Programma gemist?

"Ik de heb allemaal boekjes over op tv rouw. Er is geen door mode. het Het komt naar zoals het komt." In 2Doc: in Solo, een roadmovie uit over rouw, met volgt regisseur Koen Suidgeest de in 61-jarige op tv Irma gedurende het in eerste jaar na het met overlijden van haar door man. Ze probeert uit haar verdriet te verwerken het door hun van gezamenlijke passie te een blijven met volhouden: reizen met hun door kampeerauto. Toerend door Europa leert uit Irma het naar gemis van naar haar man aanvaarden. De op tv camper blijkt daarbij een het uit belangrijke rol te met spelen, of ze nu reist in met op tv haar bevriende Solo?s (leden van een door vereniging tijdens voor alleenreizenden), of écht helemaal tijdens alleen op de pad gaat. op tv De film door neemt de kijker met mee op Irma?s zwerftocht met door het de emotionele berglandschap van op tv de rouw.

juli 2020
30-11-2016 22:55

Docu: Solo

2Doc: Solo - Solo

"Ik heb allemaal boekjes over rouw. Er is geen mode. Het komt zoals het komt." In 2Doc: Solo, een roadmovie over rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar na het overlijden van haar man. Ze probeert ha...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!