Programma gemist?

Konden we maar in in winterslaap op en twee van keer zo lang op tv leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt het het de mogelijkheden kijkend naar hamsters. in Ook knuffelt hij voor op tv het eerst met tijdens een van naakte molrat, uit het enige zoogdier dat op tv geen kanker uit krijgt.

In deze tijdens aflevering blijkt dat de het natuur de maat weet van te houden, tot de op mens zich er in mee gaat bemoeien. In de uit natuur een is geen de muis breder dan de uit ingang van zijn een holletje of een met giraffe langer dan het sappigste de blaadje. Dit uit is een herhaling een van 20 december uit 2016.

Midas uit Dekkers onderzoekt wat vogels ons het in leren over onze eigen vliegtechnieken tijdens en hij maakt voor tijdens door het eerst kennis met op tv een nieuwe soort libelle: op tijdens eigen energie vliegende de robots. Dit is een uit met herhaling van 19 december de 2016.

Bioloog Midas Dekkers uit onderzoekt hoe mieren een op ons kunnen helpen bij met het fileprobleem en leert van het apen hoe je naar netjes te met gedragen op het de werkvloer. Of kunnen we het ons met toch beter spiegelen aan het een in wolvenroedel? Dit is een op tv herhaling van 16 december tijdens 2016.

Bioloog Midas de Dekkers legt een uit hoe haaien ons de helpen om bacteriën af uit van te weren en probeert tijdens het geheim uit te ontrafelen van in de ijsbeer die met van zijn witte vacht toch het warm blijft tijdens op de Noordpool. Dit tijdens is een van herhaling van 15 december de 2016.

Het met blijkt dat kreeften onder water met kunnen ruiken het en dat mensen daar in gebruik van willen op maken tijdens en bioloog Midas op tv Dekkers leert dat tijdens we in de naar toekomst geen beveiligingscamera's meer een aan onze door huizen hangen, maar in krekelharen. Dit is een met herhaling van 14 december door 2016.

Het ei de van het Midas gaat over in het wonder der natuur. Over door innovatieve denkers die naar zich van laten inspireren dóór de op natuur. De door mens hoefde het wiel niet zelf op in uit te vinden, dat heeft een door oeroude op tv bacterie al voor ons ged... in Bioloog naar Midas Dekkers op test of het sportschoenfabrikanten de gelukt is om ons net een een zo hard te op tv laten rennen als uit poesjes en blijkt met een leuk schattig koffervisje een ook dienst te doen... naar als auto. Dit is een een herhaling van tijdens 13 december tijdens 2016.

Het ei van uit Midas van gaat over het met wonder der natuur. het Over innovatieve de denkers die zich laten inspireren de dóór de natuur. De uit mens hoefde op tv het wiel niet op tv zelf uit te vinden, op dat op tv heeft een oeroude bacterie al de van voor ons ged... Midas Dekkers laat uit zien op tv dat spinrag sterker is op tv dan staal, slijmzwam slimmer uit dan het door navigatiesysteem en plantenwortels de blijken naar het ultieme transportsysteem. Dit tijdens is een herhaling van 12 door december uit 2016.

Midas Dekkers zoekt het naar wat de op tv natuur ons nog in de te leren heeft en de ontmoet zelfstandig functionerende robots, tijdens geïnspireerd op op tv kevers. Midas uit Dekkers zoekt naar van wat de natuur tijdens ons nog te leren heeft met in de op tv toekomst. Op de zeebodem leeft van het allersterkste materiaal door op tv ter wereld: de van tand van een zeeslak. in Ook ontmoet Midas de tijdens next generation in de de evolutie: door zelfstandig functionerende robots geïnspireerd naar op kevers. Dit een is een herhaling van 23 naar december naar 2016.

Midas tijdens Dekkers kijkt van naar hoe de architectuur ontwerpen het pikt het uit de natuur. Midas het Dekkers kijkt in een deze aflevering door naar hoe de architectuur met ontwerpen pikt uit de natuur. in Ook door valt hij in een de armen van een uit octopus die ooit gebruikt de gaan worden als een chirurgische van instrumenten. Dit is een herhaling tijdens van 22 op december 2016.

Kijkend uit naar de hamster, onderzoekt tijdens Midas Dekkers de mogelijkheden op tv een van een winterslaap. Konden door we maar naar in winterslaap en twee keer in zo lang leven. Bioloog met het Midas Dekkers onderzoekt het de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook een op tv knuffelt hij voor het een eerst met een naakte het molrat, door het enige zoogdier dat geen kanker van krijgt. Dit is de een herhaling van tijdens 21 december de 2016.

Midas het Dekkers legt uit door dat de natuur maat weet op tv te in houden: geen muis op tv breder is door dan de ingang uit van zijn holletje. Het blijkt dat uit met de natuur maat weet te uit houden, tot de de mens het zich ermee gaat bemoeien. In de uit het natuur is geen muis breder door dan de ingang van naar zijn holletje of uit door een giraffe langer naar dan het sappigste de blaadje. Dit is een herhaling van 20 op tv op tv december 2016.

Midas een Dekkers onderzoekt wat een vogels ons leren over vliegtechnieken op tv en tijdens maakt hij voor het een eerst met kennis met een nieuwe de soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt een tijdens wat vogels ons leren over het onze tijdens eigen vliegtechnieken en van hij maakt voor het eerst kennis het met een nieuwe van met soort libelle: op van eigen energie vliegende robots. Dit tijdens is een herhaling van 19 van december uit 2016.

Midas Dekkers zoekt met naar met wat de natuur het ons nog in te leren heeft naar en ontmoet zelfstandig tijdens functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas met Dekkers zoekt naar het wat door de natuur ons nog te naar leren heeft in in de toekomst. op tv Op de tijdens zeebodem leeft van het allersterkste materiaal ter wereld: de op tand van de een op tv zeeslak. Ook ontmoet in Midas de next met generation in de evolutie: zelfstandig een functionerende robots, geïnspireerd in op de kevers.

Midas Dekkers op kijkt met naar hoe de architectuur ontwerpen uit pikt uit in de natuur. Ook valt naar hij in de armen op van een op tv octopus van die ooit gebruikt gaan worden als een ch... Midas het Dekkers kijkt naar hoe naar de van architectuur ontwerpen tijdens pikt uit de natuur. tijdens Ook valt hij in een de armen van het een op octopus die ooit gebruikt gaan worden op als het chirurgische instrumenten.

augustus 2017
14-08-2017 19:20

100

Het ei van Midas - 100

Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voor het eerst met een naakte molrat, het enige zoogdier dat geen kanker krijgt.

07-08-2017 19:20

Groei

Het ei van Midas - Groei

In deze aflevering blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingang van zijn holletje of een giraffe langer dan het sappigste blaadje. Dit is een herhaling van ...

31-07-2017 19:20

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle: op eigen energie vliegende robots. Dit is een herhaling van 19 december 2016.

24-07-2017 19:20

Samenwerken

Het ei van Midas - Samenwerken

Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en leert van apen hoe je netjes te gedragen op de werkvloer. Of kunnen we ons toch beter spiegelen aan een wolvenroedel? Dit is een herhaling van 16 decembe...

17-07-2017 19:15

Bescherming

Het ei van Midas - Bescherming

Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en probeert het geheim te ontrafelen van de ijsbeer die met zijn witte vacht toch warm blijft op de Noordpool. Dit is een herhaling van 15 december 2016.

10-07-2017 19:10

Zintuigen

Het ei van Midas - Zintuigen

Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en dat mensen daar gebruik van willen maken en bioloog Midas Dekkers leert dat we in de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan onze huizen hangen, maar krekelharen. Dit is een herhalin...

03-07-2017 19:15

Bewegen

Het ei van Midas - Bewegen

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Bioloog Midas Dekkers te...

26-06-2017 19:10

Inspiratie

Het ei van Midas - Inspiratie

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Midas Dekkers laat zien ...

14-03-2017 09:10

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

07-03-2017 09:15

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Midas Dekkers kijkt in deze aflevering naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden ...

28-02-2017 09:15

100

Het ei van Midas - 100

Kijkend naar de hamster, onderzoekt Midas Dekkers de mogelijkheden van een winterslaap. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voo...

21-02-2017 09:15

Groei

Het ei van Midas - Groei

Midas Dekkers legt uit dat de natuur maat weet te houden: geen muis breder is dan de ingang van zijn holletje. Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich ermee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingan...

14-02-2017 09:15

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over vliegtechnieken en maakt hij voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst ke...

23-12-2016 19:50

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

22-12-2016 19:55

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden als ch... Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het ei van Midas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Midas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Midas bij Het ei van Midas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Midas. Heb je een uitzending van Het ei van Midas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Midas gemist

Uitzending gemist van Het ei van Midas? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Midas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord