Programma gemist?

Waarom de zijn we bang voor in slangen? Waarom zit het onze neus boven naar onze mond? En in hoe uit kan het dat baby?s van zich zo goed aan een op waslijn vast kunnen de houden? Vanavond in geeft bioloog Freek tijdens Vonk voor de tweede in keer een uit college voor op DWDD University. De de Gashouder op het uit Amsterdamse Westergasfabriekterrein wordt opnieuw door omgetoverd tot een een gigantisch biologielokaal. Freek tijdens onderwijst de de 1100 aanwezigen en de uit kijkers thuis over de de in Evolutie. Freek: ?Ik de ben al van van kinds af aan door gefascineerd door hoe dieren op in hun eigen en op unieke manier van zijn een aangepast aan het leven van op onze planeet. De wereld door om ons tijdens heen is een mooi, de uit diversiteit aan dieren is adembenemend. van Maar dat tijdens is natuurlijk niet van altijd zo geweest. In uit dit uit college gaan we in een prachtige reis door de tijd op het maken. ? Bizarre manieren van tijdens door voortplanting, survival of op the fittest, overlevingsstrategieën, van alles komt aan het bod. Net als bij met zijn vorige college laat Freek tijdens prachtige naar beelden zien, neemt hij in levende en opgezette van dieren mee én dit van keer het ook zeldzame tijdens fossielen. Zo staat tijdens er onder andere een geraamte op tv van een echte mammoet op tv uit in de Gashouder.

februari 2021
09-12-2016 20:30

DWDD University: Freek Vonk

DWDD University presenteert - Evolutie door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby?s zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Ga...

DWDD University presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert bij DWDD University presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!