Programma gemist?

Hanneke Groenteman peilt naar in een Frankrijk het het antisemitisme. Ze bezoekt de op school in met Toulouse waar in van 2012 drie joodse kinderen en in een joodse leraar met werden doodgeschoten. Maar ook op in naar de wijk Sarcelles in tijdens Parijs liep het een anti-Israëldemonstratie in 2014 van uit op naar pogromachtige taferelen. Van de door koosjere buurtsuper was weinig op tv over en het ook de de nabijgelegen apotheek werd volledig uit in de van as gelegd. de Hanneke gaat naar de wijk en door met spreekt betrokkenen.

Hanneke Groenteman met onderzoekt in Engeland 'het op tv in andere gezicht van antisemitisme', het politiek tijdens en intellectueel een antisemitisme. Een land naar dat de Shoah een niet heeft gekend, altijd in naar ruimte heeft geboden aan door zijn joodse inwoners, lijkt door nu openlijk antizionistisch op tv en door velen ervaren de als antisemitisch. naar Hanneke een spreekt in Manchester en Londen verschillende met mensen een en peilt het een dagelijks klimaat op tv in Engeland. Wat speelt zich uit af in de politiek met een en hoe heftig op is de sfeer op de de universiteiten?

Hanneke op Groenteman constateert een toename op tv van antisemitisme de in Nederland en in Europa. door Maar hoe op tv komt het een dat ze daar vooraf door eigenlijk niets bij voelt? van naar In deze serie door peilt Hanneke wat er op in onze samenleving speelt. Hanneke op spreekt met op verschillende betrokkenen, joden een en niet-joden, deskundigen het en mensen een van de straat. uit Wat zijn het de feiten en wat tijdens heeft te het maken met een op angstig onderbuikgevoel? Moeten we op tv ons zorgen met maken?

Hanneke Groenteman met peilt in een Frankrijk het antisemitisme. Ze door bezoekt de school in het van Toulouse waar in een 2012 drie Joodse tijdens kinderen en een Joodse leraar werden met van doodgeschoten. Maar ook in in de wijk met Sarcelles in Parijs liep een op tv anti-Israëldemonstratie in de 2014 uit op pogromachtige taferelen. het Van de naar koosjere buurtsuper was naar weinig over en door ook uit de nabijgelegen apotheek werd volledig in op tv de as gelegd. tijdens in Hanneke gaat naar de tijdens wijk en spreekt naar betrokkenen.

Hanneke met Groenteman onderzoekt tijdens in Engeland 'het andere gezicht van naar antisemitisme', het politiek het en door intellectueel antisemitisme. Een land tijdens dat een de Shoah niet heeft gekend, naar altijd een ruimte heeft geboden aan zijn een Joodse door inwoners, lijkt nu openlijk antizionistisch en een door velen de ervaren als antisemitisch. Hanneke op tv spreekt in Manchester op en Londen met verschillende mensen de en peilt het dagelijks van klimaat tijdens in Engeland. Wat speelt van zich af in de op tv politiek en een hoe heftig is de naar sfeer op de uit universiteiten?

Hanneke het Groenteman constateert een toename de van antisemitisme door in Nederland en de in Europa. Maar met hoe komt het dat van ze daar vooraf op tv eigenlijk niets op bij voelt? een In deze serie peilt Hanneke wat het er in in onze samenleving speelt. Hanneke door spreekt met met verschillende betrokkenen, Joden in en niet-Joden, op deskundigen en mensen van de op tv straat. Wat door zijn de feiten naar en uit wat heeft te naar maken met een angstig onderbuikgevoel? Moeten in we ons naar zorgen door maken?

Hanneke Groenteman door peilt in tijdens Frankrijk het antisemitisme. een Ze bezoekt tijdens de school in Toulouse waar in tijdens 2012 drie door joodse kinderen van en een joodse in leraar werden met ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk in het het antisemitisme. Ze op tv bezoekt de school in Toulouse de waar in 2012 drie een in joodse kinderen en een joodse leraar in werden doodgeschoten. uit Maar ook in de tijdens wijk Sarcelles in tijdens Parijs uit liep een anti-Israëldemonstratie op tv in 2014 uit van op pogromachtige op tv taferelen. Van de koosjere op tv buurtsuper was weinig over van en ook naar de nabijgelegen apotheek op werd volledig in de naar as gelegd. Hanneke een gaat naar tijdens de wijk en naar spreekt betrokkenen.

Hanneke Groenteman van onderzoekt in Engeland 'het een andere uit gezicht van antisemitisme', in het politiek en intellectueel naar antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt het uit in Engeland 'het andere gezicht een van antisemitisme', het een politiek en in intellectueel antisemitisme. Een van land dat de Shoa op niet heeft gekend, altijd de tijdens ruimte heeft geboden aan zijn joodse in inwoners, lijkt nu op tv openlijk antizionistisch de en door tijdens velen ervaren als antisemitisch. door Hanneke spreekt in in Manchester en Londen in verschillende mensen de en peilt het dagelijks uit klimaat in Engeland. tijdens Wat speelt zich tijdens af in de op tv politiek en hoe door heftig is de sfeer op tv in op de universiteiten?

Hanneke Groenteman met constateert een toename van van antisemitisme in door Nederland de en in Europa. Maar hoe door komt het door dat ze op tv daar vooraf eigenlijk tijdens niets bij voelt? op tv Hanneke Groenteman constateert een toename door van antisemitisme een in Nederland en in Europa. met de Maar hoe komt het het dat ze daar vooraf van eigenlijk niets bij voelt? op In uit deze serie peilt Hanneke wat op tv tijdens er in onze samenleving speelt. Hanneke tijdens spreekt met op verschillende betrokkenen, joden en het uit niet-joden, deskundigen en tijdens mensen van de straat. Wat op zijn de feiten en de wat heeft te naar tijdens maken met een angstig door onderbuikgevoel? Moeten we ons zorgen met in maken?

Klopt naar de metafoor van ?de het kanarie van in de kolenmijn?? van Is toenemend antisemitisme een voorbode naar voor een groter onheil voor uit de héle samenleving? Hanneke Groenteman naar onderzoekt het door vanaf vanavond en begint op tv in Nederland. een In latere van uitzendingen volgen Engeland en Frankrijk. In naar de aflevering over uit Nederland op zijn er ontmoetingen met de onder andere Evelien Gans (hoogleraar het Hedendaags jodendom en het antisemitismedeskundige), Max op tv van Weezel in (journalist) en Annemarie van het de Weert (journalist op en wetenschapper). op tv Met lerares uit Trudy Coenen spreekt Hanneke Groenteman het over polarisatie en de verschillende uit meningen in de klas, door terwijl opperrabbijn Jacobs uit op tv de doeken naar doet hoe hij het op veranderend klimaat in het zijn woonomgeving de beleeft. In het Amsterdamse Buitenveldert tijdens en Geuzenveld vraagt in uit Hanneke tot slot de meningen van de van jongeren op straat. Na aanvankelijke twijfel een over de deelname door aan dit door documentaire-drieluik, zegt Hanneke een naar een kanteling in haar evenwicht te hebben uit ervaren. Ze beschrijft met het hoe ze eenmaal met met de filmploeg op pad, ze uit uit meer en meer uit op tv balans raakte. Het probleem, van naar het de antisemitisme als op voorbode voor groter van onheil, sloeg ineens als een het natte deken de in het gezicht. De tijdens confrontatie met met het antisemitisme zorgt ervoor tijdens dat de zoektocht tijdens in de Kanarie naar in de het Kolenmijn de persoonlijke zoektocht uit van Hanneke wordt. Een tijdens zoektocht tegen wil en door dank. uit Maar wat levert de ontdekkingsreis uit de van kijker vanaf vanavond van op? Hanneke stelt dat Joden uit alle reden van hebben om een angstig te worden van op tv het lawaai van met het van antisemitisme, en dat er wel zeker met sprake is in van een op tv kolenmijn. Met naar vergiftigde lucht. En dat met als de Joden stil worden in met en angstig, iedereen reden heeft een om zich tijdens zorgen te maken. Het op tv gaat Hanneke niet met om afkomst of religie. een Of het met nu gaat om Joden het en naar niet-Joden, je opsluiten in je in eigen wereld heeft met volgens haar geen zin. naar Orthodoxen met in de hunne, blanken in het van de hunne, moslims bij elkaar. Dat op uit voelt misschien veilig. Maar het uit enige wat op erop zit op is dat we naar samenspannen om de lucht te zuiveren. de Dat we op ons sterk een maken tegen dreigend gevaar. met En dat kan door alleen op samen.

december 2021
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!