Programma gemist?

Live op tv verslag van het de tweede helft van de halve in finale de tussen Club América (Mexico) en een Real Madrid (Spanje) naar in Yokohama. Live door verslag van in de tweede halve de finale van met de 2016 FIFA Club het World Cup tijdens tussen Club América door (Mexico) en Real Madrid (Spanje), naar ofwel de naar wereldbeker voor clubs (de met kampioenen van een zes continenten), in Yokohama, een met Japan.

Wedstrijdanalyse de van de op halve finale tussen Club América (Mexico) naar en Real een Madrid (Spanje) in op Yokohama.

In in Japan spelen door de winnaars van van de zes continentale uit bekertoernooien deze maand van om het wereldkampioenschap voor clubteams. door De NOS zendt van de halve finales en tijdens de tijdens finale rechtstreeks op uit op NPO 1. uit Vandaag treedt Club América tijdens (Mexico) in Yokohama op tv aan tegen Champions League-winnaar van uit Real Madrid. De finale, ook de in Yokohama, van wordt komende een zondag live uitgezonden. Het van commentaar bij de wedstrijden een komt van Philip Kooke door en Jeroen op Elshoff.

Live in verslag van de tweede door helft van de op halve een finale tussen Atlético Nacional in (Colombia) tegen Kashima in Antlers (Japan) in het Osaka. Live verslag op van de eerste halve op finale van de uit 2016 FIFA Club een World de Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) in tegen Kashima op Antlers (Japan), ofwel de een wereldbeker voor clubs (de de op tv kampioenen van zes continenten), uit in Osaka, het Japan.

Wedstrijdanalyse van tijdens de van halve finale tussen Atlético in Nacional (Colombia) tegen Kashima een Antlers naar (Japan) in Osaka.

In op Japan spelen de winnaars door van op de zes continentale bekertoernooien deze maand door om in het wereldkampioenschap voor clubteams. De met NOS van zendt de halve tijdens finales en een de finale rechtstreeks uit de op NPO 1. in Vandaag speelt Atlético de Nacional uit Colombia op in Osaka de eerste het halve uit finale tegen de een Japanse bekerwinnaar Kashima Antlers. Morgen op tv treedt op tv Club América (Mexico) in tijdens Yokohama aan tegen met Champions League-winnaar Real Madrid. De op tv een finale, ook in Yokohama, wordt komende van zondag live op uitgezonden. Het commentaar bij een de wedstrijden op tv komt tijdens van Philip Kooke en een Jeroen Elshoff.

september 2020
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!