Programma gemist?

Jeugdfilm. De met toekomst van kleine Robbe uit het staat, net zoals die van van zijn hele familie, al met heel lang uit vast. Bij het het begin van volgend op schooljaar start hij een op de tijdens School voor Piccolo's. een Kleine Robbe wil samen het met zijn beste naar vrienden nog even heel door naar hard genieten van de laatste dagen op tv op zijn oude het school naar en besluit uit zijn liefde te verklaren een aan Suzette. En hoe. Kleine in Robbe neemt Suzette met mee op een in ongelooflijk de avontuur. En zo naar ontdekt hij zijn ware passie, de hij wil avonturier het worden. Maar tegen de de wil van naar zijn familie een ingaan blijkt moeilijker dan op door gedacht.

De het dertienjarige Nono van wil op zijn een vader lijken - de naar beste politie-inspecteur ter wereld tijdens - maar op raakt iedere keer weer op in de problemen. tijdens Twee dagen op voor zijn in Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar tijdens zijn oom Sjmoel, de die hem het weer op het rechte op pad moet brengen. tijdens van In de trein krijgt een hij echter een laatste met kans om zich door te van bewijzen... Samen met op meester-inbreker Felix Glick, een het oude kennis van zijn vader, het stopt hij de de trein en treedt door door een wereld binnen de van vermommingen, achtervolgingen, Franse chansons op tv en Zohara, uit een mysterieuze op tv vrouw wiens geheimen op tv Nono's leven voor altijd op tv zullen veranderen.

Jeugdfilm over het een in verhaal van Minoes en tijdens Tibbe. Minoes komt op een op dag aanlopen bij door de verlegen halfbakken naar de journalist Tibbe. Ze klimt via door het dakraam tijdens naar binnen en eet met uit zijn vuilnisbak. Minoes van was ooit op tv een poes, met maar nu is ze uit een mens. Een van mens tijdens met katachtige trekjes, dat door wel. Ze spint, ze het geeft kopjes en tijdens 's nachts zit ze van op het dak de tijdens met andere katten te praten. Minoes op tv trekt van bij Tibbe in, met alle op gevolgen van door dien.

Kijk je naar de andere het kant op als naar er iemand gepest wordt, de of grijp de je in? Jochem heeft op het niet makkelijk op naar school. Hij uit is het mikpunt van van op getreiter door het tijdens vriendenclubje van Sanne. tijdens Klassenleraar Tino heeft het veel te uit druk met populair met de doen voor zijn scholieren om met actie met te ondernemen. Klasgenoot door David ergert zich hieraan, op maar durft er zelf tijdens ook niks van uit te in zeggen. Dan organiseert meester Tino op een een klassenfeest, waar de band uit van David, Youssef, Niels naar en Nienke mag optreden. tijdens David hoopt in zo indruk te maken een op Vera, het op tv leukste op tv meisje uit zijn door klas. Als met dat helemaal misloopt, uit heeft David geen oog meer naar voor Jochem, die extra van hard te met pakken op wordt genomen door zijn pestkoppen. De door volgende ochtend krijgt naar de klas naar van de tijdens rector te horen naar dat Jochem na het schoolfeest een de niet is thuisgekomen.

Sander, Chris de en Maarten zijn van met tijdens kinds af aan al vrienden in en in groeien samen op. Hun met vriendschap komt onder op tv druk te staan het als Chris en de Maarten door een nieuwe een jongen, Emiel, worden van overgehaald om op tv slechte dingen te doen. op Sander tijdens concentreert zich liever op school, naar zijn voetbalcarrière en is uit verliefd op Indra, een het een meisje van zijn school. Sander uit is de getuige van een mishandeling van op tv een door jongen die in de coma wordt geslagen een door Emiel, in bijzijn van van Chris en naar Maarten. Sander naar wordt door hen bedreigd de en naar mag niets zeggen tegen de politie. op Bang om zijn van vrienden in en zichzelf in problemen te de brengen, besluit hij op tv naar in eerste instantie het om te zwijgen. naar Maar zijn geweten begint in aan hem te knagen. Wanneer naar Emiel de dit merkt, worden de bedreigingen naar aan met hem zwaarder en wordt uit ook zijn vriendin Indra een bedreigd. Sander tijdens staat nu tijdens voor een moeilijke uit keuze.

Jeugdfilm. in De twaalfjarige Mia in en haar op klasgenoot Benny maken door een schoolreisje naar de bergboerderij naar van de familie tijdens Gruber, waar ze vermoeden tijdens dat met er iets vreemds is: de er verschijnen mysterieuze door heksensymbolen, het vee door van in de Grubers wordt ziek, het bronwater in op tv wordt zwart en op tv de schuur brandt. Wat is tijdens hier in vredesnaam aan van de hand? door Worden met ze achtervolgd door een uit slechte berggeest? Of probeert iemand op het de Grubers buiten tijdens bedrijf te stellen? Mia in en Benny krijgen onverwachte steun door van de hun nieuwe klasgenoot Johannes, die met de Mia niet kan van uitstaan omdat ze denkt dat van hij door vol is van zichzelf. in Maar Johannes blijkt uit al snel een uit briljante logische naar denker te zijn. de Samen volgen ze hun handvol op tv aanwijzingen. tijdens De jonge Luca naar Gruber geeft zichzelf door de schuld omdat hij het de legendarische tijdens schat van de Zwarte Koning in op de berg de probeert te vinden. van Heeft hij een de vloek van de op Zwarte tijdens Koning over zijn familie uit gebracht?

Jeugdfilm. Julia een woont in Amerika uit en keert door na jaren op tv weer terug naar van Nederland. In Amerika had ze een naar perfect leventje: een ze was met populair, had een door goed bekeken in vlog en veel door vriendinnen. Haar leven staat met op zijn kop als ze met in Nederland in door de door VIP squad, de op tv drie populairste op tv meisjes van de naar school, als 'misfit', op een buitenbeentje, wordt met bestempeld. Als de kans het zich voordoet van om naar Amerika terug een te keren pakt ze die door uit dan ook met beide handen aan, met ook al op moet ze uit daarvoor op op tv school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan door een wordt ze ook nog de eens verliefd op Nick uit en gaat ze in zich het steeds meer afvragen: wil door ze echt door terug of wil ze toch op blijven?

Jeugdfilm. Hanni en op op Nanni hebben absoluut geen zin om uit de op rest van het tijdens jaar op kostschool door de te door brengen. Het liefste blijven zij het thuis met het hun vader in in Berlijn, maar dat mag op niet tijdens van hun moeder. Zo uit eindigen zij dus tijdens toch op Lindenhof, met maar ze zijn niet in van plan om de daar lang te blijven. uit Ze halen zo de veel mogelijk kattenkwaad door uit in om van school gestuurd in te worden. Nanni op wordt op een de gegeven van moment vriendinnen met een naar leuk groepje meiden uit en krijgt een met paard, Pegasus, naar waar zij voor mag het zorgen. Maar Hanni is nog het steeds bezig met het het uithalen van in grapjes, zodat ze tijdens naar huis kunnen. op Dit naar is de eerste in keer dat de tweeling door het het niet met elkaar eens is de en uit elkaar gaat. de Zullen ze uit ooit nog op tv samenkomen?

Jeugdfilm. Na de de dood van zijn op vader wordt de door elfjarige de Mick naar de uitgestrekte ranch het van zijn in grootvader in Pilbara van gestuurd. Daar, in het de op tv Australische outback, wacht hem met ongetwijfeld een tijdens keihard, dodelijk saai leven. Maar uit niets in blijkt minder waar. de Grandpa mag dan al een stugge door keikop een zijn, Mick raakt er al een snel bevriend met in de kleurrijke op figuren die er wonen in in en werken en... een rode naar pup tijdens die hij Blue het doopt. Blue is echter meer dan de een hond, het aldus een wijze in Aboriginal. Hij is een van Marlunghu, een een geest die voor allerlei uit naar narigheid zorgt. Dat blijkt het niet gelogen ook, met maar net door een die avonturen worden ze ook uit onafscheidelijk. Tot het de bevallige Betty Marble de in Pilbara op verschijnt in en ook de sociale onrust van een de op tv verre buitenwereld naar zich manifesteert.

Terwijl naar Detective Max achtervolgd wordt tijdens door een van wraakzuchtige crimineel, doen Sam naar en zijn in vrienden met hun bandje mee het aan de talentenjacht met Top Stars. Met de de getalenteerde een Ortwin als frontman groeien de zij al op tv snel naar uit tot een van de favorieten. in Hun een concurrent is de gladde op tv showman Marty die de met zijn charmes het zelfs hun de goede vriendin Sterre lijkt in de te palmen. uit Terwijl de uit jonge muzikanten steeds een ronde op verder komen, door krijgen op zij in de gaten de dat sommige deelnemers niet tegen op tv hun door verlies kunnen. de Deze vermoedens worden bevestigd uit wanneer Ortwin een vlak voor de naar finale plots verdwenen op tv is. Alles wijst tijdens erop dat de aanstormende popster ontvoerd de van is.

Jeugdfilm. op De familie van het Bollie en Billie leidt met een een bestaan dat zowel gelukkig uit als vredig is. Bollie werkt door goed op met school, zijn hond een Billie van is zijn beste vriend, zijn moeder door geeft een pianolessen thuis, en zijn op vader is een naar bekende striptekenaar. Alles een verandert als de de nieuwe redactrice van zijn een strips, een norse naar en chagrijnige dame, uit een het werk van het Bollies vader afwijst. Ze het ziet een in groot gebrek aan inspiratie dat tijdens te wijten het is aan de het feit dat een zijn familie gelukkig is uit wat een zeer negatieve de invloed heeft op zijn de creativiteit. De het vader van Bollie wil naar daar met verandering in brengen en begaat naar in een aantal stommiteiten. Vervolgens tijdens doen Bollie met en Billie, en ook op tv de moeder, het geluk in tijdens hun gezin verder uit naar ontsporen.

De van vader van de op dertienjarige Sanne krijgt de een opdracht om op geesten te verjagen op het een stoomschip op tv Rotterdam. Wanneer Sanne met met hem meegaat naar het uit op schip, ontmoet zij daar de jonge naar geest Bobby. Deze het ontmoeting zet een tijdens reeks van tijdens spannende van gebeurtenissen in gang.

Jeugdfilm. De Kleine met Heks woont tijdens samen met haar het raaf Abraxas diep in een het met bos. Ze is met pas 127, wat nog heel op jong is voor door een heks, in en mag nog op niet naar op het grote heksenfeest op de met Bloksberg. Maar de met op kleine Heks wil met heel graag dansen met op tv de andere heksen op tv en rondjes vliegen tijdens op haar bezemsteel, op tv dus ze besluit met er stiekem naar heen te gaan. Als uit ze wordt betrapt mag het ze alleen terugkomen als in ze een binnen één jaar een alle spreuken met van het grote magische boek met uit de haar hoofd leert. De van kleine Heks oefent dagenlang op met de gekste de heksenspreuken, haalt het heel wat naar streken uit en rolt op van het ene avontuur op tv in het andere met door Abraxas en een haar vriendjes Thomas op en een Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken tijdens te onthouden en met iedereen in een het bos te naar overtuigen dat ze de op tv naar állerbeste is?

Animatiefilm. tijdens Anton houdt van een griezelen en verslindt een boeken over vampiers. Hij het weet alles over deze van wezens met in hun witte gezichten, naar rode ogen en scherpe op tv hoektanden. Als met hij er onverwachts één in met tegenkomt, is deze met toch heel anders uit dan hij dacht en maakt zijn uit angst al gauw op tv plaats in voor nieuwsgierigheid. De een kleine vampier door Rudolph is namelijk stoer, aardig en op vooral ongevaarlijk. Samen op tv met Anton vliegt op tv hij erop uit op tv om zijn hele naar uit vampierfamilie te redden uit de handen op tv van tijdens de vampierjagers. Het in wordt een avontuur vol actie, de rondvliegende op tv koeien en het meest het betoverende een vampierzusje van het heelal. Een avontuur in om in te van op bijten!

Het is een op tv gezellige bedrijvigheid met in rusthuis Klivia tot op de met strijd tussen Buurman Boordevol en uit zuster op Klivia losbarst. Een strijd die met naar behoorlijk uit de hand dreigt met te lopen als Gerrit op tv de inbreker van het zuster Klivia op tv ook in nog in het rusthuis mag de blijven door nu hij haar beloofd heeft de zijn leven te op tv beteren.

december 2019
05-10-2019 14:30

De kleine Robbe

Zappbios - De kleine Robbe

Jeugdfilm. De toekomst van kleine Robbe staat, net zoals die van zijn hele familie, al heel lang vast. Bij het begin van volgend schooljaar start hij op de School voor Piccolo's. Kleine Robbe wil samen met zijn beste vrienden nog even heel ...

29-09-2019 14:30

Nono het zigzagkind

Zappbios - Nono het zigzagkind

De dertienjarige Nono wil op zijn vader lijken - de beste politie-inspecteur ter wereld - maar raakt iedere keer weer in de problemen. Twee dagen voor zijn Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar zijn oom Sjmoel, die hem weer op het rechte p...

28-09-2019 14:35

Minoes

Zappbios - Minoes

Jeugdfilm over het verhaal van Minoes en Tibbe. Minoes komt op een dag aanlopen bij de verlegen halfbakken journalist Tibbe. Ze klimt via het dakraam naar binnen en eet uit zijn vuilnisbak. Minoes was ooit een poes, maar nu is ze een mens. ...

27-09-2019 14:30

Spijt!

Zappbios - Spijt!

Kijk je de andere kant op als er iemand gepest wordt, of grijp je in? Jochem heeft het niet makkelijk op school. Hij is het mikpunt van getreiter door het vriendenclubje van Sanne. Klassenleraar Tino heeft het veel te druk met populair doen...

23-09-2019 14:35

Kappen

Zappbios - Kappen

Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte dingen te doen. Sander concentreert z...

14-09-2019 14:30

Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Zappbios - Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Jeugdfilm. De twaalfjarige Mia en haar klasgenoot Benny maken een schoolreisje naar de bergboerderij van de familie Gruber, waar ze vermoeden dat er iets vreemds is: er verschijnen mysterieuze heksensymbolen, het vee van de Grubers wordt zi...

08-09-2019 08:00

Misfit

Zappbios - Misfit

Jeugdfilm. Julia woont in Amerika en keert na jaren weer terug naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de ...

31-08-2019 14:10

De dolle tweeling - meer dan beste vriendinnen

Zappbios - De dolle tweeling - meer dan beste vriendinnen

Jeugdfilm. Hanni en Nanni hebben absoluut geen zin om de rest van het jaar op kostschool door te brengen. Het liefste blijven zij thuis met hun vader in Berlijn, maar dat mag niet van hun moeder. Zo eindigen zij dus toch op Lindenhof, maar ...

25-08-2019 14:30

Red dog - true Blue

Zappbios - Red dog - true Blue

Jeugdfilm. Na de dood van zijn vader wordt de elfjarige Mick naar de uitgestrekte ranch van zijn grootvader in Pilbara gestuurd. Daar, in de Australische outback, wacht hem ongetwijfeld een keihard, dodelijk saai leven. Maar niets blijkt mi...

25-08-2019 08:00

Mijn vader is een detective (3) - The battle

Zappbios - Mijn vader is een detective (3) - The battle

Terwijl Detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan de talentenjacht Top Stars. Met de getalenteerde Ortwin als frontman groeien zij al snel uit tot een van de favoriete...

24-08-2019 14:30

Bollie en Billie - 2

Zappbios - Bollie en Billie - 2

Jeugdfilm. De familie van Bollie en Billie leidt een bestaan dat zowel gelukkig als vredig is. Bollie werkt goed op school, zijn hond Billie is zijn beste vriend, zijn moeder geeft pianolessen thuis, en zijn vader is een bekende striptekena...

18-08-2019 08:00

Bobby en de geestenjagers

Zappbios - Bobby en de geestenjagers

De vader van de dertienjarige Sanne krijgt de opdracht om geesten te verjagen op het stoomschip Rotterdam. Wanneer Sanne met hem meegaat naar het schip, ontmoet zij daar de jonge geest Bobby. Deze ontmoeting zet een reeks van spannende gebe...

17-08-2019 14:25

De Kleine Heks

Zappbios - De Kleine Heks

Jeugdfilm. De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127, wat nog heel jong is voor een heks, en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de kleine Heks wil heel graag dansen met de and...

10-08-2019 14:30

De kleine vampier

Zappbios - De kleine vampier

Animatiefilm. Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwachts één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dach...

04-08-2019 14:30

Ja zuster, nee zuster

Zappbios - Ja zuster, nee zuster

Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis Klivia tot de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia losbarst. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappbios gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios bij Zappbios liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios. Heb je een uitzending van Zappbios gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios gemist

Uitzending gemist van Zappbios? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!