Programma gemist?

Live verslag van van de tweede helft de van op de halve finale tussen Club van tijdens América (Mexico) en door Real Madrid (Spanje) van in Yokohama. Live verslag van de op tweede halve tijdens finale van met de 2016 FIFA Club World tijdens Cup tussen Club op América (Mexico) van en Real met Madrid (Spanje), ofwel de door wereldbeker voor clubs door (de kampioenen van zes tijdens continenten), het in Yokohama, het Japan.

Wedstrijdanalyse van de naar halve finale tussen uit Club tijdens América (Mexico) een en Real Madrid (Spanje) de in Yokohama.

In Japan spelen het de winnaars van op de een zes continentale bekertoernooien door deze maand om het wereldkampioenschap op voor clubteams. met De het NOS zendt de halve finales en op in de finale rechtstreeks in uit op NPO door 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) uit in Yokohama het aan op tegen Champions League-winnaar Real Madrid. met De finale, ook tijdens in Yokohama, op tv wordt komende zondag een live uitgezonden. Het commentaar naar bij de uit wedstrijden komt van Philip Kooke het en Jeroen het Elshoff.

Live verslag van door op tv de tweede helft van de halve het op finale tussen Atlético Nacional een (Colombia) tegen Kashima op Antlers (Japan) van in Osaka. Live verslag tijdens van de eerste halve op finale van de een 2016 FIFA Club World met Cup naar tussen Atlético Nacional op (Colombia) tegen op Kashima Antlers (Japan), ofwel de wereldbeker tijdens voor clubs (de in kampioenen van zes op tv continenten), in van Osaka, tijdens Japan.

Wedstrijdanalyse van de uit halve door finale tussen Atlético het Nacional (Colombia) tegen Kashima tijdens Antlers (Japan) op in Osaka.

In door Japan spelen de een winnaars van naar de zes continentale bekertoernooien op deze maand om het op wereldkampioenschap voor op tv clubteams. De NOS zendt de door een halve finales en de finale naar rechtstreeks uit op naar NPO 1. Vandaag speelt op tv Atlético Nacional uit met Colombia door in Osaka de eerste halve tijdens finale de tegen de Japanse bekerwinnaar van Kashima Antlers. Morgen treedt van Club América (Mexico) een in Yokohama aan uit tijdens tegen Champions League-winnaar Real met Madrid. De finale, op tv ook in Yokohama, het wordt komende op zondag live uitgezonden. uit Het commentaar bij de wedstrijden komt naar van in Philip Kooke en Jeroen een Elshoff.

september 2021
15-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama. Live verslag van de tweede halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Span...

15-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Club América (Mexico) en Real Madrid (Spanje) in Yokohama.

15-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag treedt Club América (Mexico) in Yokohama...

14-12-2016 12:30

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Live verslag van de tweede helft van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka. Live verslag van de eerste halve finale van de 2016 FIFA Club World Cup tussen Atlético Nacional (Colombia) teg...

14-12-2016 12:22

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

Wedstrijdanalyse van de halve finale tussen Atlético Nacional (Colombia) tegen Kashima Antlers (Japan) in Osaka.

14-12-2016 11:25

Halve finale WK Voetbal clubteams

NOS Sport WK Voetbal clubteams - Halve finale WK Voetbal clubteams

In Japan spelen de winnaars van de zes continentale bekertoernooien deze maand om het wereldkampioenschap voor clubteams. De NOS zendt de halve finales en de finale rechtstreeks uit op NPO 1. Vandaag speelt Atlético Nacional uit Colombia in...

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport WK Voetbal clubteams bij NOS Sport WK Voetbal clubteams liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport WK Voetbal clubteams. Heb je een uitzending van NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport WK Voetbal clubteams gemist

Uitzending gemist van NOS Sport WK Voetbal clubteams? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport WK Voetbal clubteams kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!