Programma gemist?

Documentaire over de tijdens ontwikkeling van naar het fenomeen darts. het Het geeft tijdens een unieke kijk de achter de schermen en het grootheden als Michael van met van Gerwen, Gary Anderson, Phil met Taylor en naar Raymond van Barneveld doen hun het verhaal.

Documentaire over de op van ontwikkeling van het fenomeen de darts. Het geeft op tv een unieke kijk tijdens achter de uit schermen en grootheden als Michael van het op Gerwen, Gary Anderson, naar Phil Taylor en uit Raymond van Barneveld doen op hun verhaal.

Voor naar velen is een december de maand van Sinterklaas, Kerst, uit familie en met lekker eten, maar tijdens bij RTL tijdens 7 draait in naar december alles om naar dubbels, triples en naar onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op tv op het op 24ste WK Darts van van de het PDC dat vanaf 15 een december op plaatsvindt in het stijlvolle uit Alexandra Palace op tv in Londen. Dit spektakel is op drie met weken lang live en exclusief te van op volgen bij RTL 7, met als op tv ultieme climax de het finale op 2 naar januari 2017. Als door klap op de op dartpijl en om alvast van goed in op tv de stemming naar te komen voor het uit WK zendt RTL 7 met vanavond de documentaire uit ?Darts: uit Van Kroeg Tot Wereldpodium? in uit. in De dartssport is uitgegroeid tijdens van een kroegspelletje tot één uit van de hardst door groeiende sporten in op bijvoorbeeld Groot-Brittannië. een Ook het in Nederland wordt de sport steeds de populairder. De documentairemakers van duiken in uit de hoofden tijdens van de darters. Wat drijft het hen de om alles te geven en op tv zich iedere keer de op te laden in het voor een wedstrijd?

oktober 2019
11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-10-2019 om 22:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!