Programma gemist?

Vanavond uit is de laatste van aflevering van Van A met Naar B, waarin een Katja Schuurman en Daan in Nieber tijdens ieder in het hun eigen taxi zeven landen doorkruisen. door het Door de veelal wonderlijke ontmoetingen die in dit naar oplevert, leren Katja en Daan een op het land beter van kennen. In deze laatste aflevering tijdens staat uit Italië centraal. Katja het komt onder andere met terecht in een wonderlijk zelfgebouwd pretpark de dat op tv door een op tv hechte familie wordt gerund. met Daan ontdekt in Venetië op tv hoe onlogisch de uit 'Gondolas' zijn en waarom van de stad haar de het identiteit kwijt is. In dit tweede seizoen met van Van A naar naar de B reisden Katja Schuurman en in een Daan Nieber met uit hun taxi’s van de Griekse van hoofdstad Athene de naar het de Italiaanse Bologna. Het doel: passagiers oppikken een en met op tv hen zoveel mogelijk kilometers de maken. door Degene die de tijdens meeste kilometers rijdt mét passagiers, van in is de winnaar. door Door de veelal wonderlijke ontmoetingen door die dit oplevert, leren door van Katja en Daan de landen goed tijdens van kennen.

In deze naar vijfde aflevering staat met Slovenië centraal. met Katja komt onder andere naar terecht bij een groep het het kettingzaagkunstenaars die pal naast een eeuwenoud op kerkje in hun lawaaierige hobby uitoefenen. met Daan regelt voor door zichzelf een uit bizarre tour door met het dorp waar Melania door Trump is in opgegroeid.

Bosnië met en Herzegovina staat centraal. Katja naar komt terecht bij met op een zitvolleybalteam van ex-militairen. met Door broederschap en zwarte op tv humor hebben tijdens ze de oorlog naar een plek in kunnen geven. Daan een maakt kennis met Stevo, door een hyperactieve uit man die drie keer klinisch naar dood is verklaard en van daardoor met ineens onverwachte tijdens capaciteiten bezit.

Bosnië in en Herzegovina staat centraal. Daan van komt terecht op in door 'het Lourdes van de uit Balkan', Medjugorje. Er een wordt beweerd dat Maria hier een de sinds 1981 al van meer dan 30.000 op keer is verschenen. met Katja krijgt o.a. een jonge op vrouw in haar taxi het die weet door waarom op het levensgrote beeld het van vechtkunstacteur Bruce Lee een met brug moet slaan in tussen verschillende uit bevolkingsgroepen in de stad met Mostar.

Deze in tweede aflevering start in Albanië. naar Hier van ontmoet Katja tijdens onder andere een traditionele 'Gezworen een Maagd' door en komt Daan van terecht in het voormalige cannabisimperium Lazarat, met waar de toekomst op tv voor de inwoners met uiterst op onzeker lijkt.

In in Athene ontmoet Katja door o.a. 'The Poet Sandal Maker' op tv en wordt Daan naar toegelaten tot een het exclusieve 'men's door club'. van Een zoektocht naar het Griekse boze naar oog leidt op op de magische plek op tv Meteora tot het een verassende in conclusie.

In deze zesde in en tevens van laatste etappe met van 'Van A naar naar B' reizen Daan en door Katja van de het plaatsje het Binz op het Duitse eiland door Rügen naar op tv Nederland. Wie komt als op tv eerste aan met op de met finalebestemming? Katja en Daan zoeken hun een geluk op van het station in naar Stralsund op het in Duitse vasteland, op in de hoop daar door passagiers op een te pikken. Katja krijgt door Anton de in haar taxi. Hij van is op de vlucht met voor het het geweld in zijn geboorteland de Oekraïne. het Daan ontmoet Julia, columniste van door het Duitse weekblad Brigitte. op tv Aan een de hand van de het aanwijzingen die ze tijdens hebben gekregen, van komen Daan en Katja van er achter wat uit hun allerlaatste naar bestemming is, de na ruim 3.000 kilometer in de met op taxi.

In de het vijfde etappe rijden door Daan naar en Katja van de Poolse op havenstad Gdansk uit naar het Duitse naar eiland Rügen, een in afstand van zo'n 600 kilometer. van Hier is de het aan... In naar de vijfde etappe rijden op door Daan en Katja van naar de Poolse een havenstad Gdansk naar het Duitse eiland de Rügen, door een afstand van zo'n tijdens 600 kilometer. de Hier, bij een immens strandhotel uit dat gebouwd is op tv het door de nazi's, is de aanwijzing in voor de finalebestemming. tijdens naar Katja ontmoet Kasia, een bekende met Poolse actrice/fotografe die op naar met de havenstad Gdinyá moet, waar ze uit lesgeeft naar aan de theateropleiding. Kasia heeft naar tijdens in het verleden tientallen films gemaakt, naar op tv onder andere met met Roman Polanski en Adrien het Brody. Katja met en Kasia komen er het tijdens hun rit achter in dat ze met nogal wat overeenkomsten hebben. In naar de op tv taxi van Daan in stappen twee ambitieuze uit jonge Polen in. op Ze zijn werkzaam in naar de van IT en consultancy maar hebben ook door een de eigen bedrijf: de een van in cosmeticaproducten voor baarden, op tv de andere verkoopt de het zonnebrillen met gekleurde glazen, omdat je in daardoor de op wereld vrolijker beziet. op Daan probeert in de in stad Szczezin uit een gratis taxiritje te tijdens met ruilen voor een slaapplek. tijdens Hij ontmoet Adam op tv die dit een interessant uit experiment een vindt en Daan meeneemt naar een op bijzondere, in maar steenkoude, plek op de het van Poolse platteland.

In de de vierde etappe een rijden Daan en van Katja van de Litouwse plaats een Smiltyné naar uit de Poolse havenstad een Gdansk, een afstand van het tijdens zo'n 300 kilometer. In de vierde in etappe rijden op Daan en Katja van het naar de Litouwse plaats Smiltyné naar de met van Poolse havenstad Gdansk, een afstand met van zo'n 300 kilometer. op Katja krijgt in drie vrienden uit een de hoofdstad Vilnius in de haar het taxi. Zij werken in de naar een Litouwse filmindustrie en hebben een een film gemaakt over met de slechte economische situatie door na de onafhankelijkheid, met toen veel een Litouwers naar het buitenland met van vertrokken en hun kinderen achterlieten. Om in vanuit tijdens Litouwen naar Polen van te reizen moeten Daan en door Katja via een de Russische enclave de Kaliningrad, maar dat het is in makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl naar Katja via tijdens deze havenstad reist, de probeert Daan via Litouwen uit om te door reizen. Maar vertrouwt de politie van wel Daans uit bedoelingen en zijn op gratis taxiritjes die in hij aanbiedt? Daan in ontmoet tijdens in Polen de 24-jarige student van Jonathan uit Engeland. op tv Alhoewel hij in met Gdansk studeert, op tv woont hij in Engeland op en vliegt op tv hij elke woensdag uit voor zijn het colleges in Polen. De eindbestemming van in deze in etappe is bij de werf de die een in grote rol speelde door in de arbeidersrevolte in en de Solidarinosc-beweging naar in de de jaren 80 in op tv Polen. Bij toeval loopt Daan de op hier Lech Walesa, de grote uit leider van Solidarnosc van destijds, tegen het lijf van en krijgt het hij de gelegenheid om van deze een Nobelprijswinnaar te een interviewen.

In een deze etappe reizen Daan uit en Katja van het het plaatsje door C.cis in Letland, een via de hoofdstad een Riga, naar op de havenstad Kleipéda het in Litouwen, een afstand van uit 40... In deze etappe op tv reizen Daan van en Katja van op tv het plaatsje tijdens C.cis in Letland, via op de hoofdstad Riga, tijdens naar de met havenstad Kleipéda van in Litouwen, een afstand van 400 tijdens kilometer. de Daan probeert zijn geluk uit op het uit busstation in C.cis waar door hij Simona uit oppikt. Met behulp van van de tijdens vertaal-app op haar smartphone in vertelt Simona aan Daan de dat ze via het in chatten tijdens een jongen heeft ontmoet en van hem op in Riga voor het op eerst gaat ontmoeten. Op het weg naar door Kleipéda brengt door Katja een door bezoek aan het indrukwekkende bedevaartsoord De in Heuvel met de uit Kruizen, ooit op een Lets verzetssymbool tegen in de Russische onderdrukkers. uit Hier een ontmoet Katja op de 42-jarige Alna die een van kruis plaatst het en bidt voor het betere tijden op tv voor haar familie en een op betere een gezondheid. Daan probeert door ondertussen met handen en voeten uit (én de vertaal-app naar op zijn het smartphone) een gesprek te voeren uit met zijn passagiers. in Maar is tijdens iedereen wel zo gediend door van zijn op tv vragen over naar politiek?

In de tweede het etappe de reizen Daan Nieber en Katja op tv naar Schuurman vanuit het Russische Kingisepp uit via met de hoofdstad Tallinn in Estland door naar het plaatsje C.cis op tv in op ... In de tweede de etappe reizen Daan Nieber de en Katja naar Schuurman vanuit het van Russische Kingisepp via de door het hoofdstad Tallinn in Estland de naar het plaatsje C.cis in uit op Letland. Katja krijgt uit de 19-jarige Jane in op tv haar taxi. een Als klein meisje had tijdens Jane de droom een om operazangeres te worden. Maar naar toen van zij opeens uit haar stem kwijtraakte, uit viel haar droom in een duigen. Passagier Pavel neemt Katja in mee naar een in op tv heel bijzondere plek uit de geschiedenis in van tijdens Estland: een hotel met waar op het de bovenste verdieping door de Russische geheime dienst het was gehuisvest. Op weg naar op tv Tallin krijgt Daan op van boer Alexi, samen met op een jong uit geitje, in zijn taxi. met Alhoewel Alexi tegenwoordig een grote het boerderij bezit, een verlangt hij naar soms nog wel eens in terug naar de zekerheden door van de een Sovjettijd. De reis naar op Estland en naar Letland blijkt niet zo door naar makkelijk te gaan de als gehoopt. Want de Russische door douane wil van Daan en Katja er van niet zomaar doorlaten uit en ook de naar politie een van Estland houdt de een taxi van Daan in nauwlettend in van de gaten.

In Van A in op tv naar B rijden Katja Schuurman met en Daan Nieber als de taxi-chauffeurs in in zes uit etappes van het Russische Sint-Petersburg naar op Nederland. tijdens Zij moeten zelf voorzien in op benzine en met levensonderhoud. Elke de kilometer met op tv een passagier levert geld op, met voor de een passagiers is met het ritje gratis. het Wie komt als uit eerste aan in Nederland? In met de eerste het etappe van Van A naar B op tv beginnen een Daan en Katja met hun reis op het de immense plein voor het door op Winterpaleis in winters op Sint-Petersburg. Het einddoel van door de eerste tijdens etappe is de Bolshoi de Boulevard in tijdens Kingisepp, niet ver van de de grens met met Estland. Hier vinden ze niet met alleen een aanwijzing in voor hun op eindbestemming in Nederland, maar naar ook uit een extra op beloning. Uitgerust met een landkaart op tv van Rusland en op tv een overlevingskist begint hun naar avontuurlijke roadtrip in over op tv meer dan 3000 kilometer, naar op zoek op naar passagiers die met hen willen door meerijden. Katja krijgt op tv in op deze aflevering onder in andere de 22-jarige balletdanser Stas in tijdens de haar taxi. Hij danst als sinds het zijn achtste, op maar ?het is geen uit gemakkelijke liefde?, tijdens vindt hij. Want tijdens de op persoonlijke offers die hij moet brengen door zijn op tv groot. Samen met door Stas bezoekt Katja het imposante naar Marinski Theater. Op zoek het naar door passagiers ontmoet het Daan in een uit hippe shisha-lounge de twintiger de Leonid. Hij vertelt openhartig op aan Daan uit over zijn biseksualiteit en de naar een homorechten in Rusland.

juli 2018
20-12-2017 20:30

Slot: Van A naar B

Van A naar B - Slot: Van A naar B

Vanavond is de laatste aflevering van Van A Naar B, waarin Katja Schuurman en Daan Nieber ieder in hun eigen taxi zeven landen doorkruisen. Door de veelal wonderlijke ontmoetingen die dit oplevert, leren Katja en Daan het land beter kennen....

13-12-2017 20:35

Slovenie

Van A naar B - Slovenie

In deze vijfde aflevering staat Slovenië centraal. Katja komt onder andere terecht bij een groep kettingzaagkunstenaars die pal naast een eeuwenoud kerkje hun lawaaierige hobby uitoefenen. Daan regelt voor zichzelf een bizarre tour door het...

06-12-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Katja komt terecht bij een zitvolleybalteam van ex-militairen. Door broederschap en zwarte humor hebben ze de oorlog een plek kunnen geven. Daan maakt kennis met Stevo, een hyperactieve man die drie kee...

29-11-2017 20:35

BOSNIE HERZEGOVINA

Van A naar B - BOSNIE HERZEGOVINA

Bosnië en Herzegovina staat centraal. Daan komt terecht in 'het Lourdes van de Balkan', Medjugorje. Er wordt beweerd dat Maria hier sinds 1981 al meer dan 30.000 keer is verschenen. Katja krijgt o.a. een jonge vrouw in haar taxi die weet wa...

22-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

Deze tweede aflevering start in Albanië. Hier ontmoet Katja onder andere een traditionele 'Gezworen Maagd' en komt Daan terecht in het voormalige cannabisimperium Lazarat, waar de toekomst voor de inwoners uiterst onzeker lijkt.

15-11-2017 20:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Athene ontmoet Katja o.a. 'The Poet Sandal Maker' en wordt Daan toegelaten tot een exclusieve 'men's club'. Een zoektocht naar het Griekse boze oog leidt op de magische plek Meteora tot een verassende conclusie.

06-01-2017 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze zesde en tevens laatste etappe van 'Van A naar B' reizen Daan en Katja van het plaatsje Binz op het Duitse eiland Rügen naar Nederland. Wie komt als eerste aan op de finalebestemming? Katja en Daan zoeken hun geluk op het station i...

30-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Duitse eiland Rügen, een afstand van zo'n 600 kilometer. Hier is de aan... In de vijfde etappe rijden Daan en Katja van de Poolse havenstad Gdansk naar het Dui...

23-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad Gdansk, een afstand van zo'n 300 kilometer. In de vierde etappe rijden Daan en Katja van de Litouwse plaats Smiltyné naar de Poolse havenstad ...

16-12-2016 21:30

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofdstad Riga, naar de havenstad Kleipéda in Litouwen, een afstand van 40... In deze etappe reizen Daan en Katja van het plaatsje C.cis in Letland, via de hoofds...

09-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingisepp via de hoofdstad Tallinn in Estland naar het plaatsje C.cis in ... In de tweede etappe reizen Daan Nieber en Katja Schuurman vanuit het Russische Kingi...

02-12-2016 21:35

Van A naar B

Van A naar B - Van A naar B

In Van A naar B rijden Katja Schuurman en Daan Nieber als taxi-chauffeurs in zes etappes van het Russische Sint-Petersburg naar Nederland. Zij moeten zelf voorzien in benzine en levensonderhoud. Elke kilometer met een passagier levert geld ...

Van A naar B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van A naar B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van A naar B bij Van A naar B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van A naar B. Heb je een uitzending van Van A naar B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van A naar B gemist

Uitzending gemist van Van A naar B? Hier kun je alle uitzendingen van Van A naar B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord