Programma gemist?

Live verslag van in door de tweede helft van van de halve finale tijdens tussen Club América (Mexico) op en Real Madrid door (Spanje) in naar Yokohama. Live verslag van de in tweede de halve finale uit van de 2016 FIFA Club tijdens World op Cup tussen Club América de (Mexico) en Real uit Madrid (Spanje), ofwel de van wereldbeker het voor clubs (de in kampioenen van zes op continenten), in Yokohama, naar Japan.

Wedstrijdanalyse van de op halve finale van tussen Club América (Mexico) op tv en Real Madrid een (Spanje) in op tv Yokohama.

In Japan spelen door de winnaars van van de zes tijdens continentale bekertoernooien deze het maand om het naar wereldkampioenschap in voor clubteams. De NOS zendt de het halve tijdens finales en de finale rechtstreeks in uit op de NPO 1. Vandaag uit treedt Club naar América (Mexico) in Yokohama op tv aan tegen Champions met League-winnaar in Real Madrid. De finale, een ook in Yokohama, van wordt komende zondag live uitgezonden. tijdens Het in commentaar bij de wedstrijden op komt van Philip Kooke door en Jeroen met Elshoff.

Live verslag van naar de tweede het helft in van de halve finale tussen een Atlético uit Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers de (Japan) in met Osaka. Live verslag van tijdens de eerste halve op finale van de 2016 het FIFA met Club World in Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen naar op tv Kashima Antlers (Japan), ofwel de wereldbeker van voor clubs (de op tv de kampioenen van zes het continenten), in Osaka, tijdens Japan.

Wedstrijdanalyse de van de halve finale op tv tussen Atlético uit Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers met (Japan) in door Osaka.

In Japan spelen uit de winnaars op van de zes continentale op tv bekertoernooien deze op maand om het wereldkampioenschap met voor clubteams. De tijdens NOS zendt naar de van halve finales en de finale rechtstreeks een uit op op NPO 1. Vandaag door speelt naar Atlético Nacional uit Colombia in Osaka van de tijdens eerste halve op finale tegen de naar Japanse bekerwinnaar Kashima door Antlers. Morgen treedt Club op América (Mexico) in Yokohama aan op tegen Champions een League-winnaar Real Madrid. door De finale, op tv ook in Yokohama, wordt komende in zondag live met uitgezonden. Het commentaar bij op tv de wedstrijden door komt van Philip op tv Kooke en de Jeroen Elshoff.

mei 2020
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!