Programma gemist?

In de het nieuwe met programma Beste Vrienden draait de alles om de vriendschap de tussen van twee bekende Nederlanders. Oprechte van vriendschap die voor het in grote publiek vaak het verborgen is naar gebleven. In iedere op tv aflevering reist Klaas van Kruistum het met twee uit duo?s die al jaren op tv hechte vrienden zijn van naar het een prachtige Europese bestemming, van waar de ze tegenover elkaar komen te het staan in drie spelonderdelen. op Samenwerking, vertrouwen en door kennis van van elkaar zijn onderdeel op tv van de strijd om het de eretitel de Beste Vrienden. Wat de volgt is een van ware viering het van vriendschap. In de eerste aflevering naar van gaan cabaretiers Carolien Borgers en Eva in Crutzen de de strijd aan met naar de stand-up comedians Nabil in in Aloued Ayad en Rayen in Panday. Ze met reizen naar Dalmatië naar in Kroatië. De laatste jaren is in deze regio op vooral met bekend geworden als een idyllisch decor van de tijdens hitserie Game of Thrones, nu uit is tijdens dit het strijdtoneel van Beste tijdens Vrienden. Zo naar moeten met ze in de uit stad Trogir Dalmatiërs opsporen en nemen door ze met de locals op een filmscène op bij de op tv vermaarde Krka watervallen. De met laatste, ultieme met test door leidt de duo?s door de haven uit en de op tv Middeleeuwse in stad Sibenik aan de Adriatische kust. de Het de vriendenkoppel dat Klaas tijdens als eerste in door het Kasteel van een Sint Michaël op tv weet te bereiken mag met zich Beste Vrienden de noemen. In de rest van de door in serie maken de volgende bekende Beste een in Vrienden hun opwachting: Actrices Jelka van Houten het en een Birgit Schuurman reizen samen met met vrienden Rick Brandsteder op tv en olympisch door hockeyer met Taeke Taekema naar op tv de Spaanse stad van de sinaasappels: de Valencia. uit Politiewoordvoerder Ellie Lust gaat door samen met haar maatje het 3FM uit DJ Annemieke Schollaardt naar het de vulkanische het eiland Lanzarote in en strijdt hier tegen met actrice Liza Sips en van haar op tv beste vriend stylist Bastiaan uit van Schaik. Regisseur uit en actrice Sanne met Vogel komt met haar soulmate acteur door Noah door Valentijn terecht in de hak tijdens van het Italië, Puglia. naar Daar nemen ze het uit op tegen Dokter op Tinus-ster actrice Jennifer een Hofman en haar bierbuddy: Penoza-badguy naar op tv Loek Peters. Het historische op eiland Malta van wordt op zijn kop gezet met door mode uit ontwerper Janice en zijn vriendin naar Miss Nederland met Jessie Jazz. uit Zij gooien uit alles van hun tijdens vriendschap in de strijd tijdens om acteur Patrick tijdens Martens en presentatrice uit Vivienne van den Assem te naar verslaan. de En in Porto op strijden acteurs: Anne-Marie Jung en op tv Rop naar Verheijen versus Pip Pellens met en Gaby naar Blaaser.

mei 2020
09-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

02-01-2017 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

19-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

12-12-2016 20:25

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

05-12-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

28-11-2016 20:30

Beste vrienden

Beste vrienden - Beste vrienden

In het nieuwe programma Beste Vrienden draait alles om de vriendschap tussen twee bekende Nederlanders. Oprechte vriendschap die voor het grote publiek vaak verborgen is gebleven. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo?s...

Beste vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste vrienden bij Beste vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste vrienden. Heb je een uitzending van Beste vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste vrienden gemist

Uitzending gemist van Beste vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Beste vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!