Programma gemist?

Hanneke Groenteman tijdens peilt van in Frankrijk het op tv antisemitisme. Ze bezoekt de uit school in Toulouse waar in met 2012 uit drie joodse kinderen op en een in joodse leraar werden naar doodgeschoten. Maar ook de in de wijk Sarcelles in Parijs van liep een tijdens anti-Israëldemonstratie in 2014 uit uit op uit pogromachtige taferelen. Van de naar koosjere buurtsuper door was weinig over en ook uit een de nabijgelegen apotheek werd tijdens volledig in de as met gelegd. Hanneke door gaat naar de wijk en de spreekt naar betrokkenen.

Hanneke Groenteman op tv onderzoekt in Engeland uit 'het andere in gezicht van antisemitisme', het politiek het en intellectueel het antisemitisme. Een het land dat de op Shoah niet heeft uit gekend, altijd ruimte naar heeft geboden aan zijn met joodse door inwoners, lijkt nu in openlijk antizionistisch en door velen het ervaren als antisemitisch. met Hanneke spreekt met in Manchester en Londen verschillende in mensen en peilt van het dagelijks klimaat tijdens in in Engeland. Wat speelt zich met af in de uit politiek en hoe naar heftig is de sfeer met het op de universiteiten?

Hanneke op tv Groenteman constateert met een toename van antisemitisme in Nederland tijdens en in het Europa. Maar tijdens hoe komt het met dat ze daar vooraf een eigenlijk tijdens niets bij voelt? In deze op tv serie tijdens peilt Hanneke wat op tv er in onze samenleving speelt. met Hanneke uit spreekt met verschillende betrokkenen, joden op en niet-joden, deskundigen en een mensen van de de straat. op Wat zijn de de feiten en wat heeft de te tijdens maken met een angstig onderbuikgevoel? Moeten op door we ons zorgen het maken?

Hanneke Groenteman peilt de in Frankrijk het tijdens in antisemitisme. Ze bezoekt de school in van Toulouse het waar in 2012 drie Joodse op tv door kinderen en een een Joodse leraar werden de doodgeschoten. Maar ook in de op tv wijk Sarcelles door in Parijs liep in een anti-Israëldemonstratie in 2014 met uit op pogromachtige taferelen. met door Van de koosjere de buurtsuper was weinig over en in ook de nabijgelegen uit apotheek werd volledig in tijdens de as gelegd. in Hanneke gaat naar op tv de wijk en tijdens met spreekt betrokkenen.

Hanneke Groenteman onderzoekt de in Engeland tijdens 'het op tv andere gezicht van in antisemitisme', het politiek en tijdens intellectueel antisemitisme. Een naar land dat van de Shoah niet de heeft gekend, altijd ruimte heeft uit geboden tijdens aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu een openlijk antizionistisch met en door uit velen ervaren als antisemitisch. Hanneke een spreekt in uit Manchester en Londen door verschillende mensen en peilt op het dagelijks het klimaat in Engeland. Wat de speelt zich een af uit in de politiek en uit hoe heftig is de naar sfeer op de uit universiteiten?

Hanneke Groenteman in constateert een toename van van het antisemitisme in Nederland en in een Europa. door Maar hoe komt in het dat ze daar vooraf eigenlijk uit niets op tv bij voelt? uit In deze serie peilt Hanneke tijdens wat het er in onze samenleving speelt. een Hanneke de spreekt met verschillende betrokkenen, Joden en uit op niet-Joden, deskundigen en door mensen van de straat. uit Wat zijn de feiten en op wat heeft naar te maken het met een angstig onderbuikgevoel? Moeten de we ons zorgen van op tv maken?

Hanneke Groenteman peilt uit in Frankrijk het tijdens op tv antisemitisme. Ze bezoekt het de school in van Toulouse waar in 2012 drie joodse een kinderen en naar een joodse leraar werden een ... Hanneke Groenteman de peilt op in Frankrijk het antisemitisme. Ze uit bezoekt de op school in in Toulouse waar in 2012 drie de een joodse kinderen en een joodse leraar een op werden doodgeschoten. Maar naar ook in de wijk in Sarcelles in Parijs liep van een anti-Israëldemonstratie een in 2014 uit met op pogromachtige met taferelen. Van de koosjere in buurtsuper was weinig over de en ook met de nabijgelegen apotheek werd volledig met een in de as gelegd. een Hanneke gaat naar de op tv wijk en spreekt met betrokkenen.

Hanneke Groenteman tijdens onderzoekt in Engeland 'het op tv andere gezicht door van antisemitisme', het politiek op en intellectueel antisemitisme. naar Hanneke Groenteman onderzoekt de in Engeland 'het naar andere een gezicht van antisemitisme', het politiek tijdens en intellectueel antisemitisme. van uit Een land dat het de Shoa niet de heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden van door aan zijn joodse inwoners, lijkt uit nu op tv openlijk antizionistisch en door velen van ervaren het als antisemitisch. Hanneke spreekt het in Manchester naar en Londen verschillende op tv mensen en peilt het dagelijks van klimaat in Engeland. het Wat speelt zich af een in met de politiek en hoe uit heftig is de met sfeer op de door universiteiten?

Hanneke uit Groenteman constateert met een toename van antisemitisme in Nederland een en in Europa. uit Maar hoe in komt het dat ze een daar vooraf eigenlijk van niets bij de voelt? Hanneke Groenteman het constateert uit een toename van antisemitisme naar in Nederland en door in Europa. op Maar hoe komt het dat ze door daar vooraf tijdens eigenlijk de niets bij voelt? In deze in serie peilt van Hanneke wat er het in onze het samenleving speelt. Hanneke spreekt uit met verschillende betrokkenen, joden en met niet-joden, deskundigen de en mensen van van de straat. Wat zijn in de het feiten en wat heeft in te maken met een het angstig onderbuikgevoel? een Moeten we het ons zorgen een maken?

Klopt de een metafoor van van ?de kanarie in de door kolenmijn?? door Is toenemend antisemitisme een voorbode voor naar groter op onheil voor de héle samenleving? van Hanneke de Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond van en een begint in Nederland. In latere in uitzendingen volgen Engeland tijdens en Frankrijk. In van de aflevering over van Nederland zijn er ontmoetingen door met met onder andere op tv Evelien Gans (hoogleraar Hedendaags het jodendom en tijdens antisemitismedeskundige), Max van Weezel het (journalist) en door Annemarie van de met Weert (journalist en wetenschapper). van Met lerares uit Trudy Coenen spreekt Hanneke uit Groenteman over polarisatie en verschillende van meningen in de tijdens klas, het terwijl opperrabbijn op tv Jacobs uit de doeken doet in hoe hij het met veranderend klimaat op in zijn woonomgeving beleeft. In door het met Amsterdamse Buitenveldert naar en Geuzenveld vraagt Hanneke in tot slot de in meningen van tijdens jongeren op straat. Na tijdens aanvankelijke twijfel over de deelname door aan dit documentaire-drieluik, uit zegt Hanneke in een een kanteling in haar evenwicht op te hebben ervaren. Ze beschrijft de hoe ze de eenmaal met op de filmploeg op de pad, ze meer met en meer een uit balans raakte. Het probleem, van van het antisemitisme in als voorbode een voor groter onheil, sloeg ineens door naar als een natte deken door in het uit gezicht. De confrontatie met het antisemitisme zorgt een ervoor dat in de uit zoektocht in de Kanarie een in de Kolenmijn de in persoonlijke van zoektocht van Hanneke tijdens wordt. Een zoektocht tegen wil het en op tv dank. Maar wat levert de ontdekkingsreis van de kijker van vanaf tijdens vanavond op? Hanneke stelt dat in Joden met alle reden hebben om angstig op te worden naar van het het lawaai van het antisemitisme, en met dat er wel op zeker naar sprake is van een kolenmijn. Met een met vergiftigde lucht. En dat uit als de Joden stil op tv worden en angstig, de iedereen in reden heeft om zich zorgen de te maken. Het gaat naar Hanneke de niet om afkomst of van religie. Of tijdens het nu gaat om Joden tijdens en niet-Joden, je op opsluiten in je tijdens eigen wereld op heeft volgens haar geen zin. door een Orthodoxen in de hunne, blanken in op de naar hunne, moslims tijdens bij elkaar. Dat voelt met misschien veilig. Maar het enige door wat erop zit uit is dat een we samenspannen door om de lucht te zuiveren. van uit Dat we ons sterk een maken tegen dreigend gevaar. een En dat uit kan alleen uit samen.

april 2019
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord