Programma gemist?

Documentaire van van Pieter Verhoeff over Peter de van Straaten, de waarin fragmenten uit diens de Agnes-verhalen zijn in verfilmd. Documentaire van Pieter op Verhoeff een over Peter van op tv Straaten, waarin fragmenten uit op tv diens Agnes-verhalen zijn met verfilmd. tijdens De film gaat uit van het door werk naar van Peter van Straaten in en, als afgeleide op tv daarvan, de op tv manier waarop in hij in zijn werk het uit intermenselijke verkeer en het op daaruit voortvloeiende het geluk en ongeluk door belicht: in het van huwelijksleven, op het het werk, in op de politiek, de liefde, tussen door ouders en naar kinderen. Rode draad naar vormt de fictielijn Agnes, uit een door achtdelige minifeuilleton van met ongeveer vijf minuten per van deel, waarin we worden met op tv meegevoerd in de belevenissen de van Agnes, subliem in gespeeld door het Renée Fokker. In met het documentaire deel zien het we Peter de van Straaten van een dichtbij gevolgd in Nederland en door Italië naar en komen zijn tekeningen en cartoons de uit aan bod. Documentaire en drama in zijn op in de film organisch met elkaar door met vervlochten.

januari 2021
09-12-2016 22:55

2Doc: Een gelukkige hand

2Doc: Een gelukkige hand - 2Doc: Een gelukkige hand

Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. Documentaire van Pieter Verhoeff over Peter van Straaten, waarin fragmenten uit diens Agnes-verhalen zijn verfilmd. De film ...

2Doc: Een gelukkige hand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een gelukkige hand bij 2Doc: Een gelukkige hand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een gelukkige hand. Heb je een uitzending van 2Doc: Een gelukkige hand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een gelukkige hand gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een gelukkige hand? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een gelukkige hand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!