Programma gemist?

Lenette uit van Dongen met richt zich op de periode 1968 naar - 2000. op Toon Hermans is het ontzettend beroemd. Iedere avond op staan er dikke uit rijen voor de van kassa door van het Oude Luxor op Theater in het Rotterdam. Maar naar het jarenlange optreden een vergt zijn tol. Toon Hermans krijgt tijdens een depressie en tijdens stopt een jaar op tv lang met uit optreden. Na een jaar uit keert hij uit terug tijdens en speelt weer met de sterren van de hemel. Maar de dan de wordt zijn grote liefde Rietje door ziek en sterft het aan borstkanker. Toon tijdens is totaal tijdens uit het lood geslagen. door Hij een treedt nog van een aantal jaren tijdens op met prachtige liedjes de als Lente me, die uit vooral door gaan over Rietje. het In 2000 wordt op Toon ziek en overlijdt. op Onder immense naar belangstelling wordt hij in zijn van geboortedorp uit Sittard begraven.

Na op Nederland en Europa met heeft Toon Hermans met zijn zinnen op gezet op Amerika. Richard Groenendijk naar bezoekt door New York. Daar verbleef van Toon drie maanden samen met uit een professor in op een met hotelkamer om zijn met show naar het Engels het te vertalen. tijdens Een gouden toekomst lonkt, op tv maar uiteindelijk durft op tv Toon het tijdens niet aan. op Hij schrijft in het hotel op wel een van zijn het grootste hits: 24 de rozen. Richard Groenendijk naar van bezoekt ook het Eaton het Auditorium in Toronto, waar Toon van door wel op de planken in staat.

In 1958 is op Toon Hermans de naar eerste cabaretier ter de wereld de die 1,5 het uur lang live door een onemanshow op naar televisie speelt. Hij naar is na deze uitzending met wereldberoemd in Nederland, maar hij door wil meer. Alex met Klaassen een bezoekt het in theater in Wenen, waar hij met een het succes op de planken stond. Na met dit Europese uitstapje op tijdens durft hij het aan de om in Carré te spelen met en laat naar hij het met hele toneel verbouwen. naar Voormalig toneelmeester Johnny van door Elk praat met van Alex over de het première.

In Amsterdam gaat een Toons uit droom in vervulling wanneer in hij met tijdens de revue naar mee mag op tournee. Maar Toon naar beleeft als van cabaretier het ook pittige tijden uit in tijden van honger een en oorlog. Zijn grote de liefde Rietje komt op tv op zijn het pad. En hij doet iets de unieks: hij door brengt de allereerste onemanshow op tv van Nederland op tijdens het podium. Martine met uit Sandifort bezoekt belangrijke plekken een uit deze een periode in Rotterdam en op Amsterdam.

De arme naar jeugd tijdens van Toon in Sittard staat naar centraal. tijdens Zijn vader sterft in zijn een armen en het gezin met staat in er alleen voor. Ondanks door alle persoonlijke tegenslagen neemt het Toon een een belangrijk besluit: van hij wordt artiest. het Karin Bloemen bezoekt het onder andere het huis in naar Sittard waar Toon met tijdens zijn jeugd doorbracht en vertelt hoe de belangrijk naar het circus door voor de kleine Toon was. tijdens Ze van beseft dat veel verhalen op tv uit de conferences van Toon in teruggrijpen op zijn de tijd in in Sittard.

Lenette van op Dongen richt zich op uit de in periode 1968 in - 2000. Toon Hermans is ontzettend van beroemd. Iedere avond in staan er uit dikke rijen van voor de kassa van het het Oud... Lenette van het Dongen richt door zich op het de periode 1968 - door 2000. Toon Hermans een is ontzettend beroemd. op Iedere avond naar staan er op dikke rijen voor met de kassa van het de Oude Luxor Theater een in Rotterdam. Maar het naar jarenlange optreden vergt zijn naar tol. van Toon Hermans krijgt een depressie uit het en stopt een van jaar lang met optreden. de Na een de jaar keert hij op terug en speelt weer uit de sterren van in de hemel. op tv Maar dan wordt zijn in grote liefde Rietje ziek van en sterft aan tijdens borstkanker. Toon is totaal uit uit het lood uit geslagen. op Hij treedt nog een een aantal jaren op met uit prachtige liedjes op tv als Lente op me, die op tv vooral gaan over een Rietje. In 2000 wordt Toon ziek uit en overlijdt. op Onder immense belangstelling op wordt hij in zijn de met geboortedorp Sittard begraven.

Na Nederland en op Europa heeft op tv Toon de Hermans zijn zinnen gezet op tijdens Amerika. Richard met Groenendijk bezoekt naar New York. Na naar Nederland en Europa heeft uit Toon Hermans tijdens zijn zinnen gezet uit op Amerika. Richard Groenendijk de bezoekt New York. Daar van verbleef met Toon drie maanden samen het met een professor tijdens in een hotelkamer om het zijn show naar uit het Engels te vertalen. op Een gouden uit toekomst lonkt, maar tijdens uiteindelijk durft Toon het tijdens in niet aan. Hij schrijft in met het hotel wel van een van van zijn grootste hits: op 24 rozen. Richard naar Groenendijk bezoekt ook in het Eaton Auditorium tijdens in Toronto, door waar Toon wel door op de planken door staat.

In uit 1958 is Toon de Hermans de eerste cabaretier op ter wereld uit die 1,5 het uur lang live een op onemanshow op tv speelt. door Hij de is na deze door uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 door is in Toon Hermans de eerste cabaretier op tv ter wereld die het 1,5 uur op lang live door een onemanshow op tv speelt. het Hij het is na deze uitzending wereldberoemd naar naar in Nederland, maar hij naar wil meer. de Alex Klaassen bezoekt het theater Wenen, met waar hij met uit op succes op de planken stond. Na het dit Europese op uitstapje, durft hij van het een aan om in op Carré te spelen en laat hij het het door hele toneel verbouwen. in Voormalig toneelmeester een Johnny van Elk praat met Alex van over van de première.

In in Amsterdam gaat Toons op droom in de vervulling wanneer hij mee met mag op tournee met op tv de revue. de Maar Toon beleeft als cabaretier een door ook pittige tijden op in tijden v... van In Amsterdam gaat Toons een droom in vervulling wanneer van hij mee mag op op tournee met de de met revue. Maar Toon beleeft naar als cabaretier ook pittige het tijden in tijden van het uit honger en oorlog. Zijn grote uit liefde de Rietje komt op zijn pad. de En hij tijdens doet iets unieks; hij brengt een de van allereerste onemanshow op van Nederland op het op podium. Martine Sandifort bezoekt belangrijke door plekken uit deze tijdens met periode in Rotterdam door en Amsterdam.

Op naar 17 december 1916 met werd een van de grootste van theaterpersoonlijkheden een van de vorige eeuw geboren, op tv tijdens Toon Hermans. Precies een 100 jaar later brengt de AVROTROS op tv en tijdens radio een tijdens ode aan hem. In de door docureeks 100 jaar Toon tijdens van Hermans, die vanavond uit van start gaat, gaan op tv cabaretiers als Lenette met van Dongen, uit Richard Groenendijk en de Alex Klaasen op zoek met naar de mens achter een de het komiek. Het werk van door Toon Hermans is alom bekend en de uit geprezen, maar ook in zijn persoonlijk levensverhaal is tijdens zeer bijzonder. Dat levensverhaal vormt van de leidraad voor een een deze unieke documentaireserie. In met een persoonlijk gesprek met door presentator Cornald Maas vertellen van Karin Bloemen, Richard op Groenendijk, uit Alex Klaasen, Martine de Sandifort en Lenette van Dongen tijdens over hun fascinatie naar tijdens voor Toon. Zij door nemen ieder een op periode uit het leven van tijdens de door markante theaterpersoonlijkheid onder de loep. Door het een de locaties te bezoeken die bepalend op waren de voor het leven van een Toon het Hermans leren de cabaretiers de op tv mens de Toon Hermans beter kennen en door gaan zij ook zijn van werk in een een ander licht met zien. De verhalen worden de omlijst tijdens met unieke foto?s uit van het in familiearchief en fragmenten van weleer. Karin van van Bloemen reist af naar zijn geboortedorp naar Sittard met en leert meer over een zijn moeilijke jeugd op tv en zijn allesoverheersende met droom om tijdens een beroemd op tv artiest te worden. met Martine Sandifort bezoekt uit Amsterdam en Rotterdam. De oorlogsjaren, op de ontmoeting van en bruiloft met met zijn grote liefde Rietje de en de totstandkoming van op tv het de eerste one man het show van Nederland komen een voorbij. van Alex Klaassen neemt de periode uit van naar zijn doorbraak in Nederland van na zijn tijdens eerste tv-optreden bij de AVRO onder van de loep. naar Hij reist in naar het de spoor van Toon van naar de stad waar hij zijn met Europese doorbraak tijdens had: van Wenen. Na Europa naar moet Amerika volgen, maar Toon trekt op tv aan de vooravond op tv een van zijn debuut met op Broadway de stekker uit met dit avontuur. de Bewonderaar Richard Groenendijk in probeert in tijdens New York meer te weten met te komen over deze met op roerige periode. Lenette van een Dongen richt zich van ten slotte op de periode op waarin Toon grote naar successen boekte op en volle met zalen trok, met maar ook met een depressie op tv kampt met en zijn grote van liefde Rietje verliest.

september 2019
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord