Programma gemist?

Gerrit en uit Christa hebben het door akkerbouwbedrijf van de Gerrits ouders overgenomen. Op tijdens zoek naar een nieuwe door uitdaging op tv besloten ze om uit te schakelen naar biologi... uit Gerrit en Christa hebben een het akkerbouwbedrijf uit van Gerrits ouders naar overgenomen. Op een zoek naar met een nieuwe uitdaging van besloten ze om te schakelen een naar biologische tijdens teelt. Na twee jaar voorbereiding door gaan tijdens ze dit jaar tijdens voor het eerst volledig naar biologisch zaaien en de oogsten. Het van hele gezin leeft en uit werkt mee. Wat door betekent met zo'n omschakeling in een van boerenleven?

Varkensboeren op Mareille en Rense zetten tijdens de deuren van door hun boerderij voor tijdens ons open. Zij op bouwen dit jaar een het met nieuwe biggenstal om naar te kunnen groeien van 800... van Varkensboeren Mareille en Rense een zetten van de deuren op tv van hun boerderij voor in ons open. het Zij bouwen dit jaar op een nieuwe biggenstal om te van kunnen groeien van van 800 de naar 1900 biggen. Zo door hopen ze ook het op de een lange termijn het familiebedrijf naar rendabel te op tv kunnen houden.

In in het nieuwe MAX-programma op Het Boerenleven het volgt Erben Wennemars het drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke door periode in door hun leven. Waar uit het ene boerenbedrijf door op het door punt staat om in de capaciteit flink op door te op tv schalen, stapt het uit andere over op 100% biologische tijdens teelt. En uit wat drijft iemand tijdens om juist nu uit nog een boerenonderneming te de starten? Arjan heeft van zijn kantoorbaan in opgezegd om fulltime waterbuffelboer te uit worden. Zijn 39 met waterbuffels in staan op de oude boerderij de van op zijn vader in Brabant. het Zijn doel: zelf met buffelyoghurt en -ijs maken op en die ook van zelf verkopen. van Maar waterbuffels op tv zijn geen ?gewone? van koeien en Arjan door is ook geen ?gewone? boer. uit Erben Wennemars kijkt van mee hoe Arjan van op geheel eigen wijze op tv invulling op geeft aan Het tijdens Boerenleven.

mei 2021
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!