Programma gemist?

Documentaire van Pieter een Verhoeff van over Peter van met Straaten, waarin fragmenten op uit diens Agnes-verhalen zijn van verfilmd. op tv Documentaire van Pieter Verhoeff over de Peter in van Straaten, waarin fragmenten uit in diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. met De het film gaat door uit van het werk van uit Peter van Straaten en, door als afgeleide daarvan, tijdens naar de manier waarop hij in zijn de werk het intermenselijke van verkeer naar en het het daaruit voortvloeiende geluk en naar ongeluk belicht: in het huwelijksleven, de op door het werk, van in de politiek, de op liefde, tussen ouders en kinderen. in tijdens Rode draad vormt de een fictielijn Agnes, een achtdelige minifeuilleton in van ongeveer het vijf minuten per deel, op tv waarin de we worden uit meegevoerd in de belevenissen van Agnes, tijdens subliem door gespeeld door Renée Fokker. met In het het documentaire deel zien we Peter met van Straaten uit van door dichtbij gevolgd in Nederland en Italië in en door komen zijn tekeningen en van cartoons aan tijdens bod. Documentaire van en drama zijn in de film met organisch van met elkaar de vervlochten.

april 2021
09-12-2016 22:55

2Doc: Een gelukkige hand

2Doc: Een gelukkige hand - 2Doc: Een gelukkige hand

Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. De film ...

2Doc: Een gelukkige hand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een gelukkige hand bij 2Doc: Een gelukkige hand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een gelukkige hand. Heb je een uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een gelukkige hand gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een gelukkige hand? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een gelukkige hand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!