Programma gemist?

Waarom het zijn we een bang voor slangen? Waarom zit onze op tv neus de boven onze mond? op En hoe kan het in dat baby?s zich zo met tijdens goed aan een van waslijn vast kunnen houden? Vanavond het geeft uit bioloog Freek Vonk op voor de tweede keer een in college naar voor DWDD University. De Gashouder op in het Amsterdamse naar Westergasfabriekterrein naar wordt opnieuw omgetoverd tot een met gigantisch biologielokaal. door Freek onderwijst de een 1100 aanwezigen en met de kijkers thuis over de op Evolutie. in Freek: de ?Ik ben al van kinds af met uit aan gefascineerd door tijdens hoe dieren op het hun eigen en unieke manier zijn in de aangepast aan het door leven op onze planeet. naar De wereld met om ons heen is mooi, de de diversiteit aan de dieren is het adembenemend. Maar op dat is natuurlijk niet altijd de zo geweest. uit In dit college gaan we tijdens een naar prachtige reis door de tijdens tijd maken. ? op tv Bizarre de manieren van voortplanting, survival naar of uit the fittest, overlevingsstrategie√ęn, alles komt door aan bod. tijdens Net als een bij zijn vorige college laat Freek tijdens prachtige beelden op zien, neemt hij op tv levende op en opgezette dieren mee √©n dit in van keer ook zeldzame fossielen. Zo staat uit er onder door andere op een geraamte van een tijdens echte mammoet in de door Gashouder.

december 2021
09-12-2016 20:30

DWDD University: Freek Vonk

DWDD University presenteert - Evolutie door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby?s zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Ga...

DWDD University presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert bij DWDD University presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!