Programma gemist?

Gerrit en met Christa hebben op tv het akkerbouwbedrijf van Gerrits op ouders op overgenomen. Op zoek naar een nieuwe van uitdaging besloten ze tijdens om op te schakelen naar biologi... een Gerrit en Christa hebben met het akkerbouwbedrijf van naar Gerrits ouders in overgenomen. Op zoek van naar een in nieuwe uitdaging besloten ze een om te schakelen naar de biologische teelt. in Na twee jaar de voorbereiding gaan tijdens ze dit jaar voor het op tv eerst een volledig biologisch zaaien naar en oogsten. naar Het hele gezin leeft en naar werkt mee. een Wat betekent zo'n uit omschakeling in een door boerenleven?

Varkensboeren door Mareille en Rense zetten een de een deuren van hun boerderij voor uit ons een open. Zij bouwen dit jaar een op tv nieuwe tijdens biggenstal om van te kunnen groeien van 800... op Varkensboeren Mareille en Rense een het zetten de deuren van hun boerderij tijdens voor ons open. naar Zij bouwen dit de jaar een nieuwe met biggenstal om tijdens te kunnen door groeien van 800 naar van 1900 biggen. in Zo hopen in ze ook op door de lange termijn de het familiebedrijf rendabel uit te kunnen houden.

In een het nieuwe op MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben de Wennemars een drie Nederlandse boerengezinnen uit tijdens een belangrijke uit periode in hun leven. Waar met het met ene boerenbedrijf op door het punt staat in om de capaciteit uit flink op te schalen, op tv stapt het andere over op het 100% biologische teelt. door de En wat drijft met iemand om juist nu van nog een de boerenonderneming te starten? Arjan een heeft zijn kantoorbaan opgezegd om fulltime met met waterbuffelboer te worden. Zijn 39 naar waterbuffels staan op de tijdens op tv oude boerderij van zijn vader door in Brabant. Zijn doel: tijdens zelf buffelyoghurt naar en -ijs maken en het van die ook zelf verkopen. Maar waterbuffels van zijn geen van ?gewone? de koeien en Arjan is ook met geen ?gewone? boer. het Erben Wennemars kijkt uit mee uit hoe Arjan op geheel eigen door wijze invulling het geeft aan Het naar Boerenleven.

september 2021
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!