Programma gemist?

Lenette naar van Dongen richt zich de op de periode de 1968 van - 2000. Toon uit Hermans is ontzettend beroemd. in Iedere avond van staan er dikke rijen voor de in kassa de van het Oude Luxor de Theater in Rotterdam. in Maar het het jarenlange optreden vergt zijn het tol. tijdens Toon Hermans krijgt een depressie en in stopt een van jaar lang met optreden. van met Na een jaar keert hij het terug en het speelt weer de sterren van op tv de naar hemel. Maar dan een wordt zijn op tv grote liefde Rietje ziek en op tv sterft aan borstkanker. Toon tijdens is het totaal uit het lood geslagen. van door Hij treedt nog een aantal jaren een op op met prachtige het liedjes als Lente me, in die vooral gaan van over Rietje. tijdens In 2000 wordt Toon ziek een en overlijdt. Onder uit immense belangstelling wordt hij op in zijn geboortedorp de uit Sittard begraven.

Na door Nederland en Europa heeft uit Toon Hermans zijn naar zinnen gezet op Amerika. de in Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar op tv verbleef Toon drie in maanden samen door met een professor door in een een hotelkamer om zijn show in naar in het Engels te vertalen. Een van gouden toekomst lonkt, maar naar door uiteindelijk durft Toon tijdens het niet aan. Hij een schrijft in het uit hotel wel het een van zijn grootste hits: op tv 24 rozen. Richard Groenendijk een een bezoekt ook het Eaton Auditorium in de door Toronto, waar Toon wel op uit de planken tijdens staat.

In 1958 een is Toon een Hermans de eerste cabaretier ter het wereld die 1,5 het op uur lang live een onemanshow op een televisie speelt. op Hij is na de deze uitzending wereldberoemd tijdens in Nederland, maar met hij wil meer. op tv Alex Klaassen bezoekt op tv het theater in Wenen, naar waar hij met een van succes op de planken stond. tijdens Na dit Europese van uitstapje door durft hij het aan door om in Carré te in spelen en laat hij de het hele toneel naar verbouwen. uit Voormalig toneelmeester Johnny van Elk het praat met naar Alex naar over de première.

In Amsterdam door gaat uit Toons droom in vervulling wanneer hij op met tijdens de revue mee naar mag op tijdens tournee. Maar Toon beleeft als tijdens cabaretier het ook pittige tijden in tijden van naar honger en oorlog. de Zijn grote liefde het de Rietje komt op zijn pad. En op tv hij doet uit iets uit unieks: hij brengt de allereerste onemanshow in van Nederland in op in het podium. Martine Sandifort bezoekt belangrijke naar in plekken uit deze periode een in Rotterdam in en Amsterdam.

De arme jeugd in van Toon door in Sittard staat centraal. de met Zijn vader sterft in zijn uit armen en het naar gezin staat er het alleen voor. Ondanks met alle persoonlijke tegenslagen tijdens neemt Toon van een belangrijk besluit: hij tijdens wordt artiest. Karin van Bloemen bezoekt onder andere door het uit huis in de Sittard waar Toon zijn jeugd van doorbracht en door vertelt hoe naar belangrijk het circus voor de een kleine Toon door was. Ze beseft dat veel naar verhalen uit door de conferences van Toon van teruggrijpen een op zijn tijd in de Sittard.

Lenette de van Dongen richt zich naar op in de periode 1968 - 2000. Toon van Hermans is uit ontzettend beroemd. het Iedere avond staan naar er dikke rijen voor de naar kassa van het op tv Oud... naar Lenette van Dongen de richt zich op door de periode 1968 uit - 2000. Toon op tv Hermans is het ontzettend beroemd. Iedere avond door staan er dikke rijen voor in de kassa van uit het Oude Luxor met de Theater in Rotterdam. Maar het door jarenlange in optreden vergt zijn tol. Toon Hermans uit krijgt uit een depressie het en stopt een jaar naar lang met uit optreden. Na een in jaar keert hij terug van en speelt weer de door sterren van de hemel. uit Maar dan door wordt zijn grote uit liefde Rietje ziek en in sterft aan borstkanker. op tv door Toon is totaal uit het tijdens lood door geslagen. Hij treedt nog van een aantal jaren op met een prachtige op liedjes als Lente me, tijdens die vooral gaan op over Rietje. In op tv 2000 wordt op tv Toon ziek uit en overlijdt. Onder de immense belangstelling wordt hij in tijdens zijn van geboortedorp Sittard begraven.

Na een Nederland en Europa heeft in Toon een Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. uit Richard Groenendijk bezoekt uit New York. Na tijdens Nederland en een Europa heeft Toon Hermans van op tv zijn zinnen gezet tijdens op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New in York. Daar verbleef tijdens Toon drie uit maanden samen met op tv een tijdens professor in een hotelkamer om zijn in van show naar het Engels te het vertalen. Een gouden met toekomst lonkt, de maar uiteindelijk op tv durft Toon het niet aan. Hij door schrijft in het met hotel wel een met van zijn naar grootste hits: 24 het rozen. op Richard Groenendijk bezoekt ook het tijdens Eaton Auditorium in met Toronto, waar Toon het wel uit op de planken door staat.

In 1958 het is Toon Hermans de met op tv eerste cabaretier ter wereld die 1,5 het uur lang live een een onemanshow het op tv speelt. in Hij van is na deze uitzending wereldberoemd in naar Ne... In op tv 1958 is Toon het Hermans de een eerste cabaretier ter wereld een die 1,5 uur op tv lang live een onemanshow naar op tv met speelt. met Hij is na op tv deze uitzending wereldberoemd op tv in Nederland, maar hij wil meer. naar Alex Klaassen bezoekt op het theater Wenen, op waar hij met met succes op in de planken stond. de Na dit Europese uitstapje, het durft met hij het aan een om in Carré een te spelen en laat tijdens hij tijdens het hele toneel verbouwen. naar Voormalig toneelmeester Johnny van op Elk praat met Alex de over tijdens de première.

In naar Amsterdam gaat Toons droom een in vervulling wanneer hij door naar mee mag op tournee met een de revue. van Maar Toon beleeft als cabaretier in ook pittige tijden met in tijden v... tijdens een In Amsterdam gaat Toons uit droom in vervulling wanneer hij tijdens mee mag de op tournee met de de tijdens revue. Maar Toon beleeft als op cabaretier ook pittige tijden op tv met in tijden van op tv honger en oorlog. Zijn grote tijdens liefde in Rietje komt op zijn pad. En een hij doet iets door unieks; hij op tv brengt de allereerste onemanshow door van Nederland op naar het podium. naar Martine van Sandifort bezoekt belangrijke van plekken uit deze periode in op Rotterdam en met Amsterdam.

Op 17 met december tijdens 1916 werd een van het de grootste theaterpersoonlijkheden van de een door vorige eeuw geboren, Toon Hermans. op Precies 100 een jaar later brengt AVROTROS met op tv met en radio het een ode aan hem. In de het docureeks 100 jaar Toon uit Hermans, die uit vanavond van start gaat, tijdens gaan cabaretiers de als Lenette met van Dongen, Richard Groenendijk in en Alex Klaasen van op door zoek naar de mens naar achter de komiek. Het werk van het Toon Hermans met is van alom bekend en in geprezen, maar ook zijn persoonlijk levensverhaal in de is zeer bijzonder. Dat levensverhaal de vormt door de leidraad voor deze unieke op documentaireserie. naar In een persoonlijk gesprek uit met presentator naar Cornald Maas vertellen Karin een Bloemen, Richard Groenendijk, Alex Klaasen, naar Martine Sandifort door en Lenette van de Dongen over hun fascinatie door voor naar Toon. Zij nemen ieder de een tijdens periode uit het leven van de op markante uit theaterpersoonlijkheid onder de loep. Door op tv de locaties het te bezoeken die bepalend het waren met voor het leven van op tv Toon Hermans leren met de cabaretiers de mens uit uit Toon Hermans beter kennen en gaan op op zij ook zijn werk in een het ander licht zien. naar De verhalen tijdens worden omlijst met in unieke op foto?s uit het familiearchief en fragmenten op van tijdens weleer. Karin Bloemen reist op tv af naar zijn geboortedorp in Sittard en in leert meer over zijn het moeilijke jeugd en een op zijn allesoverheersende droom om een een beroemd artiest te worden. op tv Martine Sandifort bezoekt de Amsterdam en op tv Rotterdam. De oorlogsjaren, de door ontmoeting op en bruiloft met zijn grote door liefde Rietje naar en de door totstandkoming van een de eerste one man show van de Nederland het komen voorbij. van Alex Klaassen neemt de periode van tijdens zijn doorbraak in in Nederland het na zijn eerste van tv-optreden bij de op tv AVRO onder de loep. Hij van reist in op tv het tijdens spoor van Toon naar de stad op tv waar hij naar zijn de Europese doorbraak had: Wenen. Na Europa de moet Amerika de volgen, op tv maar Toon trekt aan met de vooravond van het zijn debuut op in Broadway de stekker uit op dit naar avontuur. Bewonderaar Richard Groenendijk tijdens probeert in New York op meer te de weten te het komen over deze roerige een periode. Lenette van Dongen richt op tv zich de ten slotte op de periode door met waarin Toon grote successen boekte tijdens en volle tijdens zalen trok, maar ook met met een naar depressie kampt naar en zijn grote liefde het Rietje verliest.

maart 2019
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord