Programma gemist?

Midas de Dekkers zoekt met naar wat de natuur ons nog de te leren door heeft in de op tv toekomst. naar Op de zeebodem leeft het allersterkste naar op materiaal ter wereld: de uit tand van een zeeslak. op tv Ook het ontmoet Midas de next generation op in de evolutie: zelfstandig in uit functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Dit het is een herhaling naar van 14 maart tijdens 2017.

Midas van Dekkers kijkt naar hoe de de door architectuur ontwerpen pikt uit de tijdens natuur. Ook valt hij op tv in uit de armen uit van een octopus, die ooit gebruikt op gaan worden door als chirurgische op tv instrumenten.

Konden de we maar in winterslaap van en twee de keer zo lang leven. Bioloog naar Midas Dekkers onderzoekt van de de mogelijkheden kijkend naar de hamsters. Ook knuffelt naar hij voor het in eerst met een tijdens naakte molrat, het enige zoogdier door van dat geen kanker met krijgt.

In het deze aflevering blijkt met dat de natuur maat weet door te houden, van tot de mens van zich er mee gaat door bemoeien. In in de de natuur is geen door muis breder dan naar de ingang van zijn holletje uit of een giraffe langer door dan het sappigste in in blaadje. Dit is een herhaling van 20 door december tijdens 2016.

Midas van Dekkers onderzoekt wat van vogels ons leren tijdens over onze eigen door vliegtechnieken en hij maakt voor tijdens het eerst op kennis met een de nieuwe soort op libelle: op eigen energie op tv vliegende robots. Dit is een een herhaling van 19 naar december door 2016.

Bioloog een Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren in op ons kunnen helpen bij het fileprobleem door en leert een van op tv apen hoe je netjes te gedragen een op de werkvloer. in Of kunnen een we ons een toch beter spiegelen in aan een wolvenroedel? Dit is een op tv herhaling van uit 16 december naar 2016.

Bioloog met Midas Dekkers legt uit op tv hoe haaien ons helpen de om in bacteriën af door te weren en probeert het een geheim naar te ontrafelen van de ijsbeer met die met uit zijn witte vacht toch warm van blijft op de in Noordpool. Dit is een een door herhaling van 15 december met 2016.

Het op blijkt dat kreeften onder water met kunnen ruiken een en door dat mensen daar gebruik van in willen maken en van bioloog Midas door Dekkers leert dat op we in de de toekomst geen beveiligingscamera's meer naar aan onze de huizen hangen, maar op krekelharen. Dit is het een herhaling van 14 tijdens december 2016.

Het ei tijdens van Midas een gaat over het wonder der op tv natuur. Over met innovatieve denkers die tijdens zich uit laten inspireren dóór de de natuur. De mens de hoefde het wiel het niet zelf uit tijdens te vinden, naar dat heeft een de oeroude bacterie al voor ons een ged... Bioloog Midas van Dekkers test of door het van sportschoenfabrikanten gelukt is om ons op net zo hard te een laten met rennen als poesjes en blijkt op tv op tv een leuk schattig op tv koffervisje ook dienst uit te doen... als auto. Dit door is een op herhaling van 13 december een 2016.

Het ei uit van Midas tijdens gaat over het wonder der het natuur. tijdens Over innovatieve denkers die het zich laten op tv inspireren dóór tijdens de natuur. De mens hoefde op het wiel niet de zelf uit te de vinden, uit dat heeft een oeroude de bacterie al voor uit ons ged... Midas Dekkers laat van zien met dat spinrag het sterker is dan staal, uit slijmzwam slimmer dan tijdens het navigatiesysteem en plantenwortels blijken uit het ultieme uit transportsysteem. Dit door is een herhaling van 12 december een op 2016.

Midas het Dekkers zoekt naar wat de het natuur op ons nog te leren heeft naar en ontmoet zelfstandig het functionerende de robots, geïnspireerd op kevers. Midas door Dekkers op zoekt naar wat de naar natuur ons nog te tijdens leren heeft in door in de toekomst. Op de in zeebodem leeft het allersterkste materiaal van ter van wereld: de tand in van een tijdens zeeslak. Ook ontmoet het Midas de next generation in de op evolutie: zelfstandig de functionerende robots geïnspireerd op op tv kevers. Dit is op een een herhaling van 23 december het 2016.

Midas Dekkers de kijkt naar de hoe de architectuur ontwerpen naar pikt uit de natuur. door naar Midas Dekkers kijkt in uit deze aflevering op naar hoe de architectuur ontwerpen de pikt uit met de natuur. Ook naar valt hij van in de armen van een op octopus het die ooit gebruikt gaan worden een als chirurgische instrumenten. Dit naar is een het herhaling van 22 december op tv 2016.

Kijkend uit naar de hamster, met onderzoekt Midas de Dekkers de mogelijkheden van een de winterslaap. naar Konden we maar in van winterslaap en in twee keer zo lang in leven. Bioloog Midas Dekkers in onderzoekt de mogelijkheden, kijkend met naar hamsters. Ook de knuffelt in hij voor het eerst met door een naakte op tv molrat, met het enige zoogdier dat op geen kanker krijgt. Dit op is een herhaling naar van 21 december een 2016.

Midas op Dekkers legt uit dat uit de op natuur maat weet op tv te houden: geen muis breder van is met dan de ingang van zijn holletje. uit Het blijkt dat een de natuur uit maat weet te naar houden, tot de mens de zich van ermee gaat bemoeien. In het de natuur is van geen met muis breder dan de ingang de van zijn holletje op tv of op tv een giraffe langer uit dan het sappigste blaadje. Dit een is een herhaling op van 20 december naar 2016.

Midas Dekkers onderzoekt een wat vogels een ons leren over vliegtechnieken door en maakt van hij voor het de eerst kennis op met een nieuwe soort libelle. op Midas Dekkers met onderzoekt wat een vogels ons leren over tijdens onze naar eigen vliegtechnieken en hij maakt voor een het eerst van kennis met een nieuwe in soort libelle: uit op eigen energie tijdens vliegende in robots. Dit is een herhaling met van 19 december met 2016.

mei 2018
28-08-2017 19:20

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het allersterkste materiaal ter wereld: de tand van een zeeslak. Ook ontmoet Midas de next generation in de evolutie: zelfstandig functionere...

21-08-2017 19:20

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus, die ooit gebruikt gaan worden als chirurgische instrumenten.

14-08-2017 19:20

100

Het ei van Midas - 100

Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voor het eerst met een naakte molrat, het enige zoogdier dat geen kanker krijgt.

07-08-2017 19:20

Groei

Het ei van Midas - Groei

In deze aflevering blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingang van zijn holletje of een giraffe langer dan het sappigste blaadje. Dit is een herhaling van ...

31-07-2017 19:20

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle: op eigen energie vliegende robots. Dit is een herhaling van 19 december 2016.

24-07-2017 19:20

Samenwerken

Het ei van Midas - Samenwerken

Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en leert van apen hoe je netjes te gedragen op de werkvloer. Of kunnen we ons toch beter spiegelen aan een wolvenroedel? Dit is een herhaling van 16 decembe...

17-07-2017 19:15

Bescherming

Het ei van Midas - Bescherming

Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en probeert het geheim te ontrafelen van de ijsbeer die met zijn witte vacht toch warm blijft op de Noordpool. Dit is een herhaling van 15 december 2016.

10-07-2017 19:10

Zintuigen

Het ei van Midas - Zintuigen

Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en dat mensen daar gebruik van willen maken en bioloog Midas Dekkers leert dat we in de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan onze huizen hangen, maar krekelharen. Dit is een herhalin...

03-07-2017 19:15

Bewegen

Het ei van Midas - Bewegen

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Bioloog Midas Dekkers te...

26-06-2017 19:10

Inspiratie

Het ei van Midas - Inspiratie

Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons ged... Midas Dekkers laat zien ...

14-03-2017 09:10

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

07-03-2017 09:15

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Midas Dekkers kijkt in deze aflevering naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden ...

28-02-2017 09:15

100

Het ei van Midas - 100

Kijkend naar de hamster, onderzoekt Midas Dekkers de mogelijkheden van een winterslaap. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voo...

21-02-2017 09:15

Groei

Het ei van Midas - Groei

Midas Dekkers legt uit dat de natuur maat weet te houden: geen muis breder is dan de ingang van zijn holletje. Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich ermee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingan...

14-02-2017 09:15

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over vliegtechnieken en maakt hij voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het ei van Midas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Midas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Midas bij Het ei van Midas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Midas. Heb je een uitzending van Het ei van Midas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Midas gemist

Uitzending gemist van Het ei van Midas? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Midas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 28-08-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord