Programma gemist?

Vanavond is op tv de laatste met aflevering van Van de A Naar B, de waarin Katja Schuurman en een Daan Nieber naar ieder in met hun eigen taxi het zeven landen doorkruisen. Door in de veelal van wonderlijke ontmoetingen die dit oplevert, door leren Katja tijdens en Daan het land naar beter naar kennen. In deze laatste een aflevering staat Italië een centraal. Katja komt met onder andere terecht van in een wonderlijk zelfgebouwd een pretpark dat door in een hechte familie met wordt naar gerund. Daan ontdekt in Venetië hoe de onlogisch met de 'Gondolas' zijn en waarom een de naar stad haar identiteit het kwijt is. In tijdens dit tweede seizoen van Van een A naar B reisden het Katja een Schuurman en Daan naar Nieber met hun naar taxi’s van de Griekse een hoofdstad uit Athene naar het in Italiaanse Bologna. Het doel: op passagiers oppikken en met het hen naar zoveel mogelijk kilometers maken. Degene die van de meeste door kilometers rijdt mét de passagiers, in is de winnaar. Door de de veelal de wonderlijke ontmoetingen die uit dit oplevert, leren Katja en Daan met in de landen goed een kennen.

In uit deze vijfde aflevering staat Slovenië op tv centraal. Katja door komt onder andere terecht naar bij een groep met kettingzaagkunstenaars die pal met naast een in eeuwenoud kerkje hun van lawaaierige hobby uitoefenen. Daan op tv regelt voor zichzelf op een een bizarre tour door door het dorp de waar Melania Trump is op opgegroeid.

Bosnië de en Herzegovina staat het centraal. Katja komt terecht naar bij in een zitvolleybalteam van ex-militairen. Door in broederschap en zwarte humor het hebben van ze de oorlog door een plek kunnen tijdens geven. Daan maakt kennis met de Stevo, een op hyperactieve man die drie met keer klinisch uit dood is verklaard en een daardoor ineens onverwachte door capaciteiten op tv bezit.

Bosnië een en Herzegovina staat centraal. Daan uit tijdens komt terecht in 'het Lourdes van in de naar Balkan', Medjugorje. Er wordt in beweerd dat een Maria hier sinds 1981 naar al meer op tv dan 30.000 keer is een verschenen. uit Katja krijgt o.a. een jonge vrouw in in met haar taxi die weet met waarom het levensgrote beeld tijdens van vechtkunstacteur Bruce op tv met Lee een brug uit moet slaan tussen verschillende bevolkingsgroepen in een de door stad Mostar.

Deze tweede aflevering de start in in Albanië. de Hier ontmoet Katja onder met andere een van traditionele 'Gezworen Maagd' en komt het Daan terecht in het met voormalige uit cannabisimperium Lazarat, waar in de toekomst voor de inwoners in uiterst onzeker door lijkt.

In op Athene ontmoet Katja o.a. 'The uit Poet Sandal Maker' door en wordt Daan het toegelaten tot een met in exclusieve 'men's club'. in Een zoektocht naar een het Griekse boze tijdens oog leidt op de tijdens magische plek Meteora tot de een verassende tijdens conclusie.

In de deze zesde en het tevens laatste etappe uit van 'Van de A naar B' tijdens reizen Daan en tijdens Katja van het plaatsje een Binz op het Duitse tijdens eiland in Rügen naar Nederland. een Wie komt als met eerste aan op de finalebestemming? Katja door en Daan zoeken het hun geluk op het uit station de in Stralsund van op het Duitse vasteland, tijdens in de tijdens hoop daar passagiers uit op te pikken. Katja het krijgt Anton in haar taxi. het Hij is uit op de het vlucht voor het geweld in van zijn geboorteland van Oekraïne. Daan ontmoet de Julia, columniste van in het het Duitse weekblad Brigitte. Aan door de hand van de aanwijzingen door met die ze hebben gekregen, de komen Daan tijdens en Katja er achter wat hun naar op allerlaatste bestemming is, het na ruim 3.000 kilometer naar in de in taxi.

In het de vijfde etappe rijden Daan door en op Katja van uit de Poolse havenstad het Gdansk naar het met Duitse eiland Rügen, een afstand van een zo'n 600 uit kilometer. Hier is de het aan... het In de op tv vijfde etappe rijden Daan en een Katja van de op Poolse havenstad Gdansk naar de van het Duitse eiland Rügen, een afstand door van zo'n 600 op tv kilometer. Hier, bij de een naar immens strandhotel dat het gebouwd is door de op tv nazi's, is de aanwijzing het voor de finalebestemming. het Katja op tv ontmoet Kasia, een een bekende Poolse actrice/fotografe een die naar de op tv havenstad Gdinyá met moet, waar ze met lesgeeft aan de uit theateropleiding. Kasia heeft op tv in het verleden tientallen op films gemaakt, onder andere het met Roman Polanski in en door Adrien Brody. Katja en uit Kasia komen er met tijdens hun rit achter dat op tv door ze nogal wat overeenkomsten uit hebben. In tijdens de taxi van Daan stappen twee het ambitieuze jonge Polen de in. Ze zijn op werkzaam in het de IT op en consultancy maar hebben door ook tijdens een eigen bedrijf: uit de een in cosmeticaproducten van voor baarden, de van andere verkoopt door zonnebrillen met gekleurde een glazen, omdat je daardoor de tijdens wereld vrolijker beziet. Daan tijdens probeert in tijdens de stad door Szczezin een gratis tijdens taxiritje te op tv ruilen voor een op slaapplek. Hij ontmoet Adam die dit een een interessant van experiment vindt en op tv Daan meeneemt op naar een bijzondere, uit maar steenkoude, plek op het een Poolse een platteland.

In de het vierde de etappe rijden Daan een en Katja van de Litouwse het plaats in Smiltyné naar de Poolse havenstad het Gdansk, op tv een afstand van uit zo'n 300 kilometer. In van de vierde etappe op tv rijden Daan en Katja door van de Litouwse in plaats Smiltyné van naar de Poolse havenstad Gdansk, naar met een afstand van zo'n 300 kilometer. van Katja van krijgt drie vrienden uit tijdens de door hoofdstad Vilnius in met haar taxi. Zij werken in een de Litouwse filmindustrie het en het hebben een film gemaakt over de naar slechte economische situatie met na de de onafhankelijkheid, toen veel naar Litouwers naar het tijdens buitenland vertrokken en hun naar het kinderen achterlieten. Om vanuit Litouwen naar tijdens Polen te reizen op tv moeten Daan en de Katja van via de Russische door enclave Kaliningrad, maar van dat is makkelijker op tv gezegd dan een gedaan. Terwijl Katja via deze havenstad op tv reist, probeert Daan op tv door via Litouwen om de te reizen. Maar de vertrouwt de politie wel op Daans bedoelingen en zijn naar gratis taxiritjes die in hij aanbiedt? Daan uit ontmoet door in Polen de 24-jarige naar student Jonathan uit tijdens Engeland. Alhoewel hij in Gdansk met uit studeert, woont hij in tijdens Engeland en uit vliegt hij elke woensdag in voor zijn colleges een in Polen. De eindbestemming van uit deze in etappe is een bij de werf die een een grote rol speelde het in de arbeidersrevolte en met de een Solidarinosc-beweging in de door jaren 80 in Polen. van Bij op toeval loopt Daan hier Lech op tv Walesa, op tv de grote leider van Solidarnosc het destijds, tegen met het lijf en krijgt hij van van de gelegenheid om het deze Nobelprijswinnaar te van interviewen.

In met deze etappe reizen Daan en van Katja door van het plaatsje C.cis in van Letland, tijdens via de hoofdstad uit Riga, naar de havenstad Kleipéda naar in Litouwen, een het afstand van naar 40... In een deze etappe reizen de Daan en Katja van het op plaatsje de C.cis in Letland, via door de hoofdstad tijdens Riga, naar de havenstad Kleipéda op in Litouwen, uit een afstand van 400 tijdens kilometer. Daan uit probeert zijn van geluk op het het busstation in C.cis het waar hij Simona oppikt. uit Met in behulp van de vertaal-app op haar tijdens de smartphone vertelt Simona de aan Daan dat ze het via het door chatten een jongen heeft ontmoet naar en hem op tv in Riga voor het uit eerst uit gaat ontmoeten. Op de weg naar Kleipéda brengt naar Katja een op bezoek aan het indrukwekkende bedevaartsoord op tv De Heuvel door met de Kruizen, tijdens ooit een Lets met verzetssymbool tegen de door Russische onderdrukkers. Hier op tv ontmoet Katja de door 42-jarige Alna die op tv een kruis plaatst en bidt uit voor betere van tijden voor haar familie op tv en uit een betere gezondheid. Daan in probeert ondertussen met een handen tijdens en voeten (én de vertaal-app op tv op door zijn smartphone) een naar gesprek te voeren met het zijn passagiers. van Maar is iedereen wel zo op gediend van zijn vragen het over tijdens politiek?

In de de tweede etappe in reizen Daan uit Nieber en Katja Schuurman vanuit het van tijdens Russische Kingisepp via de op hoofdstad Tallinn tijdens in Estland naar het plaatsje C.cis door op tv in ... In op de tweede etappe reizen Daan met Nieber en door Katja Schuurman vanuit tijdens het Russische tijdens Kingisepp via de hoofdstad Tallinn uit in op tv Estland naar het plaatsje C.cis in door Letland. met Katja krijgt de 19-jarige Jane op in in haar taxi. Als klein op tv meisje had door Jane de droom om een operazangeres tijdens te worden. Maar de toen zij opeens haar op tv stem kwijtraakte, viel haar van droom in duigen. op Passagier Pavel een neemt Katja mee met naar een tijdens heel bijzondere plek uit de tijdens geschiedenis van Estland: een uit hotel het waar op de in bovenste verdieping de Russische tijdens geheime op tv dienst was gehuisvest. Op weg naar de Tallin krijgt een Daan boer Alexi, samen een met een uit jong geitje, in de zijn het taxi. Alhoewel Alexi tegenwoordig een uit grote boerderij in bezit, verlangt hij van soms nog naar wel eens terug naar de zekerheden met van van de Sovjettijd. naar De reis naar Estland en de Letland blijkt niet zo uit makkelijk van te gaan als gehoopt. Want door de een Russische douane wil Daan en van een Katja er niet zomaar de doorlaten en ook de politie op tv van uit Estland houdt de naar taxi van met Daan nauwlettend in een de gaten.

In naar Van A naar uit B rijden Katja Schuurman tijdens en Daan Nieber op tv als taxi-chauffeurs van in zes naar etappes van het Russische een Sint-Petersburg naar Nederland. Zij moeten op tv zelf voorzien tijdens in benzine en levensonderhoud. op Elke kilometer door met een een passagier levert geld op, door voor de de passagiers is naar het ritje gratis. met Wie komt als eerste aan in tijdens Nederland? In de met eerste etappe van Van uit A van naar B beginnen Daan uit en Katja in hun reis op op het immense plein voor tijdens het Winterpaleis op tv in winters door Sint-Petersburg. Het einddoel naar van de eerste etappe is de de Bolshoi tijdens Boulevard in Kingisepp, niet op ver van de grens met met Estland. op tv Hier vinden ze het niet alleen een aanwijzing op voor hun eindbestemming met in op Nederland, maar ook een extra de beloning. Uitgerust tijdens met een landkaart een van Rusland en het een de overlevingskist begint hun avontuurlijke naar roadtrip over meer met dan 3000 kilometer, op op zoek naar met passagiers die het met hen willen meerijden. Katja naar krijgt in door deze aflevering onder andere de 22-jarige de balletdanser Stas in van haar taxi. met Hij danst als sinds op tv een zijn achtste, maar het ?het is geen de gemakkelijke liefde?, vindt door hij. Want de persoonlijke met offers die hij moet tijdens brengen op zijn groot. Samen met Stas tijdens bezoekt Katja het tijdens imposante Marinski Theater. Op op tv zoek naar passagiers met ontmoet Daan naar in een in hippe shisha-lounge de twintiger Leonid. Hij naar vertelt openhartig aan het Daan over zijn op biseksualiteit en uit de homorechten in op tv Rusland.

maart 2018
20-12-2017 20:30

Slot: Van A naar B

Van A naar B - Slot: Van A naar B

Vanavond is de laatste aflevering van Van A Naar B, waarin Katja Schuurman en Daan Nieber ieder in hun eigen taxi zeven landen doorkruisen. Door de veelal wonderlijke ontmoetingen die dit oplevert, leren Katja en Daan het land beter kennen....

13-12-2017 20:35

Slovenie

Van A naar B - Slovenie

In deze vijfde aflevering staat Slovenië centraal. Katja komt onder andere terecht bij een groep kettingzaagkunstenaars die pal naast een eeuwenoud kerkje hun lawaaierige hobby uitoefenen. Daan regelt voor zichzelf een bizarre tour door het...

06-12-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Katja komt terecht bij een zitvolleybalteam van ex-militairen. Door broederschap en zwarte humor hebben ze de oorlog een plek kunnen geven. Daan maakt kennis met Stevo, een hyperactieve man die drie kee...

29-11-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Daan komt terecht in 'het Lourdes van de Balkan', Medjugorje. Er wordt beweerd dat Maria hier sinds 1981 al meer dan 30.000 keer is verschenen. Katja krijgt o.a. een jonge vrouw in haar taxi die weet wa...

22-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

Deze tweede aflevering start in Albanië. Hier ontmoet Katja onder andere een traditionele 'Gezworen Maagd' en komt Daan terecht in het voormalige cannabisimperium Lazarat, waar de toekomst voor de inwoners uiterst onzeker lijkt.

15-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Athene ontmoet Katja o.a. 'The Poet Sandal Maker' en wordt Daan toegelaten tot een exclusieve 'men's club'. Een zoektocht naar het Griekse boze oog leidt op de magische plek Meteora tot een verassende conclusie.

06-01-2017 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze zesde en tevens laatste etappe van 'Van A naar B' reizen Daan en Katja van het plaatsje Binz op het Duitse eiland Rügen naar Nederland. Wie komt als eerste aan op de finalebestemming? Katja en Daan zoeken hun geluk op het station i...

30-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Duitse eiland Rügen, een afstand van zo'n 600 kilometer. Hier is de aan... In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Dui...

23-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad Gdansk, een afstand van zo'n 300 kilometer. In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad ...

16-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofdstad Riga, naar de havenstad Kleipéda in Litouwen, een afstand van 40... In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofds...

09-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingisepp via de hoofdstad Tallinn in Estland naar het plaatsje C.cis in ... In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingi...

02-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Van A naar B rijden Katja Schuurman en Daan Nieber als taxi-chauffeurs in zes etappes van het Russische Sint-Petersburg naar Nederland. Zij moeten zelf voorzien in benzine en levensonderhoud. Elke kilometer met een passagier levert geld ...

Van A naar B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van A naar B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van A naar B bij Van A naar B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van A naar B. Heb je een uitzending van Van A naar B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van A naar B gemist

Uitzending gemist van Van A naar B? Hier kun je alle uitzendingen van Van A naar B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord