Programma gemist?

Live verslag van de de van tweede helft van op de halve finale tussen op Club América tijdens (Mexico) en op tv Real Madrid (Spanje) in tijdens Yokohama. Live verslag van naar de tweede halve finale uit van de 2016 naar FIFA een Club World Cup tussen tijdens Club het América (Mexico) en Real uit Madrid (Spanje), ofwel de wereldbeker het voor clubs (de uit kampioenen de van zes naar continenten), in Yokohama, uit Japan.

Wedstrijdanalyse het van de het halve finale tussen Club América (Mexico) tijdens en Real Madrid op tv (Spanje) in naar Yokohama.

In op tv Japan spelen de winnaars van uit op de zes continentale in bekertoernooien deze maand uit om het wereldkampioenschap door voor clubteams. De NOS uit zendt de door halve finales en de finale rechtstreeks uit in uit op NPO 1. Vandaag in treedt Club América (Mexico) de tijdens in Yokohama aan tegen Champions in League-winnaar Real Madrid. De tijdens finale, een ook in Yokohama, op wordt komende zondag live uitgezonden. door Het commentaar een bij de wedstrijden komt door van Philip Kooke met met en Jeroen Elshoff.

Live verslag tijdens van de de tweede helft van de halve een op tv finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen naar Kashima Antlers op (Japan) het in Osaka. Live verslag van naar de eerste halve finale uit van de de 2016 FIFA Club met World Cup uit tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen uit naar Kashima Antlers (Japan), ofwel de de wereldbeker voor clubs (de door kampioenen van zes in continenten), op tv in Osaka, met Japan.

Wedstrijdanalyse van naar de halve finale tussen een Atlético tijdens Nacional (Colombia) tegen van Kashima Antlers in (Japan) in Osaka.

In een Japan spelen de een winnaars van de zes continentale het uit bekertoernooien deze maand om het op wereldkampioenschap voor het clubteams. De NOS zendt een de halve uit finales en tijdens de finale rechtstreeks uit tijdens op NPO 1. Vandaag speelt op tv de Atlético Nacional uit Colombia in met Osaka de het eerste halve finale naar tegen de Japanse bekerwinnaar Kashima tijdens naar Antlers. Morgen treedt Club América (Mexico) tijdens door in Yokohama aan tegen Champions League-winnaar met Real Madrid. De van finale, uit ook in Yokohama, wordt een komende door zondag live uitgezonden. Het commentaar het bij uit de wedstrijden komt van tijdens Philip Kooke en Jeroen op tv Elshoff.

oktober 2019
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!