Programma gemist?

Midas Dekkers zoekt door naar door wat de natuur ons de nog met te leren heeft op in de toekomst. Op het de zeebodem de leeft het allersterkste materiaal ter wereld: op het de tand van naar een zeeslak. Ook ontmoet de Midas de next uit generation in de evolutie: de zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd de op kevers. Dit met is een herhaling het van op tv 14 maart 2017.

Midas op tv Dekkers kijkt uit naar hoe de het architectuur ontwerpen pikt uit de naar natuur. Ook uit valt hij een in de armen van een octopus, het die ooit een gebruikt gaan worden als het chirurgische in instrumenten.

Konden we maar een in het winterslaap en twee de keer zo lang leven. op tv Bioloog Midas Dekkers op onderzoekt de mogelijkheden tijdens kijkend naar een hamsters. Ook knuffelt met hij voor van het eerst met een naakte op tv molrat, het enige op tv zoogdier met dat geen kanker naar krijgt.

In deze aflevering door blijkt van dat de natuur de maat weet te van houden, tot in de mens zich er mee gaat een bemoeien. In tijdens de natuur is geen in muis van breder dan in de ingang van zijn holletje of met een het giraffe langer dan het het sappigste blaadje. Dit in is een herhaling van op tv 20 december uit 2016.

Midas Dekkers onderzoekt van door wat vogels ons leren door over onze eigen met vliegtechnieken en een hij maakt voor uit het eerst kennis een met een nieuwe soort libelle: op op tv in eigen energie vliegende robots. Dit is van een in herhaling van 19 in december 2016.

Bioloog in Midas Dekkers onderzoekt hoe met mieren ons het kunnen helpen bij het fileprobleem van en leert met van apen hoe op tv je netjes te op tv gedragen op een de werkvloer. Of kunnen we de tijdens ons toch beter spiegelen aan uit een wolvenroedel? Dit is een op tijdens herhaling van 16 december tijdens 2016.

Bioloog Midas Dekkers door legt uit de hoe tijdens haaien ons helpen om bacteriën de af te weren uit en probeert het geheim uit een te ontrafelen van de naar ijsbeer die met zijn naar witte naar vacht toch warm blijft op van de Noordpool. Dit tijdens is een herhaling naar van 15 december van 2016.

Het blijkt dat een kreeften op tv onder water kunnen in ruiken en dat naar mensen daar door gebruik van willen maken en naar bioloog Midas op Dekkers leert dat we in op tv de een toekomst geen beveiligingscamera's meer in aan onze huizen uit hangen, maar op krekelharen. Dit is door een herhaling van op 14 december 2016.

Het ei van een uit Midas gaat over het wonder de der natuur. Over innovatieve de denkers die zich met laten van inspireren dóór in de natuur. De mens door hoefde het wiel de niet zelf uit te vinden, door dat heeft een naar oeroude bacterie op tv al een voor ons ged... Bioloog Midas op tv Dekkers test of het op sportschoenfabrikanten op tv gelukt is om ons net op tv op zo hard te met laten rennen als poesjes en een blijkt een leuk door schattig koffervisje ook dienst de te doen... als op tv auto. Dit is door een met herhaling van 13 een december 2016.

Het ei in van Midas tijdens gaat over het wonder der door het natuur. Over innovatieve denkers die zich op laten inspireren tijdens dóór de in natuur. De mens hoefde het uit wiel niet zelf de uit te vinden, in dat heeft een op tv oeroude bacterie al het een voor ons ged... Midas op tv Dekkers laat de zien dat spinrag sterker is op dan staal, slijmzwam slimmer door in dan het navigatiesysteem en plantenwortels op blijken het ultieme transportsysteem. Dit naar is een herhaling uit op van 12 december op 2016.

Midas Dekkers zoekt met in naar wat de natuur ons uit nog te leren heeft met en ontmoet zelfstandig van functionerende robots, geïnspireerd in op kevers. van Midas het Dekkers zoekt naar uit wat de natuur ons nog uit te de leren heeft in met de toekomst. Op van de zeebodem leeft door het allersterkste materiaal ter wereld: door de tand van een tijdens met zeeslak. Ook ontmoet Midas van de next naar generation in de evolutie: zelfstandig functionerende in robots in geïnspireerd op kevers. Dit is een door herhaling naar van 23 december van 2016.

Midas uit Dekkers kijkt naar een hoe de architectuur ontwerpen door pikt uit de natuur. een Midas door Dekkers kijkt in deze aflevering uit naar hoe op tv de architectuur ontwerpen pikt van uit de met natuur. Ook valt hij in in de uit armen van een octopus door die ooit met gebruikt gaan worden een als met chirurgische instrumenten. Dit is een een herhaling van de 22 december 2016.

Kijkend door naar de hamster, van onderzoekt Midas Dekkers naar de mogelijkheden van een winterslaap. met Konden een we maar in op winterslaap en twee keer zo in lang met leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt met de mogelijkheden, kijkend door naar hamsters. op tv Ook knuffelt door hij voor het van eerst met een naakte de molrat, het enige zoogdier door dat geen door kanker krijgt. Dit is een het herhaling van 21 door december in 2016.

Midas Dekkers een legt het uit dat de natuur maat weet van te houden: op tv geen muis naar breder is dan de van ingang van uit zijn holletje. Het blijkt op tv dat de natuur in maat weet te houden, met tot de van mens zich uit ermee gaat bemoeien. In door de door natuur is geen muis breder tijdens dan de ingang van op tv zijn met holletje of een giraffe langer naar dan het sappigste een blaadje. Dit door is een herhaling van op 20 december uit 2016.

Midas op Dekkers onderzoekt wat vogels het ons leren over vliegtechnieken uit van en maakt hij voor het op tv eerst kennis met van een nieuwe soort libelle. op Midas Dekkers onderzoekt op tv wat vogels uit ons met leren over onze uit eigen vliegtechnieken en hij maakt uit voor het eerst kennis op tv met een nieuwe naar soort libelle: op naar van eigen energie vliegende robots. Dit is een het herhaling de van 19 op december 2016.

december 2017
28-08-2017 19:20

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het allersterkste materiaal ter wereld: de tand van een zeeslak. Ook ontmoet Midas de next generation in de evolutie: zelfstandig functionere...

21-08-2017 19:20

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus, die ooit gebruikt gaan worden als chirurgische instrumenten.

14-08-2017 19:20

100

Het ei van Midas - 100

Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voor het eerst met een naakte molrat, het enige zoogdier dat geen kanker krijgt.

07-08-2017 19:20

Groei

Het ei van Midas - Groei

In deze aflevering blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingang van zijn holletje of een giraffe langer dan het sappigste blaadje. Dit is een herhaling van ...

31-07-2017 19:20

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle: op eigen energie vliegende robots. Dit is een herhaling van 19 december 2016.

24-07-2017 19:20

Samenwerken

Het ei van Midas - Samenwerken

Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en leert van apen hoe je netjes te gedragen op de werkvloer. Of kunnen we ons toch beter spiegelen aan een wolvenroedel? Dit is een herhaling van 16 decembe...

17-07-2017 19:15

Bescherming

Het ei van Midas - Bescherming

Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en probeert het geheim te ontrafelen van de ijsbeer die met zijn witte vacht toch warm blijft op de Noordpool. Dit is een herhaling van 15 december 2016.

10-07-2017 19:10

Zintuigen

Het ei van Midas - Zintuigen

Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en dat mensen daar gebruik van willen maken en bioloog Midas Dekkers leert dat we in de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan onze huizen hangen, maar krekelharen. Dit is een herhalin...

03-07-2017 19:15

Bewegen

Het ei van Midas - Bewegen

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Bioloog Midas Dekkers te...

26-06-2017 19:10

Inspiratie

Het ei van Midas - Inspiratie

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Midas Dekkers laat zien ...

14-03-2017 09:10

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

07-03-2017 09:15

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Midas Dekkers kijkt in deze aflevering naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden ...

28-02-2017 09:15

100

Het ei van Midas - 100

Kijkend naar de hamster, onderzoekt Midas Dekkers de mogelijkheden van een winterslaap. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voo...

21-02-2017 09:15

Groei

Het ei van Midas - Groei

Midas Dekkers legt uit dat de natuur maat weet te houden: geen muis breder is dan de ingang van zijn holletje. Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich ermee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingan...

14-02-2017 09:15

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over vliegtechnieken en maakt hij voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het ei van Midas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Midas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Midas bij Het ei van Midas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Midas. Heb je een uitzending van Het ei van Midas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Midas gemist

Uitzending gemist van Het ei van Midas? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Midas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 28-08-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord