Programma gemist?

Midas Dekkers het zoekt naar wat tijdens de natuur een ons nog te leren van heeft in en ontmoet zelfstandig functionerende de robots, geïnspireerd op kevers. de Midas Dekkers het zoekt naar het wat de natuur ons nog van te leren heeft in een de toekomst. een Op de zeebodem naar leeft het allersterkste materiaal op een ter wereld: de tand van in een op zeeslak. Ook ontmoet Midas de next met een generation in de evolutie: zelfstandig functionerende op tv robots een geïnspireerd op kevers. Dit is uit een herhaling uit van 23 december de 2016.

Midas Dekkers kijkt op tv naar hoe door de architectuur in ontwerpen pikt uit de natuur. op tv Midas Dekkers kijkt in in het deze aflevering naar hoe de met architectuur ontwerpen naar pikt uit de natuur. naar Ook valt het hij in de van armen van een naar octopus die het ooit gebruikt gaan met worden als chirurgische instrumenten. Dit het is een herhaling het van 22 december naar 2016.

Kijkend met naar de hamster, onderzoekt Midas op tv Dekkers een de mogelijkheden door van een winterslaap. Konden in we maar in winterslaap naar en twee keer zo van lang naar leven. Bioloog Midas met Dekkers onderzoekt uit de mogelijkheden, kijkend op tv naar hamsters. Ook knuffelt hij voor uit het tijdens eerst met een naakte door molrat, het enige het zoogdier dat van geen kanker krijgt. Dit is met een van herhaling van 21 december uit 2016.

Midas Dekkers legt de naar uit dat de natuur maat weet van te op houden: geen van muis breder is dan met de ingang van uit zijn holletje. Het blijkt op tv dat door de natuur maat weet te de houden, tot in de mens op tv zich ermee gaat bemoeien. In de van natuur is geen met het muis breder dan de ingang van van zijn holletje of tijdens een giraffe door langer dan de het sappigste met blaadje. Dit is een herhaling van op tv 20 in december 2016.

Midas Dekkers onderzoekt de wat uit vogels ons naar leren over vliegtechnieken en maakt een hij voor het een eerst kennis tijdens met een nieuwe in soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt tijdens wat door vogels ons leren over onze tijdens eigen in vliegtechnieken en hij uit maakt voor het van eerst kennis met een nieuwe op tv soort libelle: op het eigen tijdens energie vliegende robots. Dit op is een in herhaling van 19 de december 2016.

Midas Dekkers met zoekt naar wat de door natuur ons nog uit te tijdens leren heeft en ontmoet zelfstandig in functionerende uit robots, geïnspireerd op op kevers. Midas Dekkers zoekt naar op wat de natuur uit ons nog te tijdens leren heeft in door op tv de toekomst. Op de een zeebodem leeft het allersterkste uit materiaal ter door wereld: de door tand van een zeeslak. Ook op tv ontmoet de Midas de next de generation in de door evolutie: zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd van op op tv kevers.

Midas door Dekkers kijkt naar het hoe de architectuur van ontwerpen pikt uit de tijdens natuur. Ook valt in hij het in de armen van een de octopus die ooit naar gebruikt het gaan worden als ch... Midas met Dekkers kijkt naar het hoe de architectuur een ontwerpen de pikt uit de het natuur. Ook valt hij in de tijdens armen van de een octopus die uit ooit gebruikt gaan in worden als chirurgische op tv instrumenten.

Konden naar we maar in in winterslaap en twee keer zo uit door lang leven. Bioloog van Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, uit kijkend naar hamsters. naar Konden de we maar in het winterslaap en twee keer van zo lang leven. Bioloog Midas tijdens Dekkers het onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar op hamsters. Ook de knuffelt hij voor een het eerst met een door naakte naar molrat, het enige zoogdier dat uit geen op tv kanker krijgt.

Het uit blijkt dat de natuur maat het weet met te houden, tot de op mens zich er mee uit in gaat bemoeien. In de natuur is tijdens geen naar muis breder dan in de ingang van zijn holletje op tv of... Het blijkt het dat de met natuur maat weet van te op houden, tot de mens zich uit er mee gaat bemoeien. tijdens In uit de natuur is geen met muis breder het dan de met ingang van zijn naar holletje of geen giraffe langer dan op de het sappigste blaadje.

Midas Dekkers op tv onderzoekt wat de vogels ons leren over van onze eigen vliegtechnieken in en hij maakt uit voor het eerst kennis op met een nieuwe een op tv soort libelle: op eigen ... op tv Midas Dekkers onderzoekt wat op vogels naar ons leren over onze eigen uit op tv vliegtechnieken en hij maakt voor de het eerst met kennis met een nieuwe in soort libelle: op door eigen energie een vliegende robots.

Bioloog met Midas Dekkers onderzoek met hoe mieren ons kunnen helpen het bij het fileprobleem naar en hij tijdens leert van apen hoe op tv je netjes te van gedragen op van de werkvloer. op Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe het mieren ons kunnen een uit helpen bij het fileprobleem en door hij het leert van apen hoe je netjes in te gedragen uit op de werkvloer. een Of uit kunnen we ons toch beter spiegelen op aan een op tv wolvenroedel?

Bioloog Midas van Dekkers op tv legt uit hoe haaien ons helpen een om tijdens bacteriën af te weren en door hij probeert het op tv geheim te de ontrafelen van de door ijsbeer die met zijn het witte... de Bioloog Midas Dekkers legt de uit hoe haaien uit ons met helpen om bacteriën door af te weren en met hij probeert het in geheim te ontrafelen van uit de ijsbeer die in met uit zijn witte vacht toch warm blijft naar op de op tv Noordpool.

Het in blijkt dat kreeften een onder water kunnen ruiken op tv en Midas Dekkers leert met in dat we in met de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan het naar onze huizen hangen, ma... Het blijkt uit naar dat kreeften onder het water kunnen ruiken door en dat mensen naar daar gebruik van willen maken op en bioloog Midas Dekkers het leert dat we naar naar in de toekomst geen uit beveiligingscamera's meer aan de onze huizen hangen, maar op krekelharen.

Bioloog tijdens Midas Dekkers op test of het sportschoenfabrikanten het gelukt is om van ons net naar zo hard te laten het rennen als poesjes. in En een leuk schattig koffervisje het blij... Bioloog Midas op uit Dekkers test of het sportschoenfabrikanten door gelukt is om in ons net zo een hard te laten op rennen als poesjes. En naar een leuk schattig op tv koffervisje van blijkt ook een dienst te doen... als op tv auto.

Wie denkt op dat de mens het de eerste was een die van een piramide bouwde, heeft het goed door mis. We het vonden het wiel tijdens niet zelf uit, van en ook voor met klittenband de hebben we de natuur geplagieerd. tijdens Moeder natuur is ons naar op een alle fronten voor, en dat in laat schrijver en een bioloog Midas een Dekkers ons naar vanaf vanavond zien in door het nieuwe op MAX-programma Het ei naar van Midas. Het ei van Midas de gaat over op tv het wonder der de natuur. Over het innovatieve denkers die zich laten de inspireren in dóór de natuur. De mens op hoefde het wiel in niet zelf tijdens uit te van vinden, dat heeft een een oeroude bacterie al voor het van ons gedaan. In de eerste van aflevering van Het met ei van Midas door laat bioloog op Midas Dekkers zien dat de natuur een een staalkaart de van vernuft is. van Spinrag is sterker dan met van staal, slijmzwam slimmer dan het navigatiesysteem op tv en op tv plantenwortels blijken het de ultieme transportsysteem.

juni 2017
14-03-2017 09:10

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

07-03-2017 09:15

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Midas Dekkers kijkt in deze aflevering naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden ...

28-02-2017 09:15

100

Het ei van Midas - 100

Kijkend naar de hamster, onderzoekt Midas Dekkers de mogelijkheden van een winterslaap. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Ook knuffelt hij voo...

21-02-2017 09:15

Groei

Het ei van Midas - Groei

Midas Dekkers legt uit dat de natuur maat weet te houden: geen muis breder is dan de ingang van zijn holletje. Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich ermee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingan...

14-02-2017 09:15

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over vliegtechnieken en maakt hij voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle. Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst ke...

23-12-2016 19:50

Toekomst

Het ei van Midas - Toekomst

Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft en ontmoet zelfstandig functionerende robots, geïnspireerd op kevers. Midas Dekkers zoekt naar wat de natuur ons nog te leren heeft in de toekomst. Op de zeebodem leeft het aller...

22-12-2016 19:55

Vormgeving

Het ei van Midas - Vormgeving

Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt hij in de armen van een octopus die ooit gebruikt gaan worden als ch... Midas Dekkers kijkt naar hoe de architectuur ontwerpen pikt uit de natuur. Ook valt ...

21-12-2016 19:55

100

Het ei van Midas - 100

Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden, kijkend naar hamsters. Konden we maar in winterslaap en twee keer zo lang leven. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt de mogelijkheden,...

20-12-2016 19:55

Groei

Het ei van Midas - Groei

Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien. In de natuur is geen muis breder dan de ingang van zijn holletje of... Het blijkt dat de natuur maat weet te houden, tot de mens zich er mee gaat bemoeien....

19-12-2016 19:55

Energie

Het ei van Midas - Energie

Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij maakt voor het eerst kennis met een nieuwe soort libelle: op eigen ... Midas Dekkers onderzoekt wat vogels ons leren over onze eigen vliegtechnieken en hij...

16-12-2016 19:55

Samenwerken

Het ei van Midas - Samenwerken

Bioloog Midas Dekkers onderzoek hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en hij leert van apen hoe je netjes te gedragen op de werkvloer. Bioloog Midas Dekkers onderzoekt hoe mieren ons kunnen helpen bij het fileprobleem en hij lee...

15-12-2016 19:55

Bescherming

Het ei van Midas - Bescherming

Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en hij probeert het geheim te ontrafelen van de ijsbeer die met zijn witte... Bioloog Midas Dekkers legt uit hoe haaien ons helpen om bacteriën af te weren en hij...

14-12-2016 19:50

Zintuigen

Het ei van Midas - Zintuigen

Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en Midas Dekkers leert dat we in de toekomst geen beveiligingscamera's meer aan onze huizen hangen, ma... Het blijkt dat kreeften onder water kunnen ruiken en dat mensen daar gebruik van wil...

13-12-2016 19:50

Bewegen

Het ei van Midas - Bewegen

Bioloog Midas Dekkers test of het sportschoenfabrikanten gelukt is om ons net zo hard te laten rennen als poesjes. En een leuk schattig koffervisje blij... Bioloog Midas Dekkers test of het sportschoenfabrikanten gelukt is om ons net zo har...

12-12-2016 19:50

Inspiratie

Het ei van Midas - Inspiratie

Wie denkt dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en ...

Het ei van Midas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Midas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Midas bij Het ei van Midas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Midas. Heb je een uitzending van Het ei van Midas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Midas gemist

Uitzending gemist van Het ei van Midas? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Midas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord