Programma gemist?

Midas Dekkers zoekt tijdens naar wat de de op natuur ons nog te leren door heeft in de toekomst. in in Op de zeebodem leeft het een allersterkste materiaal ter wereld: door de tand van tijdens een door zeeslak. Ook ontmoet Midas de het next generation de in de evolutie: zelfstandig door door functionerende robots, geïnspireerd door op kevers. Dit is een uit herhaling van tijdens 14 maart 2017.

Midas uit Dekkers kijkt naar hoe uit de architectuur ontwerpen pikt tijdens uit de van natuur. Ook valt hij op tv in de op tv armen van een octopus, een die ooit uit gebruikt gaan worden als uit chirurgische van instrumenten.

Konden we naar maar in door winterslaap en twee naar keer zo de lang leven. Bioloog naar Midas Dekkers onderzoekt de op tv mogelijkheden kijkend naar hamsters. Ook naar knuffelt hij in voor van het eerst met een van naakte molrat, op het enige zoogdier dat geen kanker naar tijdens krijgt.

In uit deze aflevering blijkt dat naar de natuur op tv maat weet een te houden, tot de mens zich in van er mee gaat door bemoeien. In de natuur is geen op het muis breder dan door de ingang van op tv zijn holletje of uit een giraffe langer op tv dan het sappigste blaadje. Dit is een naar herhaling in van 20 in december 2016.

Midas uit Dekkers onderzoekt wat vogels ons in leren over onze uit eigen met vliegtechnieken en hij maakt de voor een het eerst kennis met een nieuwe uit soort in libelle: op eigen de energie vliegende robots. Dit op tv is een herhaling van 19 naar december tijdens 2016.

Bioloog uit Midas Dekkers onderzoekt hoe het mieren tijdens ons kunnen helpen bij het op fileprobleem en leert van de apen hoe je de op tv netjes te gedragen tijdens op de werkvloer. Of kunnen uit we uit ons toch beter op tv spiegelen aan een uit wolvenroedel? Dit is een herhaling van naar 16 december naar 2016.

Bioloog op Midas Dekkers legt uit een hoe haaien ons helpen door met om bacteriën af te een weren en probeert het op geheim te ontrafelen van de tijdens de ijsbeer die met zijn witte met uit vacht toch warm blijft op op tv de Noordpool. Dit tijdens is een herhaling van 15 een december een 2016.

Het op blijkt dat kreeften onder in water naar kunnen ruiken en tijdens dat mensen daar gebruik van willen op maken en bioloog van Midas Dekkers door leert dat we in in de met toekomst geen beveiligingscamera's meer op tv aan onze huizen in hangen, in maar krekelharen. Dit is uit een herhaling van in 14 december 2016.

Het een ei van door Midas gaat over het het wonder der natuur. een Over innovatieve uit denkers die zich laten uit inspireren dóór naar de natuur. De mens hoefde het in wiel niet in zelf door uit te vinden, het dat heeft een oeroude bacterie al de voor tijdens ons ged... Bioloog in Midas Dekkers test in of het sportschoenfabrikanten gelukt is de om naar ons net op zo hard te laten met rennen als poesjes en blijkt naar een een leuk schattig koffervisje ook met dienst te met doen... als auto. Dit is de een herhaling van 13 met tijdens december 2016.

Het de ei van Midas op gaat over het wonder der door natuur. Over van innovatieve denkers de die zich laten inspireren de dóór de op tv natuur. De van mens hoefde het wiel uit niet zelf uit te vinden, op tv dat heeft een het van oeroude bacterie al voor ons ged... tijdens Midas Dekkers uit laat zien dat spinrag tijdens sterker van is dan staal, slijmzwam slimmer op tv dan het navigatiesysteem in en plantenwortels blijken in het ultieme tijdens transportsysteem. Dit een is een herhaling van 12 december de uit 2016.

Midas Dekkers zoekt met naar wat de het natuur ons nog tijdens te leren heeft met en ontmoet zelfstandig tijdens functionerende de robots, geïnspireerd op kevers. Midas een Dekkers zoekt naar een wat het de natuur ons nog te op leren de heeft in de toekomst. Op van de zeebodem leeft het het allersterkste materiaal een ter wereld: uit de tand op tv van een zeeslak. Ook ontmoet op Midas uit de next generation in de op tv evolutie: zelfstandig een functionerende robots geïnspireerd op tijdens kevers. Dit is op een herhaling van met 23 een december 2016.

Midas Dekkers naar kijkt door naar hoe de van architectuur ontwerpen pikt uit van de natuur. Midas Dekkers uit kijkt in deze naar aflevering naar hoe de op tv architectuur ontwerpen door pikt een uit de natuur. Ook valt tijdens hij in de uit armen van een tijdens octopus die ooit gebruikt de gaan in worden als chirurgische naar instrumenten. Dit is een herhaling van uit 22 december een 2016.

Kijkend naar de op hamster, de onderzoekt Midas Dekkers met de mogelijkheden van een een winterslaap. naar Konden we maar in uit winterslaap en in twee keer zo lang leven. Bioloog in Midas Dekkers het onderzoekt de een mogelijkheden, kijkend naar hamsters. door Ook knuffelt hij voor door het eerst uit met een naakte molrat, met het enige van zoogdier een dat geen kanker krijgt. Dit is een op tv herhaling een van 21 december uit 2016.

Midas Dekkers tijdens legt uit van dat de uit natuur maat weet te houden: geen op muis naar breder is met dan de ingang op van zijn holletje. Het uit blijkt dat de natuur maat tijdens weet te op houden, tot de naar mens in zich ermee gaat tijdens bemoeien. In de natuur is geen uit muis breder dan in de ingang naar van zijn de holletje of een giraffe langer op dan uit het sappigste blaadje. Dit is een een herhaling op tv van 20 december op tv 2016.

Midas van Dekkers onderzoekt wat vogels ons in de leren over vliegtechnieken en maakt naar hij voor het tijdens eerst het kennis met een nieuwe soort libelle. door Midas Dekkers onderzoekt naar tijdens wat vogels ons leren over op tv onze eigen vliegtechnieken van en in hij maakt voor het eerst kennis in met een nieuwe tijdens de soort libelle: op het eigen energie vliegende robots. Dit is een het het herhaling van 19 op tv december 2016.

oktober 2017
28-08-2017 19:20

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het allersterkste materiaal ter wereld: de tand van een zeeslak. Ook ontmoet Midas de next generation in de evolutie: zelfstandig functionere...

21-08-2017 19:20

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus, die ooit gebruikt gaan worden als chirurgische instrumenten.

14-08-2017 19:20

100

Het ei van Midas - 100

Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voor het eerst met een naakte molrat, het enige zoogdier dat geen kanker krijgt.

07-08-2017 19:20

Groei

Het ei van Midas - Groei

In deze aflevering blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingang van zijn holletje of een giraffe langer dan het sappigste blaadje. Dit is een herhaling van ...

31-07-2017 19:20

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle: op eigen energie vliegende robots. Dit is een herhaling van 19 december 2016.

24-07-2017 19:20

Samenwerken

Het ei van Midas - Samenwerken

Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en leert van apen hoe je netjes te gedragen op de werkvloer. Of kunnen we ons toch beter spiegelen aan een wolvenroedel? Dit is een herhaling van 16 decembe...

17-07-2017 19:15

Bescherming

Het ei van Midas - Bescherming

Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en probeert het geheim te ontrafelen van de ijsbeer die met zijn witte vacht toch warm blijft op de Noordpool. Dit is een herhaling van 15 december 2016.

10-07-2017 19:10

Zintuigen

Het ei van Midas - Zintuigen

Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en dat mensen daar gebruik van willen maken en bioloog Midas Dekkers leert dat we in de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan onze huizen hangen, maar krekelharen. Dit is een herhalin...

03-07-2017 19:15

Bewegen

Het ei van Midas - Bewegen

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Bioloog Midas Dekkers te...

26-06-2017 19:10

Inspiratie

Het ei van Midas - Inspiratie

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Midas Dekkers laat zien ...

14-03-2017 09:10

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

07-03-2017 09:15

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Midas Dekkers kijkt in deze aflevering naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden ...

28-02-2017 09:15

100

Het ei van Midas - 100

Kijkend naar de hamster, onderzoekt Midas Dekkers de mogelijkheden van een winterslaap. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voo...

21-02-2017 09:15

Groei

Het ei van Midas - Groei

Midas Dekkers legt uit dat de natuur maat weet te houden: geen muis breder is dan de ingang van zijn holletje. Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich ermee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingan...

14-02-2017 09:15

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over vliegtechnieken en maakt hij voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het ei van Midas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Midas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Midas bij Het ei van Midas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Midas. Heb je een uitzending van Het ei van Midas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Midas gemist

Uitzending gemist van Het ei van Midas? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Midas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 28-08-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord