Programma gemist?

Gerrit uit en Christa hebben het een akkerbouwbedrijf van de Gerrits ouders overgenomen. Op zoek tijdens in naar een nieuwe uitdaging besloten van ze om te tijdens schakelen naar de biologi... Gerrit en Christa hebben op tv het akkerbouwbedrijf van op tv Gerrits op tv ouders overgenomen. Op op zoek naar een nieuwe uitdaging van met besloten ze om te op schakelen naar biologische teelt. Na het twee jaar het voorbereiding gaan ze dit de jaar voor uit het het eerst volledig biologisch zaaien en een oogsten. met Het hele gezin leeft en werkt op mee. Wat het betekent zo'n op omschakeling in een de boerenleven?

Varkensboeren tijdens Mareille en Rense zetten de op door deuren van hun boerderij voor van ons open. in Zij bouwen dit jaar een een nieuwe naar biggenstal om de te kunnen groeien van 800... Varkensboeren naar Mareille en Rense in zetten een de deuren een van hun boerderij voor ons open. uit Zij bouwen dit het jaar een in nieuwe biggenstal om de te kunnen uit groeien van 800 naar op 1900 biggen. Zo hopen van in ze ook op de lange termijn de het de familiebedrijf rendabel te de kunnen houden.

In tijdens het nieuwe MAX-programma Het uit Boerenleven volgt Erben Wennemars het tijdens drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke tijdens periode in uit hun leven. Waar het op tv ene boerenbedrijf door op het punt staat uit om de met capaciteit flink op te naar in schalen, stapt het andere over uit op 100% biologische van teelt. En wat drijft met iemand om op juist nu nog in een op tv boerenonderneming te starten? Arjan uit heeft zijn kantoorbaan van opgezegd om fulltime waterbuffelboer te met worden. Zijn 39 door waterbuffels staan op naar de oude door boerderij van de zijn vader in Brabant. Zijn doel: naar zelf buffelyoghurt tijdens en -ijs maken en een die ook in zelf verkopen. op Maar waterbuffels zijn geen ?gewone? door op koeien en Arjan met is ook geen ?gewone? boer. van Erben van Wennemars kijkt mee hoe door Arjan op geheel eigen wijze de invulling geeft aan door een Het Boerenleven.

januari 2021
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!