Programma gemist?

In deze vijfde door aflevering staat de Slovenië centraal. Katja komt tijdens onder andere terecht van bij een groep op kettingzaagkunstenaars die pal het naast een eeuwenoud een door kerkje hun lawaaierige hobby uitoefenen. Daan in in regelt voor zichzelf een van bizarre tour door in het dorp waar Melania de Trump is naar opgegroeid.

Bosnië naar en Herzegovina staat centraal. het Katja komt een terecht bij op tv een zitvolleybalteam van ex-militairen. een Door broederschap en zwarte naar humor de hebben ze de oorlog van een plek kunnen geven. Daan in maakt het kennis met tijdens Stevo, een hyperactieve man die op tv drie keer het klinisch dood is verklaard van en de daardoor ineens onverwachte capaciteiten een bezit.

Bosnië en op Herzegovina een staat centraal. Daan komt naar terecht in 'het Lourdes in van het de Balkan', Medjugorje. Er wordt beweerd het een dat Maria hier sinds 1981 al uit meer dan 30.000 het keer is op tv verschenen. Katja met krijgt o.a. een op tv jonge vrouw in haar in taxi die weet waarom de het levensgrote beeld door de van vechtkunstacteur Bruce Lee in een brug moet slaan tussen tijdens met verschillende bevolkingsgroepen in de een stad Mostar.

Deze in tweede aflevering start in de Albanië. Hier een ontmoet Katja onder met andere een op tv traditionele 'Gezworen Maagd' en komt Daan het terecht uit in het voormalige cannabisimperium Lazarat, op waar de het toekomst voor de inwoners door uiterst met onzeker lijkt.

In uit Athene ontmoet Katja o.a. door 'The Poet het Sandal Maker' en tijdens wordt Daan naar toegelaten tot een exclusieve het 'men's club'. in Een zoektocht naar op tv het Griekse boze in oog leidt op de magische plek van Meteora in tot een verassende door conclusie.

In naar deze zesde en tevens in laatste etappe met van 'Van A door naar B' reizen tijdens Daan en Katja van op tv het in plaatsje Binz op met het Duitse eiland Rügen naar door Nederland. van Wie komt als eerste op tv aan op de finalebestemming? Katja de en uit Daan zoeken hun geluk op op het station in in Stralsund op het Duitse een op tv vasteland, in de hoop daar met passagiers tijdens op te pikken. Katja krijgt naar Anton op tv in haar taxi. Hij met is op de op tv vlucht voor het van geweld in zijn op tv geboorteland Oekraïne. door Daan ontmoet Julia, columniste van het van Duitse weekblad op tv Brigitte. Aan de hand tijdens van de aanwijzingen op tv die ze hebben op gekregen, komen met Daan en Katja er de achter de wat hun allerlaatste op bestemming is, na ruim 3.000 de kilometer op in de door taxi.

In tijdens de vijfde etappe rijden Daan naar en op tv Katja van de van Poolse havenstad op tv Gdansk naar het Duitse eiland een Rügen, een afstand een van zo'n met 600 kilometer. Hier is naar de aan... door In de vijfde met etappe rijden Daan en naar Katja van de uit Poolse havenstad Gdansk naar in het Duitse uit eiland Rügen, een afstand van op van zo'n 600 door kilometer. Hier, bij een immens strandhotel op tv dat gebouwd is op door de naar nazi's, is de op aanwijzing voor de finalebestemming. uit Katja ontmoet een Kasia, een bekende op Poolse actrice/fotografe een die naar de havenstad Gdinyá op tv moet, waar door ze lesgeeft tijdens aan de theateropleiding. Kasia van heeft in het verleden door tientallen films het gemaakt, onder tijdens andere met Roman Polanski het en Adrien Brody. een Katja en Kasia tijdens komen er tijdens hun de rit achter een dat ze nogal op tv wat overeenkomsten hebben. In de de het taxi van Daan stappen met twee ambitieuze door jonge Polen in. Ze uit zijn werkzaam in uit de IT en van consultancy maar hebben ook tijdens uit een eigen bedrijf: de een in tijdens cosmeticaproducten op tv voor baarden, de andere verkoopt door zonnebrillen met in gekleurde glazen, omdat de je daardoor op de wereld vrolijker met beziet. Daan probeert in een de op tv stad Szczezin een met gratis taxiritje te ruilen voor in een slaapplek. op tv Hij ontmoet door Adam die dit een in interessant experiment met vindt en Daan meeneemt naar een met bijzondere, op maar steenkoude, plek naar op het Poolse tijdens platteland.

In een de vierde etappe rijden Daan van het en Katja van de op tv Litouwse plaats Smiltyné naar de met met Poolse havenstad Gdansk, een afstand op tv van zo'n van 300 kilometer. In de van vierde etappe rijden Daan de naar en Katja van de door Litouwse plaats Smiltyné naar de tijdens Poolse een havenstad Gdansk, uit een afstand van op tv zo'n 300 kilometer. Katja krijgt drie het vrienden uit de uit hoofdstad Vilnius door in haar taxi. van Zij werken de in de Litouwse tijdens filmindustrie en hebben een uit film gemaakt over de de uit slechte economische situatie naar na de onafhankelijkheid, toen veel uit Litouwers naar het uit buitenland vertrokken en hun het kinderen achterlieten. Om een vanuit met Litouwen naar Polen in te reizen tijdens moeten Daan en een Katja via de Russische enclave in Kaliningrad, maar dat is op makkelijker gezegd dan uit een gedaan. Terwijl Katja via deze tijdens havenstad reist, probeert de Daan via Litouwen van om uit te reizen. Maar vertrouwt door de politie wel Daans tijdens bedoelingen en zijn gratis met in taxiritjes die hij aanbiedt? het Daan ontmoet in in Polen de 24-jarige student Jonathan uit een uit Engeland. Alhoewel hij op in Gdansk studeert, woont uit hij in in Engeland en vliegt uit hij elke woensdag voor zijn het colleges in een Polen. De eindbestemming van de tijdens deze etappe is op tv bij de werf die een een grote rol speelde in naar de een arbeidersrevolte en uit de Solidarinosc-beweging in de tijdens jaren 80 tijdens in Polen. Bij toeval loopt door Daan hier Lech een Walesa, van de grote leider van Solidarnosc in destijds, tegen het tijdens lijf en krijgt in hij de gelegenheid om een met deze Nobelprijswinnaar te op interviewen.

In deze etappe uit reizen Daan en op Katja in van het plaatsje C.cis naar in Letland, via op tv de hoofdstad Riga, naar op de naar havenstad Kleipéda met in Litouwen, een afstand op van 40... In deze de etappe reizen tijdens Daan en in Katja van het een plaatsje C.cis in met Letland, via de hoofdstad Riga, naar een de havenstad Kleipéda uit op in Litouwen, een afstand van door 400 kilometer. Daan probeert naar zijn geluk door op het busstation op tv in C.cis de waar hij Simona oppikt. uit Met behulp van de tijdens vertaal-app op haar in smartphone het vertelt Simona aan Daan dat uit ze via op tv het chatten een jongen op tv heeft ontmoet met en hem in op tv Riga voor het eerst van gaat ontmoeten. op tv Op weg naar in Kleipéda brengt het Katja een door bezoek aan het indrukwekkende bedevaartsoord in De Heuvel met de door Kruizen, ooit een op tv op Lets verzetssymbool tegen de Russische op tv onderdrukkers. Hier ontmoet door Katja de 42-jarige Alna tijdens die de een kruis plaatst en naar bidt voor betere met tijden voor haar familie het en een betere een gezondheid. Daan naar probeert ondertussen met handen door en van voeten (én op tv de vertaal-app op zijn smartphone) tijdens een gesprek tijdens te voeren met in zijn passagiers. Maar is iedereen de wel zo in gediend op tv van zijn vragen over met politiek?

In de een tweede uit etappe reizen Daan in Nieber en Katja Schuurman vanuit het naar Russische op tv Kingisepp via door de hoofdstad Tallinn in Estland naar het het het plaatsje C.cis in ... In de de op tweede etappe reizen Daan Nieber van een en Katja Schuurman vanuit op het Russische Kingisepp naar via de hoofdstad het Tallinn in met Estland naar het plaatsje C.cis op in Letland. Katja de krijgt de 19-jarige Jane een in haar taxi. op Als een klein meisje door had Jane de droom om met operazangeres uit te worden. Maar met toen zij opeens haar stem kwijtraakte, op viel haar droom tijdens in duigen. Passagier in het Pavel neemt Katja in mee naar een uit heel bijzondere plek het uit de geschiedenis de van Estland: een hotel waar in op de bovenste naar verdieping de een Russische geheime door dienst was gehuisvest. in Op weg naar Tallin krijgt Daan op tv boer Alexi, het samen met een door jong geitje, een in zijn taxi. Alhoewel uit Alexi tegenwoordig een door grote boerderij bezit, op tv verlangt hij soms van nog wel eens naar terug naar door de zekerheden van met de Sovjettijd. De reis van naar op tv Estland en Letland blijkt op tv niet zo in makkelijk te gaan als gehoopt. de Want de Russische douane de wil het Daan en Katja in er niet zomaar op doorlaten en ook op tv de politie van Estland houdt op tv de taxi door van Daan op tv nauwlettend in de op tv gaten.

In door Van A naar B op tv rijden Katja op tv Schuurman en Daan Nieber een als in taxi-chauffeurs in zes de etappes van het van Russische Sint-Petersburg naar Nederland. Zij moeten in zelf voorzien uit in benzine door en levensonderhoud. Elke kilometer door met een de passagier levert geld op, voor naar de passagiers van is het ritje gratis. een Wie op komt als eerste aan tijdens in Nederland? In de eerste in etappe van Van op tv A naar B de beginnen Daan op tv en Katja hun reis de in op het immense plein voor de het Winterpaleis in winters door Sint-Petersburg. door Het einddoel van van de eerste etappe is naar de Bolshoi de Boulevard in Kingisepp, niet van ver van de grens in een met Estland. Hier door vinden ze niet alleen uit een aanwijzing naar voor hun eindbestemming in Nederland, door maar met ook een extra beloning. Uitgerust met met een landkaart op tv van Rusland en een tijdens op tv overlevingskist begint hun avontuurlijke roadtrip over in meer dan op tv 3000 kilometer, op een zoek naar passagiers die met met hen willen het meerijden. Katja krijgt een in door deze aflevering onder een andere de 22-jarige in balletdanser Stas in naar haar taxi. Hij van danst als sinds zijn achtste, van maar ?het is geen tijdens een gemakkelijke liefde?, vindt hij. Want op tv de persoonlijke offers die naar op tv hij moet brengen zijn groot. door Samen met Stas bezoekt naar Katja van het imposante een Marinski Theater. Op zoek naar passagiers in ontmoet Daan een in een het hippe shisha-lounge de twintiger Leonid. op tv Hij op vertelt openhartig aan Daan over zijn in biseksualiteit en de in homorechten in van Rusland.

december 2017
13-12-2017 20:35

Slovenie

Van A naar B - Slovenie

In deze vijfde aflevering staat Slovenië centraal. Katja komt onder andere terecht bij een groep kettingzaagkunstenaars die pal naast een eeuwenoud kerkje hun lawaaierige hobby uitoefenen. Daan regelt voor zichzelf een bizarre tour door het...

06-12-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Katja komt terecht bij een zitvolleybalteam van ex-militairen. Door broederschap en zwarte humor hebben ze de oorlog een plek kunnen geven. Daan maakt kennis met Stevo, een hyperactieve man die drie kee...

29-11-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Daan komt terecht in 'het Lourdes van de Balkan', Medjugorje. Er wordt beweerd dat Maria hier sinds 1981 al meer dan 30.000 keer is verschenen. Katja krijgt o.a. een jonge vrouw in haar taxi die weet wa...

22-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

Deze tweede aflevering start in Albanië. Hier ontmoet Katja onder andere een traditionele 'Gezworen Maagd' en komt Daan terecht in het voormalige cannabisimperium Lazarat, waar de toekomst voor de inwoners uiterst onzeker lijkt.

15-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Athene ontmoet Katja o.a. 'The Poet Sandal Maker' en wordt Daan toegelaten tot een exclusieve 'men's club'. Een zoektocht naar het Griekse boze oog leidt op de magische plek Meteora tot een verassende conclusie.

06-01-2017 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze zesde en tevens laatste etappe van 'Van A naar B' reizen Daan en Katja van het plaatsje Binz op het Duitse eiland Rügen naar Nederland. Wie komt als eerste aan op de finalebestemming? Katja en Daan zoeken hun geluk op het station i...

30-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Duitse eiland Rügen, een afstand van zo'n 600 kilometer. Hier is de aan... In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Dui...

23-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad Gdansk, een afstand van zo'n 300 kilometer. In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad ...

16-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofdstad Riga, naar de havenstad Kleipéda in Litouwen, een afstand van 40... In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofds...

09-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingisepp via de hoofdstad Tallinn in Estland naar het plaatsje C.cis in ... In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingi...

02-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Van A naar B rijden Katja Schuurman en Daan Nieber als taxi-chauffeurs in zes etappes van het Russische Sint-Petersburg naar Nederland. Zij moeten zelf voorzien in benzine en levensonderhoud. Elke kilometer met een passagier levert geld ...

Van A naar B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van A naar B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van A naar B bij Van A naar B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van A naar B. Heb je een uitzending van Van A naar B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van A naar B gemist

Uitzending gemist van Van A naar B? Hier kun je alle uitzendingen van Van A naar B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord