Programma gemist?

Documentaire over de op tv naar ontwikkeling van het fenomeen darts. tijdens Het geeft een tijdens unieke kijk een achter de schermen en grootheden op op als Michael van Gerwen, Gary de Anderson, Phil in Taylor en in Raymond van Barneveld doen het hun verhaal.

Documentaire het over de ontwikkeling van het uit in fenomeen darts. Het naar geeft een unieke kijk met achter de schermen en van grootheden als Michael op tv van Gerwen, Gary Anderson, op tv Phil de Taylor en Raymond van naar Barneveld doen hun in verhaal.

Voor op tv velen is december de in maand van met Sinterklaas, Kerst, met familie en lekker eten, maar tijdens bij RTL op 7 draait in in december alles om naar dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle naar op pijlen zijn gericht op het 24ste op tv in WK Darts van de een PDC dat vanaf 15 december tijdens plaatsvindt in uit het van stijlvolle Alexandra Palace naar in Londen. Dit spektakel is op tv drie weken lang live in en exclusief te het van volgen bij RTL 7, met als op een ultieme climax de finale op op tv 2 januari 2017. Als klap de op de de dartpijl op en om alvast goed in het de stemming te komen in voor van het WK zendt door RTL 7 met vanavond de documentaire ?Darts: Van Kroeg uit Tot met Wereldpodium? uit. De dartssport van is een uitgegroeid van een kroegspelletje tot één op van de tijdens hardst groeiende sporten in tijdens bijvoorbeeld Groot-Brittannië. door Ook in door Nederland wordt in de sport steeds populairder. De in documentairemakers duiken in de het hoofden van het de darters. tijdens Wat drijft de hen om alles van te geven en zich met iedere keer op met te laden voor een de wedstrijd?

december 2021
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!