Programma gemist?

Documentaire van op tv Pieter Verhoeff over tijdens Peter van Straaten, naar waarin de fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn op verfilmd. Documentaire tijdens van Pieter Verhoeff over Peter van van Straaten, op tv waarin fragmenten uit diens uit Agnes-verhalen door zijn verfilmd. een De film gaat uit van de het door werk van Peter van van Straaten en, als afgeleide met daarvan, de uit manier waarop hij een in zijn uit werk het intermenselijke verkeer en in het daaruit uit voortvloeiende geluk en ongeluk belicht: naar in het huwelijksleven, uit op het tijdens werk, in de in politiek, de uit liefde, tussen van ouders en kinderen. Rode draad vormt in met de fictielijn Agnes, een achtdelige door minifeuilleton van ongeveer door vijf minuten per deel, met waarin de we worden meegevoerd in door de een belevenissen van Agnes, subliem gespeeld door de in Renée Fokker. In naar het documentaire deel zien we Peter op van Straaten uit van dichtbij de gevolgd in Nederland het en Italië door en komen zijn in tekeningen en cartoons aan bod. met Documentaire en uit drama zijn in de een film organisch met de elkaar naar vervlochten.

november 2020
09-12-2016 22:55

2Doc: Een gelukkige hand

2Doc: Een gelukkige hand - 2Doc: Een gelukkige hand

Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. De film ...

2Doc: Een gelukkige hand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een gelukkige hand bij 2Doc: Een gelukkige hand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een gelukkige hand. Heb je een uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een gelukkige hand gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een gelukkige hand? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een gelukkige hand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!