Programma gemist?

Hanneke naar Groenteman peilt uit in Frankrijk het met antisemitisme. Ze bezoekt de van school in Toulouse waar in een 2012 de drie joodse op kinderen en een joodse leraar op tv werden doodgeschoten. naar Maar ook in de wijk uit Sarcelles in naar Parijs liep op een anti-Israëldemonstratie in 2014 uit in op pogromachtige op tv taferelen. van Van de koosjere buurtsuper tijdens was weinig over en op tv ook van de nabijgelegen apotheek in werd volledig in de op as gelegd. Hanneke gaat naar het naar de wijk en spreekt het betrokkenen.

Hanneke Groenteman op onderzoekt in Engeland 'het uit andere gezicht de van antisemitisme', op tv het politiek en door intellectueel antisemitisme. Een land dat tijdens de Shoah niet op heeft gekend, tijdens altijd ruimte heeft geboden het aan zijn het joodse inwoners, lijkt uit nu openlijk antizionistisch uit en door velen naar ervaren als antisemitisch. op tv Hanneke spreekt op in Manchester uit en Londen verschillende mensen en peilt met het het dagelijks klimaat naar in Engeland. Wat speelt door zich af in de politiek een en hoe heftig op is een de sfeer op de van universiteiten?

Hanneke het Groenteman constateert van een toename van een antisemitisme in Nederland van en in Europa. Maar hoe op komt het op dat ze daar vooraf met eigenlijk niets bij voelt? op tv In deze serie van peilt de Hanneke wat in er in onze samenleving een speelt. Hanneke door spreekt met verschillende betrokkenen, joden met en niet-joden, deskundigen de en mensen naar van de straat. Wat zijn in de feiten en het wat door heeft te maken met een op angstig een onderbuikgevoel? Moeten we ons het zorgen in maken?

Hanneke Groenteman peilt tijdens van in Frankrijk het op antisemitisme. Ze bezoekt de een school in Toulouse waar in naar 2012 drie het Joodse kinderen en uit een door Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook een in de tijdens wijk Sarcelles in Parijs met liep een een anti-Israëldemonstratie naar in 2014 uit op pogromachtige op taferelen. Van de op koosjere buurtsuper was weinig van over en door ook de nabijgelegen tijdens apotheek werd volledig in de de as gelegd. op tv Hanneke gaat tijdens naar de een wijk en spreekt tijdens betrokkenen.

Hanneke in Groenteman onderzoekt in Engeland 'het de andere gezicht op van antisemitisme', tijdens het politiek en een intellectueel antisemitisme. met Een land dat de in Shoah niet het heeft gekend, altijd uit ruimte heeft geboden aan zijn in Joodse inwoners, lijkt op nu openlijk de antizionistisch en door velen ervaren de als antisemitisch. in Hanneke spreekt in van Manchester en Londen het verschillende mensen in en peilt het dagelijks van klimaat in door Engeland. Wat speelt zich af naar in de de politiek tijdens en hoe heftig is in de sfeer op de tijdens universiteiten?

Hanneke op Groenteman constateert een toename door van antisemitisme in door Nederland en naar in Europa. Maar met hoe komt het dat op tv ze van daar vooraf eigenlijk niets bij door voelt? In uit deze serie op tv peilt Hanneke wat er op tv in onze samenleving speelt. Hanneke met spreekt met op verschillende betrokkenen, op tv Joden en niet-Joden, deskundigen van en mensen van in de straat. uit Wat zijn de feiten op en een wat heeft te maken door met een angstig onderbuikgevoel? een Moeten we op ons zorgen van maken?

Hanneke Groenteman van peilt in Frankrijk op tv het op tv antisemitisme. Ze bezoekt uit de school in Toulouse waar door in 2012 drie joodse uit kinderen en een van joodse leraar een werden ... Hanneke Groenteman naar peilt de in Frankrijk het antisemitisme. van Ze van bezoekt de school in uit Toulouse waar in naar 2012 drie joodse op kinderen en een naar joodse leraar werden een doodgeschoten. Maar tijdens ook in de wijk Sarcelles in op tv tijdens Parijs liep een door anti-Israëldemonstratie in 2014 uit op de pogromachtige taferelen. Van de door naar koosjere buurtsuper was weinig over en in ook de nabijgelegen van apotheek tijdens werd volledig in uit de as gelegd. de Hanneke gaat op naar de wijk en spreekt uit betrokkenen.

Hanneke Groenteman onderzoekt de naar in Engeland 'het een andere gezicht van antisemitisme', het tijdens politiek en intellectueel antisemitisme. de het Hanneke Groenteman onderzoekt de in Engeland 'het andere gezicht van op tv tijdens antisemitisme', het politiek en in intellectueel antisemitisme. Een land door dat de de Shoa niet heeft gekend, tijdens altijd ruimte een heeft geboden tijdens aan zijn joodse inwoners, lijkt nu de openlijk antizionistisch door en door velen tijdens ervaren als antisemitisch. tijdens Hanneke spreekt in Manchester met en Londen met verschillende mensen en op tv peilt op tv het dagelijks klimaat in Engeland. Wat uit speelt op zich af in de op tv politiek en hoe heftig in op tv is de sfeer op tv op de universiteiten?

Hanneke het Groenteman constateert een toename van met antisemitisme in Nederland de en in Europa. met een Maar hoe komt het dat een ze daar vooraf eigenlijk op niets de bij voelt? Hanneke Groenteman de constateert een toename van een antisemitisme tijdens in Nederland en op tv in Europa. Maar hoe het komt het dat ze een daar vooraf een eigenlijk niets bij een voelt? In deze serie de peilt Hanneke wat in op tv er in onze samenleving uit speelt. Hanneke spreekt met tijdens verschillende betrokkenen, joden en door naar niet-joden, deskundigen en mensen van de met straat. Wat tijdens zijn de feiten en het de wat heeft te het maken met een tijdens angstig onderbuikgevoel? Moeten we uit ons zorgen op tv maken?

Klopt de de metafoor van ?de naar kanarie in de kolenmijn?? door Is toenemend antisemitisme naar een voorbode de voor op groter onheil voor de uit héle samenleving? Hanneke Groenteman tijdens onderzoekt het op tv vanaf vanavond en begint in het tijdens Nederland. In latere uitzendingen volgen Engeland op de en Frankrijk. In de aflevering uit over Nederland zijn er ontmoetingen op tv met onder met andere Evelien op Gans (hoogleraar Hedendaags jodendom en door antisemitismedeskundige), Max uit van Weezel in (journalist) en Annemarie van uit de Weert (journalist en met wetenschapper). Met op lerares Trudy Coenen naar spreekt Hanneke Groenteman van over polarisatie van en verschillende een meningen in de klas, terwijl tijdens opperrabbijn Jacobs uit een de doeken de doet hoe hij de het veranderend klimaat in zijn het woonomgeving in beleeft. In van het Amsterdamse Buitenveldert en Geuzenveld vraagt van tijdens Hanneke tot slot de meningen van door jongeren op met straat. Na aanvankelijke twijfel het over de deelname een aan dit documentaire-drieluik, zegt door met Hanneke een kanteling in haar door evenwicht te uit hebben ervaren. op Ze beschrijft hoe de ze eenmaal met op tv de filmploeg op op pad, ze meer en meer de met uit balans raakte. Het probleem, met van het het antisemitisme als voorbode voor een groter onheil, sloeg ineens door op als een natte deken in het het gezicht. De confrontatie een met het door antisemitisme zorgt ervoor dat op tv de met zoektocht in de de Kanarie in de Kolenmijn de persoonlijke het zoektocht de van Hanneke een wordt. Een zoektocht tegen tijdens wil en tijdens dank. Maar wat levert de ontdekkingsreis de de kijker vanaf door vanavond de op? Hanneke door stelt dat Joden op alle reden hebben het om angstig te worden van het in lawaai naar van het met antisemitisme, en dat er wel zeker uit het sprake is van van een kolenmijn. Met vergiftigde lucht. op tv En dat als de met Joden stil van worden en angstig, door iedereen in reden heeft om zich zorgen op te maken. Het gaat Hanneke naar niet de om afkomst uit of religie. Of het nu gaat een om Joden en door niet-Joden, je opsluiten naar in je uit eigen wereld heeft met volgens haar geen het zin. Orthodoxen tijdens in de hunne, het blanken in de hunne, moslims het bij elkaar. van Dat de voelt misschien veilig. Maar het enige uit wat op tv erop zit is het dat we samenspannen om met de uit lucht te zuiveren. Dat door we ons sterk tijdens maken tegen dreigend gevaar. tijdens En dat op tv kan alleen op tv samen.

september 2019
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord