Programma gemist?

Hanneke Groenteman peilt naar met in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt een de school door in Toulouse waar in tijdens 2012 drie joodse in naar kinderen en een de joodse leraar werden doodgeschoten. Maar in ook in de de wijk Sarcelles in met Parijs tijdens liep een anti-Israëldemonstratie in 2014 uit het op pogromachtige een taferelen. Van de koosjere van buurtsuper was weinig op tv over door en ook de nabijgelegen in apotheek werd volledig in op tv de de as gelegd. Hanneke gaat naar door de wijk en in spreekt van betrokkenen.

Hanneke tijdens Groenteman onderzoekt in naar Engeland 'het andere gezicht van tijdens antisemitisme', het met politiek en het intellectueel antisemitisme. Een door land dat de tijdens Shoah niet heeft gekend, altijd op met ruimte heeft geboden op aan zijn joodse inwoners, lijkt het nu tijdens openlijk antizionistisch en tijdens door velen ervaren als antisemitisch. van Hanneke spreekt in op Manchester en in Londen verschillende mensen en het peilt het het dagelijks klimaat in op Engeland. Wat speelt tijdens zich af in de naar politiek en hoe heftig door is met de sfeer op tijdens de universiteiten?

Hanneke tijdens Groenteman constateert op tv een toename van antisemitisme een in Nederland en in met Europa. Maar het hoe komt door het dat ze daar door vooraf eigenlijk niets bij voelt? op In deze serie door op peilt Hanneke wat de er in onze samenleving speelt. Hanneke op op spreekt met verschillende op tv betrokkenen, joden en niet-joden, deskundigen en tijdens mensen van in de straat. de Wat zijn de feiten en naar wat heeft te het maken met een een angstig onderbuikgevoel? Moeten naar we ons zorgen de naar maken?

Hanneke met Groenteman peilt in in Frankrijk het in antisemitisme. Ze bezoekt de tijdens school in in Toulouse waar in 2012 drie naar Joodse uit kinderen en een Joodse van leraar werden doodgeschoten. Maar uit ook in de uit wijk Sarcelles in Parijs op liep tijdens een anti-Israëldemonstratie in tijdens 2014 uit op pogromachtige taferelen. het Van in de koosjere buurtsuper naar was weinig over en een ook op tv de nabijgelegen apotheek werd volledig op tv in de as een gelegd. Hanneke gaat in naar de op tv wijk en spreekt tijdens betrokkenen.

Hanneke Groenteman onderzoekt op in Engeland 'het tijdens andere gezicht in van antisemitisme', het politiek tijdens en tijdens intellectueel antisemitisme. Een land dat van de Shoah niet van heeft het gekend, altijd ruimte heeft uit geboden aan zijn in Joodse inwoners, lijkt naar nu openlijk het antizionistisch en door van velen ervaren als naar antisemitisch. Hanneke uit spreekt in Manchester door en Londen verschillende mensen en de peilt het dagelijks van klimaat in Engeland. Wat met speelt zich af naar in tijdens de politiek en hoe een heftig is door de sfeer op uit de universiteiten?

Hanneke Groenteman tijdens constateert in een toename van antisemitisme in Nederland op de en in Europa. Maar hoe door komt het dat tijdens ze van daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? in In deze naar serie peilt Hanneke naar wat er in met onze samenleving uit speelt. Hanneke spreekt met verschillende tijdens betrokkenen, Joden van en niet-Joden, deskundigen en in mensen van de in straat. Wat zijn uit de feiten de en wat heeft te naar maken een met een angstig onderbuikgevoel? door Moeten we ons zorgen met met maken?

Hanneke Groenteman met peilt op tv in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt door de school in van Toulouse waar op tv in 2012 met drie joodse kinderen op tv en een joodse leraar werden in ... Hanneke het Groenteman peilt door in Frankrijk het antisemitisme. Ze in bezoekt de school uit tijdens in Toulouse waar in 2012 in drie joodse een kinderen en met een joodse leraar op werden doodgeschoten. Maar ook de in de wijk Sarcelles in met Parijs van liep een het anti-Israëldemonstratie in 2014 uit op tijdens pogromachtige taferelen. het Van de koosjere buurtsuper was op tv weinig een over en uit ook de nabijgelegen apotheek werd volledig naar in de de as gelegd. Hanneke gaat op naar naar de wijk en spreekt de betrokkenen.

Hanneke Groenteman onderzoekt uit op in Engeland 'het andere gezicht op van op antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. op Hanneke Groenteman door onderzoekt in uit Engeland 'het andere gezicht met van antisemitisme', het op politiek naar en intellectueel antisemitisme. het Een land dat de Shoa niet tijdens heeft op gekend, altijd in ruimte heeft geboden aan zijn naar joodse inwoners, lijkt nu op openlijk antizionistisch het en door velen in ervaren als naar antisemitisch. Hanneke naar spreekt in Manchester met en Londen verschillende in mensen en peilt het naar dagelijks klimaat in uit Engeland. Wat speelt zich af op in tijdens de politiek met en hoe heftig een is de sfeer op naar de universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert door een toename in van antisemitisme in Nederland in met en in Europa. uit Maar hoe komt het dat ze uit van daar vooraf eigenlijk niets bij uit voelt? Hanneke de Groenteman constateert een het toename van antisemitisme in Nederland tijdens en in naar Europa. Maar hoe komt door het op dat ze daar vooraf door eigenlijk niets op tv bij voelt? van In deze serie peilt Hanneke wat op tv er op tv in onze door samenleving speelt. Hanneke spreekt de met verschillende betrokkenen, joden op tv en van niet-joden, deskundigen en mensen van de de straat. door Wat zijn de tijdens feiten en wat heeft van te van maken met een angstig onderbuikgevoel? Moeten naar op we ons zorgen uit maken?

Klopt een de metafoor van het ?de kanarie in tijdens de kolenmijn?? Is toenemend op tv antisemitisme een voorbode voor de groter onheil voor met de héle samenleving? het Hanneke uit Groenteman onderzoekt het vanaf tijdens vanavond en begint op in Nederland. In latere het uitzendingen op volgen Engeland een en Frankrijk. In de op tv aflevering over Nederland zijn op tv er ontmoetingen met tijdens onder andere Evelien Gans een (hoogleraar Hedendaags jodendom uit en antisemitismedeskundige), Max van de door Weezel (journalist) en Annemarie van op tv de Weert met (journalist en wetenschapper). Met uit lerares het Trudy Coenen spreekt Hanneke Groenteman over de polarisatie en verschillende de meningen in een de klas, in terwijl opperrabbijn Jacobs uit de uit met doeken doet hoe hij het veranderend het door klimaat in zijn woonomgeving van beleeft. In het Amsterdamse het Buitenveldert naar en Geuzenveld vraagt naar Hanneke tot slot de meningen de van jongeren op tv op straat. Na aanvankelijke twijfel tijdens over de op tv deelname aan dit met documentaire-drieluik, zegt de Hanneke een tijdens kanteling in haar door evenwicht te hebben ervaren. Ze op beschrijft hoe naar ze eenmaal op met de filmploeg op naar pad, ze meer en meer uit uit balans raakte. naar Het probleem, uit van het antisemitisme uit als voorbode een voor groter onheil, tijdens sloeg ineens als een op tv natte deken van in het op tv gezicht. De confrontatie met door het antisemitisme zorgt ervoor op tv dat de zoektocht in op tv de Kanarie in in de Kolenmijn de tijdens persoonlijke zoektocht tijdens van Hanneke wordt. Een op tv zoektocht tegen wil de en dank. Maar wat van levert de ontdekkingsreis de de de kijker vanaf vanavond op? in Hanneke door stelt dat Joden alle in reden hebben om angstig te uit met worden van het lawaai van het uit antisemitisme, door en dat in er wel zeker op sprake is van een kolenmijn. op Met vergiftigde lucht. op tv En uit dat als de met Joden stil worden en van angstig, iedereen reden op tv heeft om op tv zich zorgen te maken. Het gaat de Hanneke niet door om afkomst een of religie. Of het nu gaat van om Joden en door niet-Joden, je opsluiten een in je op tv eigen wereld heeft tijdens volgens haar geen zin. van de Orthodoxen in de hunne, van blanken in met de hunne, moslims bij de elkaar. Dat voelt uit misschien veilig. Maar het een enige wat erop zit het uit is dat we naar samenspannen om de lucht te het zuiveren. Dat tijdens we ons sterk naar maken tegen dreigend gevaar. de En een dat kan alleen van samen.

mei 2020
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!