Programma gemist?

Lenette van het Dongen richt zich de op de periode 1968 door - op tv 2000. Toon Hermans naar is ontzettend met beroemd. Iedere avond staan er door dikke tijdens rijen voor de kassa van het de Oude Luxor Theater tijdens in in Rotterdam. Maar het uit jarenlange optreden op vergt zijn tol. Toon Hermans naar krijgt een een depressie en stopt een jaar op tv van lang met optreden. Na een een jaar van keert hij terug en speelt weer met de sterren van op tv de hemel. Maar van dan wordt zijn op grote liefde een Rietje ziek naar en sterft aan naar borstkanker. Toon op tv is totaal uit het lood geslagen. uit Hij tijdens treedt nog een aantal van jaren op met door prachtige door liedjes als Lente in me, die vooral gaan over tijdens Rietje. In op 2000 wordt Toon ziek en op tv overlijdt. Onder immense de belangstelling wordt in hij de in zijn geboortedorp Sittard met begraven.

Na Nederland door en door Europa heeft Toon Hermans zijn het zinnen gezet op Amerika. de Richard van Groenendijk bezoekt New uit York. Daar verbleef Toon drie op tv maanden samen met de een professor in in het een hotelkamer om zijn het show naar van het Engels te vertalen. Een het gouden toekomst tijdens lonkt, maar uiteindelijk durft Toon van het op niet aan. Hij door schrijft in het van hotel wel naar een van zijn grootste uit hits: 24 rozen. Richard Groenendijk met een bezoekt ook het Eaton Auditorium in door Toronto, de waar Toon op tv wel op de planken van staat.

In 1958 is van Toon Hermans de een uit eerste cabaretier ter uit wereld die 1,5 uur lang live de in een onemanshow op televisie speelt. het Hij is na tijdens deze uitzending van wereldberoemd in van Nederland, maar hij tijdens wil meer. Alex Klaassen de bezoekt het theater tijdens in Wenen, waar hij met op tv succes op de in planken uit stond. Na tijdens dit Europese uitstapje durft uit hij het aan om in door Carré te uit spelen tijdens en laat hij in het hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester van Johnny de van Elk praat een met Alex over op tv de première.

In Amsterdam gaat van Toons droom uit in vervulling wanneer van hij met op tv de revue mee mag het op tournee. Maar naar Toon beleeft als van cabaretier ook pittige tijden door in van tijden van naar honger en oorlog. Zijn grote liefde uit Rietje komt van op zijn van pad. En tijdens hij doet iets een unieks: hij brengt de allereerste tijdens onemanshow van Nederland van op het tijdens podium. Martine Sandifort bezoekt belangrijke uit plekken uit door deze periode in in Rotterdam en een Amsterdam.

De arme jeugd met van Toon in tijdens Sittard het staat centraal. Zijn vader op sterft in de zijn armen en het gezin op tv staat er op alleen voor. Ondanks alle op persoonlijke tegenslagen door neemt Toon de een belangrijk besluit: door hij wordt artiest. door Karin Bloemen bezoekt onder andere op het tijdens huis in in Sittard waar Toon zijn op tv jeugd doorbracht en vertelt tijdens hoe belangrijk het tijdens circus voor de kleine met Toon was. op Ze beseft dat naar veel in verhalen uit de op conferences van Toon teruggrijpen door op zijn tijd het in Sittard.

Lenette van uit Dongen richt de zich op de naar periode 1968 - op 2000. Toon Hermans is ontzettend in beroemd. Iedere avond op tv staan van er dikke het rijen voor de kassa van het met Oud... door Lenette van Dongen naar richt zich op op de periode 1968 - 2000. door Toon Hermans is een op tv ontzettend beroemd. Iedere in avond staan er dikke rijen voor het tijdens de kassa van het Oude op tv Luxor Theater in door Rotterdam. op Maar het jarenlange optreden vergt zijn de tol. naar Toon Hermans op krijgt een depressie en stopt een de een jaar lang met optreden. van Na een jaar keert hij uit terug en door speelt op weer de sterren van de hemel. in Maar dan een wordt een zijn grote liefde naar Rietje ziek en sterft aan naar borstkanker. Toon op tv is totaal uit het op tv lood geslagen. Hij tijdens treedt nog van een aantal uit jaren op met prachtige op liedjes als tijdens Lente me, die vooral gaan over door uit Rietje. In 2000 wordt Toon ziek tijdens en overlijdt. tijdens Onder immense belangstelling wordt van hij in zijn van geboortedorp Sittard een begraven.

Na Nederland en een Europa heeft Toon op Hermans zijn naar zinnen gezet op Amerika. met Richard het Groenendijk bezoekt New York. Na met een Nederland en Europa heeft Toon in Hermans op tv zijn zinnen gezet op Amerika. Richard uit Groenendijk bezoekt New op York. Daar verbleef in naar Toon drie maanden samen met een de op tv professor in een een hotelkamer om zijn show naar het uit Engels te vertalen. op de Een gouden toekomst lonkt, maar uiteindelijk tijdens durft op tv Toon het niet uit aan. Hij schrijft in het naar hotel wel op tv een van door zijn grootste hits: 24 rozen. het op Richard Groenendijk bezoekt op ook het Eaton Auditorium in Toronto, op tv waar met Toon wel op de planken van op staat.

In 1958 een is Toon een Hermans de eerste een cabaretier ter het wereld die 1,5 uur lang live van een onemanshow door op een tv speelt. Hij is na deze op uitzending wereldberoemd in door Ne... In door 1958 tijdens is Toon Hermans de eerste van cabaretier het ter wereld die de 1,5 uur lang van live een onemanshow op op tv speelt. Hij is een na de deze uitzending wereldberoemd het in Nederland, maar hij door wil meer. Alex Klaassen bezoekt tijdens het met theater Wenen, naar waar hij met succes op van de planken stond. Na van dit op Europese uitstapje, door durft hij het aan om in met naar Carré te spelen en laat de hij het hele naar toneel verbouwen. Voormalig op toneelmeester Johnny van Elk naar naar praat met Alex over de een première.

In naar Amsterdam gaat Toons een droom in vervulling in wanneer hij mee de mag op tournee met een de revue. Maar Toon uit beleeft van als cabaretier ook naar pittige tijden in tijden met v... In Amsterdam gaat tijdens Toons droom in naar vervulling de wanneer hij mee mag op van tournee het met de revue. Maar van Toon beleeft als cabaretier naar ook door pittige tijden in tijden van een honger een en oorlog. Zijn grote liefde naar Rietje komt van op zijn pad. de En hij doet door iets unieks; hij door brengt de allereerste tijdens onemanshow van Nederland op tijdens tijdens het podium. Martine Sandifort door bezoekt belangrijke plekken uit uit deze periode in op tv Rotterdam en een Amsterdam.

Op de 17 december 1916 werd naar een van de tijdens grootste theaterpersoonlijkheden van uit de vorige eeuw geboren, een door Toon Hermans. Precies 100 jaar later een brengt AVROTROS in op tv en naar radio een door ode aan hem. In de het docureeks 100 jaar Toon naar Hermans, die naar vanavond van start door gaat, in gaan cabaretiers als Lenette van Dongen, door Richard Groenendijk en een Alex Klaasen op een zoek in naar de mens op achter de komiek. Het werk van van Toon Hermans een is alom door bekend en met geprezen, maar ook zijn persoonlijk levensverhaal op is zeer bijzonder. door Dat de levensverhaal vormt de op tv leidraad voor deze unieke op documentaireserie. In een persoonlijk met gesprek met presentator uit in Cornald Maas vertellen Karin Bloemen, het Richard Groenendijk, Alex Klaasen, door naar Martine Sandifort en Lenette van Dongen de over hun fascinatie door voor het Toon. Zij het nemen ieder een de periode uit het leven van de tijdens markante een theaterpersoonlijkheid onder uit de loep. Door de locaties te door bezoeken die bepalend op waren op voor het leven van Toon met Hermans leren in de cabaretiers de door mens Toon Hermans beter in kennen tijdens en gaan zij ook zijn met in werk in een door ander licht zien. in De verhalen worden omlijst met unieke het foto?s tijdens uit het een familiearchief en fragmenten van weleer. met Karin Bloemen reist af uit naar zijn geboortedorp tijdens Sittard naar en leert uit meer over zijn moeilijke jeugd en naar zijn tijdens allesoverheersende droom om een beroemd een artiest te van worden. Martine Sandifort bezoekt met Amsterdam het en Rotterdam. de De oorlogsjaren, de van ontmoeting en bruiloft met zijn op tv grote liefde uit Rietje en de totstandkoming met van de eerste in one door man show van uit Nederland komen voorbij. Alex Klaassen neemt op het de periode van zijn doorbraak in uit Nederland na zijn de eerste tv-optreden tijdens bij de AVRO onder door op de loep. Hij reist in het naar spoor van een Toon naar op de stad waar hij zijn naar Europese doorbraak tijdens had: Wenen. Na Europa met moet Amerika volgen, met maar Toon trekt op aan met de vooravond van van zijn debuut op Broadway met de stekker naar uit dit avontuur. Bewonderaar Richard op Groenendijk probeert op in New York meer naar te in weten te komen over een deze roerige periode. een Lenette naar van Dongen richt zich ten slotte tijdens op de periode op waarin Toon grote op tv successen boekte uit en volle zalen trok, tijdens maar naar ook met van een depressie kampt en uit zijn grote liefde in Rietje verliest.

februari 2018
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord