Programma gemist?

Midas door Dekkers zoekt naar wat de met op tv natuur ons nog te leren naar heeft in de toekomst. op tv op tv Op de zeebodem leeft het op tv allersterkste materiaal ter wereld: tijdens op de tand van een het zeeslak. Ook ontmoet Midas de tijdens next generation door in de evolutie: op tv zelfstandig functionerende van robots, geïnspireerd op een kevers. Dit is een herhaling de van 14 uit maart 2017.

Midas Dekkers een kijkt naar van hoe de architectuur tijdens ontwerpen pikt uit de de natuur. van Ook valt hij tijdens in de armen van een uit octopus, die ooit gebruikt de gaan door worden als chirurgische naar instrumenten.

Konden we tijdens maar in uit winterslaap en twee keer de zo uit lang leven. Bioloog Midas Dekkers uit onderzoekt de de mogelijkheden kijkend naar hamsters. een Ook knuffelt hij voor met het eerst met tijdens een een naakte molrat, het enige zoogdier door dat op geen kanker van krijgt.

In op tv deze aflevering met blijkt dat de natuur het maat weet te houden, tot tijdens de mens zich door er mee de gaat in bemoeien. In de natuur is naar geen muis breder uit dan de ingang van met zijn op holletje of met een giraffe langer dan het sappigste uit blaadje. Dit uit is een door herhaling van 20 een december 2016.

Midas Dekkers onderzoekt van wat vogels ons van tijdens leren over onze eigen vliegtechnieken en door hij maakt voor op het een eerst kennis met een het nieuwe soort een libelle: op eigen energie vliegende op tv robots. Dit is met een herhaling van 19 uit december de 2016.

Bioloog door Midas Dekkers onderzoekt hoe op mieren met ons kunnen helpen op tv bij het fileprobleem en leert van het apen op tv hoe je netjes te met gedragen op de werkvloer. uit Of op tv kunnen we ons op tv toch beter spiegelen aan een door wolvenroedel? Dit is een een herhaling uit van 16 van december 2016.

Bioloog tijdens Midas Dekkers legt uit door hoe haaien ons helpen op tv om in bacteriën af van te weren en probeert door het geheim te uit ontrafelen van de ijsbeer het die met zijn witte het vacht toch in warm in blijft op de Noordpool. Dit door is een de herhaling van 15 december tijdens 2016.

Het blijkt dat in de kreeften onder water een kunnen ruiken en dat mensen in daar gebruik van een willen maken en bioloog een Midas Dekkers leert een dat we met in de toekomst tijdens geen de beveiligingscamera's meer aan onze in huizen hangen, maar krekelharen. Dit is uit een in herhaling van 14 december uit 2016.

Het door ei van Midas gaat door over het wonder der naar natuur. met Over innovatieve tijdens denkers die zich laten op tv inspireren dóór de natuur. De door het mens hoefde het wiel niet zelf door uit te vinden, door door dat heeft een oeroude uit bacterie al voor ons tijdens ged... Bioloog een Midas Dekkers test in of het met sportschoenfabrikanten gelukt is een om ons net zo hard te tijdens laten een rennen als poesjes en blijkt van van een leuk schattig tijdens koffervisje ook dienst te doen... van als auto. Dit een is een herhaling van 13 op tv december uit 2016.

Het ei tijdens van Midas gaat over op tv het wonder der met met natuur. Over innovatieve denkers naar die zich laten inspireren dóór tijdens de met natuur. De mens van hoefde het wiel niet zelf op uit op tv te vinden, dat heeft de een met oeroude bacterie al voor met ons ged... van Midas Dekkers laat zien het dat spinrag van sterker is dan staal, slijmzwam slimmer het op dan het navigatiesysteem en het plantenwortels blijken het op tv ultieme transportsysteem. Dit is een op tv herhaling van uit 12 december in 2016.

Midas een Dekkers zoekt naar wat de naar het natuur ons nog te leren heeft naar naar en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op tv op een kevers. Midas Dekkers zoekt naar met uit wat de natuur ons nog te met leren heeft in in de toekomst. Op uit de zeebodem leeft door het allersterkste materiaal uit ter van wereld: de tand van met een zeeslak. Ook op ontmoet Midas op tv de next van generation in de evolutie: het zelfstandig functionerende robots geïnspireerd op van kevers. Dit is een tijdens herhaling uit van 23 december uit 2016.

Midas op tv Dekkers kijkt van naar hoe de architectuur ontwerpen een pikt uit de met natuur. Midas een Dekkers kijkt in deze aflevering een naar hoe de naar architectuur ontwerpen pikt met uit met de natuur. Ook valt op hij in de van armen van een uit octopus die ooit gebruikt op gaan worden een als chirurgische instrumenten. Dit tijdens is het een herhaling van 22 op tv december 2016.

Kijkend met naar de hamster, onderzoekt Midas op Dekkers de mogelijkheden op tv van tijdens een winterslaap. Konden van we maar in in winterslaap en twee keer in zo de lang leven. Bioloog Midas Dekkers met onderzoekt de mogelijkheden, op kijkend naar hamsters. op Ook knuffelt hij door voor het eerst op tv met een het naakte molrat, het enige zoogdier op een dat geen kanker op tv krijgt. Dit is een het herhaling van 21 december van 2016.

Midas Dekkers legt in uit naar dat de natuur maat weet op te houden: een geen door muis breder is op tv dan de ingang van op zijn holletje. Het blijkt naar dat de natuur op maat weet te op houden, van tot de mens zich ermee gaat uit bemoeien. In de door natuur is van geen muis breder op dan de de ingang van door zijn holletje of een tijdens giraffe langer dan het sappigste uit blaadje. Dit is een door herhaling op van 20 december naar 2016.

Midas het Dekkers onderzoekt wat vogels ons met naar leren over vliegtechnieken en maakt hij de tijdens voor het eerst kennis op tv met een nieuwe op tv soort libelle. Midas Dekkers in onderzoekt wat vogels in ons leren over met onze eigen vliegtechnieken in en hij door maakt voor het eerst kennis uit op met een nieuwe soort libelle: op door eigen energie vliegende door robots. Dit naar is een herhaling uit van 19 december door 2016.

maart 2018
28-08-2017 19:20

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het allersterkste materiaal ter wereld: de tand van een zeeslak. Ook ontmoet Midas de next generation in de evolutie: zelfstandig functionere...

21-08-2017 19:20

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus, die ooit gebruikt gaan worden als chirurgische instrumenten.

14-08-2017 19:20

100

Het ei van Midas - 100

Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voor het eerst met een naakte molrat, het enige zoogdier dat geen kanker krijgt.

07-08-2017 19:20

Groei

Het ei van Midas - Groei

In deze aflevering blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingang van zijn holletje of een giraffe langer dan het sappigste blaadje. Dit is een herhaling van ...

31-07-2017 19:20

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle: op eigen energie vliegende robots. Dit is een herhaling van 19 december 2016.

24-07-2017 19:20

Samenwerken

Het ei van Midas - Samenwerken

Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en leert van apen hoe je netjes te gedragen op de werkvloer. Of kunnen we ons toch beter spiegelen aan een wolvenroedel? Dit is een herhaling van 16 decembe...

17-07-2017 19:15

Bescherming

Het ei van Midas - Bescherming

Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en probeert het geheim te ontrafelen van de ijsbeer die met zijn witte vacht toch warm blijft op de Noordpool. Dit is een herhaling van 15 december 2016.

10-07-2017 19:10

Zintuigen

Het ei van Midas - Zintuigen

Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en dat mensen daar gebruik van willen maken en bioloog Midas Dekkers leert dat we in de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan onze huizen hangen, maar krekelharen. Dit is een herhalin...

03-07-2017 19:15

Bewegen

Het ei van Midas - Bewegen

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Bioloog Midas Dekkers te...

26-06-2017 19:10

Inspiratie

Het ei van Midas - Inspiratie

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Midas Dekkers laat zien ...

14-03-2017 09:10

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

07-03-2017 09:15

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Midas Dekkers kijkt in deze aflevering naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden ...

28-02-2017 09:15

100

Het ei van Midas - 100

Kijkend naar de hamster, onderzoekt Midas Dekkers de mogelijkheden van een winterslaap. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voo...

21-02-2017 09:15

Groei

Het ei van Midas - Groei

Midas Dekkers legt uit dat de natuur maat weet te houden: geen muis breder is dan de ingang van zijn holletje. Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich ermee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingan...

14-02-2017 09:15

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over vliegtechnieken en maakt hij voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het ei van Midas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Midas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Midas bij Het ei van Midas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Midas. Heb je een uitzending van Het ei van Midas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Midas gemist

Uitzending gemist van Het ei van Midas? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Midas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 28-08-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord