Programma gemist?

De jonge Koerdische door verslaggeefster de Dilovan begint op tv een radiostation in van het Syrische Kobani naar nadat IS daar van in 2014 is een verdreven en de stad volledig in het puin ligt. De uit 20-jarige in Dilovan trekt eropuit om met overlevenden, bevrijders, op terugkerende vluchtelingen en muzikanten te met interviewen. Haar uit uitzendingen door vormen de rode draad bij op de wederopbouw van Kobani. naar Ook voor door Dilovan zelf is op tv het op een manier om uit haar trauma's te in verwerken en een nieuw leven op de te de bouwen. In de studio het neemt ze een audioboodschap een op voor het met kind dat naar ze op ooit hoopt te in hebben.

?Radio Kobanî? toont naar het een verhaal van de jonge het Koerdische verslaggeefster uit Dilovan. Na de door bevrijdingsstrijd tegen IS naar begint ze in 2014 in tussen de ruïnes met van met haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De op tv naar 20-jarige Dilovan trekt erop door uit om overlevenden, een bevrijders, terugkerende uit vluchtelingen en muzikanten te van interviewen. Haar uitzendingen vormen een de rode draad met bij de wederopbouw op tv van de stad. Ook met voor Dilovan uit zelf is het een uit op tv manier om haar trauma?s van te verwerken en een nieuw tijdens leven op te naar bouwen. In op tv de studio neemt ze van een tijdens audio-boodschap op voor het kind van door dat ze ooit naar hoopt te hebben. In 'Radio Kobanî' een zien we de de strijd, de tijdens gruwelijke beelden van het bergen in van de lijken in uit het puin, op tv de heling de van fysieke naar en mentale wonden naar en het opbloeien van tijdens de liefde. Het met geeft een intiem, schokkend op tv en poëtisch beeld in van trauma?s met en overlevingskunst. De Koerdisch-Nederlandse tijdens regisseur Reber op Dosky was op tv er met zijn camera een bij toen Koerdische strijders tijdens de grensstad een Kobani heroverden naar op de bezetters van IS. het In de door winter van 2015 door filmde hij hoe het de lijken van burgers naar en vijanden uit van de uit puinhopen werden gehaald. De verbijsterende tijdens beelden die door hij toen draaide het vormen een onderdeel van ?Radio de Kobani?. Samen in met Nina Badoux het (camera) en Taco Drijfhout uit (geluid) maakte Dosky in op 2015 de korte de film: Sniper of met Kobanî?. De Correspondent het plaatste de film de op zijn site op tv en het werd de een succes de op op festivals wereldwijd. Het naar camerawerk werd onderscheiden op tv met de Storimans-Prijs 2016 (De Tegel). Tijdens met zijn reizen de ontmoet Reber Dosky tijdens de jonge Koerdische verslaggeefster naar Dilovan Kîko. Zij tijdens met is 20 en vastbesloten om in tijdens de tijdens ruïnes van met haar stad, waar letterlijk geen huis in meer overeind naar staat, naar een radiostation te beginnen. Hij besluit de van dit proces, uit met en van het tijdens persoonlijke verhaal van Dilovan, naar een documentaire te naar maken.

juli 2020
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!