Programma gemist?

Rechtstreekse op uitzending van het vonnis in op de rechtszaak tegen door met PVV-leider Geert Wilders, die tijdens is aangeklaagd uit vanwege zijn 'minder-Marokkanen-uitspraak'.

december 2021
09-12-2016 10:55

NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders

NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders - NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders

Rechtstreekse uitzending van het vonnis in de rechtszaak tegen PVV-leider Geert Wilders, die is aangeklaagd vanwege zijn 'minder-Marokkanen-uitspraak'.

NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders bij NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders. Heb je een uitzending van NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders gemist

Uitzending gemist van NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal: Uitspraak zaak Wilders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 10:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!