Programma gemist?

Gerrit de en Christa hebben het in akkerbouwbedrijf van Gerrits in ouders overgenomen. Op zoek door naar een nieuwe het in uitdaging besloten ze om naar te schakelen naar biologi... Gerrit op tv en op Christa hebben het op akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders in overgenomen. van Op zoek naar een naar nieuwe uitdaging met besloten ze om te op tv schakelen naar biologische teelt. van Na de twee jaar voorbereiding tijdens gaan ze dit op tv jaar voor het eerst het volledig biologisch zaaien en oogsten. met naar Het hele gezin leeft en in werkt tijdens mee. Wat betekent zo'n door omschakeling in een tijdens boerenleven?

Varkensboeren naar Mareille en Rense zetten een de deuren tijdens van hun boerderij een voor ons door open. Zij bouwen tijdens dit jaar een nieuwe biggenstal met om te op kunnen groeien van met 800... Varkensboeren Mareille en van Rense een zetten de deuren van tijdens hun boerderij voor ons in open. Zij bouwen op dit naar jaar een nieuwe biggenstal van om te kunnen groeien van met 800 naar 1900 naar biggen. Zo hopen op ze ook een op de lange termijn op tv in het familiebedrijf rendabel uit te kunnen houden.

In het een nieuwe MAX-programma Het Boerenleven door volgt het Erben Wennemars op tv drie Nederlandse boerengezinnen van tijdens een belangrijke periode op tv in hun leven. Waar van het ene van boerenbedrijf op het punt een staat de om de capaciteit op flink op te uit schalen, stapt het andere op tv over op 100% de biologische teelt. En wat drijft naar iemand uit om juist nu door nog een met boerenonderneming te starten? Arjan heeft zijn kantoorbaan de opgezegd met om fulltime waterbuffelboer te de worden. Zijn uit 39 waterbuffels staan het op de oude op tv boerderij van met zijn vader in Brabant. Zijn doel: tijdens zelf buffelyoghurt en tijdens -ijs tijdens maken en die ook op zelf verkopen. tijdens Maar waterbuffels zijn geen op tv ?gewone? koeien en Arjan de is ook met geen ?gewone? boer. Erben op Wennemars tijdens kijkt mee hoe Arjan op op geheel de eigen wijze op tv invulling geeft aan tijdens Het Boerenleven.

september 2020
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!