Programma gemist?

Hanneke van Groenteman peilt op in Frankrijk het antisemitisme. Ze op tv bezoekt de op tv school in op tv Toulouse waar in 2012 drie door joodse een kinderen en een joodse leraar de werden doodgeschoten. Maar van ook op in de wijk uit Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie op tv in 2014 uit op op van pogromachtige taferelen. Van met de koosjere buurtsuper door was weinig over en ook het tijdens de nabijgelegen apotheek werd volledig in op door de as gelegd. Hanneke gaat uit naar de wijk in en spreekt de betrokkenen.

Hanneke Groenteman op onderzoekt in Engeland 'het met in andere gezicht van antisemitisme', het politiek met en in intellectueel antisemitisme. Een land op tv dat tijdens de Shoah niet heeft gekend, tijdens altijd ruimte naar heeft geboden aan zijn joodse naar inwoners, in lijkt nu openlijk antizionistisch uit en door van velen ervaren als antisemitisch. Hanneke uit spreekt in Manchester van uit en Londen verschillende op mensen en peilt het dagelijks in klimaat in Engeland. uit Wat speelt zich door af op tv in de politiek en hoe door heftig is de een sfeer op het de universiteiten?

Hanneke naar Groenteman constateert een van toename van antisemitisme in op tv Nederland en een in Europa. Maar hoe van komt het dat een ze door daar vooraf eigenlijk de niets bij voelt? In in deze serie een peilt Hanneke wat van er in onze van samenleving speelt. Hanneke spreekt met de verschillende van betrokkenen, joden en niet-joden, deskundigen op en mensen van naar de straat. naar Wat zijn de een feiten en door wat heeft te van maken met een angstig onderbuikgevoel? naar Moeten een we ons zorgen op maken?

Hanneke een Groenteman peilt in Frankrijk met het antisemitisme. Ze uit bezoekt de school in uit Toulouse waar op tv in op 2012 drie Joodse kinderen en een het Joodse in leraar werden een doodgeschoten. Maar ook in de wijk een Sarcelles met in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie van in 2014 uit de op pogromachtige taferelen. op Van de op tv koosjere buurtsuper was weinig van over en ook op tv de nabijgelegen apotheek tijdens werd volledig het in de het as gelegd. Hanneke gaat naar een de tijdens wijk en spreekt van betrokkenen.

Hanneke Groenteman naar onderzoekt van in Engeland 'het andere uit gezicht van antisemitisme', het politiek een en intellectueel antisemitisme. tijdens Een land dat op tv de in Shoah niet heeft gekend, altijd tijdens ruimte heeft van geboden aan uit zijn Joodse inwoners, op lijkt nu openlijk antizionistisch de en uit door velen ervaren als antisemitisch. Hanneke door spreekt in uit Manchester en Londen verschillende op mensen door en peilt het de dagelijks klimaat in Engeland. de Wat speelt zich af het in de op tv politiek en in hoe heftig is de sfeer uit in op de universiteiten?

Hanneke in Groenteman constateert een een toename van antisemitisme de in Nederland en in een Europa. Maar van hoe komt op tv het dat ze daar vooraf het eigenlijk tijdens niets bij voelt? In op deze serie peilt uit Hanneke wat er in door onze samenleving speelt. Hanneke van spreekt het met verschillende betrokkenen, Joden op en niet-Joden, op deskundigen en op tv mensen van de straat. Wat het zijn door de feiten en wat heeft te van maken met een het angstig onderbuikgevoel? op tv Moeten van we ons zorgen de maken?

Hanneke Groenteman door peilt de in Frankrijk het antisemitisme. tijdens Ze bezoekt tijdens de school in de Toulouse waar in tijdens 2012 drie joodse kinderen naar en een een joodse leraar werden ... Hanneke de Groenteman peilt in Frankrijk tijdens het antisemitisme. een Ze op tv bezoekt de school door in Toulouse waar in 2012 een drie in joodse kinderen en een joodse leraar tijdens van werden doodgeschoten. Maar ook op in de uit wijk Sarcelles in Parijs van liep een anti-Israëldemonstratie in naar 2014 uit op een pogromachtige op taferelen. Van de de koosjere buurtsuper was weinig over uit en ook van de nabijgelegen apotheek werd volledig de tijdens in de as gelegd. in Hanneke gaat naar de op tv wijk en spreekt het betrokkenen.

Hanneke Groenteman uit onderzoekt in Engeland 'het op andere gezicht van in antisemitisme', het naar politiek en intellectueel antisemitisme. met Hanneke Groenteman onderzoekt in in op tv Engeland 'het andere gezicht naar van antisemitisme', naar het politiek en intellectueel met antisemitisme. Een in land dat de Shoa de niet in heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden tijdens op tv aan zijn joodse inwoners, lijkt nu een openlijk antizionistisch op tv en door velen in ervaren als op antisemitisch. Hanneke spreekt in op Manchester en Londen uit verschillende mensen een en peilt van het dagelijks klimaat van in Engeland. Wat speelt zich de af in de uit politiek en op tv hoe heftig is de sfeer in op de een universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert door met een toename van antisemitisme in tijdens Nederland en in in Europa. Maar het hoe komt een het dat ze naar daar vooraf eigenlijk niets tijdens bij voelt? Hanneke Groenteman tijdens constateert een toename van uit antisemitisme in op Nederland en het in Europa. een Maar hoe komt het dat de ze van daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? tijdens In deze het serie de peilt Hanneke wat er in de onze met samenleving speelt. Hanneke spreekt met het verschillende in betrokkenen, joden en niet-joden, deskundigen met en mensen van door de straat. Wat op zijn de feiten en van wat heeft met te maken het met een angstig onderbuikgevoel? Moeten het we naar ons zorgen het maken?

Klopt in de metafoor van ?de kanarie door van in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme met met een voorbode voor groter onheil van voor op tv de héle samenleving? een Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond op en door begint in Nederland. met In latere uitzendingen uit volgen Engeland en het Frankrijk. In de aflevering over Nederland uit zijn er door ontmoetingen met onder andere door Evelien naar Gans (hoogleraar Hedendaags jodendom een en antisemitismedeskundige), op tv Max van Weezel (journalist) en het Annemarie van de uit Weert (journalist en tijdens wetenschapper). Met lerares naar Trudy Coenen spreekt naar Hanneke Groenteman over van polarisatie in en verschillende meningen door in de tijdens klas, terwijl opperrabbijn Jacobs uit de tijdens doeken een doet hoe hij het veranderend uit klimaat in zijn met woonomgeving beleeft. In uit uit het Amsterdamse Buitenveldert en Geuzenveld vraagt op tv Hanneke tot slot het uit de meningen van uit jongeren op straat. Na aanvankelijke het twijfel over de deelname tijdens aan dit documentaire-drieluik, met zegt Hanneke tijdens een door kanteling in haar op evenwicht te hebben ervaren. uit Ze beschrijft hoe ze in eenmaal van met de filmploeg op pad, op tv ze meer door en meer uit balans door raakte. Het probleem, van het door het antisemitisme als voorbode voor een groter het onheil, sloeg ineens als een uit natte de deken in het gezicht. De confrontatie uit met het antisemitisme zorgt met ervoor dat de de zoektocht in het de Kanarie in in de Kolenmijn de persoonlijke het op tv zoektocht van Hanneke wordt. het Een zoektocht op tv tegen wil en dank. Maar wat op levert de ontdekkingsreis een de kijker vanaf het vanavond door op? Hanneke stelt dat door Joden alle reden met hebben om op angstig te worden van naar het met lawaai van het met antisemitisme, en dat er wel zeker door op sprake is van een met kolenmijn. Met vergiftigde lucht. En naar dat als de in Joden stil de worden het en angstig, iedereen reden heeft de om zich door zorgen te maken. Het gaat Hanneke op tv niet om het afkomst of de religie. Of het nu gaat uit het om Joden en niet-Joden, door je opsluiten in je eigen van met wereld heeft volgens haar van geen zin. Orthodoxen in de van tijdens hunne, blanken in door de hunne, moslims bij een elkaar. Dat door voelt misschien veilig. Maar het enige naar wat uit erop zit is dat uit we samenspannen uit om de lucht te op tv zuiveren. Dat we de ons sterk maken tegen in dreigend gevaar. in En dat tijdens kan alleen een samen.

juli 2019
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord