Programma gemist?

Live naar verslag van de de tweede helft van een de halve in finale tussen Club América (Mexico) en naar Real Madrid op tv (Spanje) in in Yokohama. Live met verslag van de de tweede halve finale van de op tv 2016 FIFA Club een World Cup tussen op Club América (Mexico) en in Real Madrid (Spanje), een ofwel het de wereldbeker voor clubs (de een kampioenen van zes naar continenten), in op tv Yokohama, op tv Japan.

Wedstrijdanalyse door van de halve finale tussen naar Club América met (Mexico) en van Real Madrid (Spanje) in tijdens Yokohama.

In op tv Japan spelen de naar winnaars van de zes met continentale bekertoernooien deze uit maand om het wereldkampioenschap uit naar voor clubteams. De NOS zendt met de halve naar finales en de finale rechtstreeks uit uit op NPO met op 1. Vandaag treedt Club América van (Mexico) in door Yokohama aan tegen Champions de League-winnaar Real Madrid. De in finale, op ook in uit Yokohama, wordt komende zondag live op tv uitgezonden. naar Het commentaar bij de wedstrijden komt door van tijdens Philip Kooke en Jeroen van Elshoff.

Live verslag door van de tweede helft een uit van de halve finale tussen Atlético uit in Nacional (Colombia) tegen uit Kashima Antlers (Japan) in Osaka. op Live verslag van de van eerste het halve finale van de op tv 2016 FIFA Club van World Cup tussen Atlético het Nacional (Colombia) tegen een Kashima Antlers een (Japan), ofwel op de wereldbeker voor clubs (de op tv de kampioenen van zes continenten), in een Osaka, op tv Japan.

Wedstrijdanalyse van de door uit halve finale tussen Atlético Nacional tijdens (Colombia) tegen Kashima Antlers in (Japan) uit in Osaka.

In op Japan spelen door de winnaars van op de zes continentale bekertoernooien deze maand door om het in wereldkampioenschap op voor clubteams. De een NOS zendt de halve met finales en de finale het rechtstreeks tijdens uit op NPO het 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit in op Colombia in Osaka de een eerste halve finale tegen op de Japanse bekerwinnaar in Kashima Antlers. van Morgen treedt Club América (Mexico) een in Yokohama aan door tegen Champions League-winnaar het Real Madrid. De van finale, ook in de Yokohama, wordt komende tijdens op zondag live uitgezonden. Het commentaar het bij op tv de wedstrijden komt op tv van Philip Kooke op tv en Jeroen Elshoff.

januari 2021
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!