Programma gemist?

Guido's Orchestra naar geeft 27 juni 2009 tijdens op een groot openluchtconcert op naar een unieke locatie: het Drielandenpunt met in Vaals. Ook uit in tijdens het tweede deel van naar de registratie tijdens speelt de natuur een belangrijke de rol. U het wordt door op Guido's Orchestra en sopraan Wendy het met Kokkelkoren getrakteerd op aria's, swingende nummers het en overspoeld de met prachtige uit filmmuziek.

Concertregistratie. Op 27 naar juni in vond het concert van Guido's tijdens met Orchestra plaats op het drielandenpunt naar in Vaals. Samen met de zijn in vrouw Wendy Kokkelkoren creëerde de Guido een van bijzonder muziekspektakel een met een verrassend repertoire, schitterende visuele door aspecten in een door unieke omgeving. De met de natuur speelde een belangrijke rol naar spelen tijdens het met concert. op tv De vier elementen (lucht, vuur, water, op aarde) liepen naar als een rode draad op door door de show en werden naar samengesmolten met de sensationele met het muziek van Guido's naar Orchestra. Het publiek werd het getrakteerd op aria's, swingende nummers van van en werd overspoeld op tv met prachtige filmmuziek...

september 2020
09-04-2010 17:35

Aflevering 3

Guido's Orchestra 3 landen punt - Aflevering 3

Guido's Orchestra geeft 27 juni 2009 een groot openluchtconcert op een unieke locatie: het Drielandenpunt in Vaals. Ook tijdens het tweede deel van de registratie speelt de natuur een belangrijke rol. U wordt door Guido's Orchestra en sopra...

09-10-2009 17:35

Aflevering 2

Guido's Orchestra 3 landen punt - Aflevering 2

Concertregistratie. Op 27 juni vond het concert van Guido's Orchestra plaats op het drielandenpunt in Vaals. Samen met zijn vrouw Wendy Kokkelkoren creëerde Guido een bijzonder muziekspektakel met een verrassend repertoire, schitterende vis...

Guido's Orchestra 3 landen punt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido's Orchestra 3 landen punt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido's Orchestra 3 landen punt bij Guido's Orchestra 3 landen punt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido's Orchestra 3 landen punt. Heb je een uitzending van Guido's Orchestra 3 landen punt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido's Orchestra 3 landen punt gemist

Concertregistratie. Op 27 juni vond het concert van Guido's Orchestra plaats op het drielandenpunt in Vaals. Samen metzijn vrouw Wendy Kokkelkoren creëerde Guido een bijzonder muziekspektakel met een verrassend repertoire, schitterendevisuele aspecten in een unieke omgeving. De natuur speelde een belangrijke rol spelen tijdens het concert. De vierelementen (lucht, vuur, water, aarde) liepen als een rode draad door de show en werden samengesmolten met desensationele muziek van Guido's Orchestra. Het publiek werd getrakteerd op aria's, swingende nummers en werd overspoeldmet prachtige filmmuziek...

Uitzending gemist van Guido's Orchestra 3 landen punt? Hier kun je alle uitzendingen van Guido's Orchestra 3 landen punt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-04-2010 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!