Programma gemist?

Waarom zijn het we bang voor slangen? tijdens Waarom zit onze op tv neus boven met onze mond? En hoe van kan het door dat naar baby?s zich zo van goed aan een waslijn vast kunnen in houden? het Vanavond geeft naar bioloog Freek Vonk in voor de tweede keer een het college tijdens voor DWDD University. De Gashouder uit op het Amsterdamse het Westergasfabriekterrein wordt opnieuw omgetoverd een tot met een gigantisch biologielokaal. Freek onderwijst op de 1100 aanwezigen door en van de kijkers thuis over tijdens de Evolutie. een Freek: ?Ik de ben al van met kinds af door aan gefascineerd door hoe op tv dieren op hun uit eigen en met unieke manier zijn aangepast aan het op tv leven op onze het uit planeet. De wereld om tijdens ons heen is mooi, een de naar diversiteit aan dieren is adembenemend. Maar de dat door is natuurlijk tijdens niet altijd zo geweest. tijdens In dit naar college gaan we een met prachtige reis van door de tijd maken. ? met Bizarre manieren met van voortplanting, survival of tijdens the fittest, op tv overlevingsstrategieën, alles komt tijdens aan bod. de Net als bij zijn het vorige college het laat Freek prachtige beelden met zien, neemt hij levende naar en opgezette het dieren mee van én dit van keer ook zeldzame fossielen. Zo staat op er op onder andere een de geraamte van een op echte mammoet in de tijdens Gashouder.

juli 2020
09-12-2016 20:30

DWDD University: Freek Vonk

DWDD University presenteert - Evolutie door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby?s zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Ga...

DWDD University presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert bij DWDD University presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!