Programma gemist?

"Ik heb allemaal met boekjes over rouw. in Er is geen een mode. Het komt uit zoals met het komt." het In 2Doc: Solo, een roadmovie over op een rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de in door 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar het na het overlijden het van het haar man. Ze de probeert haar uit verdriet te verwerken door hun gezamenlijke uit passie te blijven tijdens volhouden: reizen met met uit hun kampeerauto. Toerend door Europa leert op tv de Irma het gemis van van haar man aanvaarden. De camper op de blijkt daarbij een belangrijke rol in te spelen, of ze tijdens nu reist met in haar bevriende met Solo?s (leden van een uit vereniging voor alleenreizenden), uit of écht helemaal met op tv alleen op pad een gaat. De film het neemt de kijker uit mee op Irma?s in zwerftocht door het emotionele uit berglandschap van een de rouw.

juli 2021
30-11-2016 22:55

Docu: Solo

2Doc: Solo - Solo

"Ik heb allemaal boekjes over rouw. Er is geen mode. Het komt zoals het komt." In 2Doc: Solo, een roadmovie over rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar na het overlijden van haar man. Ze probeert ha...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!