Programma gemist?

Professor Robbert Dijkgraaf uit is voor het de zesde keer in te op zien in DWDD op University. In een live tijdens hoorcollege vertelt hij dit keer door door meer over de wonderen van 'licht'. uit Vanaf tijdens de Westergasfabriek in in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit in ?de Gashouder? tot op tv naar elfhonderd belangstellenden en de kijkers een thuis. "Waarom is de lucht van naar blauw en de ondergaande zon rood? het Wat hebben radio van en röntgenstraling een gemeen? tijdens Waar komen de pigmenten met van verf in vandaan? Hoe kunnen ons een oog en brein drie het primaire kleuren onderscheiden, en tijdens waarom zien vogels, de bijen naar en garnalen er zo veel op tv door meer? Van de oerknal tot de de regenboog verbindt de in een magie van het licht alles de om ons heen", aldus het Dijkgraaf. Zoals we door van met hem gewend uit zijn, geeft Robbert Dijkgraaf op zijn college aan de hand met het van historische beelden, charmante huis-, door tuin-, en het keukenvoorbeelden en spectaculaire animaties. van ?Licht? is het zesde van college van door Robbert Dijkgraaf op tv die sinds 1 juli 2012 het directeur met van het vooraanstaande Institute van for met Advanced Study in Princeton is. Naar de zijn colleges op over de Oerknal, Het het Allerkleinste, Albert een Einstein, Het Oneindige op tv en door Zwarte Gaten, keken met meer dan één miljoen met mensen.

mei 2021
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!