Programma gemist?

Lenette de van Dongen richt zich van op het de periode 1968 - 2000. Toon op tv Hermans op is ontzettend beroemd. Iedere avond een staan op er dikke rijen de voor de kassa van het op Oude Luxor met Theater in Rotterdam. naar Maar in het jarenlange optreden vergt zijn tol. van Toon Hermans tijdens krijgt een depressie en van stopt een de jaar een lang met optreden. door Na een jaar keert hij naar terug en speelt naar weer de sterren op van de op tv hemel. Maar dan wordt zijn van grote het liefde Rietje op tv ziek en sterft aan door borstkanker. Toon is totaal uit uit het op tv lood geslagen. Hij treedt op tv nog een aantal van jaren op met tijdens prachtige liedjes met als Lente me, die het vooral gaan in over Rietje. In het 2000 wordt Toon door ziek en overlijdt. naar Onder immense belangstelling naar wordt hij in zijn op tv geboortedorp op Sittard begraven.

Na Nederland van en het Europa heeft Toon de Hermans zijn zinnen gezet op in Amerika. Richard van Groenendijk bezoekt het New York. Daar verbleef Toon de drie van maanden samen met in een professor in een hotelkamer op om zijn op tv show naar het Engels te tijdens uit vertalen. Een gouden toekomst lonkt, op maar uit uiteindelijk durft Toon van het niet aan. Hij schrijft door in het uit hotel wel een van met zijn grootste hits: van 24 rozen. de Richard Groenendijk bezoekt het ook het de Eaton Auditorium in Toronto, waar op tv Toon door wel op de planken van staat.

In met 1958 is Toon Hermans een de eerste cabaretier naar ter wereld die 1,5 een uur lang live van een onemanshow op de televisie speelt. Hij in is een na deze uitzending wereldberoemd in in tijdens Nederland, maar hij naar wil meer. Alex Klaassen bezoekt met het theater in Wenen, met waar hij met een succes op door de planken de stond. Na dit tijdens Europese uitstapje durft hij in het aan om met in een Carré te spelen het en laat hij het hele van toneel verbouwen. Voormalig een toneelmeester Johnny de van Elk praat met Alex naar over in de première.

In Amsterdam door gaat in Toons droom in vervulling op tv wanneer hij met met de revue mee mag op van tournee. door Maar Toon beleeft als cabaretier door ook pittige tijden tijdens een in tijden van honger met en oorlog. Zijn grote op tv liefde Rietje op tv komt op zijn uit pad. En hij doet iets in unieks: op hij brengt de op allereerste onemanshow van uit Nederland op het podium. een Martine Sandifort bezoekt in belangrijke op tv plekken uit deze periode in tijdens Rotterdam door en Amsterdam.

De arme op jeugd van Toon een in Sittard staat centraal. op tv Zijn op vader sterft in zijn armen door en het de gezin staat door er alleen voor. van Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt op tv Toon van een belangrijk besluit: hij wordt de artiest. Karin Bloemen in bezoekt onder andere een het huis in met Sittard met waar Toon zijn jeugd een doorbracht en uit vertelt hoe de belangrijk het circus naar voor de kleine Toon was. Ze op een beseft dat veel verhalen uit van de met conferences van Toon naar teruggrijpen op zijn tijd in met Sittard.

Lenette van in Dongen het richt zich op naar de periode 1968 - 2000. Toon van Hermans is door ontzettend op beroemd. Iedere avond door staan er dikke rijen voor tijdens de kassa van het uit Oud... Lenette van in Dongen op richt zich op de periode op het 1968 - 2000. Toon Hermans is van ontzettend beroemd. Iedere tijdens avond staan een er dikke een rijen voor de kassa van uit het Oude Luxor op tv Theater in in Rotterdam. op Maar het jarenlange optreden op tv vergt zijn tol. door Toon Hermans krijgt een uit depressie van en stopt een jaar lang met een optreden. Na een door jaar keert hij van terug de en speelt weer de sterren naar van op tv de hemel. Maar dan in wordt het zijn grote liefde Rietje ziek en tijdens sterft aan borstkanker. met Toon is totaal een uit het van lood geslagen. Hij treedt het nog een in aantal jaren naar op met prachtige liedjes tijdens als Lente me, door die naar vooral gaan over van Rietje. In 2000 wordt Toon een ziek en overlijdt. Onder met immense belangstelling wordt met hij in zijn in geboortedorp Sittard een begraven.

Na Nederland op tv en Europa heeft op tv Toon Hermans zijn zinnen met gezet op tijdens Amerika. Richard Groenendijk bezoekt tijdens door New York. Na Nederland en Europa een heeft Toon op tv Hermans zijn tijdens zinnen gezet op Amerika. op tv Richard Groenendijk bezoekt uit New in York. Daar verbleef Toon uit drie maanden samen met naar een professor in in een in hotelkamer om zijn show naar naar het in Engels te vertalen. Een gouden toekomst een door lonkt, maar uiteindelijk durft Toon uit het niet naar aan. Hij schrijft op tv in het hotel wel een op tv van zijn een grootste hits: 24 in rozen. Richard Groenendijk door bezoekt ook het met Eaton Auditorium in tijdens Toronto, waar Toon in wel op de planken in met staat.

In tijdens 1958 is Toon Hermans in de eerste cabaretier van ter op tv wereld die 1,5 een uur lang live door een onemanshow op tv speelt. Hij van is op tv na deze uitzending tijdens wereldberoemd in Ne... In in 1958 is Toon op tv Hermans de uit eerste cabaretier ter wereld die tijdens 1,5 uur lang door live een onemanshow een op tv naar speelt. Hij is door na deze uitzending wereldberoemd het in Nederland, de maar hij het wil meer. Alex Klaassen bezoekt in het theater in Wenen, het waar hij met succes op de op op planken stond. Na dit op Europese uitstapje, op durft hij het naar aan om in op Carré te spelen tijdens en laat hij het tijdens hele toneel op verbouwen. Voormalig toneelmeester Johnny het van Elk praat met Alex tijdens over de uit première.

In van Amsterdam gaat Toons droom in het vervulling wanneer in hij uit mee mag op tournee van met de in revue. Maar Toon door beleeft als cabaretier met ook pittige tijden in een tijden v... In Amsterdam een gaat Toons droom tijdens in vervulling wanneer in hij de mee mag op tournee van met de revue. Maar het Toon beleeft als door cabaretier ook het pittige tijden in tijden van door honger en oorlog. met Zijn met grote liefde Rietje komt op op zijn pad. En op hij doet iets met unieks; hij brengt op tv de een allereerste onemanshow van Nederland op op het podium. Martine door Sandifort in bezoekt belangrijke plekken van uit deze periode in in Rotterdam uit en Amsterdam.

Op 17 met december 1916 werd tijdens een van de grootste op theaterpersoonlijkheden van de van vorige eeuw een geboren, door Toon Hermans. Precies 100 jaar later van door brengt AVROTROS op tv en radio de een in ode aan hem. In de docureeks op door 100 jaar Toon Hermans, op tv die vanavond van start een gaat, gaan cabaretiers tijdens als Lenette van met Dongen, Richard op Groenendijk en Alex Klaasen op de zoek naar op tv de met mens achter de tijdens komiek. Het werk van Toon Hermans is een alom bekend en van geprezen, door maar ook zijn persoonlijk de levensverhaal is zeer bijzonder. tijdens Dat levensverhaal met vormt de van leidraad voor van deze unieke documentaireserie. met In een persoonlijk gesprek met presentator tijdens Cornald met Maas vertellen op tv Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Alex Klaasen, tijdens Martine Sandifort en door Lenette de van Dongen over in hun fascinatie voor tijdens Toon. Zij nemen ieder een in door periode uit het naar leven van de markante theaterpersoonlijkheid de onder de de loep. Door de in locaties te bezoeken het die bepalend waren voor tijdens het tijdens leven van Toon Hermans leren de met cabaretiers de tijdens mens Toon tijdens Hermans beter naar kennen en gaan zij ook door zijn de werk in een ander het licht zien. door De verhalen worden omlijst met naar unieke uit foto?s uit het familiearchief op tv en fragmenten van naar weleer. Karin op tv Bloemen reist af naar zijn van geboortedorp Sittard en door leert meer over naar zijn moeilijke jeugd in en tijdens zijn allesoverheersende droom om naar een beroemd op tv artiest te worden. Martine een Sandifort bezoekt Amsterdam en door Rotterdam. De de oorlogsjaren, de door ontmoeting en bruiloft met uit zijn grote liefde tijdens Rietje en de totstandkoming uit van de eerste van one man show tijdens van Nederland komen op voorbij. de Alex Klaassen neemt met de periode van zijn doorbraak op tv in Nederland de na zijn de eerste tv-optreden bij de een AVRO onder de loep. Hij van reist in het de spoor door van Toon door naar de stad waar hij zijn op tv Europese doorbraak het had: Wenen. Na een Europa moet Amerika volgen, het maar naar Toon trekt aan de vooravond een van het zijn debuut op een Broadway de de stekker uit dit avontuur. Bewonderaar van Richard Groenendijk probeert in de New York in meer te met weten te naar komen over deze roerige met periode. Lenette van Dongen richt door op tv zich ten slotte het op de periode waarin tijdens Toon grote successen boekte een en volle op zalen trok, maar door ook met een de depressie kampt door en zijn grote liefde Rietje de verliest.

september 2019
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord