Programma gemist?
juli 2021
28-11-2009 16:49

Najaar 2009 aflevering 1

Vet Vak Man! - Najaar 2009 aflevering 1

Presentatrice Nikkie Plessen en nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers presenteren op zaterdag 10 oktober vanuit Studio 22 de eenmalige televisieshow ‘Vet Vak Man!’. Het RTL 5-programma staat in het teken van de ‘6 Daagse Beroepsonderwijs’, die v...

Vet Vak Man! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Vak Man! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Vak Man! bij Vet Vak Man! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Vak Man!. Heb je een uitzending van Vet Vak Man! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Vak Man! gemist

Presentatrice Nikkie Plessen en nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers presenteren op zaterdag 10 oktober vanuit Studio 22 de eenmalige televisieshow ‘Vet Vak Man!’. Het RTL 5-programma staat in het teken van de ‘6 Daagse Beroepsonderwijs’, die van 9 oktober tot en met 15 oktober 2009 plaatsvindt. Een groots evenement om het middelbaar beroepsonderwijs op de kaart te zetten. Nikkie en Jeroen nemen een kijkje in de wereld van het mbo en belichten de verschillende opleidingen en de diversiteit aan studenten en docenten.

Uitzending gemist van Vet Vak Man!? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Vak Man! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2009 om 16:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!