijdens draait alles om de een vriendschap tussen twee bekende op Nederlanders. met Oprechte vriendschap die voor van het grote uit publiek vaak verborgen naar is gebleven. In iedere een aflevering reist Klaas van Kruistum door met door twee duo?s de die al jaren hechte vrienden zijn van naar een prachtige naar Europese bestemming, waar naar ze tegenover elkaar van komen met te staan in drie naar spelonderdelen. Samenwerking, tijdens vertrouwen en kennis door van elkaar door zijn onderdeel van de het strijd om de van eretitel Beste met Vrienden. Wat volgt met is een ware viering op van vriendschap. In de eerste tijdens aflevering gaan cabaretiers Carolien op een Borgers en Eva het Crutzen de strijd aan van met de stand-up comedians met Nabil het Aloued Ayad en met Rayen Panday. Ze reizen naar een Dalmatië het in Kroatië. De laatste de jaren is deze naar regio vooral bekend van geworden als idyllisch decor op van door de hitserie Game of Thrones, tijdens nu is dit een het strijdtoneel op tv van Beste in Vrienden. Zo moeten ze in de door stad Trogir Dalmatiërs de opsporen met en nemen ze tijdens met locals een filmscène op uit bij de de vermaarde Krka watervallen. op tv De de laatste, ultieme test leidt de uit duo?s door de de haven en de Middeleeuwse een stad Sibenik met aan de een Adriatische kust. Het vriendenkoppel dat het Klaas als eerste naar op tv in het Kasteel van in Sint Michaël weet te bereiken in op tv mag zich Beste in Vrienden noemen. In de van rest van de serie het maken de volgende bekende Beste van Vrienden hun het opwachting: Actrices Jelka van Houten op tv en Birgit naar Schuurman reizen met samen met vrienden van Rick Brandsteder door en olympisch hockeyer van Taeke Taekema naar tijdens de Spaanse stad van op tv de sinaasappels: Valencia. Politiewoordvoerder door Ellie Lust gaat het samen met haar in maatje de 3FM DJ Annemieke Schollaardt de naar het van vulkanische eiland Lanzarote en op tv strijdt hier tegen door actrice Liza Sips en haar tijdens beste vriend met stylist Bastiaan een van Schaik. Regisseur en actrice Sanne uit Vogel komt een met haar het soulmate acteur Noah Valentijn terecht met in op tv de hak van Italië, naar Puglia. Daar nemen op ze het op van tegen Dokter in Tinus-ster actrice Jennifer het Hofman en haar bierbuddy: een Penoza-badguy Loek op tv Peters. Het historische eiland door Malta wordt door op zijn kop gezet door een het mode ontwerper Janice het en zijn vriendin Miss op tv Nederland Jessie Jazz. Zij gooien in alles naar van hun vriendschap in naar de strijd een om acteur Patrick Martens en het presentatrice Vivienne van op tv de den Assem te verslaan. in En in Porto strijden uit acteurs: Anne-Marie Jung en in Rop op Verheijen versus Pip van Pellens en Gaby het Blaaser.

september 2021
09-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

02-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

19-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

12-12-2016 20:25

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

05-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

28-11-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

In het nieuwe programma Beste Vrienden draait alles om de vriendschap tussen twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die voor het grote publiek vaak verborgen is gebleven. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo?s...

Beste vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste vrienden bij Beste vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste vrienden. Heb je een uitzending van Beste vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste vrienden gemist

Uitzending gemist van Beste vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Beste vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!