Programma gemist?

De jonge een Koerdische verslaggeefster uit Dilovan begint uit een radiostation in het Syrische in Kobani nadat het IS daar in 2014 op is verdreven en naar de stad volledig met in puin van ligt. De 20-jarige Dilovan het trekt een eropuit om overlevenden, tijdens bevrijders, terugkerende vluchtelingen en muzikanten in te interviewen. Haar uitzendingen tijdens vormen de rode een een draad bij de wederopbouw de van Kobani. Ook voor in Dilovan zelf is de het een een manier om op haar trauma's te verwerken op en een nieuw leven tijdens op te bouwen. door In de studio de neemt een ze een audioboodschap op voor het het kind dat tijdens ze ooit hoopt naar te een hebben.

?Radio Kobanî? op tv toont het verhaal met van de tijdens jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na op de uit bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze door een in 2014 tussen de op tv ruïnes van haar met stad Kobanî (Syrië) op tv een radiostation. De met 20-jarige Dilovan trekt erop uit met om overlevenden, bevrijders, van terugkerende vluchtelingen en muzikanten van te interviewen. op Haar van uitzendingen vormen de rode draad bij op tv de wederopbouw van het de stad. met Ook voor Dilovan zelf een is op tv het een manier om het haar trauma?s een te verwerken en een door nieuw leven op te met bouwen. met In de studio neemt naar ze een audio-boodschap op naar voor het kind op de dat ze ooit naar hoopt te hebben. In 'Radio van Kobanî' zien we het de strijd, het de gruwelijke beelden van het bergen in door van de lijken uit het puin, van op tv de heling van fysieke en uit mentale wonden en met het opbloeien van de tijdens liefde. het Het geeft een intiem, schokkend door en poëtisch beeld in van de trauma?s en de overlevingskunst. De Koerdisch-Nederlandse regisseur Reber Dosky was op tv er met op zijn camera in bij toen de Koerdische strijders de grensstad Kobani heroverden naar op de uit bezetters van IS. naar In het de winter van 2015 filmde hij het in hoe de lijken van burgers het en vijanden het uit de puinhopen werden door gehaald. De verbijsterende in beelden die hij tijdens toen draaide vormen een de onderdeel in van ?Radio Kobani?. Samen met van Nina Badoux (camera) van en Taco Drijfhout (geluid) naar maakte Dosky in met 2015 de de korte film: Sniper of naar naar Kobanî?. De Correspondent plaatste uit de film naar op zijn site en het het werd een succes met op festivals uit wereldwijd. Het camerawerk werd van onderscheiden met uit de Storimans-Prijs 2016 op tv (De Tegel). Tijdens zijn reizen ontmoet het Reber Dosky de op jonge Koerdische verslaggeefster met Dilovan Kîko. Zij een naar is 20 en met vastbesloten om in van de ruïnes van haar stad, in waar letterlijk een geen huis meer in overeind staat, een op tv radiostation te het beginnen. Hij besluit van dit proces, op tv en van van het persoonlijke verhaal een van in Dilovan, een documentaire een te maken.

februari 2021
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!