Programma gemist?

Guido's op tv Orchestra geeft in 27 juni 2009 een groot naar openluchtconcert op een het unieke locatie: op het Drielandenpunt in uit Vaals. Ook tijdens het tweede op tv een deel van de registratie door speelt de naar natuur een belangrijke een rol. U wordt met door Guido's Orchestra naar en sopraan Wendy een Kokkelkoren getrakteerd op aria's, naar swingende nummers in en overspoeld met het prachtige filmmuziek.

Concertregistratie. naar Op 27 het juni vond het concert van Guido's door Orchestra naar plaats op het op tv drielandenpunt in Vaals. de Samen met zijn vrouw Wendy het Kokkelkoren creëerde Guido op tv een bijzonder met muziekspektakel met met een verrassend repertoire, schitterende op tv visuele aspecten in een naar unieke omgeving. het De natuur speelde met een belangrijke rol van spelen tijdens het van concert. De vier elementen de de (lucht, vuur, water, aarde) naar liepen als een de rode draad door op de show op tv en werden samengesmolten met een de sensationele muziek van het Guido's Orchestra. Het publiek de uit werd getrakteerd op aria's, swingende nummers een de en werd overspoeld op met prachtige filmmuziek...

mei 2020
09-04-2010 17:35

Aflevering 3

Guido's Orchestra 3 landen punt - Aflevering 3

Guido's Orchestra geeft 27 juni 2009 een groot openluchtconcert op een unieke locatie: het Drielandenpunt in Vaals. Ook tijdens het tweede deel van de registratie speelt de natuur een belangrijke rol. U wordt door Guido's Orchestra en sopra...

09-10-2009 17:35

Aflevering 2

Guido's Orchestra 3 landen punt - Aflevering 2

Concertregistratie. Op 27 juni vond het concert van Guido's Orchestra plaats op het drielandenpunt in Vaals. Samen met zijn vrouw Wendy Kokkelkoren creëerde Guido een bijzonder muziekspektakel met een verrassend repertoire, schitterende vis...

Guido's Orchestra 3 landen punt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido's Orchestra 3 landen punt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido's Orchestra 3 landen punt bij Guido's Orchestra 3 landen punt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido's Orchestra 3 landen punt. Heb je een uitzending van Guido's Orchestra 3 landen punt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido's Orchestra 3 landen punt gemist

Concertregistratie. Op 27 juni vond het concert van Guido's Orchestra plaats op het drielandenpunt in Vaals. Samen metzijn vrouw Wendy Kokkelkoren creëerde Guido een bijzonder muziekspektakel met een verrassend repertoire, schitterendevisuele aspecten in een unieke omgeving. De natuur speelde een belangrijke rol spelen tijdens het concert. De vierelementen (lucht, vuur, water, aarde) liepen als een rode draad door de show en werden samengesmolten met desensationele muziek van Guido's Orchestra. Het publiek werd getrakteerd op aria's, swingende nummers en werd overspoeldmet prachtige filmmuziek...

Uitzending gemist van Guido's Orchestra 3 landen punt? Hier kun je alle uitzendingen van Guido's Orchestra 3 landen punt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-04-2010 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!