Programma gemist?

Documentaire over een de ontwikkeling van door het fenomeen darts. Het het van geeft een unieke kijk door achter de uit schermen en grootheden op tv als Michael van Gerwen, Gary op Anderson, Phil Taylor op en door Raymond van Barneveld doen hun tijdens verhaal.

Documentaire in over de op ontwikkeling van het naar fenomeen darts. Het geeft een op tv unieke door kijk achter de schermen en grootheden in als Michael door van Gerwen, door Gary Anderson, Phil Taylor tijdens en Raymond van de Barneveld het doen hun verhaal.

Voor uit velen is december de maand een van Sinterklaas, de Kerst, familie op tv en lekker met eten, maar bij RTL de 7 draait in het december alles om tijdens dubbels, triples en onehundredandeighties. een Alle pijlen zijn gericht naar door op het 24ste uit WK Darts van de naar PDC dat vanaf 15 op december op tv plaatsvindt in het de stijlvolle Alexandra Palace in Londen. naar Dit spektakel is drie de door weken lang live en exclusief te in volgen bij met RTL 7, met als in ultieme op tv climax de finale op naar 2 januari met 2017. Als klap op de van dartpijl en om alvast op goed in op tv de stemming te tijdens komen voor het het WK op tv zendt RTL 7 op tv vanavond de documentaire ?Darts: op Van Kroeg door Tot Wereldpodium? uit. De dartssport is op uitgegroeid de van een kroegspelletje tijdens tot één van van de hardst op groeiende sporten in bijvoorbeeld Groot-Brittannië. Ook in in op tv Nederland wordt het de sport steeds populairder. op De documentairemakers duiken in op tv de hoofden met van de uit darters. Wat drijft de hen om alles te van geven en zich iedere in keer de op te laden voor een op wedstrijd?

juli 2020
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!