Programma gemist?

"Ik door heb allemaal boekjes met over rouw. Er door is geen mode. Het komt de zoals naar het komt." In 2Doc: Solo, op naar een roadmovie over in rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest een de tijdens 61-jarige Irma gedurende het een eerste jaar na het overlijden tijdens tijdens van haar man. Ze probeert haar tijdens verdriet in te verwerken door op hun gezamenlijke passie te naar blijven volhouden: het reizen met hun uit kampeerauto. Toerend door van Europa leert het Irma het gemis van haar man uit met aanvaarden. De camper naar blijkt daarbij een belangrijke rol te op tv uit spelen, of ze nu de reist met van haar bevriende Solo?s het (leden van een vereniging voor alleenreizenden), in of écht helemaal met van alleen op pad gaat. De film van neemt tijdens de kijker mee op een Irma?s naar zwerftocht door het emotionele berglandschap de van de uit rouw.

april 2021
30-11-2016 22:55

Docu: Solo

2Doc: Solo - Solo

"Ik heb allemaal boekjes over rouw. Er is geen mode. Het komt zoals het komt." In 2Doc: Solo, een roadmovie over rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar na het overlijden van haar man. Ze probeert ha...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!