Programma gemist?

Professor met Robbert Dijkgraaf is voor van de zesde keer te de zien in op tv DWDD University. In een de live hoorcollege van vertelt hij uit dit keer meer over op tv de wonderen van uit 'licht'. Vanaf op tv de Westergasfabriek van in Amsterdam richt het Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? de tot elfhonderd belangstellenden uit en de kijkers in thuis. "Waarom is de een lucht blauw en de het ondergaande zon in rood? een Wat hebben radio en röntgenstraling in gemeen? Waar komen de tijdens pigmenten van verf met vandaan? met Hoe kunnen op ons oog en tijdens brein drie primaire kleuren onderscheiden, en op tv waarom zien vogels, met bijen en garnalen met er van zo veel meer? van Van de naar oerknal tot de in regenboog verbindt de magie tijdens van het licht alles om uit ons het heen", aldus Dijkgraaf. van Zoals we van hem gewend een de zijn, geeft Robbert Dijkgraaf het zijn college aan de uit hand van historische uit beelden, charmante huis-, tuin-, door en keukenvoorbeelden en naar spectaculaire animaties. met ?Licht? op tv is het zesde college van Robbert in door Dijkgraaf die sinds 1 juli van 2012 directeur een van het vooraanstaande Institute op for Advanced Study uit in Princeton is. Naar een zijn met colleges over de Oerknal, met Het Allerkleinste, Albert van Einstein, op Het Oneindige en op tv Zwarte Gaten, keken door meer dan één miljoen op mensen.

juli 2021
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!