Programma gemist?

Live het verslag van met de tweede helft van de halve naar finale uit tussen Club América (Mexico) van en Real door Madrid (Spanje) in de Yokohama. Live uit verslag van de tweede uit halve finale van de 2016 in FIFA naar Club World Cup tussen de Club uit América (Mexico) en Real Madrid (Spanje), het ofwel de wereldbeker de voor clubs uit (de kampioenen van met zes continenten), op in Yokohama, uit Japan.

Wedstrijdanalyse van in de halve finale tussen tijdens Club América door (Mexico) en Real Madrid op (Spanje) in in Yokohama.

In op tv Japan spelen de winnaars naar van de zes van continentale bekertoernooien deze het maand om het tijdens wereldkampioenschap door voor clubteams. De in NOS zendt de halve op finales en uit de finale rechtstreeks een uit op NPO 1. op tv Vandaag treedt Club América (Mexico) tijdens een in Yokohama aan tegen Champions League-winnaar tijdens Real een Madrid. De finale, ook naar in het Yokohama, wordt komende zondag tijdens live uitgezonden. Het met commentaar bij het de wedstrijden komt van Philip Kooke uit uit en Jeroen Elshoff.

Live verslag door van de tweede tijdens helft van de de halve finale tussen met Atlético Nacional tijdens (Colombia) tegen Kashima tijdens Antlers (Japan) op in Osaka. Live verslag de van de uit eerste halve finale van de van 2016 FIFA door Club World van Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen op tv door Kashima Antlers (Japan), ofwel door de wereldbeker voor clubs uit (de kampioenen van zes in continenten), in uit Osaka, een Japan.

Wedstrijdanalyse van de een halve finale tussen door de Atlético Nacional (Colombia) tegen tijdens Kashima Antlers (Japan) door in Osaka.

In in Japan spelen de winnaars op van de zes het continentale bekertoernooien deze maand met om het tijdens wereldkampioenschap door voor clubteams. De een NOS zendt de halve finales en op tijdens de finale rechtstreeks uit uit op NPO 1. Vandaag speelt van Atlético Nacional uit op tv Colombia in Osaka de de eerste halve naar een finale tegen de Japanse bekerwinnaar het Kashima Antlers. Morgen met treedt Club América (Mexico) het in Yokohama het aan in tegen Champions League-winnaar naar Real Madrid. De finale, ook tijdens in de Yokohama, wordt komende zondag live van uitgezonden. Het commentaar bij op de wedstrijden op tv komt van Philip Kooke van met en Jeroen Elshoff.

augustus 2021
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!