Programma gemist?

Lenette op van Dongen richt de zich op de periode 1968 op tv - 2000. Toon met Hermans de is ontzettend op beroemd. Iedere avond staan er een dikke uit rijen voor de uit kassa van het Oude op tv Luxor Theater in Rotterdam. een Maar het het jarenlange optreden op tv vergt zijn tol. Toon Hermans van krijgt een naar depressie en stopt een jaar de naar lang met optreden. een Na een jaar keert hij terug het en door speelt weer in de sterren van uit de hemel. Maar dan wordt met zijn grote liefde op Rietje ziek en op tv sterft aan van borstkanker. Toon is op tv totaal uit het lood op geslagen. Hij treedt een nog een een aantal jaren op op met prachtige met liedjes als Lente me, op die vooral gaan over de Rietje. In 2000 naar wordt Toon van ziek en overlijdt. Onder immense op tv belangstelling wordt hij uit in zijn van geboortedorp Sittard naar begraven.

Na Nederland en in een Europa heeft Toon de Hermans zijn zinnen in gezet op Amerika. Richard een Groenendijk bezoekt het New York. Daar verbleef uit Toon drie maanden van samen met een naar professor in een van hotelkamer om zijn de show naar het Engels te de vertalen. tijdens Een gouden toekomst uit lonkt, maar uiteindelijk durft Toon het het met niet aan. Hij schrijft de in het hotel wel uit een van uit zijn op grootste hits: 24 rozen. door Richard Groenendijk bezoekt ook uit het Eaton Auditorium een in door Toronto, waar Toon wel op de op naar planken staat.

In het 1958 is Toon Hermans op tv de eerste in cabaretier ter op tv wereld die 1,5 uur met lang live een onemanshow tijdens op televisie op tv speelt. Hij is naar na deze uitzending wereldberoemd in naar Nederland, maar hij naar wil meer. een Alex Klaassen bezoekt door het theater in Wenen, op waar hij met tijdens succes op de in tijdens planken stond. Na dit een Europese uitstapje durft met hij het aan om de in Carré te naar spelen en laat van hij naar het hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester een de Johnny van Elk praat een met Alex over de op tv première.

In met Amsterdam gaat in Toons droom in tijdens vervulling wanneer hij uit met de revue naar mee mag op met tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier naar ook uit pittige tijden op in tijden van honger en oorlog. op naar Zijn grote liefde in Rietje komt op zijn pad. En de hij doet van iets unieks: hij brengt uit de allereerste onemanshow in de van Nederland op de het podium. Martine in Sandifort bezoekt belangrijke plekken uit deze op met periode in Rotterdam en naar Amsterdam.

De op arme jeugd van Toon in uit naar Sittard staat centraal. Zijn vader van sterft tijdens in zijn armen en het van gezin staat er alleen het voor. met Ondanks alle persoonlijke op tv tegenslagen neemt uit Toon een belangrijk uit besluit: hij wordt het artiest. Karin Bloemen bezoekt onder andere van tijdens het huis in Sittard waar Toon een zijn jeugd de doorbracht en in vertelt hoe van belangrijk het circus voor van de kleine Toon was. Ze naar in beseft dat veel verhalen uit de op conferences door van Toon teruggrijpen tijdens op zijn tijd in met Sittard.

Lenette van Dongen van richt zich tijdens op de periode door 1968 - 2000. op Toon Hermans is door ontzettend beroemd. met Iedere avond staan er het dikke rijen voor de op tv kassa uit van het naar Oud... Lenette van Dongen tijdens richt zich in op de periode tijdens 1968 - 2000. de Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere een avond staan er met dikke rijen voor van de kassa van op tv een het Oude Luxor Theater naar in Rotterdam. de Maar het jarenlange optreden naar vergt zijn van tol. Toon Hermans tijdens krijgt een depressie en door stopt een van jaar lang met optreden. Na een de jaar naar keert hij terug en speelt een naar weer de sterren uit van de hemel. naar Maar dan wordt zijn door grote liefde Rietje ziek tijdens en sterft aan met borstkanker. Toon is totaal de uit met het lood geslagen. Hij treedt door nog een aantal op tv jaren met op met prachtige liedjes het als op tv Lente me, die op tv vooral gaan over Rietje. In 2000 met wordt naar Toon ziek en overlijdt. een Onder immense naar belangstelling wordt hij in zijn het geboortedorp de Sittard begraven.

Na Nederland in en door Europa heeft Toon het Hermans zijn zinnen naar gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt tijdens New naar York. Na Nederland en Europa van het heeft Toon Hermans uit zijn zinnen gezet op door Amerika. Richard Groenendijk bezoekt een New York. Daar verbleef tijdens Toon naar drie maanden samen met van een professor in een op tv hotelkamer om zijn een show naar naar het Engels te vertalen. op Een gouden toekomst het lonkt, maar de uiteindelijk durft Toon door het uit niet aan. Hij schrijft in het met hotel de wel een tijdens van zijn grootste hits: 24 rozen. in Richard Groenendijk bezoekt met naar ook het Eaton Auditorium door in Toronto, waar Toon wel op tv op de planken met met staat.

In met 1958 is tijdens Toon Hermans de eerste een cabaretier ter het wereld die 1,5 uur door lang live een onemanshow uit op tijdens tv speelt. Hij is na deze op met uitzending wereldberoemd in Ne... In een 1958 is Toon Hermans op de eerste uit cabaretier in ter wereld die 1,5 uit uur lang naar live een onemanshow op tv speelt. naar Hij is na tijdens deze naar uitzending wereldberoemd door in Nederland, maar hij het wil meer. Alex Klaassen met bezoekt tijdens het theater Wenen, waar op tv hij met succes op de met planken uit stond. Na naar dit Europese uitstapje, op tv durft hij het tijdens aan om in van Carré te spelen en laat hij op tv het uit hele toneel verbouwen. Voormalig toneelmeester met uit Johnny van Elk praat met een Alex het over de première.

In Amsterdam gaat een Toons droom door in vervulling wanneer hij de tijdens mee mag op op tv tournee met de revue. Maar uit Toon beleeft op tv als cabaretier ook pittige tijden op tv uit in tijden v... op In Amsterdam gaat Toons droom in met vervulling wanneer uit hij mee de mag op tournee met in de revue. Maar Toon naar beleeft als op tv cabaretier ook tijdens pittige tijden in tijden van het honger en oorlog. van Zijn grote door liefde Rietje tijdens komt op zijn pad. En naar hij doet naar iets unieks; hij brengt met de tijdens allereerste onemanshow van Nederland op uit het podium. Martine een Sandifort bezoekt de belangrijke plekken uit in deze periode in de Rotterdam en met Amsterdam.

Op door 17 december 1916 werd een tijdens van de een grootste theaterpersoonlijkheden van de met vorige eeuw in geboren, Toon Hermans. Precies door 100 op jaar later brengt op tv AVROTROS op tv en op tv radio een van ode aan hem. In door de docureeks 100 jaar van Toon Hermans, die de vanavond van start gaat, door gaan cabaretiers de als Lenette van Dongen, een Richard Groenendijk en een Alex Klaasen op de op tv zoek naar de mens achter een de komiek. Het door werk van Toon Hermans is op tv alom bekend door en geprezen, door maar ook zijn persoonlijk uit levensverhaal is zeer uit bijzonder. Dat levensverhaal vormt op de de leidraad voor van deze unieke documentaireserie. In een persoonlijk met op gesprek met presentator Cornald Maas vertellen de van Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Alex uit Klaasen, Martine naar Sandifort en Lenette van Dongen in over hun fascinatie op tv voor het Toon. Zij naar nemen ieder een periode uit van het leven van tijdens de de markante theaterpersoonlijkheid onder de een loep. Door uit de locaties te bezoeken die door bepalend waren voor het met leven van op Toon Hermans van leren de cabaretiers de van mens Toon Hermans beter van de kennen en gaan door zij ook zijn werk in in een ander door licht zien. De verhalen op worden omlijst met unieke de foto?s uit het van het familiearchief en fragmenten van weleer. op Karin Bloemen een reist af naar een zijn geboortedorp op Sittard en leert met meer over zijn in moeilijke jeugd en zijn allesoverheersende droom met tijdens om een beroemd artiest te worden. tijdens Martine Sandifort uit bezoekt Amsterdam door en Rotterdam. De oorlogsjaren, de op ontmoeting en bruiloft naar met zijn grote een liefde Rietje een en de in totstandkoming van de met eerste one man show van een de Nederland komen voorbij. Alex Klaassen op tv neemt een de periode van zijn doorbraak in met Nederland na tijdens zijn eerste tv-optreden op tv bij op tv de AVRO onder de loep. door Hij op tv reist in het spoor door van Toon naar de door stad waar hij zijn van Europese doorbraak had: het Wenen. het Na Europa moet Amerika door volgen, maar Toon op trekt een aan de vooravond van zijn debuut naar tijdens op Broadway de stekker uit een dit avontuur. Bewonderaar Richard op Groenendijk uit probeert in op New York meer te weten naar te komen over een deze roerige periode. Lenette op tv van op tv Dongen richt door zich ten slotte op de het periode de waarin Toon grote successen boekte op tv en volle zalen een trok, op tv maar ook met de een depressie kampt en zijn in grote liefde Rietje een verliest.

april 2019
05-01-2018 18:00

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Maar het jarenlange optreden vergt zijn tol. Toon Hermans ...

04-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon drie maanden samen met een professor in een hotelkamer om zijn show naar het Engels te vertalen. Een gouden toe...

03-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op televisie speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Nederland, maar hij wil meer. Alex Klaassen bezoekt het theater in Wenen, waar hij ...

02-01-2018 18:05

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij met de revue mee mag op tournee. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden van honger en oorlog. Zijn grote liefde Rietje komt op zijn pad. En hij doet iets unieks:...

01-01-2018 18:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

De arme jeugd van Toon in Sittard staat centraal. Zijn vader sterft in zijn armen en het gezin staat er alleen voor. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen neemt Toon een belangrijk besluit: hij wordt artiest. Karin Bloemen bezoekt onder and...

12-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend beroemd. Iedere avond staan er dikke rijen voor de kassa van het Oud... Lenette van Dongen richt zich op de periode 1968 - 2000. Toon Hermans is ontzettend ...

05-01-2017 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Na Nederland en Europa heeft Toon Hermans zijn zinnen gezet op Amerika. Richard Groenendijk bezoekt New York. Daar verbleef Toon d...

29-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een onemanshow op tv speelt. Hij is na deze uitzending wereldberoemd in Ne... In 1958 is Toon Hermans de eerste cabaretier ter wereld die 1,5 uur lang live een on...

22-12-2016 21:15

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de revue. Maar Toon beleeft als cabaretier ook pittige tijden in tijden v... In Amsterdam gaat Toons droom in vervulling wanneer hij mee mag op tournee met de re...

15-12-2016 21:10

100 jaar Toon Hermans

100 jaar Toon Hermans - 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. In de docureeks 100 jaar Toon Hermans, die vanavond van s...

100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar Toon Hermans bij 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord