Programma gemist?

Documentaire van van Pieter de Verhoeff over Peter van met Straaten, waarin fragmenten uit diens een een Agnes-verhalen zijn verfilmd. Documentaire van tijdens Pieter Verhoeff over van Peter van Straaten, waarin een tijdens fragmenten uit diens uit Agnes-verhalen zijn verfilmd. De film tijdens gaat het uit van het uit werk van Peter van Straaten naar en, het als afgeleide daarvan, de manier waarop op tv naar hij in zijn tijdens werk het intermenselijke verkeer op en het daaruit voortvloeiende in geluk en ongeluk een belicht: tijdens in het huwelijksleven, op het werk, op in de tijdens politiek, de door liefde, tussen ouders het en kinderen. op Rode draad vormt de fictielijn tijdens Agnes, een achtdelige op tv minifeuilleton het van ongeveer vijf minuten per door deel, waarin een we worden meegevoerd uit in de belevenissen van het Agnes, subliem gespeeld door met Renée Fokker. uit In het documentaire in deel zien we door Peter van Straaten de van dichtbij gevolgd in door Nederland en in Italië en komen zijn een tekeningen uit en cartoons aan bod. Documentaire uit en drama zijn het het in de film organisch met van elkaar op vervlochten.

augustus 2020
09-12-2016 22:55

2Doc: Een gelukkige hand

2Doc: Een gelukkige hand - 2Doc: Een gelukkige hand

Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. De film ...

2Doc: Een gelukkige hand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een gelukkige hand bij 2Doc: Een gelukkige hand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een gelukkige hand. Heb je een uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een gelukkige hand gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een gelukkige hand? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een gelukkige hand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!