Programma gemist?

In door het nieuwe programma door Beste Vrienden draait alles om door de vriendschap tussen van twee tijdens bekende Nederlanders. de Oprechte vriendschap die voor naar het grote publiek een vaak verborgen op is gebleven. In iedere aflevering tijdens reist Klaas van van Kruistum met twee in duo?s met die al jaren door hechte vrienden zijn naar een prachtige een Europese bestemming, waar tijdens ze tijdens tegenover elkaar komen tijdens te staan in drie met spelonderdelen. Samenwerking, vertrouwen een en kennis van uit elkaar door zijn onderdeel van de strijd op om de eretitel Beste met de Vrienden. Wat volgt is naar een ware viering van met vriendschap. In van de eerste aflevering de gaan cabaretiers Carolien Borgers en Eva uit Crutzen tijdens de strijd aan met de in stand-up de comedians Nabil Aloued Ayad door en Rayen Panday. Ze tijdens reizen de naar Dalmatië in Kroatië. uit De laatste jaren van is deze regio vooral van bekend geworden naar als idyllisch tijdens decor van de tijdens hitserie Game of op tv Thrones, nu een is dit het strijdtoneel van op tv Beste Vrienden. Zo tijdens moeten ze in de het de stad Trogir Dalmatiërs opsporen en van nemen ze met op locals met een filmscène op een bij de vermaarde Krka watervallen. De van laatste, uit ultieme test leidt de met duo?s de door de haven en de tijdens Middeleeuwse stad Sibenik aan met de Adriatische kust. een Het vriendenkoppel dat met Klaas als in eerste in het Kasteel uit het van Sint Michaël weet te bereiken naar mag op tv zich Beste Vrienden noemen. In de met rest van het de serie maken van de volgende door bekende Beste Vrienden hun een opwachting: Actrices de Jelka van Houten en op Birgit Schuurman reizen uit samen met vrienden Rick door Brandsteder en van olympisch hockeyer Taeke van Taekema naar het de Spaanse stad van de sinaasappels: door Valencia. Politiewoordvoerder een Ellie Lust gaat samen op tv het met haar maatje 3FM DJ Annemieke op Schollaardt naar het uit vulkanische eiland tijdens Lanzarote en strijdt hier van tegen actrice Liza met Sips de en haar beste vriend stylist tijdens Bastiaan uit van Schaik. Regisseur en actrice een Sanne Vogel in komt met haar het soulmate acteur Noah Valentijn in terecht door in de hak met van Italië, Puglia. een Daar nemen ze op het op tegen Dokter Tinus-ster actrice naar Jennifer Hofman uit en haar bierbuddy: het Penoza-badguy Loek Peters. van Het historische eiland met Malta wordt de op zijn kop gezet door van mode van ontwerper Janice tijdens en zijn vriendin Miss in Nederland Jessie uit Jazz. Zij gooien alles van hun de vriendschap in in de een strijd om acteur het Patrick Martens en presentatrice met Vivienne van den Assem te door door verslaan. En in Porto van strijden acteurs: Anne-Marie Jung door en Rop het Verheijen versus Pip naar Pellens en naar Gaby Blaaser.

januari 2021
09-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

02-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

19-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

12-12-2016 20:25

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

05-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

28-11-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

In het nieuwe programma Beste Vrienden draait alles om de vriendschap tussen twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die voor het grote publiek vaak verborgen is gebleven. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo?s...

Beste vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste vrienden bij Beste vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste vrienden. Heb je een uitzending van Beste vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste vrienden gemist

Uitzending gemist van Beste vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Beste vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!