Programma gemist?

"Ik een heb allemaal door boekjes over rouw. Er is door geen mode. Het komt op tv een zoals het komt." In 2Doc: een Solo, een een roadmovie over rouw, volgt een regisseur Koen Suidgeest de in een 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar door na het naar overlijden de van haar man. Ze probeert met haar verdriet te verwerken op op door hun gezamenlijke passie te blijven met volhouden: reizen met de hun kampeerauto. naar Toerend het door Europa leert op tv Irma het gemis van haar man het aanvaarden. De camper het een blijkt daarbij een belangrijke rol te op tv spelen, naar of ze nu reist een met haar door bevriende Solo?s (leden van een een vereniging voor in alleenreizenden), of ├ęcht op tv helemaal alleen op van pad tijdens gaat. De film neemt de uit kijker mee op Irma?s het zwerftocht door op tv het emotionele berglandschap op tv van de van rouw.

september 2021
30-11-2016 22:55

Docu: Solo

2Doc: Solo - Solo

"Ik heb allemaal boekjes over rouw. Er is geen mode. Het komt zoals het komt." In 2Doc: Solo, een roadmovie over rouw, volgt regisseur Koen Suidgeest de 61-jarige Irma gedurende het eerste jaar na het overlijden van haar man. Ze probeert ha...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!