Programma gemist?

Hanneke Groenteman tijdens peilt in Frankrijk het op antisemitisme. Ze in bezoekt de school in de Toulouse waar met in 2012 door drie joodse kinderen en in een joodse door leraar werden doodgeschoten. op Maar ook het in de wijk Sarcelles in Parijs op tv liep het een anti-Israëldemonstratie in 2014 de uit op pogromachtige taferelen. tijdens van Van de koosjere buurtsuper was weinig in over en de ook de nabijgelegen met apotheek werd volledig in op op de as gelegd. Hanneke gaat naar de de uit wijk en spreekt op tv betrokkenen.

Hanneke door Groenteman onderzoekt in Engeland een 'het andere gezicht tijdens van het antisemitisme', het politiek en op tv intellectueel antisemitisme. Een land op tv dat de Shoah op niet heeft de gekend, altijd van ruimte heeft geboden aan met zijn joodse inwoners, lijkt nu een openlijk antizionistisch het en door velen de ervaren als een antisemitisch. Hanneke spreekt in naar Manchester door en Londen verschillende mensen en naar peilt het dagelijks klimaat met het in Engeland. Wat speelt zich in af in de in politiek en op hoe heftig is de naar sfeer op de uit universiteiten?

Hanneke tijdens Groenteman constateert een van toename van antisemitisme in de Nederland en het in Europa. uit Maar hoe komt het dat ze de de daar vooraf eigenlijk niets bij het voelt? In deze in serie peilt Hanneke wat een er in in onze samenleving van speelt. Hanneke een spreekt met verschillende betrokkenen, joden het en niet-joden, het deskundigen en mensen van op tv de straat. Wat van zijn op tv de feiten en het wat heeft te maken met een door angstig onderbuikgevoel? de Moeten we tijdens ons zorgen naar maken?

Hanneke Groenteman peilt tijdens door in Frankrijk het op antisemitisme. Ze bezoekt de school in het Toulouse waar in door 2012 drie op Joodse op kinderen en een Joodse leraar werden de doodgeschoten. uit Maar ook in de wijk in Sarcelles in van Parijs liep uit een anti-Israëldemonstratie in de 2014 uit op pogromachtige de taferelen. een Van de koosjere buurtsuper was weinig met over in en ook tijdens de nabijgelegen apotheek het werd volledig in de as gelegd. een naar Hanneke gaat naar de in wijk en spreekt met betrokkenen.

Hanneke de Groenteman onderzoekt in Engeland in 'het andere een gezicht van op tv antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. op tv Een land naar dat de Shoah niet door heeft met gekend, altijd ruimte heeft geboden in aan zijn Joodse van in inwoners, lijkt nu openlijk antizionistisch tijdens en uit door velen ervaren als tijdens antisemitisch. Hanneke spreekt in met Manchester en Londen verschillende het mensen een en peilt het dagelijks naar klimaat in een Engeland. Wat van speelt zich af door in de politiek en in hoe heftig tijdens is de sfeer op de op tv universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert een een toename van op antisemitisme in het Nederland en in met Europa. Maar uit hoe komt het dat met ze daar vooraf met eigenlijk niets in bij voelt? tijdens In deze serie peilt Hanneke naar wat er naar in onze tijdens samenleving speelt. Hanneke spreekt met verschillende op tv in betrokkenen, Joden en niet-Joden, op deskundigen en op tv mensen van de in straat. Wat zijn de in feiten en uit wat heeft te maken met een op angstig de onderbuikgevoel? Moeten met we ons zorgen op maken?

Hanneke Groenteman peilt tijdens in Frankrijk met het antisemitisme. door Ze bezoekt de school in op tv Toulouse waar door in de 2012 drie joodse kinderen en een in joodse leraar de werden ... Hanneke van Groenteman peilt naar in Frankrijk het antisemitisme. Ze met bezoekt van de school in Toulouse tijdens waar met in 2012 drie in joodse kinderen en met een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar op tv ook in naar de op wijk Sarcelles in Parijs liep een in anti-Israëldemonstratie in naar 2014 uit op de pogromachtige taferelen. het Van de koosjere buurtsuper was van weinig over met en ook met de nabijgelegen apotheek met werd volledig naar in de as gelegd. door Hanneke gaat naar de op wijk door en spreekt betrokkenen.

Hanneke Groenteman een onderzoekt in Engeland op 'het andere gezicht van tijdens antisemitisme', naar het politiek en intellectueel de antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt het in door Engeland 'het andere gezicht in van antisemitisme', naar het politiek en intellectueel antisemitisme. op tv Een door land dat de Shoa niet tijdens in heeft gekend, altijd ruimte op tv heeft geboden aan een zijn joodse inwoners, tijdens lijkt nu het openlijk antizionistisch en door velen ervaren het als met antisemitisch. Hanneke uit spreekt in Manchester en Londen verschillende op mensen een en peilt het dagelijks tijdens klimaat in de Engeland. Wat speelt zich tijdens af in een de politiek en tijdens hoe heftig op is de sfeer op de uit universiteiten?

Hanneke in Groenteman constateert een toename door van antisemitisme in van Nederland en in Europa. op tv tijdens Maar hoe komt het dat ze op tv tijdens daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? door Hanneke Groenteman op constateert een toename van in antisemitisme in Nederland door en in de Europa. Maar hoe komt naar de het dat ze daar het vooraf eigenlijk niets bij van voelt? In deze op serie peilt Hanneke een wat uit er in onze samenleving speelt. met Hanneke spreekt met verschillende het betrokkenen, joden door en uit niet-joden, deskundigen en mensen van de een straat. Wat zijn naar de feiten het en wat heeft te op maken met door een angstig onderbuikgevoel? Moeten met we ons zorgen van op maken?

Klopt naar de metafoor tijdens van ?de kanarie in de kolenmijn?? door Is toenemend uit antisemitisme een uit voorbode voor van groter onheil voor de naar héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt uit het door vanaf vanavond en begint op tv in Nederland. het In latere uitzendingen in volgen Engeland en Frankrijk. In in de aflevering over met Nederland met zijn er ontmoetingen met in onder andere Evelien Gans tijdens (hoogleraar op Hedendaags jodendom en van antisemitismedeskundige), Max van Weezel met (journalist) en de Annemarie van de Weert (journalist tijdens en op tv wetenschapper). Met lerares Trudy Coenen spreekt met Hanneke Groenteman de over tijdens polarisatie en verschillende de meningen in de klas, uit terwijl opperrabbijn van Jacobs uit de doeken doet tijdens hoe hij door het veranderend klimaat met in zijn woonomgeving het beleeft. In het uit Amsterdamse Buitenveldert en Geuzenveld uit vraagt Hanneke uit tot slot de meningen uit van jongeren op op straat. Na aanvankelijke twijfel op over de deelname de aan dit tijdens documentaire-drieluik, zegt de Hanneke een kanteling uit in haar evenwicht te hebben in ervaren. Ze beschrijft in hoe met ze eenmaal op tv met de filmploeg op door pad, ze meer van en meer in uit balans raakte. het Het probleem, van het antisemitisme als uit voorbode op voor groter onheil, sloeg ineens in op als een natte deken van in het gezicht. De confrontatie de met op het antisemitisme zorgt ervoor van dat de zoektocht in de de Kanarie in de naar Kolenmijn tijdens de persoonlijke zoektocht van Hanneke de wordt. Een een zoektocht in tegen wil en in dank. Maar wat met levert de ontdekkingsreis de kijker vanaf de vanavond door op? Hanneke stelt op dat Joden alle reden door hebben om van angstig te van worden van het door lawaai van het met antisemitisme, en dat met er wel zeker sprake uit is van een kolenmijn. van Met vergiftigde het lucht. En met dat als de tijdens Joden stil worden en angstig, de iedereen reden heeft door om door zich zorgen te maken. Het in gaat Hanneke niet tijdens om afkomst de of religie. Of het nu gaat op om Joden op en niet-Joden, je door opsluiten in je in eigen wereld heeft door volgens haar een geen zin. Orthodoxen in de op tv hunne, in blanken in de hunne, de moslims bij naar elkaar. Dat voelt door misschien veilig. van Maar het enige wat erop zit met is op tv dat we samenspannen om met de de lucht te zuiveren. Dat we de ons het sterk maken tegen dreigend gevaar. En uit dat kan alleen op op tv samen.

maart 2019
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord