Programma gemist?

Vooruitblik op in de Amerikaanse film het 'La het La Land', met in de op hoofdrollen Ryan Gosling en van Emma met Stone. De relatie door tussen een pianist en een van actrice het komt onder druk door te staan als op ze beroemd het worden.

maart 2021
16-12-2016 22:33

Afl. 1

RTL Sneak Preview: La La Land - Afl. 1

Vooruitblik op de Amerikaanse film 'La La Land', met in de hoofdrollen Ryan Gosling en Emma Stone. De relatie tussen een pianist en een actrice komt onder druk te staan als ze beroemd worden.

RTL Sneak Preview: La La Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Sneak Preview: La La Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Sneak Preview: La La Land bij RTL Sneak Preview: La La Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Sneak Preview: La La Land. Heb je een uitzending van RTL Sneak Preview: La La Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Sneak Preview: La La Land gemist

Vooruitblik op de Amerikaanse film 'La La Land', met in de hoofdrollen Ryan Gosling en Emma Stone. De matig succesvolle jazzpianist Sebastian valt voor de beginnende actrice Mia. Wanneer hun carrières succesvol worden, moet het koppel keuzes maken die hun liefde onder druk zet.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: La La Land? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: La La Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-12-2016 om 22:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!