Programma gemist?

In het uit nieuwe programma Beste uit Vrienden draait een alles om de naar vriendschap tussen twee bekende naar Nederlanders. naar Oprechte vriendschap die voor tijdens het grote publiek uit vaak verborgen is van gebleven. In iedere tijdens aflevering reist de Klaas van Kruistum met twee duo?s van die naar al jaren hechte vrienden zijn een naar een tijdens prachtige Europese bestemming, op waar een ze tegenover elkaar komen op tv te staan een in drie spelonderdelen. Samenwerking, tijdens vertrouwen en op kennis van elkaar zijn op onderdeel van naar de strijd om de eretitel naar Beste Vrienden. Wat volgt een is een in ware viering door van vriendschap. In de de eerste aflevering gaan cabaretiers Carolien een Borgers uit en Eva de Crutzen de strijd aan met de de stand-up comedians Nabil uit het Aloued Ayad en van Rayen Panday. Ze reizen naar met Dalmatië in Kroatië. De op laatste op jaren is deze regio de vooral een bekend geworden als idyllisch decor uit van de hitserie met Game of naar Thrones, nu is dit de het een strijdtoneel van Beste uit Vrienden. Zo moeten naar ze in de stad Trogir een Dalmatiërs in opsporen en nemen ze met van locals het een filmscène op bij een de vermaarde op Krka watervallen. De uit laatste, ultieme test leidt de door duo?s door de uit haven en de Middeleeuwse op tv stad Sibenik aan op de Adriatische van kust. Het vriendenkoppel dat het Klaas van als eerste in het in Kasteel van Sint naar Michaël de weet te bereiken uit mag zich Beste in Vrienden noemen. In de uit rest van de serie maken met de volgende bekende van Beste Vrienden hun op opwachting: Actrices op Jelka van Houten en met Birgit Schuurman reizen samen met op vrienden Rick op tv Brandsteder en het olympisch hockeyer Taeke Taekema naar naar op de Spaanse stad van de sinaasappels: in uit Valencia. Politiewoordvoerder Ellie Lust in gaat samen uit met haar maatje 3FM DJ op Annemieke Schollaardt op naar het vulkanische eiland naar Lanzarote op en strijdt hier uit tegen actrice Liza op tv Sips en haar beste vriend de stylist Bastiaan van Schaik. Regisseur een met en actrice Sanne Vogel door komt met haar soulmate acteur de Noah door Valentijn terecht in in de hak het van Italië, Puglia. door Daar nemen ze het op tegen het Dokter door Tinus-ster actrice Jennifer Hofman op tv en haar bierbuddy: een Penoza-badguy Loek naar Peters. Het het historische eiland Malta wordt op zijn uit kop gezet door door mode ontwerper Janice het en op zijn vriendin een Miss Nederland Jessie Jazz. Zij gooien op tv alles van het hun vriendschap in met de strijd om acteur het Patrick met Martens en presentatrice Vivienne van tijdens den Assem uit te verslaan. En in een Porto strijden van acteurs: Anne-Marie Jung en door in Rop Verheijen versus Pip door Pellens en Gaby uit Blaaser.

mei 2021
09-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

02-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

19-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

12-12-2016 20:25

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

05-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

28-11-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

In het nieuwe programma Beste Vrienden draait alles om de vriendschap tussen twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die voor het grote publiek vaak verborgen is gebleven. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo?s...

Beste vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste vrienden bij Beste vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste vrienden. Heb je een uitzending van Beste vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste vrienden gemist

Uitzending gemist van Beste vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Beste vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!