Programma gemist?

"Ik heb allemaal met boekjes over rouw. in Er de is geen mode. het Het komt zoals het op komt." In met 2Doc: Solo, een roadmovie tijdens over de rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de naar 61-jarige Irma tijdens gedurende het het eerste jaar na het het overlijden van een haar man. Ze met probeert haar verdriet te verwerken met door hun gezamenlijke door passie te door blijven volhouden: reizen met met hun een kampeerauto. Toerend door Europa leert uit Irma tijdens het gemis van haar het man aanvaarden. De camper in blijkt daarbij een uit belangrijke rol te een spelen, of ze een op nu reist met haar bevriende met Solo?s (leden van de een vereniging door voor alleenreizenden), van of ├ęcht helemaal alleen de op pad gaat. De met film op neemt de kijker in mee op Irma?s zwerftocht door het op tv emotionele berglandschap van het de in rouw.

oktober 2020
30-11-2016 22:55

Docu: Solo

2Doc: Solo - Solo

"Ik heb allemaal boekjes over rouw. Er is geen mode. Het komt zoals het komt." In 2Doc: Solo, een roadmovie over rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar na het overlijden van haar man. Ze probeert ha...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!