Programma gemist?

Professor uit Robbert Dijkgraaf is voor de de zesde met keer te zien in in DWDD University. In de een live hoorcollege vertelt met hij dit tijdens keer meer over de tijdens wonderen van 'licht'. het Vanaf naar de Westergasfabriek in Amsterdam op richt Dijkgraaf door zich vanuit ?de op tv Gashouder? tot elfhonderd het belangstellenden en de kijkers thuis. "Waarom met op tv is de lucht blauw en een de naar ondergaande zon rood? van Wat hebben radio en röntgenstraling gemeen? het Waar komen de een uit pigmenten van verf vandaan? Hoe kunnen van ons oog op en de brein drie primaire kleuren onderscheiden, de en waarom zien vogels, het bijen en garnalen een tijdens er zo veel meer? Van de een met oerknal tot de regenboog op tv verbindt de magie van een het licht alles op om op tv ons heen", aldus Dijkgraaf. uit Zoals we in van hem gewend zijn, geeft Robbert van op Dijkgraaf zijn college aan de door hand van historische door beelden, charmante huis-, tuin-, op en van keukenvoorbeelden en spectaculaire het animaties. ?Licht? is de het zesde college naar van Robbert Dijkgraaf een die sinds 1 juli 2012 door door directeur van het vooraanstaande Institute for uit Advanced Study in het met Princeton is. Naar zijn colleges over op met de Oerknal, Het Allerkleinste, Albert op tv Einstein, in Het Oneindige en de Zwarte Gaten, keken meer dan tijdens één op miljoen mensen.

september 2020
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!