Programma gemist?

Documentaire over de van ontwikkeling van van het in fenomeen darts. Het geeft een een unieke kijk achter de op tv naar schermen en grootheden als Michael van de Gerwen, met Gary Anderson, van Phil Taylor en Raymond op van Barneveld doen hun op tv verhaal.

Documentaire op tv over de ontwikkeling van op het fenomeen op tv darts. Het geeft een op tv unieke kijk achter met de schermen van en grootheden als Michael op van Gerwen, Gary in Anderson, Phil Taylor met en Raymond van van Barneveld de doen hun verhaal.

Voor de velen is december de van maand van Sinterklaas, Kerst, met familie van en lekker eten, maar van bij RTL 7 op draait naar in december alles om het dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle naar pijlen zijn het gericht op het 24ste van WK Darts van uit de PDC naar dat vanaf 15 december van op plaatsvindt in het door stijlvolle Alexandra Palace het in Londen. Dit spektakel is een drie weken lang met live en met exclusief te volgen bij RTL uit 7, met tijdens als ultieme climax de een naar finale op 2 januari 2017. Als klap in op de de dartpijl het en om alvast goed in uit de stemming het te komen voor door het WK zendt RTL 7 de vanavond de naar documentaire ?Darts: op tv Van Kroeg Tot Wereldpodium? met uit. De dartssport de is met uitgegroeid van een kroegspelletje tot één door het van de hardst groeiende het sporten in bijvoorbeeld Groot-Brittannië. Ook op in Nederland uit wordt naar de sport steeds populairder. De het documentairemakers duiken in in de hoofden van uit de darters. het Wat drijft hen om een alles te de geven en zich iedere van keer op te op tv laden voor een naar wedstrijd?

maart 2021
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!