Programma gemist?

De jonge de Koerdische naar verslaggeefster Dilovan begint een radiostation de in het uit Syrische Kobani van nadat IS daar in naar 2014 is verdreven en uit de met stad volledig in puin ligt. De een 20-jarige Dilovan naar trekt eropuit om de overlevenden, van bevrijders, terugkerende vluchtelingen en het muzikanten te interviewen. op Haar uitzendingen vormen met de rode draad bij in de wederopbouw van van Kobani. naar Ook voor Dilovan op tv zelf is het een manier uit om haar trauma's op te verwerken en door een het nieuw leven op te bouwen. In van de op studio neemt naar ze een audioboodschap op voor het naar een kind dat ze ooit naar hoopt te op tv hebben.

?Radio Kobanî? naar toont het verhaal van van de op jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. naar Na met de bevrijdingsstrijd tegen IS het begint ze in 2014 tussen naar de een ruïnes van haar stad naar Kobanî (Syrië) een tijdens radiostation. De 20-jarige tijdens Dilovan trekt erop het uit om overlevenden, uit bevrijders, terugkerende vluchtelingen en met muzikanten te een interviewen. Haar uitzendingen op vormen de rode draad op tv bij de wederopbouw naar van de stad. het Ook voor met Dilovan zelf het is het een manier om haar uit trauma?s te van verwerken en een door nieuw leven op te van bouwen. In het de studio neemt ze door een audio-boodschap op in tijdens voor het kind dat het ze ooit hoopt te hebben. In het 'Radio door Kobanî' zien we de in strijd, tijdens de gruwelijke beelden van het in bergen in van de lijken uit het puin, uit de heling van tijdens met fysieke en mentale wonden en in het opbloeien op van de liefde. uit Het geeft een intiem, van schokkend op en poëtisch beeld uit van trauma?s en naar overlevingskunst. De Koerdisch-Nederlandse regisseur met Reber Dosky was het er met zijn camera bij op toen Koerdische strijders de door grensstad Kobani tijdens heroverden een op de bezetters van IS. In de de winter in van 2015 een filmde hij hoe de lijken tijdens een van burgers en een vijanden uit de puinhopen tijdens werden gehaald. De verbijsterende met beelden uit die hij toen draaide vormen een op tv onderdeel van tijdens ?Radio in Kobani?. Samen met Nina Badoux (camera) en tijdens Taco de Drijfhout (geluid) maakte Dosky in de 2015 de korte op tv film: tijdens Sniper of Kobanî?. De Correspondent op tv plaatste de uit film op op zijn site en het met werd een de succes op festivals wereldwijd. Het het camerawerk op werd onderscheiden met de op tv Storimans-Prijs van 2016 (De Tegel). Tijdens op tv zijn reizen ontmoet Reber Dosky de een jonge Koerdische verslaggeefster een Dilovan Kîko. Zij met is 20 en van het vastbesloten om in de ruïnes van uit op tv haar stad, waar met letterlijk geen huis meer overeind van staat, uit een radiostation te beginnen. Hij besluit op tv van van dit proces, en van op tv het persoonlijke verhaal het van Dilovan, een documentaire uit tijdens te maken.

november 2020
22-11-2017 23:00

Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

De jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan begint een radiostation in het Syrische Kobani nadat IS daar in 2014 is verdreven en de stad volledig in puin ligt. De 20-jarige Dilovan trekt eropuit om overlevenden, bevrijders, terugkerende vlu...

29-11-2016 22:50

Docu: Radio Kobani

2Doc: Radio Kobani - Radio Kobani

?Radio Kobanî? toont het verhaal van de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan. Na de bevrijdingsstrijd tegen IS begint ze in 2014 tussen de ruïnes van haar stad Kobanî (Syrië) een radiostation. De 20-jarige Dilovan trekt erop uit om ove...

2Doc: Radio Kobani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Radio Kobani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Radio Kobani bij 2Doc: Radio Kobani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Radio Kobani. Heb je een uitzending van 2Doc: Radio Kobani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Radio Kobani gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Radio Kobani? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Radio Kobani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!