Programma gemist?

Hanneke Groenteman door peilt in Frankrijk naar het antisemitisme. Ze met bezoekt de school in de uit Toulouse waar in 2012 drie joodse uit kinderen en een de joodse leraar werden door doodgeschoten. in Maar ook in de uit wijk Sarcelles een in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie van in 2014 het uit op op pogromachtige taferelen. Van de op tv koosjere buurtsuper was weinig uit over door en ook een de nabijgelegen apotheek de werd volledig in de as gelegd. met Hanneke gaat met naar de wijk in en spreekt op tv betrokkenen.

Hanneke tijdens Groenteman onderzoekt in Engeland met 'het andere gezicht het van de antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. in Een land door dat de Shoah tijdens niet heeft gekend, het altijd ruimte heeft geboden het aan zijn op tv joodse inwoners, lijkt nu naar openlijk antizionistisch in en door velen ervaren uit als antisemitisch. Hanneke naar spreekt in Manchester een en Londen verschillende met door mensen en peilt het dagelijks het klimaat in Engeland. de Wat naar speelt zich af in de een politiek en hoe het heftig is de sfeer in op de uit universiteiten?

Hanneke Groenteman van constateert het een toename van antisemitisme naar in Nederland en in het Europa. Maar met hoe komt het van dat ze daar vooraf eigenlijk uit niets bij tijdens voelt? In tijdens deze serie peilt het Hanneke wat er op tv in onze samenleving naar speelt. Hanneke spreekt met een verschillende betrokkenen, joden en in niet-joden, het deskundigen en mensen uit van de straat. Wat door zijn de uit feiten en wat heeft tijdens te maken met een van op tv angstig onderbuikgevoel? Moeten van we ons zorgen het maken?

Hanneke een Groenteman peilt in het Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt een door de school in Toulouse de waar in naar 2012 drie Joodse kinderen en een een Joodse leraar werden een de doodgeschoten. Maar ook met in de wijk het Sarcelles in Parijs liep met een anti-Israëldemonstratie in 2014 uit uit op pogromachtige taferelen. van Van de koosjere tijdens buurtsuper op was weinig over en ook de de nabijgelegen een apotheek in werd volledig in de as gelegd. in Hanneke een gaat naar de wijk op tv en spreekt door betrokkenen.

Hanneke Groenteman op tv onderzoekt een in Engeland 'het andere gezicht het van antisemitisme', in het politiek en intellectueel van antisemitisme. Een land tijdens dat tijdens de Shoah niet heeft gekend, in altijd naar ruimte heeft geboden aan zijn Joodse de inwoners, lijkt op nu op tv openlijk antizionistisch en door velen op ervaren de als antisemitisch. Hanneke spreekt de in Manchester en het Londen verschillende mensen en peilt naar het dagelijks uit klimaat in Engeland. Wat tijdens speelt zich op af in de politiek op naar en hoe heftig in is de sfeer op de het universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert op tv een op toename van antisemitisme in door Nederland op en in Europa. van Maar hoe komt het naar dat ze daar vooraf van eigenlijk niets bij voelt? uit in In deze serie peilt in Hanneke wat er in onze tijdens samenleving speelt. op tv Hanneke spreekt de met verschillende betrokkenen, Joden uit en het niet-Joden, deskundigen en mensen tijdens van de straat. door Wat zijn de de feiten en het wat heeft te maken met een het tijdens angstig onderbuikgevoel? Moeten we ons zorgen in van maken?

Hanneke de Groenteman peilt in de Frankrijk het naar antisemitisme. Ze bezoekt de van school in Toulouse waar in in 2012 drie joodse in kinderen en een uit in joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman op peilt in op Frankrijk het een antisemitisme. Ze bezoekt de school de tijdens in Toulouse waar de in 2012 drie joodse kinderen en door een joodse tijdens leraar werden doodgeschoten. de Maar ook het in de de wijk Sarcelles in Parijs liep een het anti-Israëldemonstratie in naar 2014 uit op pogromachtige op tv taferelen. uit Van de koosjere in buurtsuper was weinig van over en een ook de nabijgelegen van apotheek werd volledig in tijdens de as uit gelegd. Hanneke gaat naar de tijdens wijk en spreekt een betrokkenen.

Hanneke Groenteman in onderzoekt uit in Engeland 'het andere gezicht op tv van antisemitisme', op het politiek en het intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman uit onderzoekt in Engeland van 'het andere van gezicht van antisemitisme', het politiek op door en intellectueel antisemitisme. op Een land dat de Shoa niet op tv heeft gekend, altijd in ruimte heeft geboden op tv tijdens aan zijn joodse naar inwoners, lijkt nu het openlijk antizionistisch en door in velen ervaren als antisemitisch. Hanneke naar spreekt tijdens in Manchester en Londen het verschillende mensen en peilt op tv het dagelijks tijdens klimaat in Engeland. Wat een speelt zich af in in in de politiek op en hoe heftig de is de sfeer op de uit universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert het een toename met van antisemitisme in Nederland door en in op tv Europa. Maar hoe een komt het dat tijdens ze daar vooraf door eigenlijk naar niets bij voelt? tijdens Hanneke Groenteman constateert op een toename van een antisemitisme in Nederland en uit in Europa. Maar hoe het komt het naar dat ze uit daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? van In door deze serie peilt op Hanneke wat er uit in onze in samenleving speelt. Hanneke spreekt met verschillende door op betrokkenen, joden en niet-joden, deskundigen door en mensen de van de straat. Wat zijn in de uit feiten en wat heeft op te maken met een tijdens angstig onderbuikgevoel? Moeten naar tijdens we ons zorgen in maken?

Klopt de metafoor met van ?de door kanarie in de van kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme de een voorbode het voor groter onheil voor naar met de héle samenleving? in Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond tijdens door en begint in op tv Nederland. In latere de uitzendingen volgen Engeland en Frankrijk. In de het in aflevering over Nederland zijn er ontmoetingen een met met onder andere Evelien Gans (hoogleraar uit Hedendaags met jodendom en antisemitismedeskundige), het Max van Weezel (journalist) en de op Annemarie van de Weert op tv (journalist en met wetenschapper). Met lerares Trudy in Coenen spreekt met Hanneke Groenteman over polarisatie en een verschillende meningen in tijdens de klas, terwijl opperrabbijn door uit Jacobs uit de doeken van doet hoe hij het veranderend van uit klimaat in zijn woonomgeving beleeft. In op tv het op tv Amsterdamse Buitenveldert en Geuzenveld op vraagt het Hanneke tot slot de de meningen van jongeren op naar straat. Na aanvankelijke naar twijfel over de deelname tijdens aan dit documentaire-drieluik, zegt door Hanneke tijdens een in kanteling in haar op tv evenwicht te hebben ervaren. de Ze beschrijft door hoe ze eenmaal met de het filmploeg op van pad, ze meer en meer een in uit balans raakte. Het probleem, van het het antisemitisme als de voorbode naar voor groter onheil, sloeg in ineens als naar een natte deken in het door gezicht. De confrontatie met van het antisemitisme zorgt op ervoor dat de een zoektocht in het de Kanarie in tijdens de Kolenmijn de persoonlijke de zoektocht van op tv Hanneke wordt. Een zoektocht tijdens tegen op wil en dank. Maar wat uit levert de ontdekkingsreis met op de kijker vanaf op vanavond op? Hanneke stelt op dat Joden alle met reden hebben een om angstig te worden van het in lawaai tijdens van het antisemitisme, op tv en dat er wel zeker op een sprake is van een kolenmijn. Met door vergiftigde lucht. naar En dat als de tijdens Joden stil worden met en angstig, naar iedereen in reden heeft om in zich zorgen te maken. Het gaat Hanneke het niet om afkomst naar tijdens of religie. Of het nu gaat op door om Joden en niet-Joden, de je opsluiten uit in je eigen wereld heeft volgens tijdens haar de geen zin. naar Orthodoxen in de hunne, tijdens blanken in de op hunne, moslims bij elkaar. naar Dat op tv voelt misschien veilig. op Maar het enige wat erop zit naar is dat we met samenspannen om de tijdens lucht met te zuiveren. Dat het we ons sterk maken tegen door dreigend op tv gevaar. En van dat kan alleen op tv samen.

oktober 2019
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!