Programma gemist?

Waarom met zijn we in bang voor slangen? een Waarom zit onze neus naar boven onze mond? En hoe tijdens kan op het dat baby?s zich het zo uit goed aan een waslijn naar vast kunnen de houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk op voor de tweede tijdens het keer een college voor DWDD in University. van De Gashouder op het Amsterdamse uit Westergasfabriekterrein wordt van opnieuw omgetoverd tot een een gigantisch biologielokaal. Freek op tv onderwijst de 1100 van aanwezigen en de tijdens kijkers thuis naar over de Evolutie. naar Freek: ?Ik ben op al in van kinds af aan gefascineerd door met hoe dieren met op hun eigen en door unieke manier zijn met aangepast tijdens aan het een leven op onze planeet. De door wereld om ons heen in is mooi, de de van diversiteit aan dieren is in adembenemend. Maar uit dat is natuurlijk in niet altijd zo geweest. In op dit college gaan we een het een prachtige reis met door de tijd maken. ? op Bizarre naar manieren van een voortplanting, survival of door the fittest, overlevingsstrategieën, alles komt aan een bod. Net op als bij zijn vorige tijdens college door laat Freek prachtige beelden uit zien, op tv neemt hij levende en opgezette dieren een naar mee én dit met keer ook zeldzame fossielen. Zo uit staat de er onder andere van een geraamte van met een echte mammoet door in de Gashouder.

oktober 2020
09-12-2016 20:30

DWDD University: Freek Vonk

DWDD University presenteert - Evolutie door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby?s zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Ga...

DWDD University presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert bij DWDD University presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!