Programma gemist?

Jochem Myjers vijfde op tv theatershow 'Even tijdens Geduld Aub!' het wordt na het vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA naar uitgezonden. Halverwege de de try-outs in 2011 van werd er bij uit Jochem een tumor in naar naar zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong op tv en van oud geliefde komiek onderging met een naar zware operatie en bestormde een na een jaar in opnieuw het podium. het Met een spectaculair toneelbeeld uit en lovende recensies naar is 'Even door Geduld Aub!' het een must-see voor uit alle fans. De tijdens voorstelling werd opgenomen in Koninklijk het Theater Carré op het 25 naar en 26 april uit 2015.

Jochem Myjers tijdens vijfde show op tv 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond tijdens opnieuw uitgezonden. Halverwege op tv de op tv try-outs in uit 2011 werd er bij naar Jochem een tumor in uit zijn ruggenmerg ontdekt. naar De een bij jong en oud geliefde van komiek onderging een zware een operatie en bestormde door na een een jaar opnieuw het podium. tijdens Met een spectaculair een toneelbeeld en de lovende door recensies is 'Even Geduld in Aub!' een uit must-see voor alle fans. De uit voorstelling werd tijdens opgenomen in op Koninklijk Theater Carré uit op 25 en 26 april naar 2015.

mei 2020
26-08-2017 20:30

Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld Aub!' wordt na vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komie...

17-12-2016 20:25

Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde show 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond opnieuw uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komiek onderging een zware operatie en best...

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! bij Jochem Myjer: Even Geduld AUB! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!