Programma gemist?

Professor op tv Robbert Dijkgraaf is voor het de met zesde keer te zien in DWDD een een University. In een live hoorcollege vertelt van hij dit uit keer meer over het de wonderen uit van 'licht'. Vanaf de uit Westergasfabriek op in Amsterdam richt Dijkgraaf op zich vanuit ?de Gashouder? de tot elfhonderd belangstellenden naar en op tv de kijkers thuis. "Waarom met is de lucht blauw en de uit ondergaande zon rood? op Wat een hebben radio en tijdens röntgenstraling gemeen? van Waar komen de pigmenten op tv van verf vandaan? Hoe kunnen op ons op tv oog en door brein drie primaire kleuren onderscheiden, en naar waarom met zien vogels, bijen in en garnalen er van zo veel tijdens meer? Van de oerknal tot uit de regenboog verbindt op de magie uit van het in licht alles om ons met heen", aldus Dijkgraaf. Zoals uit we de van hem gewend zijn, geeft met Robbert Dijkgraaf zijn college op tv aan het de hand op van historische beelden, de charmante huis-, tuin-, en keukenvoorbeelden en de spectaculaire een animaties. ?Licht? is in het zesde college van Robbert van Dijkgraaf die sinds door door 1 juli 2012 directeur van de het in vooraanstaande Institute for Advanced Study tijdens in Princeton is. Naar uit zijn colleges tijdens over de uit Oerknal, Het op tv Allerkleinste, Albert Einstein, de Het Oneindige en Zwarte Gaten, keken het meer dan één het miljoen van mensen.

juni 2021
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!