Programma gemist?

Informatief programma tijdens over drones en door hun toepassingen. Er de wordt ingegaan een op de het laatste ontwikkelingen, wetgeving, nieuwtjes, het veiligheid, reglementen in en evenementen. Ook worden professionele dronebedrijven uit op tv bezocht.

september 2021
11-12-2016 16:33

Afl. 1

Dutch Drone TV - Afl. 1

Informatief programma over drones en hun toepassingen. Er wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen, wetgeving, nieuwtjes, veiligheid, reglementen en evenementen. Ook worden professionele dronebedrijven bezocht.

Dutch Drone TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Drone TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Drone TV bij Dutch Drone TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Drone TV. Heb je een uitzending van Dutch Drone TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Drone TV gemist

Informatief programma over drones en hun toepassingen. Er wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen, wetgeving, nieuwtjes, veiligheid, reglementen en evenementen. Ook wordt er een kijkje gegeven in de keuken van professionele dronebedrijven. Daarmee is het programma niet alleen interessant voor recreatieve dronevliegers, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in deze snel groeiende sector.

Uitzending gemist van Dutch Drone TV? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Drone TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2016 om 16:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!