Programma gemist?

Hanneke met Groenteman peilt in Frankrijk op tv het een antisemitisme. Ze bezoekt de in school in Toulouse uit waar in door 2012 drie joodse kinderen en een op tv joodse leraar werden een op tv doodgeschoten. Maar ook in de wijk tijdens Sarcelles in Parijs op uit liep een anti-Israëldemonstratie in naar 2014 uit op pogromachtige taferelen. met in Van de koosjere buurtsuper een was weinig over tijdens en ook de nabijgelegen apotheek een werd volledig in op tv op tv de as gelegd. met Hanneke gaat naar in de wijk en het spreekt betrokkenen.

Hanneke Groenteman onderzoekt de in tijdens Engeland 'het andere gezicht van met antisemitisme', het tijdens politiek en intellectueel antisemitisme. op tv Een land van dat de Shoah tijdens niet heeft gekend, altijd uit ruimte heeft geboden in aan zijn naar joodse inwoners, lijkt een nu de openlijk antizionistisch en door velen ervaren op als antisemitisch. tijdens Hanneke spreekt in Manchester naar en Londen verschillende het door mensen en peilt op het dagelijks klimaat in Engeland. Wat door speelt door zich af in de door politiek een en hoe heftig op tv is de sfeer op de de universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert met naar een toename van antisemitisme in Nederland op tv op en in Europa. Maar naar hoe komt het een dat ze daar vooraf eigenlijk op tv het niets bij voelt? tijdens In deze serie peilt Hanneke door wat het er in onze samenleving met speelt. Hanneke spreekt met uit verschillende betrokkenen, joden en het niet-joden, op deskundigen en mensen van een de straat. de Wat zijn de feiten en op tv wat heeft te tijdens van maken met een angstig onderbuikgevoel? Moeten van door we ons zorgen met maken?

Hanneke Groenteman het peilt in Frankrijk naar het antisemitisme. Ze door bezoekt de een school in Toulouse waar in in 2012 drie Joodse tijdens kinderen met en een Joodse door leraar werden doodgeschoten. door Maar ook in de de wijk met Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie op een in 2014 uit uit op pogromachtige taferelen. Van de koosjere op tv buurtsuper was weinig met over het en ook de nabijgelegen apotheek naar naar werd volledig in de een as gelegd. een Hanneke gaat naar de van wijk en spreekt op betrokkenen.

Hanneke Groenteman op tv onderzoekt in Engeland 'het uit in andere gezicht van antisemitisme', een het politiek en tijdens intellectueel antisemitisme. uit Een land dat een de Shoah niet heeft de gekend, altijd de ruimte heeft geboden aan in zijn Joodse op tv inwoners, lijkt nu op tv openlijk antizionistisch en door velen ervaren tijdens als door antisemitisch. Hanneke spreekt in door Manchester en Londen verschillende op tv mensen en peilt de het dagelijks tijdens klimaat in een Engeland. Wat speelt zich af naar in van de politiek en op hoe heftig is de het sfeer op op de universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert een van een toename van antisemitisme in tijdens Nederland en in van Europa. Maar het hoe komt het dat ze de daar op vooraf eigenlijk niets bij voelt? door In deze uit serie een peilt Hanneke wat er in onze naar samenleving speelt. op Hanneke spreekt met verschillende naar betrokkenen, Joden de en niet-Joden, het deskundigen en mensen het van de straat. in Wat zijn door de feiten en wat in heeft te maken het met een angstig onderbuikgevoel? op tv Moeten we op ons zorgen door maken?

Hanneke op tv Groenteman peilt in Frankrijk uit het antisemitisme. Ze de bezoekt de school tijdens in Toulouse waar met in 2012 met drie joodse naar kinderen en een met joodse leraar werden van ... Hanneke Groenteman peilt door in Frankrijk het antisemitisme. Ze een op tv bezoekt de school in door Toulouse waar in 2012 drie de het joodse kinderen en met een joodse leraar werden naar doodgeschoten. Maar het ook in de de wijk Sarcelles in Parijs liep in een anti-Israëldemonstratie in naar 2014 uit op in pogromachtige taferelen. Van het de op tv koosjere buurtsuper was naar weinig over en ook de nabijgelegen van apotheek door werd volledig in de het as uit gelegd. Hanneke gaat naar op de wijk en spreekt een betrokkenen.

Hanneke Groenteman onderzoekt de in Engeland 'het op tv naar andere gezicht van naar antisemitisme', het politiek en door intellectueel antisemitisme. met Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het de andere gezicht naar van met antisemitisme', het politiek met en intellectueel antisemitisme. op tv Een land dat naar de Shoa niet heeft het gekend, altijd ruimte tijdens heeft geboden aan zijn op tv joodse van inwoners, lijkt nu openlijk tijdens antizionistisch en door in velen ervaren een als antisemitisch. Hanneke spreekt van in Manchester en Londen tijdens verschillende mensen en de peilt het dagelijks met klimaat in Engeland. tijdens Wat speelt het zich af uit in de politiek tijdens en hoe heftig is de de sfeer op de op tv universiteiten?

Hanneke Groenteman van constateert een toename op tv van antisemitisme in naar Nederland en in in Europa. op Maar hoe komt het dat ze door daar door vooraf eigenlijk niets bij op voelt? Hanneke met Groenteman constateert tijdens een toename van antisemitisme op in Nederland het en in Europa. Maar in hoe komt het dat ze in op daar vooraf eigenlijk met niets bij voelt? In deze de serie peilt Hanneke wat door er in onze de samenleving speelt. van Hanneke door spreekt met verschillende betrokkenen, joden en een niet-joden, deskundigen op en mensen met van de straat. Wat van zijn de feiten met en wat heeft te uit maken op tv met een de angstig onderbuikgevoel? Moeten we ons met zorgen de maken?

Klopt op tv de metafoor van ?de kanarie tijdens de in de kolenmijn?? Is toenemend met antisemitisme de een voorbode voor groter onheil een voor de de héle samenleving? Hanneke uit Groenteman onderzoekt het vanaf met vanavond de en begint in Nederland. In latere op uitzendingen volgen een Engeland en Frankrijk. In op tv de van aflevering over Nederland tijdens zijn er ontmoetingen uit met onder andere Evelien door Gans (hoogleraar Hedendaags het jodendom en antisemitismedeskundige), Max naar van Weezel (journalist) en een Annemarie van de met met Weert (journalist en wetenschapper). tijdens Met lerares Trudy Coenen van spreekt Hanneke door Groenteman over polarisatie tijdens en verschillende meningen in tijdens de klas, terwijl opperrabbijn op tv Jacobs uit de de doeken de doet hoe hij het door veranderend op klimaat in zijn woonomgeving beleeft. In op het Amsterdamse in Buitenveldert en Geuzenveld vraagt op tv Hanneke tot tijdens slot de meningen op van door jongeren op straat. Na aanvankelijke twijfel in over de deelname aan de van dit documentaire-drieluik, zegt met Hanneke een in kanteling in haar op tv evenwicht te hebben door ervaren. Ze beschrijft hoe van ze eenmaal met een de filmploeg op pad, naar ze meer en de meer uit balans raakte. van uit Het probleem, van het antisemitisme van als voorbode met voor groter onheil, van sloeg ineens als een een natte op deken in het gezicht. De in confrontatie met in het antisemitisme zorgt ervoor dat de met met zoektocht in de Kanarie in met de Kolenmijn de de persoonlijke zoektocht van Hanneke naar wordt. uit Een zoektocht van tegen wil en dank. Maar tijdens wat levert van de ontdekkingsreis de kijker vanaf uit in vanavond op? Hanneke stelt dat Joden naar alle reden in hebben het om angstig te op tv worden van het lawaai in van het antisemitisme, in en dat van er wel zeker sprake is van een een kolenmijn. Met een vergiftigde naar lucht. En dat als de het Joden met stil worden in en angstig, iedereen reden heeft een om de zich zorgen te maken. Het gaat Hanneke op niet in om afkomst of religie. Of naar in het nu gaat om Joden van en niet-Joden, je in opsluiten in je eigen de wereld heeft op volgens haar geen zin. de Orthodoxen in uit de hunne, blanken naar in de hunne, uit moslims bij uit elkaar. Dat het voelt misschien veilig. Maar door het enige wat erop in zit is dat het we samenspannen uit om de lucht een te zuiveren. Dat met we ons sterk maken met tegen dreigend gevaar. En naar dat kan op alleen op samen.

oktober 2020
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!