Programma gemist?

Documentaire over de uit ontwikkeling door van het fenomeen darts. de Het geeft een unieke door kijk achter door de schermen en met grootheden als Michael van met op tv Gerwen, Gary Anderson, Phil tijdens Taylor en Raymond van een Barneveld de doen hun verhaal.

Documentaire in over de tijdens ontwikkeling van het fenomeen darts. Het met geeft op tv een unieke met kijk achter de schermen tijdens en grootheden als door Michael van naar Gerwen, Gary Anderson, uit Phil Taylor en Raymond door van Barneveld doen hun het verhaal.

Voor velen is het december van de maand op van Sinterklaas, Kerst, familie en uit lekker eten, maar uit bij RTL 7 draait naar in december alles door om dubbels, door triples en onehundredandeighties. naar Alle op pijlen zijn gericht op het 24ste een WK Darts van uit de in PDC dat vanaf 15 op tv december in plaatsvindt in het stijlvolle Alexandra het Palace in Londen. in Dit spektakel is drie de weken lang op tv live en exclusief op tv te volgen tijdens bij RTL 7, met op als ultieme climax de de finale op op 2 januari de 2017. Als klap uit op de dartpijl en om alvast de de goed in de stemming te de komen voor het WK door een zendt RTL 7 vanavond de op documentaire ?Darts: het Van Kroeg Tot Wereldpodium? de uit. De dartssport is in uitgegroeid van een een naar kroegspelletje tot één van op tv de hardst groeiende sporten in in van bijvoorbeeld Groot-Brittannië. Ook in Nederland van wordt de sport de steeds populairder. De documentairemakers van duiken in de de hoofden van de een door darters. Wat drijft hen om van alles op tv te geven en zich iedere keer naar op te naar laden naar voor een wedstrijd?

april 2021
14-11-2019 23:49

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond...

11-10-2019 22:33

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

11-12-2017 22:35

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. Het geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal.

12-12-2016 22:01

Afl. 1

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium - Afl. 1

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 dec...

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium bij Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium. Heb je een uitzending van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium gemist

Documentaire over het fenomeen darts. De ontwikkeling van de sport is nauwkeurig in beeld gebracht. Het geeft een unieke kijk achter de schermen. Er zijn interviews met coryfeeën als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld. De camera heeft de hoogspanning waaronder topspelers tijdens wedstrijden staan, feilloos vastgelegd.

Uitzending gemist van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium? Hier kun je alle uitzendingen van Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!