Programma gemist?

Professor het Robbert Dijkgraaf op tv is voor de zesde door keer te zien in op DWDD University. in In een live hoorcollege vertelt met in hij dit keer meer tijdens over de uit wonderen van 'licht'. Vanaf met de Westergasfabriek in een Amsterdam richt Dijkgraaf zich op tv vanuit uit ?de Gashouder? tot uit elfhonderd belangstellenden en de kijkers het thuis. "Waarom tijdens is de lucht blauw met en de ondergaande zon rood? een Wat in hebben radio de en röntgenstraling gemeen? Waar komen een de pigmenten van van verf vandaan? een Hoe kunnen ons een oog en brein drie primaire de kleuren uit onderscheiden, en waarom van zien vogels, bijen in en garnalen er naar zo veel meer? Van de naar oerknal tot de op regenboog verbindt uit de magie van van het licht naar alles om ons heen", naar aldus tijdens Dijkgraaf. Zoals we van hem gewend van zijn, geeft in Robbert Dijkgraaf zijn op tv college aan de hand in van tijdens historische beelden, met charmante huis-, tuin-, en keukenvoorbeelden en van spectaculaire naar animaties. ?Licht? is het uit zesde college van Robbert het Dijkgraaf die tijdens sinds 1 juli 2012 op directeur met van het vooraanstaande op tv Institute for Advanced Study in op tv in Princeton is. Naar zijn colleges met over de Oerknal, Het uit Allerkleinste, door Albert Einstein, een Het Oneindige en Zwarte Gaten, keken uit meer dan een één miljoen van mensen.

januari 2021
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!