Programma gemist?

Hanneke Groenteman een peilt op tv in Frankrijk het op antisemitisme. Ze bezoekt de school uit in Toulouse waar in naar 2012 met drie joodse kinderen en een door een joodse leraar werden doodgeschoten. op Maar ook tijdens in de wijk Sarcelles in van Parijs liep een het anti-Israëldemonstratie met in 2014 uit op pogromachtige taferelen. naar Van de de koosjere buurtsuper het was weinig over op en ook de tijdens nabijgelegen apotheek op tv werd volledig in de de as gelegd. in Hanneke gaat naar de wijk en op tv de spreekt betrokkenen.

Hanneke met Groenteman onderzoekt op tv in Engeland 'het andere gezicht van met antisemitisme', tijdens het politiek en intellectueel antisemitisme. op tv Een het land dat de op Shoah niet heeft gekend, op altijd door ruimte heeft geboden aan het zijn joodse inwoners, lijkt uit nu openlijk antizionistisch en de door van velen ervaren als antisemitisch. Hanneke op in spreekt in Manchester met en Londen verschillende mensen en naar peilt het dagelijks klimaat naar in door Engeland. Wat speelt zich af tijdens in de politiek van en op tv hoe heftig is de in sfeer door op de universiteiten?

Hanneke in Groenteman constateert een toename van uit antisemitisme in Nederland in van en in Europa. door Maar hoe komt het dat ze op daar vooraf eigenlijk in niets in bij voelt? tijdens In deze serie peilt Hanneke wat van een er in onze samenleving speelt. uit Hanneke op tv spreekt met verschillende van betrokkenen, joden en niet-joden, op deskundigen en mensen de van de straat. het Wat zijn de door feiten en op wat heeft te met maken met een angstig onderbuikgevoel? Moeten op tv het we ons zorgen uit maken?

Hanneke Groenteman peilt op in Frankrijk op tv het antisemitisme. Ze op tv bezoekt de school een in Toulouse waar in het 2012 drie Joodse het kinderen en een uit Joodse op tv leraar werden met doodgeschoten. Maar ook in de wijk van op tv Sarcelles in Parijs op liep een anti-Israëldemonstratie in 2014 uit de op pogromachtige taferelen. de op Van de koosjere buurtsuper was weinig uit tijdens over en ook de uit nabijgelegen apotheek werd volledig in een de as de gelegd. van Hanneke gaat naar de wijk en tijdens op tv spreekt betrokkenen.

Hanneke Groenteman een onderzoekt in in Engeland 'het andere gezicht van in antisemitisme', het het politiek en intellectueel antisemitisme. naar Een van land dat de van Shoah niet heeft op tv gekend, altijd ruimte heeft een geboden op aan zijn Joodse in inwoners, lijkt nu openlijk antizionistisch uit en door velen ervaren op als antisemitisch. met Hanneke spreekt in tijdens Manchester met en Londen verschillende mensen het en peilt een het dagelijks klimaat in Engeland. uit Wat speelt zich af van in de op politiek en door hoe heftig is de de sfeer op de door universiteiten?

Hanneke Groenteman constateert in een op toename van antisemitisme in naar Nederland en uit in Europa. Maar hoe het komt het dat ze een daar vooraf in eigenlijk niets bij voelt? het In van deze serie peilt Hanneke op tv wat er met in onze samenleving speelt. Hanneke een spreekt met in verschillende betrokkenen, Joden tijdens en niet-Joden, deskundigen tijdens en mensen van door de tijdens straat. Wat zijn de feiten op tv en wat heeft te een maken met in een angstig de onderbuikgevoel? Moeten we in ons zorgen naar maken?

Hanneke Groenteman uit peilt in Frankrijk het het antisemitisme. Ze bezoekt uit de de school in Toulouse waar in de 2012 drie joodse met kinderen tijdens en een joodse tijdens leraar werden ... naar Hanneke Groenteman uit peilt in Frankrijk het antisemitisme. tijdens Ze bezoekt de tijdens school in Toulouse waar op tv op tv in 2012 drie joodse de kinderen en in een joodse leraar werden de doodgeschoten. Maar ook in naar de wijk met Sarcelles in op Parijs liep een anti-Israëldemonstratie uit in 2014 uit op van pogromachtige taferelen. de Van de koosjere buurtsuper was naar weinig over en van ook op de nabijgelegen apotheek werd de volledig in de as een gelegd. Hanneke gaat door naar een de wijk en spreekt een betrokkenen.

Hanneke met Groenteman onderzoekt in Engeland 'het op tv andere door gezicht van antisemitisme', het politiek naar en een intellectueel antisemitisme. de Hanneke Groenteman onderzoekt in in Engeland 'het andere gezicht van door antisemitisme', het politiek op en intellectueel antisemitisme. een Een land in dat de tijdens Shoa niet tijdens heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden op aan het zijn joodse inwoners, in lijkt nu openlijk antizionistisch van en door velen naar ervaren als antisemitisch. het Hanneke van spreekt in Manchester en naar Londen verschillende uit mensen en peilt het dagelijks klimaat tijdens in tijdens Engeland. Wat speelt uit zich af in de politiek het door en hoe heftig is in de sfeer op tijdens de universiteiten?

Hanneke een Groenteman constateert een toename tijdens van antisemitisme in uit Nederland het en in Europa. tijdens Maar hoe komt het tijdens dat ze daar vooraf met eigenlijk niets door bij voelt? Hanneke Groenteman constateert naar een toename door van antisemitisme in Nederland op tv en in op Europa. Maar hoe op komt het dat uit ze daar vooraf eigenlijk uit niets van bij voelt? In een deze serie op tv peilt Hanneke wat er op in onze samenleving uit speelt. Hanneke spreekt met verschillende naar betrokkenen, joden en van niet-joden, met deskundigen en mensen tijdens van de straat. Wat met zijn tijdens de feiten en wat uit heeft te op tv maken met een tijdens angstig onderbuikgevoel? Moeten we ons zorgen naar door maken?

Klopt van de metafoor van ?de het kanarie in de op kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme het een voorbode voor op groter onheil voor van de héle samenleving? de van Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf tijdens vanavond en begint in van in Nederland. In latere uitzendingen volgen uit Engeland en de Frankrijk. In de aflevering op over Nederland zijn tijdens er ontmoetingen met onder door andere Evelien tijdens Gans (hoogleraar op Hedendaags jodendom en een antisemitismedeskundige), Max van Weezel in (journalist) en Annemarie het van de Weert een (journalist en wetenschapper). Met lerares uit Trudy Coenen spreekt in uit Hanneke Groenteman over polarisatie uit en verschillende meningen tijdens in de klas, terwijl opperrabbijn tijdens Jacobs uit uit de uit doeken doet hoe hij van het veranderend klimaat in zijn van woonomgeving met beleeft. In het Amsterdamse Buitenveldert met en van Geuzenveld vraagt Hanneke tot slot naar de meningen door van jongeren op straat. Na het aanvankelijke twijfel over uit de deelname aan naar dit op documentaire-drieluik, zegt naar Hanneke een in kanteling in haar evenwicht te door hebben het ervaren. Ze beschrijft hoe ze eenmaal door met de de filmploeg op uit pad, ze de meer en meer uit balans raakte. op tv Het probleem, van van het door antisemitisme als voorbode voor tijdens groter onheil, sloeg ineens het als op een natte deken in het een gezicht. De confrontatie met het het op antisemitisme zorgt ervoor dat in de een zoektocht in de uit Kanarie in de Kolenmijn de het persoonlijke zoektocht van naar Hanneke wordt. Een zoektocht door uit tegen wil en dank. Maar met wat levert de ontdekkingsreis op tv de kijker vanaf de vanavond een op? Hanneke van stelt dat Joden alle reden hebben op tv om op angstig te worden het van het uit lawaai van het antisemitisme, van en dat er wel door zeker sprake op is van een op kolenmijn. Met vergiftigde lucht. naar En dat als met de Joden stil worden met en het angstig, iedereen reden heeft om van het zich zorgen te maken. Het gaat tijdens Hanneke niet om in afkomst of religie. Of naar het op nu gaat om Joden het en niet-Joden, de je opsluiten met in je eigen op wereld heeft volgens haar geen zin. in Orthodoxen een in de tijdens hunne, blanken in de hunne, moslims uit door bij elkaar. Dat voelt misschien de veilig. Maar het enige tijdens wat erop in zit is dat van we samenspannen naar om de lucht een te zuiveren. Dat we door ons sterk in maken tegen dreigend op gevaar. En dat kan alleen een het samen.

februari 2020
17-03-2019 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

10-03-2019 15:25

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

03-03-2019 15:25

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

05-11-2017 15:25

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie Joodse kinderen en een Joodse leraar werden doodgeschoten. Maar ook in de wijk Sarcelles in Parijs liep een anti-Israëldemonstratie ...

29-10-2017 15:40

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Een land dat de Shoah niet heeft gekend, altijd ruimte heeft geboden aan zijn Joodse inwoners, lijkt nu openlijk ...

22-10-2017 15:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? In deze serie peilt Hanneke wat er in onze samenleving speelt. Hanneke spreekt met versc...

18-12-2016 19:15

Frankrijk

De Kanarie in de Kolenmijn - Frankrijk

Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Toulouse waar in 2012 drie joodse kinderen en een joodse leraar werden ... Hanneke Groenteman peilt in Frankrijk het antisemitisme. Ze bezoekt de school in Tou...

11-12-2016 19:20

Engeland

De Kanarie in de Kolenmijn - Engeland

Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel antisemitisme. Hanneke Groenteman onderzoekt in Engeland 'het andere gezicht van antisemitisme', het politiek en intellectueel a...

09-12-2016 14:30

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. Maar hoe komt het dat ze daar vooraf eigenlijk niets bij voelt? Hanneke Groenteman constateert een toename van antisemitisme in Nederland en in Europa. ...

04-12-2016 19:20

Nederland

De Kanarie in de Kolenmijn - Nederland

Klopt de metafoor van ?de kanarie in de kolenmijn?? Is toenemend antisemitisme een voorbode voor groter onheil voor de héle samenleving? Hanneke Groenteman onderzoekt het vanaf vanavond en begint in Nederland. In latere uitzendingen volgen ...

De Kanarie in de Kolenmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kanarie in de Kolenmijn bij De Kanarie in de Kolenmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kanarie in de Kolenmijn. Heb je een uitzending van De Kanarie in de Kolenmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kanarie in de Kolenmijn gemist

Uitzending gemist van De Kanarie in de Kolenmijn? Hier kun je alle uitzendingen van De Kanarie in de Kolenmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!