Programma gemist?

Vanavond met is de laatste op aflevering van Van A Naar door B, waarin Katja op tv de Schuurman en Daan in Nieber ieder in hun eigen door taxi zeven landen door doorkruisen. Door het de veelal wonderlijke op ontmoetingen die dit oplevert, leren een Katja en het Daan het naar land beter kennen. in In deze laatste aflevering staat een Italië een centraal. Katja komt onder andere uit terecht met in een wonderlijk zelfgebouwd door pretpark dat door een van hechte familie de wordt gerund. Daan ontdekt uit in naar Venetië hoe onlogisch de 'Gondolas' op tv naar zijn en waarom de op stad haar identiteit door kwijt is. In dit tweede seizoen van door van Van A naar naar B reisden Katja Schuurman naar en Daan Nieber de met hun een taxi’s van de Griekse door hoofdstad met Athene naar het Italiaanse de Bologna. Het doel: passagiers van oppikken in en met hen zoveel mogelijk kilometers op op tv maken. Degene die het de meeste kilometers rijdt mét passagiers, van naar is de winnaar. Door de veelal op wonderlijke ontmoetingen die door dit tijdens oplevert, leren Katja en naar Daan de landen tijdens goed door kennen.

In een deze vijfde de aflevering staat Slovenië centraal. Katja door komt onder andere terecht naar tijdens bij een groep het kettingzaagkunstenaars die pal naast een eeuwenoud een kerkje hun uit lawaaierige hobby door uitoefenen. Daan regelt voor zichzelf naar een bizarre tour tijdens door het de dorp waar naar Melania Trump is tijdens opgegroeid.

Bosnië van en Herzegovina tijdens staat centraal. Katja op komt terecht bij in een zitvolleybalteam van ex-militairen. Door met broederschap en door zwarte humor hebben ze in de het oorlog een plek op kunnen geven. Daan op maakt kennis met Stevo, naar een hyperactieve man die drie op tv keer tijdens klinisch dood is de verklaard en daardoor ineens onverwachte op tv capaciteiten naar bezit.

Bosnië in en Herzegovina staat centraal. met Daan het komt terecht in met 'het Lourdes van de Balkan', in Medjugorje. Er wordt op beweerd naar dat Maria hier van sinds 1981 al meer op dan 30.000 keer is met verschenen. Katja krijgt een o.a. op een jonge vrouw op tv in haar taxi die weet naar waarom het van levensgrote beeld uit van vechtkunstacteur Bruce Lee met een brug moet slaan tussen een verschillende bevolkingsgroepen in op tv de stad door Mostar.

Deze tweede aflevering met start in door Albanië. Hier uit ontmoet Katja onder door andere een traditionele 'Gezworen tijdens Maagd' en komt uit Daan terecht naar in het naar voormalige cannabisimperium Lazarat, op tv waar de toekomst voor de de inwoners uiterst op onzeker lijkt.

In tijdens Athene ontmoet een Katja o.a. 'The Poet Sandal uit Maker' en wordt op tv Daan van toegelaten tot een exclusieve in 'men's club'. Een zoektocht door naar het Griekse het boze oog leidt op een de uit magische plek Meteora tot een de verassende uit conclusie.

In deze zesde met en tijdens tevens laatste etappe van 'Van door A naar B' de reizen tijdens Daan en Katja van het uit plaatsje door Binz op het uit Duitse eiland op Rügen naar Nederland. Wie komt als met eerste aan met op naar de finalebestemming? Katja en Daan zoeken hun tijdens het geluk op het station in in Stralsund op het Duitse het vasteland, uit in de hoop daar passagiers van op op tv te pikken. Katja krijgt Anton met in haar een taxi. uit Hij is op de in vlucht voor het geweld in met zijn op tv geboorteland Oekraïne. tijdens Daan ontmoet Julia, columniste in van het in Duitse weekblad Brigitte. Aan de hand van van de aanwijzingen de op tv die ze hebben gekregen, komen Daan het en Katja er met achter door wat hun allerlaatste bestemming is, tijdens na op ruim 3.000 kilometer in in de het taxi.

In een de vijfde etappe rijden Daan met en een Katja van de Poolse havenstad een van Gdansk naar het Duitse eiland Rügen, van door een afstand van zo'n 600 door kilometer. met Hier is de aan... In de op vijfde etappe rijden de op tv Daan en Katja van door de Poolse havenstad de Gdansk naar het van Duitse eiland Rügen, een van afstand van zo'n 600 met uit kilometer. Hier, bij op tv een immens strandhotel van dat gebouwd is door de de nazi's, een is de aanwijzing voor tijdens de finalebestemming. op tv Katja ontmoet Kasia, met een bekende Poolse met actrice/fotografe die naar de havenstad Gdinyá de het moet, waar ze lesgeeft aan met de het theateropleiding. Kasia heeft uit in het verleden tientallen uit films gemaakt, tijdens onder andere met Roman Polanski en op Adrien Brody. Katja tijdens en op Kasia komen er tijdens hun het de rit achter dat op tv ze nogal wat uit overeenkomsten hebben. In de taxi de van Daan naar stappen twee ambitieuze de jonge Polen in. Ze naar zijn werkzaam naar in de IT in en consultancy maar hebben tijdens ook een eigen een bedrijf: op tv de een in de cosmeticaproducten voor baarden, met de andere verkoopt zonnebrillen met op gekleurde glazen, omdat je in daardoor de wereld tijdens vrolijker beziet. Daan uit probeert in met de stad het Szczezin een tijdens gratis taxiritje te ruilen voor de een de slaapplek. Hij ontmoet Adam die dit tijdens door een interessant experiment vindt en naar Daan uit meeneemt naar een bijzondere, maar steenkoude, een plek het op het Poolse door platteland.

In een de vierde etappe rijden Daan de en Katja van het de Litouwse de plaats Smiltyné naar door de Poolse naar havenstad Gdansk, een afstand van op tv zo'n 300 uit kilometer. In in de vierde etappe het rijden Daan en Katja van met de Litouwse plaats van tijdens Smiltyné naar de Poolse naar havenstad Gdansk, een afstand een van zo'n 300 kilometer. door Katja krijgt drie het vrienden uit de een hoofdstad Vilnius tijdens in naar haar taxi. Zij een werken in de Litouwse filmindustrie op tv en hebben een in film een gemaakt over de slechte economische in situatie na de het onafhankelijkheid, toen met veel Litouwers naar het naar buitenland vertrokken en in hun de kinderen achterlieten. Om de vanuit Litouwen naar uit Polen te reizen moeten Daan in en Katja via de met uit Russische enclave Kaliningrad, maar dat is naar makkelijker gezegd de dan gedaan. Terwijl Katja door via deze een havenstad in reist, probeert Daan uit via Litouwen om te reizen. op Maar vertrouwt de politie van wel tijdens Daans bedoelingen door en zijn gratis taxiritjes van die hij aanbiedt? een Daan ontmoet in Polen tijdens de 24-jarige student Jonathan het uit Engeland. op Alhoewel hij door in Gdansk studeert, woont hij in in Engeland de en vliegt hij elke in woensdag naar voor zijn naar colleges in Polen. De eindbestemming van naar deze etappe naar is bij op tv de werf die op tv een grote rol speelde uit in door de arbeidersrevolte en de Solidarinosc-beweging in in met de jaren 80 in Polen. uit Bij toeval loopt het Daan hier Lech met Walesa, een de grote leider van met Solidarnosc destijds, tegen van het lijf en krijgt hij tijdens de gelegenheid om op tv door deze Nobelprijswinnaar te door interviewen.

In op tv deze etappe het reizen Daan en Katja op tv van het een plaatsje C.cis in door Letland, via de hoofdstad Riga, naar op tv de havenstad door Kleipéda in tijdens Litouwen, een afstand de van 40... In deze op etappe een reizen Daan en Katja van het op plaatsje op C.cis in Letland, het via de hoofdstad Riga, naar naar op tv de havenstad Kleipéda in van Litouwen, een de afstand van 400 kilometer. Daan tijdens probeert zijn geluk op uit het van busstation in C.cis het waar hij Simona oppikt. van Met behulp uit van de op vertaal-app op haar door smartphone vertelt Simona aan op tv Daan dat de ze via het chatten van een jongen heeft ontmoet en de met hem in Riga voor het eerst een op tv gaat ontmoeten. Op op weg naar Kleipéda brengt met Katja een bezoek tijdens aan het indrukwekkende bedevaartsoord De de Heuvel met de in Kruizen, ooit in een Lets verzetssymbool tegen door op de Russische onderdrukkers. Hier ontmoet Katja met de 42-jarige met Alna in die een kruis plaatst en tijdens bidt voor betere tijden met een voor haar familie en een betere de een gezondheid. Daan probeert ondertussen met een handen en op voeten (én tijdens de vertaal-app op op tv zijn smartphone) een gesprek in te voeren met met zijn passagiers. Maar is tijdens iedereen wel zo in gediend van zijn vragen de over naar politiek?

In van de tweede etappe reizen Daan het Nieber en Katja in Schuurman op vanuit het Russische van Kingisepp via de hoofdstad Tallinn het in naar Estland naar het in plaatsje C.cis in ... In de de tweede etappe uit reizen Daan op Nieber uit en Katja Schuurman vanuit op tv het Russische Kingisepp op via de tijdens hoofdstad Tallinn in op tv Estland naar het plaatsje op tv C.cis in Letland. in Katja krijgt de door 19-jarige Jane in haar tijdens taxi. Als klein meisje in naar had Jane de in droom om operazangeres te worden. naar Maar met toen zij opeens tijdens haar stem kwijtraakte, op viel haar droom in duigen. Passagier de Pavel neemt Katja de op mee naar een heel bijzondere in plek uit de op tv geschiedenis van Estland: in een hotel waar op tijdens de met bovenste verdieping de een Russische geheime dienst met was gehuisvest. het Op weg naar Tallin krijgt van Daan boer Alexi, naar samen met een met jong geitje, in zijn op van taxi. Alhoewel Alexi tegenwoordig een uit grote door boerderij bezit, verlangt hij de soms nog op tv wel eens terug naar de in zekerheden van op tv de Sovjettijd. uit De reis naar Estland en met Letland in blijkt niet zo makkelijk te gaan uit als gehoopt. Want met door de Russische douane op wil Daan en Katja een er niet zomaar doorlaten het en ook op tv de politie van Estland een houdt de taxi van tijdens uit Daan nauwlettend in de de gaten.

In het Van A naar B rijden door Katja Schuurman en van van Daan Nieber als taxi-chauffeurs in zes van op tv etappes van het Russische de Sint-Petersburg naar Nederland. Zij met moeten in zelf voorzien in benzine en levensonderhoud. de Elke kilometer op tv met een passagier de levert geld met op, voor de door passagiers is het ritje met gratis. Wie komt als de eerste het aan in Nederland? In op de eerste etappe naar van Van A op naar B beginnen Daan en de het Katja hun reis op het op immense plein voor het uit Winterpaleis in met winters Sint-Petersburg. in Het einddoel van de op eerste etappe de is de naar Bolshoi Boulevard in een Kingisepp, niet ver van de op tv grens door met Estland. Hier vinden uit ze niet tijdens alleen een aanwijzing voor de hun eindbestemming in naar Nederland, maar ook een het extra beloning. Uitgerust met met een landkaart van naar Rusland en in een overlevingskist begint hun tijdens de avontuurlijke roadtrip over meer dan 3000 op kilometer, de op zoek naar passagiers van die een met hen willen van meerijden. Katja krijgt in deze door aflevering onder een andere de 22-jarige balletdanser in Stas in haar op taxi. Hij danst als met sinds zijn achtste, maar tijdens ?het is tijdens geen gemakkelijke liefde?, door vindt hij. Want de een persoonlijke offers het die hij moet brengen de zijn groot. op Samen met Stas in bezoekt Katja in het imposante Marinski Theater. Op het zoek naar passagiers op tv ontmoet Daan in een het op tv hippe shisha-lounge de twintiger uit Leonid. Hij vertelt openhartig op aan met Daan over zijn biseksualiteit en de de homorechten uit in Rusland.

oktober 2018
20-12-2017 20:30

Slot: Van A naar B

Van A naar B - Slot: Van A naar B

Vanavond is de laatste aflevering van Van A Naar B, waarin Katja Schuurman en Daan Nieber ieder in hun eigen taxi zeven landen doorkruisen. Door de veelal wonderlijke ontmoetingen die dit oplevert, leren Katja en Daan het land beter kennen....

13-12-2017 20:35

Slovenie

Van A naar B - Slovenie

In deze vijfde aflevering staat Slovenië centraal. Katja komt onder andere terecht bij een groep kettingzaagkunstenaars die pal naast een eeuwenoud kerkje hun lawaaierige hobby uitoefenen. Daan regelt voor zichzelf een bizarre tour door het...

06-12-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Katja komt terecht bij een zitvolleybalteam van ex-militairen. Door broederschap en zwarte humor hebben ze de oorlog een plek kunnen geven. Daan maakt kennis met Stevo, een hyperactieve man die drie kee...

29-11-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Daan komt terecht in 'het Lourdes van de Balkan', Medjugorje. Er wordt beweerd dat Maria hier sinds 1981 al meer dan 30.000 keer is verschenen. Katja krijgt o.a. een jonge vrouw in haar taxi die weet wa...

22-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

Deze tweede aflevering start in Albanië. Hier ontmoet Katja onder andere een traditionele 'Gezworen Maagd' en komt Daan terecht in het voormalige cannabisimperium Lazarat, waar de toekomst voor de inwoners uiterst onzeker lijkt.

15-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Athene ontmoet Katja o.a. 'The Poet Sandal Maker' en wordt Daan toegelaten tot een exclusieve 'men's club'. Een zoektocht naar het Griekse boze oog leidt op de magische plek Meteora tot een verassende conclusie.

06-01-2017 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze zesde en tevens laatste etappe van 'Van A naar B' reizen Daan en Katja van het plaatsje Binz op het Duitse eiland Rügen naar Nederland. Wie komt als eerste aan op de finalebestemming? Katja en Daan zoeken hun geluk op het station i...

30-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Duitse eiland Rügen, een afstand van zo'n 600 kilometer. Hier is de aan... In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Dui...

23-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad Gdansk, een afstand van zo'n 300 kilometer. In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad ...

16-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofdstad Riga, naar de havenstad Kleipéda in Litouwen, een afstand van 40... In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofds...

09-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingisepp via de hoofdstad Tallinn in Estland naar het plaatsje C.cis in ... In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingi...

02-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Van A naar B rijden Katja Schuurman en Daan Nieber als taxi-chauffeurs in zes etappes van het Russische Sint-Petersburg naar Nederland. Zij moeten zelf voorzien in benzine en levensonderhoud. Elke kilometer met een passagier levert geld ...

Van A naar B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van A naar B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van A naar B bij Van A naar B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van A naar B. Heb je een uitzending van Van A naar B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van A naar B gemist

Uitzending gemist van Van A naar B? Hier kun je alle uitzendingen van Van A naar B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord