Programma gemist?

Lenette van Dongen een richt een zich op de periode tijdens 1968 - 2000. Toon met Hermans is van ontzettend beroemd. van Iedere avond staan naar er dikke rijen voor de de kassa van het op tv Oude tijdens Luxor Theater in een Rotterdam. Maar in het jarenlange optreden vergt op zijn tol. Toon Hermans krijgt met een depressie het en stopt een jaar door lang met met optreden. Na een van jaar een keert hij terug de en speelt weer de sterren van op de hemel. Maar de dan een wordt zijn grote liefde met Rietje ziek op en sterft aan borstkanker. Toon met is door totaal uit het op tv lood geslagen. een Hij treedt nog op tv een aantal jaren op met prachtige met liedjes als Lente door op me, die vooral gaan uit over Rietje. In 2000 een wordt Toon op tv ziek en met overlijdt. Onder immense naar belangstelling wordt hij in een zijn geboortedorp Sittard op begraven.

Na Nederland en op Europa uit heeft Toon Hermans zijn zinnen het gezet tijdens op Amerika. Richard Groenendijk door bezoekt met New York. Daar verbleef Toon drie op maanden samen met op tv een professor in op tv op tv een hotelkamer om zijn op show naar het Engels te tijdens vertalen. Een op tv gouden toekomst lonkt, maar van met uiteindelijk durft Toon het de niet aan. Hij een schrijft in het hotel op wel een van zijn door grootste hits: van 24 rozen. Richard met Groenendijk in bezoekt ook het Eaton Auditorium in met Toronto, waar Toon uit wel op de een tijdens planken staat.

In 1958 is met van Toon Hermans de eerste cabaretier ter op tv de wereld die 1,5 uur uit lang live een uit onemanshow op televisie uit speelt. Hij is uit na deze uitzending het wereldberoemd in Nederland, door maar hij op tv wil meer. Alex Klaassen bezoekt het van theater in het Wenen, in waar hij met tijdens succes op de planken stond. de Na dit het Europese uitstapje durft tijdens hij het aan met om in Carré te spelen een en laat het hij het op tv hele toneel verbouwen. op Voormalig toneelmeester Johnny tijdens van Elk praat met met Alex over de naar première.

In naar Amsterdam gaat op Toons droom in uit vervulling wanneer hij in met de revue mee mag op tijdens tournee. naar Maar Toon beleeft als cabaretier in door ook pittige tijden in tijden van het van honger en oorlog. naar Zijn grote liefde op tv Rietje komt op zijn pad. En van hij de doet iets een unieks: hij brengt de op allereerste onemanshow van Nederland op tijdens het podium. Martine door Sandifort bezoekt belangrijke uit plekken uit op deze door periode in Rotterdam op tv en Amsterdam.

De de arme jeugd van Toon in op Sittard staat met centraal. Zijn in vader sterft in zijn in armen en het gezin een door staat er alleen in voor. Ondanks alle persoonlijke het tegenslagen neemt Toon een door belangrijk besluit: een hij wordt artiest. de Karin Bloemen bezoekt onder de andere het huis in op Sittard waar Toon op zijn de jeugd doorbracht en van vertelt hoe belangrijk het circus door voor op tv de kleine de Toon was. Ze naar beseft dat veel verhalen uit de een conferences van Toon van teruggrijpen op door zijn naar tijd in Sittard.

Lenette op van Dongen richt zich op met de door periode 1968 door - 2000. Toon de Hermans is ontzettend naar beroemd. Iedere avond op tv staan er dikke rijen voor met de kassa van het op Oud... uit Lenette van in Dongen richt zich op tijdens de periode 1968 - 2000. met Toon Hermans is door ontzettend van beroemd. Iedere avond met staan er van dikke rijen voor de kassa het van het Oude Luxor tijdens Theater in Rotterdam. in Maar het jarenlange op optreden vergt zijn de tol. Toon Hermans van op krijgt een depressie een en stopt een op tv jaar lang met optreden. Na in een jaar keert hij naar terug uit en speelt uit weer de sterren naar van de hemel. naar Maar dan wordt tijdens zijn grote liefde Rietje tijdens ziek en sterft aan borstkanker. met Toon is totaal de met uit het lood geslagen. een Hij treedt uit nog een aantal jaren in op met door prachtige liedjes als Lente me, met die door vooral gaan over Rietje. tijdens In 2000 wordt uit Toon ziek uit en overlijdt. Onder immense belangstelling wordt door hij op in zijn geboortedorp Sittard in begraven.

Na de Nederland en door Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen van gezet van op Amerika. op Richard Groenendijk bezoekt New York. op Na in Nederland en Europa heeft Toon Hermans van zijn zinnen gezet de op Amerika. Richard op tv Groenendijk bezoekt met New York. van Daar verbleef Toon drie de maanden samen met tijdens een professor in het een hotelkamer op om zijn show naar op tv het Engels uit te vertalen. naar Een gouden toekomst lonkt, maar uiteindelijk een durft van Toon het naar niet aan. Hij schrijft het in het de hotel wel een van naar zijn grootste hits: 24 rozen. naar Richard Groenendijk het bezoekt ook van het Eaton Auditorium in Toronto, het waar Toon van wel op naar de planken naar staat.

In in 1958 is op tv Toon Hermans de eerste in cabaretier ter wereld die met 1,5 uur lang live uit van een onemanshow op tv in speelt. Hij in is na deze uitzending wereldberoemd door in Ne... In in 1958 is Toon de Hermans de eerste op tv cabaretier het ter wereld die 1,5 uur lang door van live een onemanshow uit op tv speelt. Hij is na in op tv deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar de hij van wil meer. Alex Klaassen bezoekt uit het door theater Wenen, waar hij tijdens met het succes op de uit planken stond. Na dit Europese uitstapje, tijdens durft hij door het aan om door in Carré te de spelen en laat een hij het het hele toneel verbouwen. in Voormalig toneelmeester Johnny van het Elk de praat met Alex over de tijdens première.

In op Amsterdam gaat tijdens Toons droom in tijdens vervulling wanneer hij mee een mag op met tournee met de revue. Maar Toon van beleeft op als cabaretier tijdens ook pittige tijden in van tijden v... In een Amsterdam gaat de Toons droom in vervulling met wanneer hij mee in mag op tournee met de op van revue. Maar Toon beleeft als cabaretier tijdens ook uit pittige tijden in tijden van op tv uit honger en oorlog. Zijn een grote liefde Rietje uit komt op zijn pad. En tijdens hij doet in iets op unieks; hij brengt de allereerste onemanshow van van Nederland uit op door het podium. Martine op tv Sandifort bezoekt belangrijke uit plekken uit deze uit periode in Rotterdam en met Amsterdam.

Op van 17 december 1916 werd een een van de grootste naar met theaterpersoonlijkheden van de vorige op tv eeuw geboren, door Toon Hermans. Precies 100 jaar door later brengt AVROTROS op naar tv en radio uit een het ode aan hem. In in de docureeks 100 jaar in Toon Hermans, die vanavond op tv van start tijdens gaat, uit gaan cabaretiers als het Lenette van Dongen, Richard Groenendijk en in het Alex Klaasen op zoek naar de uit van mens achter de komiek. Het werk naar van Toon Hermans is van alom met bekend en geprezen, in maar ook naar zijn persoonlijk levensverhaal is in zeer bijzonder. Dat levensverhaal met vormt de leidraad voor door deze unieke een documentaireserie. In een uit persoonlijk gesprek tijdens met presentator Cornald Maas vertellen in Karin Bloemen, Richard door Groenendijk, naar Alex Klaasen, de Martine Sandifort en Lenette van een Dongen over hun fascinatie de de voor Toon. Zij op tv nemen ieder een met periode uit het leven van het de markante theaterpersoonlijkheid op tv onder uit de loep. Door de een locaties te door bezoeken die bepalend waren op voor het leven van Toon in Hermans leren de met cabaretiers de mens tijdens Toon Hermans beter op kennen en gaan door zij ook de zijn werk in een het ander licht op zien. De uit verhalen worden omlijst met unieke het foto?s uit het op tv familiearchief en fragmenten het van weleer. Karin op tv uit Bloemen reist af naar zijn naar geboortedorp Sittard van en leert meer over zijn van moeilijke door jeugd en zijn naar allesoverheersende droom om een het beroemd artiest te worden. met Martine Sandifort het bezoekt Amsterdam en Rotterdam. van De oorlogsjaren, door de ontmoeting het en bruiloft tijdens met zijn grote liefde Rietje naar en de totstandkoming op tv van van de eerste one man show van van Nederland naar komen voorbij. een Alex Klaassen neemt de periode van uit zijn doorbraak in op Nederland na uit zijn op eerste tv-optreden bij de naar AVRO onder de de loep. Hij reist in op tv het de spoor van Toon naar in de stad waar van hij zijn in Europese doorbraak had: Wenen. de Na Europa het moet Amerika volgen, maar in Toon trekt aan de vooravond naar van in zijn debuut op Broadway met de stekker op tv uit dit in avontuur. Bewonderaar Richard Groenendijk het probeert in New York meer een door te weten te op tv komen over deze roerige op periode. Lenette op tv van Dongen richt zich ten slotte in op de op tv periode waarin het Toon grote in successen boekte en het volle zalen trok, maar in ook met een depressie kampt van en zijn grote met met liefde Rietje verliest.

mei 2021
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!