Programma gemist?

De in jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan door begint een uit radiostation in het het Syrische Kobani nadat op IS daar met in 2014 is verdreven op en de stad volledig in de puin de ligt. De 20-jarige Dilovan trekt naar eropuit om overlevenden, tijdens bevrijders, terugkerende tijdens vluchtelingen door en muzikanten te interviewen. van Haar uitzendingen vormen de een rode tijdens draad bij de wederopbouw van Kobani. het Ook voor Dilovan door de zelf is het een een manier om haar in trauma's te verwerken en een in van nieuw leven op te naar bouwen. In de studio neemt met ze een audioboodschap op tv van op voor het kind dat met ze ooit hoopt te uit met hebben.

?Radio naar Kobanî? toont in het verhaal van de jonge Koerdische door verslaggeefster Dilovan. in Na de bevrijdingsstrijd op tegen IS begint ze op tv in uit 2014 tussen op tv de ruïnes van haar stad van Kobanî (Syrië) naar een radiostation. De 20-jarige met Dilovan trekt erop uit op om overlevenden, bevrijders, het terugkerende op tv vluchtelingen en muzikanten te interviewen. Haar op tv uitzendingen vormen op de rode het draad bij naar de wederopbouw van de stad. tijdens Ook het voor Dilovan zelf is het een uit manier van om haar trauma?s te verwerken de en door een nieuw leven met op te bouwen. In de naar studio neemt ze in een audio-boodschap tijdens op voor het kind de dat op ze ooit hoopt te hebben. In naar 'Radio Kobanî' tijdens zien we een de strijd, de gruwelijke op beelden van het bergen de met van de lijken een uit het puin, de heling het van van fysieke en mentale in wonden en het opbloeien van op tv de liefde. Het geeft van een tijdens intiem, schokkend tijdens en poëtisch beeld van van trauma?s en overlevingskunst. De Koerdisch-Nederlandse regisseur tijdens in Reber Dosky was er met met zijn camera tijdens bij toen Koerdische strijders de naar grensstad naar Kobani heroverden op op de bezetters van IS. door In de door winter van 2015 filmde op hij hoe de lijken op tv op van burgers en op vijanden uit de puinhopen naar werden gehaald. De het verbijsterende beelden de die hij toen met draaide vormen een onderdeel een van ?Radio op tv Kobani?. Samen met Nina uit Badoux (camera) en Taco Drijfhout (geluid) in maakte Dosky de in 2015 de op tv korte film: een Sniper of op Kobanî?. De Correspondent plaatste de film uit op zijn site naar en door het werd een succes tijdens op met festivals wereldwijd. Het camerawerk werd onderscheiden een met de Storimans-Prijs een 2016 (De Tegel). Tijdens tijdens zijn tijdens reizen ontmoet Reber van Dosky de jonge Koerdische een verslaggeefster Dilovan Kîko. Zij met is 20 en door vastbesloten om door in de het ruïnes van haar met stad, waar letterlijk geen in huis meer overeind tijdens staat, met een radiostation te met beginnen. Hij besluit van met dit proces, en de van het in persoonlijke verhaal van met Dilovan, een documentaire te een maken.

oktober 2021
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!