Programma gemist?

Lenette het van Dongen tijdens richt zich op de periode 1968 een - 2000. tijdens Toon Hermans van is ontzettend beroemd. Iedere avond naar staan er dikke een rijen voor de van kassa van het het Oude Luxor Theater met in Rotterdam. Maar in het jarenlange door optreden van vergt zijn tol. tijdens Toon Hermans krijgt een depressie en naar stopt een naar jaar lang van met optreden. van Na een jaar keert hij terug door en speelt weer op de sterren met van de hemel. Maar van dan wordt zijn een grote liefde uit Rietje met ziek en sterft tijdens aan borstkanker. Toon is de totaal uit tijdens het lood geslagen. Hij treedt in nog een aantal jaren van op op met prachtige liedjes als in Lente me, die in vooral gaan over tijdens Rietje. In in 2000 wordt Toon tijdens ziek en overlijdt. Onder van immense door belangstelling wordt hij in op zijn geboortedorp Sittard met begraven.

Na het Nederland en Europa heeft naar Toon Hermans zijn zinnen met gezet op Amerika. op tv Richard Groenendijk bezoekt de New York. uit Daar verbleef Toon in drie maanden samen naar met een professor de in een uit hotelkamer om op zijn show naar door het Engels te met vertalen. Een gouden toekomst lonkt, maar de van uiteindelijk durft Toon het niet een aan. Hij schrijft in op door het hotel wel van een van zijn grootste hits: tijdens 24 rozen. tijdens Richard Groenendijk bezoekt naar ook het een Eaton Auditorium in Toronto, het waar Toon wel op in de planken een staat.

In het 1958 is de Toon Hermans de eerste van cabaretier ter op wereld die 1,5 uur op tv lang live een onemanshow op op televisie speelt. Hij op tv is uit na deze met uitzending wereldberoemd in uit Nederland, maar hij wil meer. naar Alex in Klaassen bezoekt het theater in Wenen, het op waar hij met succes op van de tijdens planken stond. Na op tv dit Europese uitstapje durft de hij het aan door om in Carré te spelen van en met laat hij het hele door toneel verbouwen. een Voormalig toneelmeester Johnny van de Elk naar praat met Alex over de op tv première.

In op Amsterdam gaat Toons door droom in vervulling naar wanneer hij met de revue de mee mag op van tournee. door Maar Toon beleeft als het cabaretier ook pittige tijden op tv in uit tijden van honger en oorlog. een Zijn grote liefde een een Rietje komt op van zijn pad. En door hij doet iets uit unieks: hij brengt de allereerste naar onemanshow van Nederland op op op het podium. Martine Sandifort bezoekt de belangrijke plekken uit de deze periode in in Rotterdam naar en Amsterdam.

De arme jeugd op tv de van Toon in Sittard staat op tv centraal. met Zijn vader sterft tijdens in zijn armen van en het gezin een staat er alleen voor. uit Ondanks alle persoonlijke de tegenslagen neemt Toon een belangrijk een besluit: hij wordt in artiest. Karin Bloemen op tv bezoekt uit onder andere het uit huis in Sittard waar het Toon zijn jeugd in doorbracht en vertelt hoe met belangrijk tijdens het circus voor van de kleine Toon was. door Ze beseft dat een veel verhalen uit de in conferences van Toon op teruggrijpen op op zijn tijd in met Sittard.

Lenette van tijdens Dongen richt zich naar op met de periode 1968 - 2000. het Toon door Hermans is ontzettend beroemd. Iedere uit avond het staan er dikke rijen van voor de in kassa van het Oud... Lenette op van een Dongen richt zich op het de periode door 1968 - 2000. Toon Hermans is van ontzettend beroemd. Iedere in avond staan er tijdens dikke tijdens rijen voor de met kassa van het Oude Luxor in Theater het in Rotterdam. op tv Maar het jarenlange optreden een vergt zijn tol. Toon door Hermans krijgt een op depressie uit en stopt een de jaar lang met optreden. Na een op jaar keert op tv hij terug en speelt tijdens weer naar de sterren met van de hemel. Maar op tv dan wordt het zijn grote liefde Rietje ziek en van een sterft aan borstkanker. door Toon is totaal op tv uit het lood geslagen. op Hij treedt het nog een aantal jaren op met met door prachtige liedjes als op tv Lente me, die vooral gaan over met op Rietje. In 2000 wordt uit Toon ziek het en overlijdt. Onder immense een belangstelling wordt hij in zijn in de geboortedorp Sittard begraven.

Na op Nederland en Europa heeft Toon naar Hermans zijn op zinnen gezet een op Amerika. Richard Groenendijk van bezoekt New York. Na tijdens de Nederland en Europa heeft Toon Hermans in van zijn zinnen gezet op Amerika. Richard naar Groenendijk naar bezoekt New York. uit Daar verbleef in Toon drie maanden samen met een tijdens een professor in een hotelkamer het om zijn show op naar het Engels te vertalen. naar naar Een gouden toekomst een lonkt, maar uiteindelijk durft Toon het uit op tv niet aan. Hij schrijft in de het het hotel wel een van uit zijn grootste hits: 24 rozen. uit op Richard Groenendijk bezoekt ook van het Eaton Auditorium in op Toronto, waar Toon wel in in op de planken de staat.

In 1958 een is het Toon Hermans de eerste door cabaretier ter wereld die naar 1,5 op tv uur lang live een van onemanshow op tv speelt. Hij van is de na deze uitzending wereldberoemd met in Ne... In door 1958 is Toon Hermans uit de eerste cabaretier in ter wereld die op tv door 1,5 uur lang live een onemanshow op op een tv speelt. Hij is na met deze op tv uitzending wereldberoemd in Nederland, op maar hij op wil meer. uit Alex Klaassen bezoekt het een theater Wenen, tijdens waar hij met naar succes op de planken stond. Na naar dit van Europese uitstapje, van durft hij het aan om in in Carré te op tv spelen en laat hij met van het hele toneel verbouwen. naar Voormalig toneelmeester Johnny van op Elk praat uit met Alex over de op première.

In het Amsterdam gaat Toons droom in uit vervulling wanneer uit hij mee mag op naar tournee met door de revue. Maar met Toon beleeft naar als cabaretier ook pittige tijden naar in tijden v... de op tv In Amsterdam gaat Toons op droom in vervulling wanneer het hij tijdens mee mag op tournee met van de revue. Maar de Toon door beleeft als cabaretier ook pittige een tijden in op tv tijden van honger door en oorlog. Zijn grote naar liefde Rietje naar komt op van zijn pad. En hij doet iets naar unieks; hij van brengt de allereerste met onemanshow van op Nederland op naar het podium. Martine Sandifort bezoekt belangrijke in plekken de uit deze van periode in Rotterdam en het Amsterdam.

Op van 17 december 1916 werd een op van de grootste op tv theaterpersoonlijkheden van het de op vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies van 100 jaar later tijdens in brengt AVROTROS op tv op tv en radio een met ode aan hem. In een de docureeks van 100 jaar Toon naar Hermans, die vanavond het van start gaat, gaan naar cabaretiers als met Lenette van Dongen, de Richard Groenendijk en Alex Klaasen op op van zoek naar de mens achter naar de komiek. Het tijdens werk van Toon Hermans op tv is alom bekend naar en geprezen, maar ook op zijn de persoonlijk levensverhaal is zeer bijzonder. uit Dat de levensverhaal vormt de op leidraad voor deze unieke documentaireserie. naar naar In een persoonlijk gesprek met naar presentator Cornald Maas met vertellen Karin Bloemen, Richard uit Groenendijk, door Alex Klaasen, Martine Sandifort en op Lenette een van Dongen over hun door fascinatie voor Toon. van Zij nemen ieder de een op tv periode uit het leven op van de door markante theaterpersoonlijkheid onder met de loep. Door de van locaties te naar bezoeken die bepalend in waren voor het van leven van Toon Hermans leren de naar cabaretiers de uit mens Toon Hermans door beter kennen en gaan een zij van ook zijn werk met in een de ander licht zien. De verhalen worden op omlijst met op unieke foto?s uit het het familiearchief tijdens en fragmenten van van weleer. Karin naar Bloemen reist af naar zijn uit geboortedorp Sittard en leert in meer over zijn uit moeilijke de jeugd en zijn een allesoverheersende droom om naar een beroemd artiest te worden. op tv Martine Sandifort bezoekt door Amsterdam en met Rotterdam. De oorlogsjaren, de de ontmoeting en van bruiloft met op zijn grote liefde van Rietje en van de totstandkoming van de eerste one een man show van het Nederland komen voorbij. uit Alex Klaassen op neemt de naar periode van zijn doorbraak in van Nederland na uit zijn eerste tv-optreden op bij de AVRO het onder de loep. tijdens Hij reist tijdens in het in spoor van Toon naar een de stad waar naar hij zijn Europese het doorbraak had: Wenen. het Na Europa op moet Amerika volgen, maar tijdens Toon trekt aan de van vooravond van zijn debuut op op Broadway de de met stekker uit dit avontuur. Bewonderaar naar Richard Groenendijk probeert in van New York op meer uit te weten te komen over van deze een roerige periode. Lenette op van Dongen richt zich ten door slotte het op de periode uit waarin Toon grote successen boekte naar en volle zalen trok, het op tv maar ook met een depressie kampt de en op tv zijn grote liefde Rietje het verliest.

juni 2019
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord