Programma gemist?

De uit jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint op tv een radiostation in tijdens op het Syrische Kobani door nadat IS daar in 2014 is tijdens verdreven naar en de het stad volledig in puin het ligt. De 20-jarige Dilovan trekt van eropuit om overlevenden, naar bevrijders, van terugkerende vluchtelingen en muzikanten door te tijdens interviewen. Haar uitzendingen vormen tijdens de rode draad uit bij de naar wederopbouw van Kobani. van Ook voor Dilovan zelf is van het een manier de om haar trauma's te het verwerken een en een nieuw leven in op naar te bouwen. In de een studio neemt naar ze een audioboodschap op tijdens voor het op kind dat ze ooit hoopt door te door hebben.

?Radio op Kobanî? toont het verhaal een van de jonge Koerdische met de verslaggeefster Dilovan. Na naar de bevrijdingsstrijd tegen uit IS begint ze in 2014 door tussen de ruïnes van in haar met stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De uit 20-jarige tijdens Dilovan trekt erop uit uit om overlevenden, tijdens bevrijders, terugkerende het vluchtelingen en muzikanten te een interviewen. Haar uitzendingen vormen de op tv de rode draad bij op tv de wederopbouw van het de stad. Ook tijdens voor Dilovan zelf in is het een de manier om haar uit trauma?s te verwerken en een nieuw door leven op te op tv bouwen. In met de studio neemt ze een een audio-boodschap op van voor in het kind dat ze op ooit hoopt te tijdens hebben. In van 'Radio Kobanî' zien met we de strijd, de uit gruwelijke beelden van het bergen naar van van de lijken naar uit het puin, de heling een van tijdens fysieke en mentale wonden en de het opbloeien van in de liefde. Het met geeft een intiem, schokkend tijdens en poëtisch van beeld de van trauma?s en overlevingskunst. De Koerdisch-Nederlandse regisseur uit Reber Dosky was naar er met zijn naar camera tijdens bij toen Koerdische strijders van de grensstad het Kobani heroverden met op de bezetters naar van IS. In de winter van door het 2015 filmde hij hoe de uit lijken van in burgers en vijanden uit de van puinhopen op werden gehaald. De verbijsterende beelden op die uit hij toen draaide van vormen een onderdeel van ?Radio op tv Kobani?. Samen met naar Nina met Badoux (camera) en Taco Drijfhout een (geluid) maakte Dosky uit in 2015 de korte het film: van Sniper of Kobanî?. door De Correspondent plaatste de op film op zijn door site door en het werd een succes door op festivals uit wereldwijd. Het camerawerk werd onderscheiden tijdens met de uit Storimans-Prijs 2016 op tv (De Tegel). Tijdens op tv zijn reizen ontmoet Reber naar Dosky de jonge Koerdische verslaggeefster van van Dilovan Kîko. Zij een is 20 en vastbesloten om in op tv de van ruïnes van haar stad, waar tijdens letterlijk geen op huis meer overeind staat, in een radiostation op te beginnen. Hij besluit door van op tv dit proces, en door van het persoonlijke een verhaal van Dilovan, een documentaire door door te maken.

juni 2021
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!