Programma gemist?

Documentaire naar over de ontwikkeling van van het fenomeen het darts. Het geeft een een unieke kijk achter de naar een schermen en grootheden als Michael in van Gerwen, Gary op Anderson, Phil Taylor het en Raymond naar van Barneveld de doen hun verhaal.

Documentaire over tijdens de ontwikkeling van tijdens het het fenomeen darts. Het geeft een het unieke kijk achter van de schermen van en grootheden als Michael van tijdens Gerwen, Gary Anderson, door Phil Taylor en het naar Raymond van Barneveld doen hun tijdens verhaal.

Voor velen op tv is het december de maand van Sinterklaas, uit Kerst, familie en door lekker eten, maar bij tijdens RTL 7 op draait in december op tv alles om dubbels, triples in en op onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht naar op de het 24ste WK tijdens Darts van uit de PDC dat vanaf 15 december de plaatsvindt uit in het stijlvolle Alexandra in Palace in Londen. Dit in spektakel is in drie weken lang naar live het en exclusief te volgen in bij RTL naar 7, met als tijdens ultieme climax de het finale op 2 januari op tv 2017. Als klap op op de dartpijl en naar om alvast van goed in de stemming te komen in voor het in WK zendt RTL op 7 vanavond de de documentaire ?Darts: door Van Kroeg Tot Wereldpodium? uit. door uit De dartssport is de uitgegroeid van een kroegspelletje tot één met van uit de hardst op tv groeiende sporten in bijvoorbeeld Groot-Brittannië. tijdens Ook in Nederland in wordt op de sport steeds populairder. De op tv documentairemakers duiken in de naar in hoofden van de door darters. Wat drijft in hen om alles te uit geven en zich iedere door keer op een te laden voor door een wedstrijd?

februari 2020
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!