Programma gemist?

In de het nieuwe op tv programma Beste Vrienden draait alles om uit de vriendschap tussen een twee bekende Nederlanders. tijdens Oprechte uit vriendschap die voor het tijdens grote publiek vaak verborgen op tv is gebleven. op tv In in iedere aflevering reist Klaas uit van Kruistum met twee duo?s het die al jaren op tv hechte vrienden door zijn uit naar een prachtige Europese bestemming, door waar ze tegenover van elkaar komen te de staan in naar drie spelonderdelen. Samenwerking, vertrouwen en uit kennis van door elkaar door zijn onderdeel van de strijd tijdens om de in eretitel Beste Vrienden. Wat met volgt is een van ware viering het van vriendschap. In de eerste met aflevering gaan cabaretiers de Carolien tijdens Borgers en Eva Crutzen de strijd het aan in met de stand-up comedians op Nabil Aloued Ayad van en Rayen Panday. Ze door tijdens reizen naar Dalmatië op tv in Kroatië. De laatste jaren uit is de deze regio vooral bekend geworden uit als met idyllisch decor van de hitserie van Game of op tv Thrones, nu is dit op het strijdtoneel van Beste op tv Vrienden. Zo op tv moeten ze in naar de stad tijdens Trogir Dalmatiërs opsporen de en nemen ze met tijdens locals een naar filmscène op een bij de vermaarde uit Krka watervallen. De laatste, ultieme test naar leidt de duo?s het het door de haven en op de Middeleeuwse stad Sibenik aan van de uit Adriatische kust. Het vriendenkoppel op tv dat Klaas op tv als eerste in het Kasteel een van Sint op tv Michaël weet te door bereiken het mag zich Beste van Vrienden noemen. In de uit rest van de serie uit maken de op volgende bekende Beste met Vrienden hun opwachting: Actrices Jelka van van Houten door en Birgit Schuurman reizen samen met in in vrienden Rick Brandsteder en olympisch naar hockeyer Taeke Taekema naar op de naar Spaanse stad naar van de sinaasappels: naar Valencia. Politiewoordvoerder Ellie Lust gaat in samen met haar maatje met 3FM DJ met Annemieke Schollaardt naar het naar met vulkanische eiland Lanzarote en strijdt hier uit tegen actrice Liza op tv Sips en in haar beste vriend in stylist Bastiaan van met Schaik. Regisseur en actrice uit Sanne Vogel uit komt met haar uit soulmate acteur Noah Valentijn terecht uit het in de hak op tv van Italië, Puglia. een Daar nemen ze het op op tegen Dokter Tinus-ster actrice naar Jennifer uit Hofman en in haar bierbuddy: Penoza-badguy Loek op tv Peters. Het het historische eiland Malta wordt op door zijn kop gezet door een mode het ontwerper Janice met en zijn vriendin Miss Nederland Jessie tijdens Jazz. Zij gooien op alles van met hun vriendschap in de op tv strijd om acteur de Patrick op tv Martens en presentatrice Vivienne van op het den Assem te verslaan. het En in Porto strijden een acteurs: Anne-Marie Jung van en Rop tijdens Verheijen versus de Pip Pellens en Gaby het Blaaser.

oktober 2019
09-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

02-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

19-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

12-12-2016 20:25

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

05-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

28-11-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

In het nieuwe programma Beste Vrienden draait alles om de vriendschap tussen twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die voor het grote publiek vaak verborgen is gebleven. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo?s...

Beste vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste vrienden bij Beste vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste vrienden. Heb je een uitzending van Beste vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste vrienden gemist

Uitzending gemist van Beste vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Beste vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!