Programma gemist?

Gerrit door en Christa een hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits uit ouders overgenomen. Op zoek van naar een een nieuwe uitdaging de besloten ze om te tijdens schakelen naar biologi... Gerrit naar van en Christa hebben in het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders op overgenomen. Op zoek naar op tv een op tv nieuwe uitdaging besloten door ze om te schakelen naar de biologische teelt. door Na twee jaar voorbereiding de gaan tijdens ze dit jaar uit voor het eerst volledig naar biologisch zaaien met en oogsten. Het hele door gezin leeft en werkt naar mee. Wat naar betekent uit zo'n omschakeling in naar een boerenleven?

Varkensboeren op tv Mareille en op Rense zetten de deuren van met hun van boerderij voor ons door open. Zij bouwen dit jaar een tijdens nieuwe biggenstal om een van te kunnen groeien de van 800... Varkensboeren Mareille en op tv Rense zetten een de deuren uit van hun boerderij voor ons de open. naar Zij bouwen dit jaar een nieuwe uit biggenstal op tv om te kunnen groeien in van 800 naar 1900 door de biggen. Zo hopen ze ook de op met de lange termijn het familiebedrijf rendabel met te kunnen in houden.

In van het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven op tv een volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen door tijdens een belangrijke naar periode uit in hun leven. Waar het naar in ene boerenbedrijf op het punt door staat tijdens om de capaciteit flink op te het schalen, stapt door het andere naar over op 100% tijdens biologische teelt. En wat drijft van iemand om juist tijdens een nu nog een boerenonderneming te starten? Arjan van tijdens heeft zijn kantoorbaan opgezegd een om fulltime waterbuffelboer te worden. de een Zijn 39 waterbuffels staan het op de naar oude boerderij van zijn op vader in Brabant. het Zijn doel: zelf buffelyoghurt het en -ijs maken uit en die ook door zelf verkopen. Maar waterbuffels op zijn geen ?gewone? een koeien en met Arjan is ook het geen ?gewone? boer. Erben een in Wennemars kijkt mee hoe Arjan tijdens op geheel eigen met wijze door invulling geeft aan Het door Boerenleven.

oktober 2021
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!