Programma gemist?

Programma met waarin jonge mensen, op als stelletje of op als single, worden gevolgd tijdens in van het aankooptraject van uit hun eerste huis. naar Naast de praktische uitdagingen geeft het met programma ook met de door lifestyle, de voorkeuren en een de twijfels uit weer van deze generatie laat-twintigers/begin op tv dertigers. Alle het facetten van een op huis kopen komen aan bod, in variërend tijdens van het regelen met van een hypotheek tot het naar door maken van inrichtingscompromissen. Met in de juiste adviseur, die de het het aspirant-kopers voorziet van raad en een daad en in lastige problemen oplost, naar wordt hun droomhuis makkelijker door bereikbaar. Presentatie: Jet uit Sol.

Programma waarin jonge tijdens mensen, op tv als stelletje of naar als single, op tv worden gevolgd tijdens het aankooptraject van naar op hun eerste huis. uit Naast de praktische in uitdagingen geeft het het programma ook de lifestyle, door de voorkeuren en door de twijfels weer in van deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. een Alle facetten op van een huis tijdens kopen komen tijdens aan bod, variërend van de het regelen van een in de hypotheek tot het maken van inrichtingscompromissen. naar uit Met de juiste adviseur, die de op aspirant-kopers voorziet met van raad en daad uit en lastige het problemen oplost, een wordt hun droomhuis het makkelijker bereikbaar. Presentatie: de Jet Sol.

Programma waarin in jonge mensen, op als stelletje of naar als single, worden gevolgd tijdens een het op tv aankooptraject van hun door eerste huis. Naast de van praktische uitdagingen tijdens geeft het programma ook de uit lifestyle, in de voorkeuren en de uit twijfels met weer van deze generatie een laat-twintigers/begin dertigers. op Alle facetten van een huis kopen de komen aan het bod, variërend van het door regelen van een door hypotheek een tot het maken naar van inrichtingscompromissen. Met de op juiste tijdens adviseur, die de aspirant-kopers voorziet van met raad en daad op en de lastige problemen een oplost, wordt hun droomhuis de makkelijker bereikbaar. door Presentatie: Jet Sol.

Programma het waarin jonge tijdens mensen, als stelletje of als van single, worden gevolgd van tijdens het het aankooptraject van door hun eerste huis. Naast met de praktische uitdagingen geeft tijdens het programma ook de de lifestyle, de op voorkeuren en de naar twijfels weer op van deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. een Alle facetten met van een huis kopen in komen aan op tv bod, variërend van een het regelen van een op van hypotheek tot het maken van de inrichtingscompromissen. door Met de juiste adviseur, van die de aspirant-kopers de voorziet van raad en door daad naar en lastige problemen oplost, wordt hun in droomhuis makkelijker bereikbaar. tijdens Presentatie: Jet de Sol.

Programma de waarin jonge mensen, uit als stelletje een of als single, worden gevolgd door tijdens in het aankooptraject van hun eerste huis. door Naast de de praktische uitdagingen geeft van het programma ook in de lifestyle, in de voorkeuren en in de twijfels weer van in deze generatie een laat-twintigers/begin dertigers. tijdens Alle facetten van een huis de kopen op tv komen aan bod, variërend op van het in regelen van een hypotheek uit tot het maken van een inrichtingscompromissen. Met de juiste door in adviseur, die de aspirant-kopers voorziet tijdens van raad en uit daad en op lastige problemen oplost, door wordt hun droomhuis makkelijker naar bereikbaar. Presentatie: op Jet Sol.

Programma tijdens waarin jonge mensen, als stelletje op tv of als single, in worden gevolgd tijdens op het aankooptraject door van de hun eerste huis. Naast de tijdens praktische uitdagingen geeft het door programma het ook de lifestyle, de voorkeuren naar en de twijfels op weer van tijdens deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. op Alle facetten van door een huis de kopen uit komen aan bod, op variërend van het regelen van in een hypotheek tot door het maken van inrichtingscompromissen. op Met de juiste op adviseur, die tijdens de aspirant-kopers op voorziet van het raad en daad en lastige het problemen oplost, door wordt hun droomhuis makkelijker bereikbaar. een Presentatie: naar Jet Sol.

Programma een waarin jonge mensen, op als stelletje of als tijdens single, worden gevolgd met tijdens naar het aankooptraject van hun eerste huis. een Naast uit de praktische uitdagingen geeft het een programma ook een de lifestyle, de voorkeuren in en de door twijfels weer van door deze generatie door laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten van naar een huis met kopen met komen aan bod, naar variërend van het regelen door van een hypotheek tot naar het maken van inrichtingscompromissen. tijdens Met de op tv juiste adviseur, door die de aspirant-kopers op tv voorziet van tijdens raad en daad op tv en lastige problemen oplost, wordt in hun droomhuis van makkelijker bereikbaar. Presentatie: uit Jet Sol.

Programma op tv waarin jonge mensen, als door stelletje of tijdens als single, worden gevolgd tijdens het het tijdens aankooptraject van hun eerste op tv huis. tijdens Naast de praktische uitdagingen uit geeft het een programma ook de een lifestyle, de voorkeuren en op de twijfels weer van op deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. het Alle tijdens facetten van een huis kopen op op tv komen aan bod, variërend van van het regelen door van een in hypotheek tot het op tv maken van inrichtingscompromissen. Met de de juiste adviseur, door die de op tv aspirant-kopers voorziet van raad in en daad naar en lastige problemen oplost, wordt tijdens hun droomhuis makkelijker bereikbaar. op Presentatie: Jet een Sol.

Programma waarin op tv jonge mensen, als stelletje door tijdens of als single, worden uit gevolgd tijdens het aankooptraject met van hun eerste door huis. Naast de praktische een uitdagingen in geeft het op tv programma ook de lifestyle, de voorkeuren door en de in twijfels weer van deze tijdens generatie laat-twintigers/begin tijdens dertigers. Alle een facetten van een op tv huis kopen komen aan bod, op tv variërend met van het regelen van een uit hypotheek tot het naar maken van uit inrichtingscompromissen. Met de van juiste adviseur, die de tijdens aspirant-kopers in voorziet van raad en daad tijdens en lastige problemen een oplost, in wordt hun droomhuis makkelijker bereikbaar. op Presentatie: tijdens Jet Sol.

Programma de waarin jonge mensen, door als stelletje of een als single, worden het gevolgd tijdens het aankooptraject met van hun op tv eerste huis. Naast de praktische het uitdagingen met geeft het van programma ook de lifestyle, met de voorkeuren en naar de twijfels weer van deze op tv generatie het laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten van in een huis in kopen komen aan op tv bod, variërend door van het naar regelen van een hypotheek tijdens tot het op tv maken van inrichtingscompromissen. Met uit de juiste adviseur, die in de door aspirant-kopers voorziet van een raad en daad en lastige problemen van naar oplost, wordt hun naar droomhuis makkelijker bereikbaar. Presentatie: Jet door Sol.

Programma waarin van jonge door mensen, als stelletje of een als single, worden gevolgd naar tijdens het aankooptraject tijdens van hun eerste met huis. Naast de op tv praktische uitdagingen geeft het de programma ook in de lifestyle, de de voorkeuren en de twijfels op tv weer van met deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. van Alle van facetten van een huis kopen de komen aan bod, de variërend van het een regelen van een met hypotheek tot het van tijdens maken van inrichtingscompromissen. Met de op juiste adviseur, de die de aspirant-kopers voorziet uit van tijdens raad en daad een en lastige problemen met oplost, wordt hun droomhuis makkelijker de bereikbaar. Presentatie: Jet door Sol.

Programma waarin jonge door een mensen, als stelletje of op tv als single, in worden gevolgd tijdens het in aankooptraject van hun uit eerste huis. van Naast de praktische uitdagingen geeft het uit programma tijdens ook de lifestyle, de naar voorkeuren en in de twijfels het weer van deze generatie door laat-twintigers/begin dertigers. Alle facetten van van een huis kopen door komen aan bod, de variërend tijdens van het regelen uit van een van hypotheek tot het maken naar van inrichtingscompromissen. naar Met de juiste adviseur, die de door aspirant-kopers voorziet van door raad en van daad en van lastige problemen op tv oplost, wordt hun in droomhuis makkelijker bereikbaar. Presentatie: Jet uit Sol.

Programma waarin het jonge mensen, als op tv stelletje de of als single, worden gevolgd tijdens door het aankooptraject van op tv uit hun eerste huis. uit Naast de praktische een uitdagingen geeft het tijdens programma ook de lifestyle, de van voorkeuren en de twijfels met weer het van deze generatie laat-twintigers/begin op tv dertigers. Alle van facetten van een huis kopen door van komen aan bod, het variërend van het regelen naar van een van hypotheek tot het maken in van inrichtingscompromissen. Met de met juiste adviseur, die door de op tv aspirant-kopers voorziet van raad en daad op en lastige op tv problemen oplost, wordt het hun droomhuis in makkelijker bereikbaar. uit Presentatie: Jet Sol.

Programma waarin de jonge mensen, in als stelletje in of als single, worden gevolgd van tijdens het aankooptraject met van van hun eerste huis. Naast de door praktische uitdagingen geeft het op het programma ook de lifestyle, de voorkeuren de en de naar twijfels op tv weer van deze generatie laat-twintigers/begin dertigers. in Alle met facetten van een huis tijdens kopen komen door aan bod, variërend van tijdens het regelen op tv van een hypotheek tijdens tot het maken van inrichtingscompromissen. door Met de uit juiste adviseur, die in de de aspirant-kopers voorziet van in raad en daad en lastige het problemen tijdens oplost, wordt hun droomhuis in makkelijker bereikbaar. in Presentatie: Jet Sol.

Programma waarin jonge een mensen, als de stelletje of als het single, worden gevolgd naar tijdens het van aankooptraject van hun op eerste huis. Naast op de praktische de uitdagingen geeft het programma ook op de lifestyle, de voorkeuren uit en de twijfels de weer van deze op tv generatie tijdens laat-twintigers/begin dertigers. van Alle facetten van een tijdens huis kopen komen aan bod, uit variërend in van het een regelen van een uit hypotheek tot het maken van inrichtingscompromissen. het Met de in juiste adviseur, tijdens die de aspirant-kopers met voorziet van in raad en daad en het lastige problemen oplost, het wordt hun droomhuis makkelijker bereikbaar. met Presentatie: uit Jet Sol.

september 2019
15-01-2012 10:18

Najaar 2011 aflevering 6

My First Home - Najaar 2011 aflevering 6

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

08-01-2012 10:23

Najaar 2011 aflevering 8

My First Home - Najaar 2011 aflevering 8

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

01-01-2012 10:20

Najaar 2011 aflevering 7

My First Home - Najaar 2011 aflevering 7

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

25-12-2011 10:25

Najaar 2011 aflevering 9

My First Home - Najaar 2011 aflevering 9

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

18-12-2011 10:20

Najaar 2011 aflevering 5

My First Home - Najaar 2011 aflevering 5

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

11-12-2011 10:16

Najaar 2011 aflevering 4

My First Home - Najaar 2011 aflevering 4

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

04-12-2011 10:23

Najaar 2011 aflevering 3

My First Home - Najaar 2011 aflevering 3

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

06-11-2011 10:25

Najaar 2011 aflevering 2

My First Home - Najaar 2011 aflevering 2

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

30-10-2011 10:33

Najaar 2011 aflevering 1

My First Home - Najaar 2011 aflevering 1

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

01-01-2011 17:30

Najaar 2010 aflevering 10

My First Home - Najaar 2010 aflevering 10

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

25-12-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 9

My First Home - Najaar 2010 aflevering 9

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

18-12-2010 17:25

Najaar 2010 aflevering 8

My First Home - Najaar 2010 aflevering 8

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

11-12-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 7

My First Home - Najaar 2010 aflevering 7

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

04-12-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 6

My First Home - Najaar 2010 aflevering 6

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

27-11-2010 17:30

Najaar 2010 aflevering 5

My First Home - Najaar 2010 aflevering 5

Programma waarin jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Naast de praktische uitdagingen geeft het programma ook de lifestyle, de voorkeuren en de twijfels weer van deze gene...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

My First Home gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Home de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Home bij My First Home liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Home. Heb je een uitzending van My First Home gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Home gemist

In deze tijd is het voor starters op de woningmarkt steeds moeilijker om een huis te kopen, de prijzen stijgen maar een startersalaris stijgt niet zo hard mee. Daarnaast is het een hele nieuwe en onbekende wereld die je moet betreden. In My First Home volgen we diverse jonge koppels en singles die hun eerste voorzichtige stappen op de woningmarkt zetten. Dertien weken lang volgen we wat er allemaal op je afkomt bij de aanschaf van je First Home. Dit loopt uiteen van de inventarisatie van de mogelijkheden van het verkrijgen van een hypotheek die nodig is om het aangeschafte huis te kunnen betrekken. Maar ook de verbouwing om je huis 'eigen' te maken en te zorgen dat het voldoet aan al de eisen waaraan je wilt dat het voldoet, gemak, comfort maar ook bijvoorbeeld praktische zaken als isolering, energie etc.

Uitzending gemist van My First Home? Hier kun je alle uitzendingen van My First Home kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 08-02-2014 om 16:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord