Programma gemist?

Lenette van van Dongen richt zich de op de periode naar 1968 - 2000. het Toon Hermans is van ontzettend beroemd. Iedere uit avond staan er dikke uit de rijen voor de kassa van het naar in Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar van uit het jarenlange optreden vergt uit zijn tol. Toon Hermans krijgt een een depressie uit en stopt een in jaar lang met met optreden. Na een jaar met het keert hij terug en speelt op tv weer de sterren van van de uit hemel. Maar dan wordt op zijn uit grote liefde Rietje ziek in en sterft aan borstkanker. op tv Toon is totaal uit uit door het lood geslagen. Hij door treedt nog de een aantal jaren op een met prachtige liedjes als Lente met me, uit die vooral gaan naar over Rietje. In 2000 de wordt Toon tijdens ziek en overlijdt. Onder immense tijdens tijdens belangstelling wordt hij in van zijn geboortedorp Sittard met begraven.

Na de Nederland en Europa heeft Toon door Hermans zijn uit zinnen de gezet op Amerika. door Richard Groenendijk bezoekt New York. naar Daar verbleef Toon in drie maanden samen met naar tijdens een professor in een hotelkamer om een zijn van show naar het het Engels te door vertalen. Een gouden het toekomst lonkt, maar tijdens uiteindelijk durft Toon het niet aan. uit Hij uit schrijft in naar het hotel wel een van zijn tijdens met grootste hits: 24 rozen. Richard Groenendijk het bezoekt ook door het Eaton Auditorium in het Toronto, waar Toon uit tijdens wel op de planken op staat.

In de 1958 is Toon Hermans op de eerste cabaretier van ter wereld het die 1,5 uur lang live door een onemanshow op tv op televisie in speelt. Hij is het na deze uitzending op tv wereldberoemd in Nederland, maar hij door op tv wil meer. Alex Klaassen bezoekt uit het theater in Wenen, het naar waar hij met succes het op de planken stond. Na uit dit Europese uitstapje uit durft hij het uit aan om in een met Carré te spelen en laat hij een het hele van toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester tijdens Johnny van Elk van praat met de Alex in over de première.

In Amsterdam door gaat Toons het droom in in vervulling wanneer hij met door de revue mee het mag op naar tournee. Maar Toon beleeft het als cabaretier tijdens ook pittige tijden in tijden van in de honger en oorlog. in Zijn grote liefde Rietje komt op in een zijn pad. En naar hij doet iets unieks: tijdens hij brengt de allereerste tijdens onemanshow tijdens van Nederland op het met podium. Martine Sandifort met bezoekt belangrijke plekken uit met deze periode in Rotterdam met op en Amsterdam.

De arme jeugd van een van Toon in Sittard staat het centraal. Zijn in vader sterft in zijn armen door en het gezin in tijdens staat er alleen door voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen op neemt door Toon een belangrijk besluit: hij wordt een artiest. Karin Bloemen uit bezoekt onder in andere het in huis in de Sittard waar Toon met zijn jeugd doorbracht en vertelt hoe uit uit belangrijk het circus voor tijdens de kleine Toon de was. Ze beseft in dat veel verhalen uit op de op tv conferences van Toon het teruggrijpen op zijn van tijd in Sittard.

Lenette van Dongen in richt de zich op de periode 1968 op - 2000. Toon een Hermans is ontzettend met beroemd. Iedere op tv avond staan er door dikke op rijen voor de kassa op van het naar Oud... Lenette van Dongen met richt zich op een de periode 1968 van - 2000. Toon Hermans is op tv een ontzettend beroemd. Iedere in avond staan er dikke rijen voor van de kassa van op tv het Oude met Luxor Theater in uit Rotterdam. Maar op het jarenlange optreden vergt in zijn op tv tol. Toon Hermans krijgt een depressie van en stopt een in de jaar lang met optreden. met Na een jaar het keert hij terug en speelt op uit weer de sterren van de hemel. naar Maar dan wordt met zijn naar grote liefde Rietje naar ziek en sterft aan borstkanker. van Toon is het totaal door uit het lood geslagen. naar Hij treedt uit nog een aantal jaren op de met prachtige op liedjes als in Lente me, die tijdens vooral gaan over Rietje. In door 2000 wordt Toon ziek een en overlijdt. op tv Onder immense belangstelling wordt tijdens hij op tv in zijn geboortedorp Sittard op begraven.

Na naar Nederland en tijdens Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen naar gezet op Amerika. een Richard Groenendijk bezoekt tijdens een New York. Na een Nederland en Europa door heeft Toon Hermans zijn zinnen op tv gezet door op Amerika. Richard een Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef de Toon drie uit maanden samen met een uit professor in uit een in hotelkamer om zijn tijdens show naar het Engels te in vertalen. van Een gouden toekomst lonkt, het maar uiteindelijk durft Toon het uit een niet aan. Hij schrijft naar in het hotel van wel een van zijn grootste in hits: 24 rozen. de Richard Groenendijk bezoekt uit ook het door Eaton Auditorium met in Toronto, waar Toon wel op tv een op de planken een staat.

In 1958 is met Toon naar Hermans de eerste cabaretier ter door wereld die 1,5 op uur lang live van een onemanshow op tijdens tv speelt. van Hij is na tijdens deze uitzending naar wereldberoemd in Ne... In op 1958 is Toon van Hermans de een eerste cabaretier ter wereld die van door 1,5 uur lang live een onemanshow een het op tv speelt. Hij is na op deze uitzending wereldberoemd op in Nederland, maar uit hij wil meer. door Alex het Klaassen bezoekt het theater op Wenen, waar hij op met succes naar op de planken het stond. Na door dit Europese uitstapje, het durft hij het aan om in het Carré te op tv spelen en laat hij tijdens het de hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester in Johnny van een Elk praat met Alex uit naar over de première.

In de Amsterdam gaat het Toons droom in vervulling van wanneer hij mee mag het op met tournee met de revue. naar Maar Toon beleeft als op tv cabaretier uit ook pittige tijden in tijden met v... door In Amsterdam gaat Toons droom in van in vervulling wanneer hij mee mag op van tournee met naar de revue. Maar een Toon beleeft als cabaretier op tv ook pittige met tijden in tijden van naar honger en naar oorlog. Zijn grote liefde met de Rietje komt op zijn pad. En met hij doet met iets door unieks; hij brengt de allereerste naar onemanshow van Nederland in op het een podium. Martine Sandifort op tv bezoekt belangrijke plekken uit uit deze periode op tv in Rotterdam door en Amsterdam.

Op tijdens 17 december uit 1916 werd een van door de grootste uit theaterpersoonlijkheden van de naar vorige eeuw geboren, tijdens Toon Hermans. Precies 100 jaar later het brengt AVROTROS met op tv en uit radio een ode aan uit in hem. In de docureeks 100 jaar Toon in Hermans, de die vanavond van start gaat, naar door gaan cabaretiers als Lenette van Dongen, in Richard het Groenendijk en Alex Klaasen door op uit zoek naar de van mens achter de komiek. Het werk de van Toon Hermans is tijdens alom bekend naar en geprezen, maar in ook zijn het persoonlijk levensverhaal is zeer bijzonder. uit Dat in levensverhaal vormt de leidraad naar voor van deze unieke documentaireserie. In uit een persoonlijk van gesprek met presentator Cornald Maas op vertellen het Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Alex met Klaasen, het Martine Sandifort en van Lenette van Dongen in over hun fascinatie voor Toon. op tv Zij nemen ieder een op tv op tv periode uit het leven van de in markante theaterpersoonlijkheid onder van de loep. Door de de locaties te de bezoeken die de bepalend waren voor het de leven van naar Toon een Hermans leren de uit cabaretiers de mens Toon tijdens Hermans beter kennen en een gaan zij het ook zijn werk tijdens in een ander licht zien. de De verhalen worden naar omlijst met unieke op tv tijdens foto?s uit het familiearchief door en fragmenten van van weleer. Karin Bloemen reist af een naar zijn het geboortedorp naar Sittard en leert meer over door zijn moeilijke met jeugd en zijn allesoverheersende in droom om uit een beroemd artiest te worden. de Martine Sandifort van bezoekt Amsterdam een en Rotterdam. De oorlogsjaren, de van met ontmoeting en bruiloft met zijn grote door op liefde Rietje en de totstandkoming van in de eerste tijdens one man show van in Nederland een komen voorbij. door Alex Klaassen neemt de periode van op tv zijn doorbraak in een Nederland in na zijn naar eerste tv-optreden bij de een AVRO onder de loep. door Hij reist in het het spoor een van Toon naar de een stad waar tijdens hij zijn Europese doorbraak op tv had: Wenen. op Na Europa in moet Amerika volgen, uit maar Toon trekt op aan de vooravond van zijn debuut in op op tv Broadway de stekker uit dit op avontuur. Bewonderaar het Richard Groenendijk probeert in in de New York meer te in weten te komen over van deze roerige periode. uit Lenette van op Dongen richt zich ten slotte in op de een periode waarin de Toon grote successen boekte en naar volle tijdens zalen trok, maar op tv ook met in een depressie kampt door en zijn grote liefde tijdens Rietje verliest.

oktober 2020
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!