Programma gemist?

Lenette tijdens van Dongen richt zich naar op in de periode 1968 het - 2000. Toon Hermans is de ontzettend beroemd. de Iedere avond staan er een dikke rijen voor de naar kassa van op het een Oude Luxor Theater in Rotterdam. door Maar het jarenlange optreden door vergt naar zijn tol. door Toon Hermans krijgt een depressie en van tijdens stopt een jaar lang met optreden. de Na een een jaar keert hij op tv terug en speelt met weer tijdens de sterren van de op tv hemel. Maar dan tijdens wordt zijn grote liefde naar Rietje ziek naar en sterft aan borstkanker. op tv Toon het is totaal uit tijdens het lood geslagen. Hij treedt met nog een aantal jaren op op met tijdens prachtige liedjes als op tv Lente het me, die vooral gaan over Rietje. de In een 2000 wordt Toon ziek en op tv overlijdt. Onder in immense belangstelling wordt hij met in zijn geboortedorp de het Sittard begraven.

Na Nederland en op tv naar Europa heeft Toon uit Hermans zijn zinnen tijdens gezet op Amerika. door Richard Groenendijk bezoekt New York. een Daar verbleef Toon tijdens drie maanden samen met met een door professor in een hotelkamer door om zijn naar show naar op het Engels te vertalen. Een gouden uit toekomst lonkt, maar tijdens met uiteindelijk durft Toon het door niet aan. Hij naar schrijft in het hotel uit wel een met van zijn met grootste hits: 24 rozen. Richard Groenendijk op bezoekt ook het met Eaton naar Auditorium in een Toronto, waar Toon wel het op de planken het staat.

In 1958 is op Toon Hermans door de eerste op tv cabaretier ter wereld die van 1,5 uur lang het live de een onemanshow op televisie speelt. Hij van is door na deze uit uitzending wereldberoemd in Nederland, maar naar hij wil meer. van Alex Klaassen bezoekt het door theater in Wenen, in waar de hij met succes op op de planken door stond. Na dit Europese uitstapje naar durft hij het van op aan om in Carré de te spelen van en laat hij het hele met toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester tijdens Johnny op van Elk praat uit met Alex over de het première.

In Amsterdam naar gaat tijdens Toons droom in vervulling wanneer met hij op tv met de revue mee mag op op tournee. Maar een Toon beleeft als op tv cabaretier de ook pittige tijden in tijden met van een honger en oorlog. Zijn grote liefde met door Rietje komt op zijn pad. En van in hij doet iets unieks: hij de brengt de allereerste de onemanshow van Nederland een op het podium. Martine van Sandifort tijdens bezoekt belangrijke plekken met uit deze uit periode in Rotterdam en het Amsterdam.

De tijdens arme jeugd van tijdens Toon in Sittard staat tijdens centraal. Zijn van vader sterft tijdens in zijn armen door en het gezin staat door er alleen met voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen een neemt uit Toon een belangrijk het besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen een met bezoekt onder andere het met huis in Sittard waar Toon het zijn jeugd doorbracht op tv en vertelt hoe uit belangrijk het met circus voor de door kleine Toon was. Ze in beseft dat op tv veel verhalen uit tijdens de de conferences van Toon met teruggrijpen op zijn tijd in op tv Sittard.

Lenette naar van Dongen tijdens richt zich op de periode 1968 door - 2000. Toon tijdens Hermans is ontzettend het het beroemd. Iedere avond staan er dikke de rijen voor op de kassa van een het Oud... Lenette van in Dongen richt zich uit op de periode het 1968 - 2000. op Toon Hermans uit is ontzettend beroemd. met Iedere avond staan er tijdens dikke rijen een voor de de kassa van de het Oude Luxor uit Theater in Rotterdam. Maar het op jarenlange optreden op tv vergt zijn tol. Toon Hermans op krijgt een depressie door en uit stopt een jaar uit lang met optreden. Na in een jaar met keert hij terug naar en speelt weer naar de sterren van de door hemel. de Maar dan wordt zijn een grote liefde Rietje ziek en op sterft aan uit borstkanker. Toon is tijdens totaal uit het de lood geslagen. Hij van treedt nog met een aantal de jaren op met prachtige het liedjes als Lente me, die van op tv vooral gaan over Rietje. In 2000 de wordt Toon ziek het en uit overlijdt. Onder immense belangstelling wordt in hij naar in zijn geboortedorp Sittard door begraven.

Na Nederland en een Europa heeft Toon tijdens Hermans in zijn zinnen tijdens gezet op Amerika. tijdens Richard Groenendijk bezoekt New York. Na een Nederland en Europa tijdens heeft Toon door Hermans zijn in zinnen gezet op Amerika. een Richard van Groenendijk bezoekt New York. Daar met verbleef Toon drie tijdens maanden samen met de een professor het in een hotelkamer naar om zijn show naar met het Engels te tijdens vertalen. Een gouden toekomst op tv lonkt, maar door uiteindelijk durft Toon het op tv niet aan. het Hij tijdens schrijft in het een hotel wel een met van zijn grootste hits: 24 in rozen. Richard het Groenendijk bezoekt ook naar het Eaton op Auditorium in Toronto, waar Toon wel door op tv op de planken de staat.

In in 1958 is Toon Hermans de de op eerste cabaretier ter wereld tijdens die 1,5 uur met lang live een onemanshow tijdens op tv speelt. Hij het is uit na deze uitzending wereldberoemd in een een Ne... In 1958 is uit Toon Hermans de eerste uit cabaretier ter met wereld die naar 1,5 uur lang live met een onemanshow op tv speelt. tijdens Hij door is na deze uitzending het wereldberoemd in Nederland, met maar hij wil meer. uit Alex Klaassen bezoekt door het van theater Wenen, uit waar hij met succes op de naar planken stond. Na het dit Europese van uitstapje, durft hij het de aan van om in Carré naar te spelen en laat uit hij het hele in toneel verbouwen. Voormalig door toneelmeester Johnny van in Elk praat met Alex de over de naar première.

In van Amsterdam gaat Toons droom in in vervulling wanneer tijdens hij mee in mag op van tournee met de in revue. Maar Toon beleeft als cabaretier op tv het ook pittige tijden het in tijden v... In Amsterdam gaat uit Toons de droom in in vervulling wanneer hij mee mag op van op tournee met de revue. Maar door Toon beleeft als cabaretier de ook met pittige tijden in tijden door van honger en het oorlog. Zijn grote tijdens liefde Rietje van komt op zijn tijdens pad. En hij doet de iets unieks; naar hij brengt de in allereerste onemanshow van Nederland de op het podium. Martine op Sandifort met bezoekt belangrijke een plekken uit deze uit periode in Rotterdam en op Amsterdam.

Op 17 met december op 1916 werd een van van de grootste door theaterpersoonlijkheden van de vorige tijdens eeuw geboren, Toon Hermans. op Precies 100 jaar op later brengt AVROTROS op het op tv tv en radio een ode aan met hem. In de de docureeks 100 jaar het Toon Hermans, die vanavond in van uit start gaat, gaan cabaretiers als van Lenette het van Dongen, naar Richard Groenendijk en naar Alex Klaasen op op zoek naar de door mens achter de komiek. Het werk tijdens van Toon in Hermans is alom de bekend en geprezen, maar op ook zijn uit persoonlijk levensverhaal de is zeer bijzonder. Dat levensverhaal naar vormt de leidraad de voor deze unieke documentaireserie. door In op een persoonlijk gesprek het met presentator met Cornald Maas vertellen Karin Bloemen, met Richard Groenendijk, naar Alex Klaasen, Martine een Sandifort en Lenette de van Dongen over hun fascinatie in voor Toon. door Zij nemen ieder een met periode met uit het leven in van de uit markante theaterpersoonlijkheid onder de loep. van Door op de locaties te bezoeken die bepalend op tv waren op tv voor het de leven van Toon Hermans leren de door cabaretiers op tv de mens Toon met Hermans beter kennen een en gaan zij de ook zijn werk in een een ander licht tijdens zien. De verhalen worden van omlijst met van unieke foto?s uit het op tv familiearchief en naar fragmenten van uit weleer. Karin Bloemen reist af een een naar zijn geboortedorp Sittard naar en leert uit meer over zijn moeilijke jeugd het en de zijn allesoverheersende droom om de een beroemd artiest te worden. een Martine Sandifort bezoekt in Amsterdam en het Rotterdam. De oorlogsjaren, de van ontmoeting van en bruiloft met zijn door grote liefde Rietje en een de tijdens totstandkoming van de eerste one de man show van van naar Nederland komen voorbij. Alex uit Klaassen neemt de op periode van zijn doorbraak in tijdens Nederland de na zijn tijdens eerste tv-optreden bij de AVRO de onder de loep. Hij het reist in het het spoor van Toon naar naar de door stad waar hij zijn tijdens Europese doorbraak tijdens had: Wenen. Na door Europa moet een Amerika volgen, maar tijdens Toon trekt aan de uit vooravond van tijdens zijn debuut op door Broadway de stekker uit door dit avontuur. Bewonderaar op Richard Groenendijk probeert een in naar New York meer te weten van te in komen over deze roerige periode. tijdens Lenette van Dongen richt op tv zich ten het slotte op tijdens de periode waarin Toon grote uit successen boekte en op volle door zalen trok, de maar ook met het een depressie kampt en met zijn grote tijdens liefde Rietje verliest.

mei 2020
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!