Programma gemist?

Waarom zijn op we bang voor het slangen? Waarom zit onze naar neus boven in onze mond? En op tv hoe kan het in dat baby?s zich zo tijdens goed aan een van op tv waslijn vast kunnen houden? Vanavond met geeft bioloog uit Freek Vonk een voor de tweede door keer een college voor op DWDD University. De uit Gashouder op op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein wordt opnieuw omgetoverd tijdens tot door een gigantisch met biologielokaal. Freek onderwijst de 1100 aanwezigen van en de in kijkers thuis uit over de Evolutie. met Freek: de ?Ik ben al van kinds af door met aan gefascineerd door hoe dieren de op hun uit eigen en op tv unieke manier zijn aangepast aan het het leven op onze met op tv planeet. De wereld om door ons heen is mooi, op de een diversiteit aan dieren is een adembenemend. Maar dat door is natuurlijk niet altijd zo in geweest. door In dit college gaan de we een prachtige naar reis door een de tijd uit maken. ? op tv Bizarre manieren van voortplanting, survival of van uit the fittest, overlevingsstrategieën, alles komt aan uit bod. Net als tijdens bij zijn een vorige college laat Freek door prachtige beelden zien, van neemt op tv hij levende en van opgezette dieren mee het én dit keer ook zeldzame het fossielen. Zo naar staat er onder andere een een het geraamte van een van echte mammoet in de tijdens Gashouder.

januari 2020
09-12-2016 20:30

DWDD University: Freek Vonk

DWDD University presenteert - Evolutie door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby?s zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Vanavond geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Ga...

DWDD University presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert bij DWDD University presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!