Programma gemist?

Lenette op tv van Dongen in richt zich op de periode op tv 1968 tijdens - 2000. Toon Hermans door is ontzettend beroemd. Iedere op tv avond staan er een dikke rijen voor het de kassa de van het Oude Luxor Theater op in Rotterdam. Maar tijdens met het jarenlange optreden op tv vergt zijn tol. Toon Hermans uit krijgt een depressie naar en stopt een jaar naar op lang met optreden. naar Na een jaar tijdens keert hij terug en een speelt weer de het sterren van de hemel. in Maar op dan wordt zijn op grote liefde Rietje ziek en sterft van aan op borstkanker. Toon is totaal met uit het van lood geslagen. Hij uit treedt nog een aantal tijdens jaren op met op tv prachtige liedjes als Lente met me, die op vooral gaan uit over Rietje. In 2000 wordt de Toon ziek een en overlijdt. in Onder immense belangstelling wordt hij op in zijn geboortedorp op tv uit Sittard begraven.

Na het Nederland en in Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen met gezet op van Amerika. Richard Groenendijk bezoekt een New York. Daar in verbleef Toon met drie in maanden samen met het een professor in een hotelkamer om in zijn show naar uit in het Engels te in vertalen. Een gouden uit toekomst lonkt, maar uit uiteindelijk durft Toon het niet aan. door Hij schrijft in in het hotel wel uit het een van zijn grootste hits: 24 de rozen. Richard Groenendijk door bezoekt de ook het Eaton Auditorium in tijdens Toronto, waar Toon op wel op naar de in planken staat.

In tijdens 1958 is Toon met Hermans de eerste cabaretier uit ter een wereld die 1,5 uur de lang live een een onemanshow op naar televisie speelt. Hij is na deze door uitzending wereldberoemd de in Nederland, maar hij naar wil meer. Alex op tv Klaassen bezoekt naar het theater op tv in Wenen, waar hij door met tijdens succes op de planken door stond. Na dit Europese de uitstapje de durft hij het aan om op in Carré de te spelen en laat in hij het op tv hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester uit Johnny van Elk van praat met met Alex over op tv de première.

In Amsterdam gaat het Toons droom in naar vervulling wanneer hij het met de in revue de mee mag op tournee. Maar naar Toon beleeft als in cabaretier ook pittige tijden uit in tijden van in honger van en oorlog. Zijn naar grote liefde Rietje op komt op zijn pad. van En met hij doet iets unieks: hij brengt het van de allereerste onemanshow van door Nederland op het podium. Martine tijdens van Sandifort bezoekt belangrijke plekken uit deze het periode op tv in Rotterdam en door Amsterdam.

De uit arme jeugd van Toon van in door Sittard staat centraal. Zijn vader het sterft op tv in zijn armen de en het gezin staat er alleen op een voor. Ondanks alle tijdens persoonlijke tegenslagen neemt Toon uit een belangrijk besluit: de hij wordt artiest. Karin Bloemen in bezoekt onder andere tijdens het huis in de Sittard waar Toon naar zijn jeugd doorbracht de en met vertelt hoe belangrijk het circus van de voor de kleine op Toon was. Ze beseft de dat veel verhalen met uit de conferences van Toon het teruggrijpen op zijn een tijd met in Sittard.

Lenette van een Dongen op richt zich op de periode door 1968 van - 2000. Toon in Hermans is ontzettend het beroemd. Iedere avond staan er dikke van rijen voor de in kassa van van het het Oud... Lenette van Dongen in richt zich naar op de periode naar 1968 - 2000. een Toon Hermans is ontzettend een beroemd. Iedere met avond staan er dikke tijdens rijen voor de de kassa van het Oude Luxor in Theater in de Rotterdam. Maar het jarenlange naar optreden vergt in zijn tijdens tol. Toon Hermans krijgt de een depressie en stopt naar een jaar lang met naar optreden. Na op een jaar een keert hij terug en van speelt weer een de sterren van de hemel. op Maar dan wordt uit zijn grote in liefde Rietje in ziek en naar sterft aan borstkanker. Toon is uit totaal een uit het lood geslagen. een Hij treedt nog een naar aantal jaren op tijdens met de prachtige liedjes als Lente op me, die vooral gaan over de Rietje. In van 2000 wordt tijdens Toon ziek en overlijdt. in Onder immense belangstelling naar wordt door hij in zijn geboortedorp Sittard op tv begraven.

Na Nederland met en Europa heeft op tv Toon in Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. uit door Richard Groenendijk bezoekt New een York. Na Nederland en Europa een heeft Toon in Hermans zijn zinnen met gezet op van Amerika. Richard het Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef tijdens de Toon drie maanden een samen met een professor in een uit met hotelkamer om zijn show uit naar het Engels te vertalen. de Een gouden toekomst op tv lonkt, op maar uiteindelijk durft Toon het uit niet in aan. Hij door schrijft in het hotel de wel een van het zijn grootste hits: 24 rozen. in Richard Groenendijk naar bezoekt ook het met Eaton Auditorium in door Toronto, waar Toon tijdens wel op de planken de naar staat.

In door 1958 is Toon de Hermans de eerste cabaretier ter de wereld die 1,5 een uur uit lang live een onemanshow door op tv speelt. op Hij is na deze het uitzending wereldberoemd in op door Ne... In 1958 is in Toon Hermans op tv de eerste cabaretier ter het wereld die 1,5 uur lang op live op een onemanshow op het tv speelt. Hij de is na deze uitzending wereldberoemd het naar in Nederland, maar op hij wil meer. Alex Klaassen op tv bezoekt het theater Wenen, op tv waar hij met het succes op de door planken door stond. Na het dit Europese uitstapje, in durft hij het aan om door in Carré te spelen het en naar laat hij op het hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester het Johnny van het Elk praat uit met Alex over de in première.

In Amsterdam gaat uit Toons droom in tijdens naar vervulling wanneer hij mee mag op in tournee met met de naar revue. Maar Toon beleeft als uit cabaretier uit ook pittige tijden in tijden v... naar op tv In Amsterdam gaat een Toons droom in vervulling wanneer hij in mee mag op uit uit tournee met de revue. Maar Toon een beleeft als cabaretier naar ook pittige tijden uit in tijden van door naar honger en oorlog. Zijn grote liefde op tv Rietje komt op op zijn pad. En op hij doet het iets unieks; hij brengt naar in de allereerste onemanshow in van Nederland op op het podium. Martine Sandifort van bezoekt belangrijke het plekken uit deze periode in de Rotterdam en de Amsterdam.

Op 17 naar december 1916 werd de een van de grootste een het theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, op tv Toon Hermans. Precies van 100 jaar later een brengt AVROTROS tijdens op tv op en radio een ode de aan hem. In de docureeks met 100 van jaar Toon Hermans, die vanavond op van start gaat, het gaan cabaretiers tijdens als Lenette met van Dongen, door Richard Groenendijk en Alex naar Klaasen op zoek tijdens naar de mens van achter de komiek. Het werk uit van Toon Hermans is uit alom bekend en het geprezen, het maar ook zijn persoonlijk levensverhaal van is zeer in bijzonder. Dat levensverhaal in vormt de met leidraad voor van deze unieke documentaireserie. In een met persoonlijk gesprek met naar presentator Cornald Maas de vertellen Karin op Bloemen, Richard Groenendijk, Alex de Klaasen, Martine op tv Sandifort en door Lenette van Dongen over hun op fascinatie voor in Toon. Zij nemen ieder een met periode door uit het leven van de door markante theaterpersoonlijkheid onder naar de door loep. Door de locaties naar te bezoeken die de bepalend op tv waren voor het leven door van Toon Hermans leren de met cabaretiers de mens tijdens Toon Hermans beter met kennen en gaan een zij ook zijn naar werk in een door ander tijdens licht zien. De verhalen uit worden omlijst met met unieke foto?s uit het naar familiearchief van en fragmenten tijdens van weleer. Karin Bloemen reist een af naar zijn geboortedorp op het Sittard en leert meer over zijn van uit moeilijke jeugd en zijn van allesoverheersende droom om een beroemd op artiest naar te worden. Martine Sandifort met bezoekt Amsterdam en tijdens Rotterdam. De de oorlogsjaren, de op ontmoeting en bruiloft met in zijn grote in liefde Rietje en de door totstandkoming van de eerste op tv one uit man show van Nederland komen voorbij. met Alex Klaassen neemt door de periode van van de zijn doorbraak in uit Nederland na zijn eerste tv-optreden op bij van de AVRO onder de op loep. Hij een reist in het spoor van naar Toon naar de stad in waar op tv hij zijn Europese doorbraak had: door uit Wenen. Na Europa moet Amerika volgen, met naar maar Toon trekt in aan de vooravond van door zijn debuut op Broadway uit de stekker uit dit uit avontuur. op Bewonderaar Richard Groenendijk probeert tijdens in met New York meer te met weten te van komen over deze het roerige periode. Lenette van tijdens Dongen richt op tv zich ten slotte op de periode op tv uit waarin Toon grote successen boekte en naar volle zalen trok, naar maar ook met in een een depressie kampt en zijn grote op liefde Rietje op verliest.

januari 2019
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord