Programma gemist?

Waarom zijn de we bang voor slangen? door Waarom zit van onze neus boven onze tijdens mond? En het hoe kan het tijdens dat baby?s zich uit zo goed in aan een waslijn vast op kunnen houden? de Vanavond geeft bioloog Freek van Vonk voor tijdens de tweede keer het een college naar voor DWDD University. De naar Gashouder op het Amsterdamse op Westergasfabriekterrein wordt de opnieuw omgetoverd tot een gigantisch het biologielokaal. van Freek onderwijst de 1100 aanwezigen van de en de kijkers een thuis over de Evolutie. naar Freek: ?Ik op tv ben al van kinds af naar tijdens aan gefascineerd door hoe dieren op van hun eigen de en unieke naar manier zijn aangepast aan het het het leven op onze planeet. De op tv wereld om op tv ons heen is mooi, op tv de diversiteit aan uit dieren het is adembenemend. Maar dat is een natuurlijk tijdens niet altijd zo geweest. In op tv dit college gaan uit we een prachtige uit reis door de in tijd in maken. ? Bizarre manieren van van voortplanting, survival of met the uit fittest, overlevingsstrategieën, alles komt aan met een bod. Net als bij zijn vorige van college laat op tv Freek prachtige op tv beelden zien, neemt hij het levende en opgezette in dieren mee én dit uit keer ook de zeldzame naar fossielen. Zo staat van er onder andere de een geraamte van een naar echte mammoet in de uit Gashouder.

juni 2021
09-12-2016 20:30

DWDD University: Freek Vonk

DWDD University presenteert - Evolutie door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby?s zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Ga...

DWDD University presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert bij DWDD University presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!