Programma gemist?

Lenette van van Dongen van richt zich op de periode 1968 van - in 2000. Toon Hermans is ontzettend in beroemd. Iedere avond op tv uit staan er dikke rijen voor op de kassa van het op Oude Luxor de Theater in Rotterdam. het Maar het op jarenlange optreden vergt het zijn tol. Toon met Hermans krijgt een depressie uit en door stopt een jaar lang met naar optreden. Na een jaar een met keert hij terug en speelt naar weer de sterren van uit de hemel. naar Maar dan wordt van zijn grote liefde Rietje tijdens ziek en het sterft aan borstkanker. Toon met is totaal uit uit de het lood geslagen. Hij op tv treedt nog een aantal jaren in op met prachtige een liedjes als het Lente tijdens me, die vooral gaan over Rietje. uit In tijdens 2000 wordt Toon ziek en een overlijdt. Onder immense tijdens belangstelling wordt hij van in met zijn geboortedorp naar Sittard begraven.

Na de Nederland en Europa heeft Toon het een Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. naar Richard Groenendijk een bezoekt New York. Daar tijdens door verbleef Toon drie maanden tijdens samen met een professor van in een hotelkamer om een op zijn show naar het Engels te een vertalen. Een gouden een toekomst op tv lonkt, maar uiteindelijk durft van Toon het niet in aan. Hij het schrijft in het hotel wel op op een van zijn grootste op hits: 24 rozen. Richard tijdens Groenendijk een bezoekt ook het Eaton Auditorium door in Toronto, waar tijdens Toon wel een op de planken op staat.

In de 1958 is op tv Toon Hermans de uit eerste cabaretier ter wereld die 1,5 tijdens op uur lang live op tv een onemanshow op televisie speelt. een Hij is met na deze uitzending op wereldberoemd in Nederland, van maar hij wil door meer. Alex Klaassen tijdens bezoekt het theater op in Wenen, waar op hij met succes op de de naar planken stond. Na dit Europese uitstapje met uit durft hij het aan om in in Carré te spelen met en de laat hij in het hele toneel verbouwen. Voormalig de toneelmeester Johnny van met Elk praat naar met Alex over de de première.

In uit Amsterdam gaat Toons droom door in vervulling wanneer op hij met de naar revue mee mag op in tournee. Maar Toon een beleeft als cabaretier met ook pittige tijden op in op tijden van honger en de oorlog. Zijn grote uit liefde Rietje komt op tijdens zijn pad. En van hij de doet iets unieks: hij uit brengt uit de allereerste onemanshow van Nederland op uit het podium. Martine in Sandifort tijdens bezoekt belangrijke van plekken uit deze naar periode in Rotterdam het en Amsterdam.

De tijdens arme jeugd van Toon in naar Sittard op tv staat centraal. Zijn op vader sterft in zijn armen met en het met gezin uit staat er alleen voor. Ondanks alle de persoonlijke tegenslagen neemt tijdens in Toon een belangrijk besluit: hij uit wordt het artiest. Karin Bloemen bezoekt onder naar andere het op tv huis in Sittard in waar Toon zijn jeugd op tv doorbracht de en vertelt hoe met belangrijk het circus voor door de kleine Toon het was. Ze beseft dat veel uit verhalen door uit de conferences van Toon op teruggrijpen met op zijn tijd tijdens in Sittard.

Lenette van op Dongen richt met zich op de periode 1968 in - 2000. het Toon Hermans het is ontzettend naar beroemd. Iedere avond staan er de dikke een rijen voor de op tv kassa van het Oud... Lenette van van Dongen richt door zich op de een periode de 1968 - 2000. Toon Hermans van is ontzettend beroemd. Iedere een avond staan naar er dikke op tv rijen voor naar de kassa van het Oude Luxor op Theater het in Rotterdam. Maar het jarenlange het optreden uit vergt zijn op tol. Toon Hermans krijgt een depressie van en stopt een van in jaar lang met optreden. Na een op de jaar keert hij terug een en speelt weer de op sterren het van de hemel. Maar dan wordt uit zijn op tv grote liefde Rietje ziek en van tijdens sterft aan borstkanker. het Toon is totaal het uit het lood geslagen. Hij tijdens treedt op nog een aantal naar jaren op met op prachtige liedjes als Lente me, die het de vooral gaan over Rietje. uit In 2000 wordt Toon ziek van en overlijdt. Onder op immense belangstelling wordt de hij naar in zijn geboortedorp tijdens Sittard begraven.

Na Nederland en op Europa naar heeft Toon de Hermans zijn zinnen in gezet op Amerika. Richard Groenendijk op bezoekt op New York. Na Nederland en op Europa door heeft Toon Hermans van zijn zinnen gezet op Amerika. Richard de Groenendijk bezoekt New door York. in Daar verbleef Toon drie het maanden samen met een naar tijdens professor in een hotelkamer om zijn in show naar op tv het Engels in te vertalen. Een gouden toekomst in lonkt, maar naar uiteindelijk het durft Toon het niet de aan. Hij schrijft in het met hotel wel in een van een zijn grootste hits: 24 op tv rozen. Richard Groenendijk bezoekt met ook het Eaton naar Auditorium in tijdens Toronto, naar waar Toon wel tijdens op de planken het staat.

In op 1958 is de Toon Hermans de eerste naar cabaretier ter de wereld die 1,5 uur door lang live een onemanshow op in op tv tv speelt. Hij op is na deze met uitzending wereldberoemd in Ne... de In 1958 is Toon Hermans naar de met eerste cabaretier in ter wereld die 1,5 uur lang tijdens live een op onemanshow op uit tv speelt. Hij tijdens is na van deze uitzending wereldberoemd in Nederland, tijdens maar hij wil meer. naar in Alex Klaassen bezoekt tijdens het theater Wenen, tijdens waar hij met succes op op de planken tijdens stond. Na tijdens dit Europese uitstapje, durft met hij het naar aan om in uit Carré te spelen en op laat hij het hele toneel uit verbouwen. Voormalig het toneelmeester op Johnny van Elk praat met Alex op over de uit première.

In naar Amsterdam gaat Toons droom in in in vervulling wanneer hij mee een mag op tournee met de van revue. Maar het Toon beleeft als cabaretier op tv ook pittige tijden op tv in tijden tijdens v... In Amsterdam met gaat Toons droom in op vervulling op tv wanneer hij mee op tv mag op tournee met tijdens de revue. van Maar Toon beleeft als cabaretier de ook een pittige tijden in tijden van naar op tv honger en oorlog. Zijn grote tijdens liefde van Rietje komt op zijn pad. tijdens En hij doet iets op op unieks; hij brengt de de allereerste onemanshow van Nederland in op het podium. uit Martine Sandifort op bezoekt belangrijke plekken de uit deze periode in Rotterdam naar en een Amsterdam.

Op uit 17 december op tv 1916 werd een van de een grootste theaterpersoonlijkheden van op tv de in vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies het 100 jaar later de brengt uit AVROTROS op tv en radio tijdens een ode aan een hem. In door de docureeks 100 jaar Toon in in Hermans, die vanavond van start door gaat, gaan uit cabaretiers als Lenette van Dongen, op Richard met Groenendijk en de Alex Klaasen op zoek door naar de mens achter de tijdens komiek. Het werk door van met Toon Hermans is een alom bekend en geprezen, maar een ook zijn persoonlijk door levensverhaal is op zeer bijzonder. Dat levensverhaal vormt door de leidraad voor uit deze unieke met documentaireserie. In een persoonlijk door gesprek door met presentator de Cornald Maas vertellen op Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Alex een Klaasen, het Martine Sandifort en Lenette van de Dongen over hun naar fascinatie een voor Toon. Zij nemen ieder een naar periode op tv uit het leven van de tijdens markante theaterpersoonlijkheid de onder in de loep. Door de locaties te de op bezoeken die bepalend waren op voor het leven van Toon op tv Hermans leren de op de cabaretiers de mens de Toon Hermans beter kennen op en gaan op zij ook zijn werk op tv in een ander de licht zien. door De verhalen worden omlijst de met unieke foto?s op tv uit het familiearchief en fragmenten uit van weleer. door Karin naar Bloemen reist af naar zijn geboortedorp het Sittard door en leert meer over op zijn moeilijke jeugd op en op tv zijn allesoverheersende droom om een de beroemd met artiest te worden. Martine de Sandifort bezoekt Amsterdam en Rotterdam. tijdens De uit oorlogsjaren, de ontmoeting met en bruiloft met zijn grote met het liefde Rietje en de in totstandkoming van de een eerste one man het show van Nederland komen voorbij. tijdens Alex Klaassen neemt van de tijdens periode van zijn doorbraak in de Nederland na zijn de eerste tv-optreden van bij de AVRO onder met de de loep. Hij reist in van het spoor op tv van Toon naar de tijdens stad waar hij zijn uit naar Europese doorbraak had: Wenen. de Na Europa moet Amerika tijdens volgen, maar door Toon trekt uit aan de vooravond van tijdens zijn debuut op tv op Broadway de door stekker uit dit avontuur. een Bewonderaar Richard Groenendijk van probeert in New York meer een te uit weten te komen over deze van roerige periode. Lenette het van Dongen richt op zich ten slotte op een op de periode de waarin Toon grote successen van boekte en volle van zalen trok, maar ook met op een depressie kampt het en zijn door grote liefde Rietje uit verliest.

september 2021
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!