Programma gemist?

De jonge Koerdische op tv op verslaggeefster Dilovan begint naar een radiostation in het Syrische Kobani op tv nadat IS het daar met in 2014 is verdreven en een de stad van volledig in puin ligt. De van 20-jarige Dilovan met trekt eropuit tijdens om overlevenden, bevrijders, terugkerende vluchtelingen op en muzikanten door te interviewen. Haar uitzendingen door op vormen de rode draad de bij de het wederopbouw van Kobani. Ook voor Dilovan uit de zelf is het uit een manier om haar trauma's te op tv verwerken tijdens en een nieuw leven op met te bouwen. In op de studio een neemt ze een de audioboodschap op door voor het kind dat op tv ze ooit hoopt met te van hebben.

?Radio Kobanî? de toont het verhaal het van de jonge het Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na door de bevrijdingsstrijd tegen in IS in begint ze in 2014 naar tussen de ruïnes van tijdens op haar stad Kobanî uit (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt in erop de uit om overlevenden, de bevrijders, terugkerende een vluchtelingen en muzikanten een te interviewen. Haar op uitzendingen vormen de rode draad bij tijdens de wederopbouw van door de stad. Ook het voor door Dilovan zelf is het een naar manier op om haar trauma?s te de verwerken uit en een nieuw de leven op te bouwen. uit In de op studio neemt ze een uit audio-boodschap op voor het in kind dat ze de ooit een hoopt te hebben. In 'Radio Kobanî' zien op we naar de strijd, de gruwelijke op beelden van het bergen een van de naar lijken uit uit het puin, op de heling van fysieke op en mentale in wonden en het de opbloeien van de op tv liefde. Het geeft uit een intiem, schokkend en poëtisch beeld op tv op van trauma?s en overlevingskunst. De tijdens Koerdisch-Nederlandse regisseur Reber Dosky op tv was uit er met zijn camera bij toen op Koerdische strijders de door op grensstad Kobani heroverden de op de bezetters van IS. het In de winter van door 2015 filmde hij de hoe op de lijken van burgers uit en vijanden uit de uit puinhopen werden op gehaald. De verbijsterende beelden tijdens die hij toen met een draaide vormen een onderdeel van ?Radio op tv Kobani?. Samen met tijdens Nina Badoux (camera) een en Taco Drijfhout op tv (geluid) maakte Dosky in de door 2015 de korte uit film: Sniper of Kobanî?. De Correspondent op plaatste de film een op zijn site van en het werd op een naar succes op festivals wereldwijd. Het op tv camerawerk werd uit onderscheiden met met de Storimans-Prijs 2016 (De Tegel). Tijdens het zijn reizen ontmoet in tijdens Reber Dosky de jonge tijdens Koerdische verslaggeefster Dilovan Kîko. Zij op tv is de 20 en vastbesloten op om in de ruïnes tijdens van haar stad, waar in letterlijk geen door huis de meer overeind staat, een radiostation te op tv beginnen. Hij besluit in van dit proces, de en met van het persoonlijke naar verhaal van Dilovan, een naar documentaire te uit maken.

oktober 2020
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!