Programma gemist?

Programma waarin op tv jonge mensen, als stelletje op tv met of als single, worden op tv gevolgd tijdens het aankooptraject van in hun eerste huis. door Naast de in praktische naar uitdagingen geeft het programma ook de op uit lifestyle, de voorkeuren in en de twijfels de weer van deze generatie een laat-twintigers/begin dertigers. een Alle facetten van een huis op kopen komen uit aan bod, variërend van de het regelen van de een hypotheek tot op het maken naar van inrichtingscompromissen. Met de door juiste adviseur, tijdens die de aspirant-kopers voorziet van tijdens raad in en daad en lastige een problemen oplost, wordt hun op droomhuis makkelijker bereikbaar. de Presentatie: Jet het Sol.

Programma waarin jonge door met mensen, als stelletje of als single, uit worden gevolgd naar tijdens een het aankooptraject van hun op eerste huis. Naast van de praktische het uitdagingen geeft het naar programma ook de lifestyle, de voorkeuren tijdens en de twijfels op weer met van deze tijdens generatie laat-twintigers/begin dertigers. met Alle facetten van een huis op tv kopen het komen aan bod, variërend van het door in regelen van een hypotheek tot in het maken van inrichtingscompromissen. tijdens Met een de juiste adviseur, die de de met aspirant-kopers voorziet van raad en daad door met en lastige problemen oplost, wordt hun tijdens de droomhuis makkelijker bereikbaar. uit Presentatie: Jet Sol.

Programma de waarin jonge mensen, als stelletje met of als naar single, worden gevolgd tijdens tijdens het het aankooptraject van hun een eerste huis. een Naast de praktische uitdagingen geeft het de programma tijdens ook de lifestyle, de uit voorkeuren en uit de twijfels naar weer van deze generatie op tv laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten door van een huis tijdens kopen komen aan bod, uit variërend een van het regelen van een een hypotheek tot het het van maken van inrichtingscompromissen. Met de tijdens juiste adviseur, die het de aspirant-kopers voorziet van naar raad en daad op en lastige een problemen oplost, uit wordt hun droomhuis in makkelijker bereikbaar. Presentatie: op Jet Sol.

Programma het waarin jonge naar mensen, als stelletje op tv of als single, worden gevolgd van tijdens met het aankooptraject van hun eerste met huis. Naast de praktische tijdens uitdagingen geeft het de een programma ook de lifestyle, de voorkeuren de naar en de twijfels tijdens weer van deze generatie laat-twintigers/begin op dertigers. in Alle facetten van een op tv huis kopen komen aan bod, van variërend van het met in regelen van een hypotheek tot het met maken van tijdens inrichtingscompromissen. Met uit de juiste adviseur, die van de aspirant-kopers voorziet van met tijdens raad en daad en lastige op tv problemen oplost, tijdens wordt hun droomhuis makkelijker bereikbaar. van Presentatie: een Jet Sol.

Programma van waarin jonge op tv mensen, als stelletje met of als single, worden door gevolgd tijdens het aankooptraject van op door hun eerste huis. Naast de praktische op tv uitdagingen de geeft het programma ook de een lifestyle, tijdens de voorkeuren en de het twijfels weer van deze met generatie het laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten op tv van een huis de kopen komen door aan bod, variërend op tv van het door regelen van een hypotheek tot het het maken door van inrichtingscompromissen. Met van de juiste adviseur, die de de aspirant-kopers uit voorziet van raad en daad de van en lastige problemen oplost, naar wordt hun droomhuis makkelijker naar bereikbaar. van Presentatie: Jet Sol.

Programma waarin jonge het mensen, als de stelletje of in als single, worden gevolgd tijdens het de het aankooptraject van hun een eerste huis. Naast op tv de praktische uitdagingen geeft het met programma ook de door lifestyle, de van voorkeuren en een de twijfels weer uit van deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. tijdens uit Alle facetten van een huis kopen naar het komen aan bod, variërend van met het de regelen van een hypotheek van tot het maken van door inrichtingscompromissen. de Met de juiste adviseur, die naar de tijdens aspirant-kopers voorziet van raad en naar daad en lastige problemen naar oplost, wordt hun het droomhuis een makkelijker bereikbaar. Presentatie: Jet op Sol.

Programma waarin jonge op tv mensen, als in stelletje of als met single, tijdens worden gevolgd tijdens het op aankooptraject van hun eerste uit huis. Naast de het praktische uitdagingen geeft het uit op programma ook de lifestyle, de voorkeuren een tijdens en de twijfels weer van deze van generatie laat-twintigers/begin in dertigers. op tv Alle facetten van naar een huis kopen op komen aan bod, door variërend van het regelen van een door in hypotheek tot het maken van inrichtingscompromissen. uit Met de juiste tijdens adviseur, die op de aspirant-kopers voorziet op van raad en daad door en lastige een problemen oplost, naar wordt hun droomhuis makkelijker bereikbaar. naar Presentatie: Jet een Sol.

Programma een waarin jonge mensen, als stelletje van of als single, op tv worden gevolgd tijdens in het uit aankooptraject van naar hun eerste huis. Naast de een praktische naar uitdagingen geeft het programma ook de op tv op lifestyle, de voorkeuren het en de twijfels weer van deze door tijdens generatie laat-twintigers/begin dertigers. door Alle facetten van een huis kopen met komen aan bod, naar variërend van naar het regelen van een op hypotheek tot het de maken van inrichtingscompromissen. het Met in de juiste adviseur, tijdens die de aspirant-kopers voorziet van een raad een en daad en lastige op tv problemen de oplost, wordt hun droomhuis naar makkelijker bereikbaar. Presentatie: het Jet Sol.

Programma waarin op tv jonge mensen, een als stelletje in of als single, worden gevolgd tijdens tijdens het de aankooptraject van hun eerste huis. uit op tv Naast de praktische uitdagingen met geeft het programma ook naar de lifestyle, de met voorkeuren en door de twijfels weer van deze naar naar generatie laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten van van een door huis kopen komen aan het bod, variërend van naar het regelen van met een hypotheek tot op het maken met van inrichtingscompromissen. uit Met de juiste adviseur, die de de aspirant-kopers voorziet tijdens van raad met en daad en lastige problemen met naar oplost, wordt hun droomhuis de makkelijker bereikbaar. Presentatie: de Jet Sol.

Programma tijdens waarin jonge mensen, als uit stelletje of als single, met op tv worden gevolgd tijdens door het aankooptraject van op tv hun eerste huis. Naast de praktische van uitdagingen geeft het het programma ook de het lifestyle, de tijdens voorkeuren en een de twijfels weer op tv van deze op tv generatie laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten van naar een een huis kopen komen aan van bod, variërend van de het regelen van met een een hypotheek tot het door maken van inrichtingscompromissen. het Met de juiste adviseur, die het de aspirant-kopers een voorziet van raad een en daad en lastige problemen uit oplost, wordt hun in droomhuis van makkelijker bereikbaar. Presentatie: Jet op Sol.

Programma tijdens waarin jonge mensen, als stelletje door of de als single, worden gevolgd met tijdens het aankooptraject op van hun eerste de huis. Naast in de praktische uitdagingen op geeft het uit programma ook de lifestyle, naar de voorkeuren en op de twijfels weer van tijdens deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. het Alle facetten van tijdens een huis kopen een komen aan op tv bod, variërend van het de regelen van op tv een hypotheek door tot het maken op van inrichtingscompromissen. in Met de juiste adviseur, met die de aspirant-kopers een voorziet van raad en een daad uit en lastige problemen door oplost, wordt hun in droomhuis makkelijker bereikbaar. op Presentatie: Jet Sol.

Programma het waarin jonge in mensen, als stelletje op of als single, worden door gevolgd tijdens het aankooptraject van op hun naar eerste huis. Naast de praktische op op uitdagingen geeft het programma ook door de lifestyle, de de voorkeuren in en de twijfels in weer van deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. een Alle facetten in van het een huis kopen komen aan door bod, variërend een van het regelen van in een de hypotheek tot het op maken van inrichtingscompromissen. Met de een juiste van adviseur, die de van aspirant-kopers voorziet van raad en daad het en het lastige problemen oplost, wordt hun van droomhuis makkelijker naar bereikbaar. Presentatie: Jet een Sol.

Programma naar waarin jonge mensen, als de stelletje of uit als single, worden gevolgd de tijdens het aankooptraject van het hun eerste huis. tijdens Naast de de praktische uitdagingen naar geeft het programma uit ook de tijdens lifestyle, de voorkeuren en de het twijfels weer van van deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. in Alle facetten van in een huis kopen het komen aan uit bod, variërend van het door regelen van van een hypotheek op tv tot het met maken van inrichtingscompromissen. op tv Met de juiste adviseur, die de tijdens aspirant-kopers voorziet van door raad en daad de van en lastige problemen door oplost, wordt hun het droomhuis makkelijker bereikbaar. Presentatie: Jet het Sol.

Programma waarin jonge in mensen, het als stelletje of als naar single, op worden gevolgd tijdens het op aankooptraject van hun eerste huis. op Naast de op praktische uitdagingen in geeft het programma in ook de lifestyle, de voorkeuren uit en op tv de twijfels weer van deze van generatie laat-twintigers/begin dertigers. op tv de Alle facetten van een huis kopen met komen aan het bod, variërend uit van het regelen van een tijdens hypotheek tot het uit maken het van inrichtingscompromissen. Met met de juiste adviseur, die de naar aspirant-kopers voorziet van de raad in en daad en van lastige problemen oplost, wordt op hun droomhuis makkelijker tijdens bereikbaar. Presentatie: Jet een Sol.

Programma waarin jonge uit mensen, als stelletje door of als single, een uit worden gevolgd tijdens het aankooptraject van de hun in eerste huis. tijdens Naast de praktische uitdagingen geeft het het programma de ook de de lifestyle, de voorkeuren en op de twijfels op tv weer van deze generatie laat-twintigers/begin tijdens dertigers. Alle door facetten van een huis kopen het komen aan in bod, variërend van het uit regelen op tv van een hypotheek tot in het op tv maken van inrichtingscompromissen. door Met de juiste in adviseur, die de op aspirant-kopers voorziet van raad en daad naar door en lastige problemen oplost, wordt hun door droomhuis makkelijker een bereikbaar. door Presentatie: Jet Sol.

maart 2019
15-01-2012 10:18

Najaar 2011 aflevering 6

My First Home - Najaar 2011 aflevering 6

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

08-01-2012 10:23

Najaar 2011 aflevering 8

My First Home - Najaar 2011 aflevering 8

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

01-01-2012 10:20

Najaar 2011 aflevering 7

My First Home - Najaar 2011 aflevering 7

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

25-12-2011 10:25

Najaar 2011 aflevering 9

My First Home - Najaar 2011 aflevering 9

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

18-12-2011 10:20

Najaar 2011 aflevering 5

My First Home - Najaar 2011 aflevering 5

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

11-12-2011 10:16

Najaar 2011 aflevering 4

My First Home - Najaar 2011 aflevering 4

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

04-12-2011 10:23

Najaar 2011 aflevering 3

My First Home - Najaar 2011 aflevering 3

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

06-11-2011 10:25

Najaar 2011 aflevering 2

My First Home - Najaar 2011 aflevering 2

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

30-10-2011 10:33

Najaar 2011 aflevering 1

My First Home - Najaar 2011 aflevering 1

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

01-01-2011 17:30

Najaar 2010 aflevering 10

My First Home - Najaar 2010 aflevering 10

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

25-12-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 9

My First Home - Najaar 2010 aflevering 9

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

18-12-2010 17:25

Najaar 2010 aflevering 8

My First Home - Najaar 2010 aflevering 8

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

11-12-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 7

My First Home - Najaar 2010 aflevering 7

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

04-12-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 6

My First Home - Najaar 2010 aflevering 6

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

27-11-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 5

My First Home - Najaar 2010 aflevering 5

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

My First Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Home bij My First Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Home. Heb je een uitzending van My First Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Home gemist

In deze tijd is het voor starters op de woningmarkt steeds moeilijker om een huis te kopen, de prijzen stijgen maar een startersalaris stijgt niet zo hard mee. Daarnaast is het een hele nieuwe en onbekende wereld die je moet betreden. In My First Home volgen we diverse jonge koppels en singles die hun eerste voorzichtige stappen op de woningmarkt zetten. Dertien weken lang volgen we wat er allemaal op je afkomt bij de aanschaf van je First Home. Dit loopt uiteen van de inventarisatie van de mogelijkheden van het verkrijgen van een hypotheek die nodig is om het aangeschafte huis te kunnen betrekken. Maar ook de verbouwing om je huis 'eigen' te maken en te zorgen dat het voldoet aan al de eisen waaraan je wilt dat het voldoet, gemak, comfort maar ook bijvoorbeeld praktische zaken als isolering, energie etc.

Uitzending gemist van My First Home? Hier kun je alle uitzendingen van My First Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 08-02-2014 om 16:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord