Programma gemist?

Lenette van het Dongen richt met zich op de een periode 1968 - met 2000. Toon Hermans een is ontzettend door beroemd. Iedere avond staan de er dikke tijdens rijen voor de kassa naar van het op tv Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het het jarenlange optreden in vergt tijdens zijn tol. Toon op Hermans krijgt naar een depressie en stopt een jaar de lang op met optreden. Na een jaar naar de keert hij terug in en speelt weer het de sterren van de hemel. met Maar dan wordt zijn naar grote liefde in Rietje ziek en sterft tijdens aan borstkanker. Toon tijdens is tijdens totaal uit het lood uit geslagen. de Hij treedt nog een aantal op tv jaren op met prachtige op tv liedjes als Lente in op me, die vooral gaan over Rietje. van In 2000 wordt tijdens Toon ziek van en overlijdt. in Onder immense belangstelling wordt het hij in zijn geboortedorp door Sittard tijdens begraven.

Na Nederland en in Europa door heeft Toon Hermans een zijn zinnen gezet naar op Amerika. Richard in Groenendijk bezoekt New York. Daar met in verbleef Toon drie maanden samen de met een professor in op tv een hotelkamer een om zijn show naar van tijdens het Engels te vertalen. Een uit gouden toekomst de lonkt, maar in uiteindelijk durft Toon het met niet aan. Hij schrijft in naar het hotel tijdens wel een in van zijn grootste het hits: 24 rozen. op Richard Groenendijk bezoekt ook het van Eaton Auditorium in op Toronto, waar in Toon wel op van de planken een staat.

In 1958 de is Toon Hermans op tv de eerste cabaretier van ter wereld door die 1,5 uur lang op live op een onemanshow op televisie speelt. Hij op tv is door na deze op uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij van wil meer. de Alex het Klaassen bezoekt het theater in naar Wenen, door waar hij met naar succes op de planken stond. met Na dit Europese uitstapje door in durft hij het aan uit om in Carré het te spelen door en laat hij het hele op toneel door verbouwen. Voormalig toneelmeester Johnny van een Elk in praat met Alex naar over de première.

In Amsterdam gaat met Toons in droom in met vervulling wanneer hij het met de revue van mee mag op tournee. met Maar Toon beleeft als de cabaretier uit ook pittige tijden door in tijden van honger en uit oorlog. de Zijn grote liefde door Rietje komt op in zijn pad. En hij doet iets het unieks: hij brengt van uit de allereerste onemanshow van van Nederland op het naar podium. Martine Sandifort bezoekt het belangrijke een plekken uit deze tijdens periode in Rotterdam en op Amsterdam.

De arme de jeugd van Toon in het Sittard tijdens staat centraal. door Zijn vader sterft in in zijn armen en het gezin een staat er op alleen voor. Ondanks op alle persoonlijke tegenslagen neemt op tv door Toon een belangrijk besluit: naar hij wordt artiest. Karin Bloemen tijdens bezoekt onder het andere het het huis in een Sittard waar Toon zijn uit jeugd doorbracht en naar vertelt hoe belangrijk het uit circus voor de kleine in Toon de was. Ze beseft dat tijdens veel met verhalen uit de in conferences van Toon teruggrijpen op van zijn tijd door in Sittard.

Lenette met van Dongen richt zich uit op in de periode 1968 - 2000. Toon een Hermans is ontzettend op tv beroemd. het Iedere avond staan er dikke in rijen voor de tijdens van kassa van het naar Oud... Lenette van Dongen richt zich in op de periode het 1968 - naar 2000. het Toon Hermans is naar ontzettend beroemd. Iedere op tv avond staan er dikke rijen voor door de kassa de van in het Oude Luxor Theater in de Rotterdam. Maar het jarenlange op tv tijdens optreden vergt zijn tol. Toon Hermans naar krijgt een depressie door en stopt een door de jaar lang met op tv optreden. Na een jaar keert hij tijdens in terug en speelt op tv weer de sterren van in de hemel. Maar dan wordt het zijn in grote liefde naar Rietje ziek en sterft aan borstkanker. uit Toon is door totaal naar uit het lood geslagen. Hij naar treedt nog een aantal tijdens jaren op met op tv prachtige op tv liedjes als het Lente me, die vooral op tv gaan over Rietje. door In 2000 wordt Toon ziek van en overlijdt. een Onder immense in belangstelling wordt hij in zijn een geboortedorp Sittard de begraven.

Na Nederland en tijdens Europa heeft Toon met uit Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. tijdens uit Richard Groenendijk bezoekt New het York. Na Nederland en de Europa heeft Toon Hermans op op tv zijn zinnen gezet op Amerika. tijdens Richard Groenendijk bezoekt tijdens New in York. Daar verbleef Toon drie maanden in samen naar met een professor naar in een hotelkamer van om zijn show naar met het Engels een te vertalen. Een gouden uit toekomst met lonkt, maar uiteindelijk durft Toon het van niet aan. Hij op naar schrijft in het hotel wel het een van op zijn grootste hits: een 24 rozen. Richard de Groenendijk bezoekt ook het een Eaton Auditorium in Toronto, op waar Toon naar wel op een de planken uit staat.

In van 1958 is Toon op Hermans de eerste cabaretier ter tijdens met wereld die 1,5 een uur lang live een onemanshow door op tv speelt. van Hij naar is na deze uitzending met wereldberoemd in Ne... In 1958 naar is Toon op Hermans de een eerste cabaretier met ter wereld die 1,5 uur op lang live een van onemanshow op naar tv speelt. Hij is op tv na deze uitzending wereldberoemd met in naar Nederland, maar hij wil meer. het Alex Klaassen op bezoekt het theater het Wenen, waar op tv hij met succes op de een het planken stond. Na dit op tv Europese uitstapje, durft met hij het aan om door in Carré door te spelen en door laat hij het van hele toneel op tv verbouwen. Voormalig toneelmeester Johnny van Elk naar praat op met Alex van over de première.

In Amsterdam op tv gaat de Toons droom in met vervulling wanneer hij een mee mag op met tournee met de revue. met Maar Toon van beleeft als cabaretier ook een pittige tijden in met tijden v... In Amsterdam gaat op Toons droom de in vervulling wanneer uit hij mee mag in op tournee met de in revue. uit Maar Toon beleeft als cabaretier uit ook het pittige tijden in tijden de van honger en oorlog. op op Zijn grote liefde Rietje komt op op zijn tijdens pad. En hij doet iets van met unieks; hij brengt de allereerste onemanshow een van Nederland op de in het podium. Martine de Sandifort bezoekt belangrijke door plekken uit deze de periode in Rotterdam uit en Amsterdam.

Op 17 december het 1916 op tv werd een van de in grootste theaterpersoonlijkheden van met de het vorige eeuw geboren, Toon Hermans. een Precies 100 met jaar later brengt AVROTROS op met tv en radio met van een ode aan het hem. In de docureeks op 100 jaar Toon Hermans, een die vanavond van tijdens start gaat, met gaan cabaretiers als Lenette van in Dongen, Richard Groenendijk en naar Alex Klaasen naar op zoek naar het de mens het achter de komiek. Het werk van naar Toon Hermans met is alom met bekend en geprezen, maar een ook met zijn persoonlijk levensverhaal is zeer bijzonder. van Dat levensverhaal de vormt door de leidraad voor uit deze unieke documentaireserie. op In een persoonlijk uit gesprek met presentator met Cornald Maas vertellen Karin Bloemen, Richard tijdens Groenendijk, Alex in Klaasen, op Martine Sandifort en Lenette van met Dongen over hun uit fascinatie voor Toon. uit Zij nemen op tv ieder een periode in uit het leven van van de markante een theaterpersoonlijkheid onder de loep. Door naar de locaties te naar bezoeken het die bepalend naar waren voor het leven van Toon op tv Hermans op leren de cabaretiers de mens tijdens naar Toon Hermans beter kennen en gaan in zij op ook zijn naar werk in een ander licht zien. tijdens De verhalen in worden omlijst met unieke met met foto?s uit het familiearchief en fragmenten tijdens van weleer. Karin in in Bloemen reist af naar zijn op tv geboortedorp Sittard en leert een tijdens meer over zijn moeilijke jeugd en op tv zijn allesoverheersende in droom om van een beroemd artiest tijdens te worden. Martine Sandifort op bezoekt Amsterdam een en Rotterdam. De oorlogsjaren, naar de met ontmoeting en bruiloft met zijn de grote liefde uit Rietje en op de totstandkoming van uit de eerste one door man show van Nederland komen voorbij. op op Alex Klaassen neemt de met periode van zijn doorbraak in de Nederland na zijn op tv eerste tv-optreden een bij een de AVRO onder de naar loep. Hij van reist in het spoor van Toon uit naar de stad in waar van hij zijn Europese doorbraak had: op tv Wenen. Na van Europa moet Amerika volgen, uit maar tijdens Toon trekt aan de tijdens vooravond op tv van zijn debuut op Broadway de de van stekker uit dit avontuur. Bewonderaar de Richard Groenendijk probeert uit in New met York meer op tv te weten te tijdens komen over deze roerige periode. op tv Lenette van Dongen richt met zich met ten slotte op de uit periode waarin Toon tijdens grote successen boekte in en volle een zalen trok, uit maar ook met op tv een depressie kampt en een zijn grote liefde Rietje op tv verliest.

april 2018
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord