Programma gemist?

Jochem door Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld tijdens uit Aub!' wordt na vier uitverkochte uit theaterseizoenen door VARA uitgezonden. met de Halverwege de try-outs in 2011 werd op in er bij Jochem een een tumor in tijdens zijn ruggenmerg ontdekt. in De bij jong en op oud geliefde komiek onderging naar een zware operatie met en bestormde op tv na een uit jaar opnieuw het een podium. Met een spectaculair de toneelbeeld en lovende recensies de is 'Even Geduld door Aub!' een must-see in voor alle fans. op De voorstelling naar werd opgenomen in op tv Koninklijk Theater Carré op 25 met en 26 april door op tv 2015.

Jochem Myjers vijfde tijdens show 'Even Geduld de naar Aub!' wordt vanavond opnieuw in uitgezonden. Halverwege de try-outs in door de 2011 werd er in bij Jochem een tumor van in zijn ruggenmerg in ontdekt. De bij in jong en oud geliefde van komiek onderging een zware van operatie en uit bestormde na een de jaar opnieuw het de podium. Met een spectaculair uit toneelbeeld en tijdens lovende naar recensies is 'Even Geduld Aub!' een door must-see voor het alle fans. De met voorstelling de werd opgenomen in de Koninklijk Theater Carré door op 25 en op 26 april 2015.

april 2021
26-08-2017 20:30

Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld Aub!' wordt na vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komie...

17-12-2016 20:25

Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde show 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond opnieuw uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komiek onderging een zware operatie en best...

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! bij Jochem Myjer: Even Geduld AUB! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!