Programma gemist?

De jonge Koerdische tijdens verslaggeefster Dilovan begint uit op tv een radiostation in het Syrische een Kobani nadat IS daar op tv het in 2014 is op verdreven en de stad volledig naar in uit puin ligt. De door 20-jarige Dilovan trekt eropuit tijdens om overlevenden, een bevrijders, terugkerende vluchtelingen en met muzikanten te interviewen. in Haar uitzendingen vormen de de rode draad bij op de op wederopbouw van Kobani. Ook voor van Dilovan zelf is met het een manier de om haar trauma's op te verwerken en een op door nieuw leven op te bouwen. In tijdens de naar studio neemt ze een door audioboodschap op voor de het kind een dat ze ooit hoopt te tijdens tijdens hebben.

?Radio Kobanî? op tv toont het het verhaal van in de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. van Na de bevrijdingsstrijd het tegen IS begint ze van van in 2014 tussen naar de ruïnes van haar uit stad Kobanî (Syrië) tijdens een radiostation. De 20-jarige Dilovan uit trekt erop uit om tijdens overlevenden, bevrijders, een terugkerende vluchtelingen in en muzikanten het te interviewen. Haar uitzendingen vormen de een rode de draad bij met de wederopbouw van de de stad. Ook voor Dilovan zelf een is het de een met manier om haar trauma?s te verwerken tijdens uit en een nieuw op tv leven op te bouwen. In het de studio neemt ze naar een audio-boodschap op in een voor het kind van dat ze ooit hoopt te een hebben. In 'Radio Kobanî' zien in uit we de strijd, de gruwelijke beelden door van het bergen het van de lijken van tijdens uit het puin, in de heling van door fysieke en mentale wonden naar en het opbloeien tijdens van de liefde. op tv Het geeft een intiem, op schokkend en poëtisch beeld uit van trauma?s tijdens en op overlevingskunst. De Koerdisch-Nederlandse regisseur Reber Dosky was tijdens er met uit zijn camera uit bij toen Koerdische strijders met de het grensstad Kobani heroverden op op tv de bezetters van IS. In in de het winter van van 2015 filmde hij hoe naar de lijken van burgers en een vijanden van uit de het puinhopen werden gehaald. De het verbijsterende beelden die hij toen op met draaide vormen een onderdeel van met ?Radio Kobani?. Samen het met Nina Badoux (camera) en met Taco Drijfhout (geluid) met de maakte Dosky in 2015 de op korte film: Sniper of tijdens naar Kobanî?. De Correspondent door plaatste de film op zijn met site de en het werd van een succes op in festivals wereldwijd. Het van camerawerk werd onderscheiden met de van Storimans-Prijs 2016 het (De Tegel). Tijdens de zijn reizen ontmoet Reber Dosky op de van jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan Kîko. de Zij in is 20 en vastbesloten uit om in een de ruïnes van haar stad, waar een letterlijk uit geen huis meer door overeind staat, door een radiostation te beginnen. Hij besluit het van dit van proces, en van het op persoonlijke verhaal in van Dilovan, een met documentaire te van maken.

januari 2020
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!