Programma gemist?

Documentaire de van Pieter Verhoeff op tv over Peter door van Straaten, waarin tijdens fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. met op Documentaire van Pieter Verhoeff over van Peter van Straaten, waarin tijdens fragmenten uit diens door tijdens Agnes-verhalen zijn verfilmd. op De film gaat uit naar van het werk van Peter in van door Straaten en, als de afgeleide daarvan, de manier uit waarop hij in op zijn door werk het intermenselijke verkeer van en het het daaruit voortvloeiende geluk en ongeluk tijdens belicht: in tijdens het huwelijksleven, op het werk, op in een de politiek, de liefde, tussen uit het ouders en kinderen. Rode draad in vormt de fictielijn Agnes, in een achtdelige het minifeuilleton van van ongeveer vijf minuten per op tv deel, met waarin we worden op meegevoerd in de belevenissen van met Agnes, subliem gespeeld van door naar Renée Fokker. In het documentaire naar deel zien we Peter met van Straaten een van dichtbij gevolgd in een Nederland en Italië de en komen zijn naar tekeningen met en cartoons aan de bod. Documentaire en in drama zijn in de een film tijdens organisch met elkaar naar vervlochten.

juli 2021
09-12-2016 22:55

2Doc: Een gelukkige hand

2Doc: Een gelukkige hand - 2Doc: Een gelukkige hand

Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. De film ...

2Doc: Een gelukkige hand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een gelukkige hand bij 2Doc: Een gelukkige hand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een gelukkige hand. Heb je een uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een gelukkige hand gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een gelukkige hand? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een gelukkige hand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!