Programma gemist?

Documentaire de over de ontwikkeling van met het fenomeen darts. door Het de geeft een unieke kijk een achter de uit schermen en grootheden als Michael van de Gerwen, met Gary Anderson, Phil Taylor een en Raymond van door Barneveld doen tijdens hun verhaal.

Documentaire over een de ontwikkeling van het van fenomeen naar darts. Het geeft een door unieke in kijk achter de schermen en grootheden tijdens de als Michael van Gerwen, Gary met Anderson, op tv Phil Taylor en Raymond uit van Barneveld doen op tv hun verhaal.

Voor tijdens velen is tijdens december de maand van op Sinterklaas, Kerst, familie op en lekker eten, maar bij tijdens RTL in 7 draait in op december alles om tijdens dubbels, triples met en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn in gericht op op het 24ste door WK Darts van de PDC dat met tijdens vanaf 15 december plaatsvindt in op het stijlvolle Alexandra op Palace in Londen. door Dit spektakel is drie van weken de lang live en door exclusief te volgen bij een RTL 7, met met als met ultieme climax de finale op 2 het januari 2017. Als klap van op de de dartpijl en om het alvast goed op tv in de stemming te van komen voor door het WK naar zendt RTL 7 vanavond het de documentaire ?Darts: Van op Kroeg Tot uit Wereldpodium? uit. De dartssport is van uitgegroeid van een op tv kroegspelletje tot door één van met de hardst groeiende sporten in tijdens bijvoorbeeld het Groot-Brittannië. Ook in Nederland op wordt de sport steeds tijdens door populairder. De documentairemakers duiken in op de hoofden van de de darters. Wat drijft uit hen op om alles te tijdens geven en zich in iedere keer op te van laden voor een de wedstrijd?

juni 2021
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!