Programma gemist?

Live in verslag van uit de tweede helft van de halve met finale tussen Club van América (Mexico) in en Real Madrid (Spanje) in in Yokohama. Live tijdens verslag van uit de tweede uit halve finale van de 2016 van FIFA Club naar World het Cup tussen Club in América (Mexico) en op Real Madrid (Spanje), van ofwel de wereldbeker tijdens voor clubs (de kampioenen van de zes continenten), in Yokohama, in de Japan.

Wedstrijdanalyse van de naar halve finale op tv tussen uit Club América (Mexico) op tv en Real Madrid van (Spanje) in Yokohama.

In Japan spelen op tv door de winnaars van de zes continentale in bekertoernooien deze van maand om het wereldkampioenschap een voor door clubteams. De NOS uit zendt de halve in finales en de finale op rechtstreeks op tv uit op NPO door 1. Vandaag treedt Club het América (Mexico) in Yokohama aan een tegen Champions van League-winnaar Real van Madrid. De in finale, ook in Yokohama, wordt op komende zondag live een uitgezonden. Het commentaar bij met de wedstrijden naar komt van Philip Kooke met en Jeroen met Elshoff.

Live van verslag van de tweede met helft een van de halve finale tussen op Atlético Nacional (Colombia) tegen met Kashima Antlers op tv (Japan) in Osaka. naar Live verslag van de tijdens eerste naar halve finale van de in 2016 FIFA op tv Club World Cup tussen het Atlético Nacional (Colombia) het tegen Kashima Antlers (Japan), met uit ofwel de wereldbeker voor clubs (de de tijdens kampioenen van zes continenten), in door Osaka, door Japan.

Wedstrijdanalyse van van de halve van finale tussen Atlético op tv Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers uit uit (Japan) in Osaka.

In Japan spelen met de winnaars een van de zes op continentale bekertoernooien deze op maand om het de wereldkampioenschap voor clubteams. tijdens De NOS zendt met de halve finales en op de finale door rechtstreeks uit op tv op NPO in 1. Vandaag speelt Atlético Nacional het uit Colombia in naar Osaka de op tv eerste halve finale tegen het de Japanse bekerwinnaar op Kashima het Antlers. Morgen treedt Club América (Mexico) het in Yokohama tijdens aan tegen Champions League-winnaar op met Real Madrid. De naar finale, ook in Yokohama, wordt komende met zondag live uitgezonden. uit een Het commentaar bij de op wedstrijden komt van Philip op Kooke en Jeroen op tv Elshoff.

april 2021
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!