Programma gemist?

Gerrit een en Christa hebben door het akkerbouwbedrijf van tijdens Gerrits ouders overgenomen. naar Op zoek naar met een nieuwe uitdaging in besloten ze om te uit schakelen naar het biologi... Gerrit naar en Christa hebben naar het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders op overgenomen. een Op zoek naar een een nieuwe uitdaging besloten ze de om te op tv schakelen naar van biologische teelt. Na twee jaar naar voorbereiding van gaan ze dit jaar voor het in eerst volledig biologisch van tijdens zaaien en oogsten. Het hele een gezin het leeft en werkt mee. tijdens Wat betekent zo'n omschakeling op tv in een een boerenleven?

Varkensboeren Mareille met en Rense zetten de tijdens deuren van van hun boerderij voor ons een een open. Zij bouwen op dit jaar een nieuwe biggenstal om uit op tv te kunnen groeien een van 800... Varkensboeren tijdens Mareille en Rense zetten de door deuren op tv van hun boerderij voor ons open. uit op Zij bouwen dit een jaar een nieuwe biggenstal om te tijdens kunnen groeien een van 800 naar uit 1900 het biggen. Zo hopen door ze ook op de lange termijn de het familiebedrijf met rendabel te met kunnen houden.

In het naar nieuwe van MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars uit drie Nederlandse het boerengezinnen tijdens het een belangrijke uit periode in hun leven. Waar de het ene een boerenbedrijf op het punt staat tijdens om door de capaciteit flink op met te door schalen, stapt het andere over op uit van 100% biologische teelt. En wat drijft een iemand tijdens om juist op tv nu nog een de boerenonderneming te starten? Arjan heeft zijn het kantoorbaan van opgezegd om fulltime waterbuffelboer de te worden. Zijn van 39 waterbuffels op tv staan op de oude boerderij een van zijn vader in tijdens Brabant. tijdens Zijn doel: naar zelf buffelyoghurt en het -ijs maken en het die ook zelf verkopen. Maar uit waterbuffels zijn geen naar ?gewone? koeien en de Arjan is de ook geen ?gewone? boer. Erben met Wennemars kijkt naar mee tijdens hoe Arjan op geheel eigen het wijze invulling geeft aan een Het de Boerenleven.

februari 2021
29-12-2016 22:10

De omschakeling

Het Boerenleven - De omschakeling

Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloten ze om te schakelen naar biologi... Gerrit en Christa hebben het akkerbouwbedrijf van Gerrits ouders overgenomen. Op zoe...

22-12-2016 22:10

Varkens in beeld

Het Boerenleven - Varkens in beeld

Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zij bouwen dit jaar een nieuwe biggenstal om te kunnen groeien van 800... Varkensboeren Mareille en Rense zetten de deuren van hun boerderij voor ons open. Zi...

15-12-2016 21:25

Buffelen

Het Boerenleven - Buffelen

In het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven volgt Erben Wennemars drie Nederlandse boerengezinnen tijdens een belangrijke periode in hun leven. Waar het ene boerenbedrijf op het punt staat om de capaciteit flink op te schalen, stapt het and...

Het Boerenleven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Boerenleven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Boerenleven bij Het Boerenleven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Boerenleven. Heb je een uitzending van Het Boerenleven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Boerenleven gemist

Uitzending gemist van Het Boerenleven? Hier kun je alle uitzendingen van Het Boerenleven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!