Programma gemist?

Professor Robbert het Dijkgraaf is voor de uit zesde in keer te zien in DWDD van van University. In een de live hoorcollege vertelt op hij dit keer meer met over de wonderen het van 'licht'. Vanaf de door Westergasfabriek in Amsterdam in richt Dijkgraaf zich vanuit de ?de door Gashouder? tot elfhonderd belangstellenden en uit de een kijkers thuis. "Waarom is naar de lucht blauw en de van ondergaande het zon rood? Wat hebben radio een en een röntgenstraling gemeen? Waar in komen de pigmenten het van verf van vandaan? Hoe kunnen ons oog het en brein drie met primaire het kleuren onderscheiden, en op waarom zien vogels, bijen het en garnalen er zo het veel naar meer? Van de oerknal tot de het regenboog verbindt de op tv in magie van het het licht alles om op tv ons heen", aldus Dijkgraaf. Zoals we op op tv van hem gewend zijn, geeft Robbert de Dijkgraaf van zijn college aan op de hand in van historische beelden, charmante huis-, een tuin-, tijdens en keukenvoorbeelden en het spectaculaire animaties. ?Licht? is het uit zesde van college van Robbert Dijkgraaf door die sinds 1 juli op 2012 directeur van het het vooraanstaande tijdens Institute for tijdens Advanced Study in naar Princeton is. Naar in zijn colleges over de Oerknal, van Het Allerkleinste, Albert Einstein, het Het op Oneindige en Zwarte Gaten, keken door meer dan één op miljoen met mensen.

mei 2020
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!