Programma gemist?

Gerrit en Christa in hebben de het akkerbouwbedrijf van van Gerrits ouders een overgenomen. Op zoek naar een door nieuwe uitdaging besloten uit ze om het te schakelen naar biologi... in Gerrit van en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van een Gerrits ouders op overgenomen. Op zoek de naar een nieuwe uitdaging naar besloten ze om naar in te schakelen naar biologische teelt. Na tijdens twee jaar met voorbereiding gaan ze dit van uit jaar voor het tijdens eerst volledig biologisch zaaien en oogsten. van door Het hele gezin leeft en werkt tijdens mee. naar Wat betekent zo'n omschakeling het in een een boerenleven?

Varkensboeren met Mareille en Rense zetten de op tv deuren van hun het boerderij voor het ons open. Zij met bouwen dit jaar een met nieuwe biggenstal in om te door kunnen groeien van 800... Varkensboeren op met Mareille en Rense zetten door de deuren van hun op boerderij voor ons de open. Zij bouwen dit uit in jaar een nieuwe uit biggenstal om te kunnen op groeien van 800 naar 1900 naar in biggen. Zo hopen ze ook op op tv de lange termijn op tijdens het familiebedrijf rendabel te kunnen met houden.

In het nieuwe een MAX-programma Het het Boerenleven volgt uit Erben Wennemars van drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke op tv periode in hun van leven. Waar van het ene boerenbedrijf op op het punt staat een met om de capaciteit naar flink op te schalen, met stapt het andere over uit op een 100% biologische teelt. het En wat drijft uit iemand om juist door nu nog een boerenonderneming te starten? Arjan naar op tv heeft zijn kantoorbaan opgezegd om fulltime de waterbuffelboer door te worden. Zijn 39 waterbuffels het staan op tijdens de oude boerderij uit van zijn vader op tv in Brabant. de Zijn doel: zelf buffelyoghurt en naar -ijs maken en naar die ook in zelf uit verkopen. Maar waterbuffels zijn geen met ?gewone? koeien en op Arjan is ook geen naar ?gewone? op boer. Erben Wennemars kijkt mee in naar hoe Arjan op naar geheel eigen wijze invulling geeft aan in Het het Boerenleven.

mei 2020
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!