Programma gemist?

Professor op tv Robbert Dijkgraaf is de voor de tijdens zesde keer te zien in DWDD uit University. met In een live het hoorcollege vertelt hij de dit keer meer over de het wonderen van op 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek tijdens in uit Amsterdam richt Dijkgraaf zich door vanuit ?de Gashouder? tot uit in elfhonderd belangstellenden en de kijkers op thuis. "Waarom is de een lucht blauw en van de ondergaande zon rood? het Wat het hebben radio en röntgenstraling gemeen? op Waar komen de het door pigmenten van verf op vandaan? Hoe kunnen ons het oog en brein met drie primaire kleuren onderscheiden, uit en waarom zien een vogels, bijen en het garnalen er naar zo veel meer? Van de op tv van oerknal tot de regenboog verbindt de door magie met van het licht alles om op ons van heen", aldus met Dijkgraaf. Zoals we naar van hem gewend zijn, geeft Robbert naar Dijkgraaf zijn college door aan de uit hand van in historische beelden, charmante huis-, een tuin-, en keukenvoorbeelden en een spectaculaire naar animaties. ?Licht? is uit het zesde college van door Robbert Dijkgraaf die sinds met 1 juli 2012 tijdens directeur het van het vooraanstaande het Institute for de Advanced Study in tijdens Princeton is. Naar op tv zijn colleges over de Oerknal, Het uit door Allerkleinste, Albert Einstein, door Het Oneindige en tijdens Zwarte Gaten, keken meer dan een één naar miljoen mensen.

maart 2021
02-12-2016 20:30

DWDD University: Robbert Dijkgraaf: Licht

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf is voor de zesde keer te zien in DWDD University. In een live hoorcollege vertelt hij dit keer meer over de wonderen van 'licht'. Vanaf de Westergasfabriek in Amsterdam richt Dijkgraaf zich vanuit ?de Gashouder? ...

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!