Programma gemist?

Documentaire over de tijdens ontwikkeling van naar het de fenomeen darts. Het geeft een op tv unieke kijk achter de een schermen en tijdens grootheden als Michael de van Gerwen, tijdens Gary Anderson, op tv Phil Taylor en van Raymond van Barneveld doen uit hun verhaal.

Documentaire over de uit ontwikkeling van het een fenomeen darts. Het een geeft een een unieke kijk achter de de schermen en grootheden uit tijdens als Michael van Gerwen, Gary Anderson, de Phil Taylor en door Raymond van naar Barneveld doen door hun verhaal.

Voor het velen is op tv december de maand van Sinterklaas, Kerst, van familie en lekker naar met eten, maar bij RTL 7 draait op tv in december van alles om de dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle van pijlen met zijn gericht een op het 24ste WK Darts uit van een de PDC dat vanaf door 15 december plaatsvindt in het met stijlvolle naar Alexandra Palace in Londen. Dit op tv spektakel naar is drie weken lang naar live en exclusief in te volgen op bij RTL 7, met door als ultieme een climax de finale op op tv 2 januari 2017. Als klap met de op de dartpijl en om naar alvast goed in van de stemming te komen de voor het de WK op tv zendt RTL 7 vanavond in de documentaire ?Darts: Van Kroeg op Tot in Wereldpodium? uit. De dartssport is de uitgegroeid uit van een kroegspelletje tot in één door van de hardst groeiende sporten in het bijvoorbeeld Groot-Brittannië. Ook op in Nederland wordt in de sport naar steeds populairder. De documentairemakers door duiken in een de hoofden door van de darters. Wat door drijft hen om alles naar te geven en uit zich door iedere keer op te een laden voor een op wedstrijd?

oktober 2020
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!