Programma gemist?

Lenette van Dongen op richt zich op tijdens de periode een 1968 door - 2000. Toon Hermans is ontzettend in beroemd. Iedere avond van met staan er dikke op rijen voor de kassa van een het Oude door Luxor Theater op tv in Rotterdam. Maar het een jarenlange optreden vergt zijn tol. het Toon Hermans een krijgt op een depressie en stopt in een jaar van lang met optreden. Na een in jaar op tv keert hij terug de en speelt weer de op sterren van de met hemel. Maar dan wordt naar zijn grote liefde een Rietje ziek naar en sterft aan borstkanker. uit Toon met is totaal uit in het lood geslagen. Hij treedt in nog een aantal jaren een op met prachtige op op liedjes als Lente me, op tv die vooral gaan over naar Rietje. op In 2000 wordt Toon naar ziek en in overlijdt. Onder immense belangstelling op wordt hij in zijn geboortedorp naar Sittard op tv begraven.

Na op tv Nederland en Europa heeft Toon met Hermans zijn zinnen naar gezet op Amerika. tijdens Richard Groenendijk door bezoekt door New York. Daar verbleef Toon tijdens drie van maanden samen met tijdens een professor in een hotelkamer door om zijn show in naar op het Engels te een vertalen. Een gouden naar toekomst lonkt, maar uiteindelijk durft Toon op het niet aan. uit Hij schrijft van in het hotel met wel een van de zijn grootste de hits: 24 van rozen. Richard Groenendijk bezoekt ook met het Eaton met Auditorium in Toronto, een waar Toon op wel op de planken de staat.

In 1958 is een Toon Hermans op tv de eerste cabaretier ter door uit wereld die 1,5 uur lang met live uit een onemanshow op met televisie speelt. Hij is met na deze uitzending naar wereldberoemd in Nederland, naar maar hij wil meer. van Alex door Klaassen bezoekt het theater in Wenen, een waar hij met met succes uit op de planken naar stond. Na dit Europese van uitstapje durft hij het het naar aan om in Carré te spelen door en laat hij tijdens met het hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester door Johnny van uit Elk praat met Alex op over naar de première.

In Amsterdam door gaat Toons op tv droom in vervulling wanneer het hij met op tv de revue mee mag door op uit tournee. Maar Toon beleeft in als cabaretier het ook pittige tijden in tijden naar van de honger en oorlog. Zijn grote een liefde Rietje op komt op op zijn pad. En uit hij doet iets unieks: hij naar brengt de op allereerste onemanshow van Nederland uit op het podium. van Martine Sandifort het bezoekt belangrijke plekken op tv uit deze periode in Rotterdam in en naar Amsterdam.

De naar arme jeugd van in Toon in Sittard staat centraal. van Zijn vader sterft een in zijn op armen en het door gezin staat er alleen naar voor. op Ondanks alle door persoonlijke tegenslagen neemt het Toon een belangrijk besluit: hij wordt naar de artiest. Karin Bloemen bezoekt onder andere door het op tv huis in uit Sittard waar Toon op tv zijn jeugd doorbracht en vertelt hoe op van belangrijk het circus voor naar de kleine Toon was. de Ze beseft dat veel uit verhalen uit de de van conferences van Toon tijdens teruggrijpen op zijn door tijd in Sittard.

Lenette van Dongen tijdens tijdens richt zich op de een periode 1968 - tijdens 2000. Toon in Hermans is ontzettend van beroemd. Iedere avond staan er op dikke rijen voor de op tv kassa van het met uit Oud... Lenette van Dongen naar richt zich op de periode tijdens 1968 - 2000. de Toon Hermans tijdens is ontzettend beroemd. Iedere naar naar avond staan er dikke door rijen voor naar de kassa van het Oude door Luxor een Theater in Rotterdam. Maar op het jarenlange optreden met vergt zijn tol. naar Toon Hermans krijgt door een depressie en met stopt een jaar lang met door optreden. door Na een jaar met keert hij terug uit en speelt door weer de sterren van op de hemel. Maar dan wordt op zijn grote liefde het het Rietje ziek en sterft de aan borstkanker. een Toon is totaal uit het lood in van geslagen. Hij treedt nog een aantal tijdens jaren op met van een prachtige liedjes als de Lente me, die vooral uit gaan over tijdens Rietje. In 2000 wordt uit Toon ziek en overlijdt. tijdens Onder immense belangstelling uit wordt op hij in zijn geboortedorp door Sittard begraven.

Na uit Nederland en het Europa heeft Toon Hermans zijn het zinnen gezet een op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt uit New op York. Na Nederland en een Europa heeft Toon op Hermans naar zijn zinnen gezet op door Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New op tv York. een Daar verbleef tijdens Toon drie maanden samen met op een professor in een tijdens met hotelkamer om zijn show naar op tv het Engels te op tv vertalen. Een gouden toekomst met op tv lonkt, maar uiteindelijk uit durft Toon het van niet aan. Hij schrijft in het op hotel wel door een van zijn grootste uit hits: 24 rozen. uit Richard Groenendijk op bezoekt ook het Eaton tijdens Auditorium in Toronto, tijdens waar door Toon wel op van de planken het staat.

In 1958 met is Toon Hermans van de eerste cabaretier door ter wereld die 1,5 naar uur door lang live een onemanshow op de tv speelt. Hij naar is na deze het uitzending wereldberoemd in naar Ne... In 1958 een is tijdens Toon Hermans op tv de eerste cabaretier ter wereld door die op 1,5 uur lang live een een onemanshow op tv speelt. het van Hij is na deze uitzending de wereldberoemd door in Nederland, maar hij wil op tv meer. Alex van Klaassen bezoekt het tijdens theater Wenen, met waar hij met succes op met de planken de stond. Na dit een Europese uitstapje, durft hij het met aan om in door Carré te tijdens spelen en laat hij in met het hele toneel verbouwen. op Voormalig toneelmeester Johnny van Elk het praat met Alex uit over de in première.

In Amsterdam de gaat Toons droom in naar vervulling wanneer naar hij mee mag op in tournee met de uit revue. Maar uit Toon door beleeft als cabaretier ook pittige tijden uit van in tijden v... In met Amsterdam gaat Toons droom in op tv vervulling wanneer hij op tv mee mag op het door tournee met de revue. Maar naar Toon beleeft als cabaretier door ook pittige tijden het van in tijden van de honger en oorlog. Zijn grote in liefde Rietje op tv komt op zijn pad. En het hij het doet iets unieks; hij brengt door de met allereerste onemanshow op van Nederland op het podium. Martine uit van Sandifort bezoekt belangrijke het plekken uit deze periode op tv in Rotterdam en op Amsterdam.

Op van 17 december in 1916 werd een van de grootste in theaterpersoonlijkheden van de de vorige eeuw op tv geboren, Toon Hermans. Precies van 100 jaar later door een brengt AVROTROS op tv en radio van een ode aan met hem. In de docureeks door 100 jaar Toon tijdens Hermans, die vanavond de van op tv start gaat, gaan cabaretiers als een in Lenette van Dongen, op tv Richard Groenendijk en door Alex Klaasen op zoek naar de door mens achter naar de komiek. Het werk van van Toon Hermans is op alom bekend en naar geprezen, maar naar ook tijdens zijn persoonlijk levensverhaal is zeer met bijzonder. in Dat levensverhaal vormt de de leidraad voor deze tijdens unieke documentaireserie. In een persoonlijk tijdens door gesprek met presentator Cornald Maas op tv vertellen Karin van Bloemen, Richard Groenendijk, Alex een Klaasen, uit Martine Sandifort en Lenette van door Dongen over hun een fascinatie voor het Toon. Zij op nemen ieder een periode uit het in leven van naar de door markante theaterpersoonlijkheid onder de loep. in Door de locaties te in bezoeken van die bepalend waren voor het tijdens leven van Toon de Hermans leren de naar de cabaretiers de mens Toon Hermans de beter kennen en gaan een met zij ook zijn werk in een een ander licht zien. in De verhalen worden van omlijst met van unieke foto?s uit op tv het familiearchief van en fragmenten van weleer. in Karin Bloemen naar reist af naar op zijn geboortedorp Sittard en in leert meer over zijn naar in moeilijke jeugd en zijn allesoverheersende droom naar om door een beroemd artiest op tv te worden. Martine Sandifort van bezoekt naar Amsterdam en Rotterdam. het De oorlogsjaren, de ontmoeting en op bruiloft van met zijn grote liefde tijdens Rietje en het de totstandkoming van de tijdens eerste one man show van van Nederland komen voorbij. in uit Alex Klaassen neemt de periode door van zijn doorbraak op tv in een Nederland na zijn eerste tv-optreden bij het de AVRO door onder het de loep. Hij reist in naar het spoor uit van Toon in naar de stad waar hij zijn van Europese door doorbraak had: Wenen. Na Europa door moet Amerika volgen, door maar Toon tijdens trekt aan de uit vooravond tijdens van zijn debuut op met Broadway de stekker uit dit in avontuur. van Bewonderaar Richard Groenendijk probeert in in New York meer het te weten te het komen van over deze roerige periode. uit Lenette op van Dongen richt zich ten slotte een op de de periode waarin Toon grote uit successen boekte door en met volle zalen trok, maar ook op tv met een depressie door kampt en zijn tijdens grote in liefde Rietje verliest.

januari 2021
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!