Programma gemist?

Gerrit en uit Christa de hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders door overgenomen. Op zoek de naar door een nieuwe het uitdaging besloten ze om de te schakelen op tv naar biologi... Gerrit en Christa hebben van in het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. van Op een zoek naar een nieuwe uitdaging van besloten de ze om de te schakelen naar biologische teelt. door Na twee jaar door voorbereiding gaan ze naar dit naar jaar voor het tijdens eerst volledig biologisch zaaien een en oogsten. Het hele gezin de leeft en werkt door de mee. Wat betekent op tv zo'n omschakeling in op een boerenleven?

Varkensboeren Mareille en door Rense op tv zetten de de deuren van hun boerderij voor een ons het open. Zij bouwen dit jaar uit een nieuwe van biggenstal om te in kunnen groeien met van 800... Varkensboeren op tv Mareille en Rense zetten een de deuren van hun het boerderij voor ons open. een de Zij bouwen dit jaar een uit nieuwe biggenstal om een te kunnen groeien met van 800 tijdens naar 1900 biggen. Zo een hopen in ze ook op van de lange termijn het familiebedrijf uit rendabel te kunnen uit houden.

In op tv het nieuwe MAX-programma Het tijdens Boerenleven in volgt Erben Wennemars het drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke in periode door in hun leven. Waar het tijdens ene boerenbedrijf op de het punt staat tijdens uit om de capaciteit het flink op te schalen, stapt het een andere de over op 100% biologische teelt. tijdens een En wat drijft iemand met om juist nu naar nog een boerenonderneming uit te starten? Arjan door heeft zijn kantoorbaan opgezegd om op tv fulltime waterbuffelboer te worden. met Zijn 39 waterbuffels van door staan op de door oude boerderij van zijn door vader in Brabant. op tv Zijn doel: zelf buffelyoghurt en van -ijs maken en uit op tv die ook zelf verkopen. Maar waterbuffels door zijn geen een ?gewone? koeien en Arjan een is ook geen van ?gewone? boer. Erben op Wennemars kijkt mee de hoe Arjan op naar geheel eigen wijze uit invulling geeft naar aan Het het Boerenleven.

juni 2021
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!