Programma gemist?

In het tijdens nieuwe programma Beste de Vrienden draait uit alles om de vriendschap tussen uit van twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die in de voor het grote publiek het vaak verborgen tijdens is gebleven. In iedere aflevering uit reist Klaas een van Kruistum in met twee duo?s die al naar jaren hechte van vrienden zijn naar naar een prachtige Europese bestemming, waar het ze door tegenover elkaar komen te staan door in drie spelonderdelen. het Samenwerking, het vertrouwen en kennis naar van elkaar zijn tijdens onderdeel van met de strijd om de eretitel uit Beste Vrienden. Wat volgt naar is een de ware viering van vriendschap. In op de eerste een aflevering gaan cabaretiers naar Carolien Borgers en Eva met met Crutzen de strijd aan met uit de stand-up comedians Nabil tijdens van Aloued Ayad en in Rayen Panday. Ze reizen de naar Dalmatië met in Kroatië. De laatste jaren is naar deze regio een vooral bekend door geworden als idyllisch decor van van de hitserie met Game of het Thrones, nu is dit het met strijdtoneel van met Beste Vrienden. naar Zo moeten ze in de uit stad in Trogir Dalmatiërs opsporen van en nemen ze met een locals een van filmscène op uit bij de vermaarde Krka watervallen. De tijdens van laatste, ultieme test leidt de op duo?s door uit de haven en een de Middeleeuwse stad Sibenik het aan de Adriatische kust. door Het vriendenkoppel dat tijdens op Klaas als eerste in met het Kasteel tijdens van Sint Michaël weet te bereiken op tv mag zich met Beste Vrienden noemen. In een de rest uit van de serie maken het de volgende de bekende Beste Vrienden hun tijdens opwachting: Actrices Jelka door van Houten door en Birgit Schuurman reizen samen op met vrienden Rick op tv Brandsteder en olympisch hockeyer van Taeke Taekema naar op de Spaanse stad van van het de sinaasappels: Valencia. op Politiewoordvoerder Ellie Lust door gaat samen met haar maatje tijdens 3FM van DJ Annemieke de Schollaardt naar het naar vulkanische eiland Lanzarote in en strijdt hier tegen actrice Liza op Sips en in haar uit beste vriend stylist Bastiaan van uit Schaik. Regisseur en met actrice Sanne Vogel komt met de haar soulmate acteur van Noah de Valentijn terecht in een de hak van Italië, het Puglia. Daar tijdens nemen ze het op op tegen Dokter Tinus-ster actrice uit Jennifer door Hofman en haar uit bierbuddy: Penoza-badguy het Loek Peters. Het historische op eiland Malta wordt in op zijn kop op tv gezet door mode ontwerper Janice tijdens en tijdens zijn vriendin op Miss Nederland Jessie door Jazz. Zij gooien alles van hun naar naar vriendschap in de strijd met om acteur Patrick het Martens en presentatrice van Vivienne van den Assem te uit verslaan. een En in Porto strijden acteurs: van Anne-Marie tijdens Jung en met Rop Verheijen versus Pip het Pellens en Gaby op tv Blaaser.

september 2020
09-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

02-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

19-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

12-12-2016 20:25

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

05-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

28-11-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

In het nieuwe programma Beste Vrienden draait alles om de vriendschap tussen twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die voor het grote publiek vaak verborgen is gebleven. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo?s...

Beste vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste vrienden bij Beste vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste vrienden. Heb je een uitzending van Beste vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste vrienden gemist

Uitzending gemist van Beste vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Beste vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!