Programma gemist?

Jochem Myjers naar vijfde theatershow 'Even op tv Geduld Aub!' wordt de na vier uitverkochte de theaterseizoenen op tv door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs een in 2011 van werd naar er bij Jochem uit een tumor in in zijn ruggenmerg ontdekt. een De bij jong en oud uit geliefde de komiek onderging een zware operatie en in bestormde van na een jaar opnieuw het een podium. het Met een spectaculair tijdens toneelbeeld en lovende recensies met is uit 'Even Geduld Aub!' een met must-see voor alle met fans. De voorstelling van werd opgenomen op in Koninklijk Theater Carré op de 25 en 26 op april een 2015.

Jochem op tv Myjers vijfde show in 'Even Geduld Aub!' wordt tijdens vanavond opnieuw uitgezonden. op Halverwege de try-outs uit in 2011 de werd er bij op tv Jochem een tumor in naar zijn ruggenmerg op tv ontdekt. De bij jong door en in oud geliefde komiek onderging een het zware tijdens operatie en bestormde na een op tv jaar tijdens opnieuw het podium. in Met een spectaculair het toneelbeeld en lovende recensies is 'Even door Geduld Aub!' de een op tv must-see voor alle met fans. De voorstelling werd opgenomen in op Koninklijk Theater op tv Carré op 25 en uit 26 april naar 2015.

januari 2021
26-08-2017 20:30

Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld Aub!' wordt na vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komie...

17-12-2016 20:25

Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde show 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond opnieuw uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komiek onderging een zware operatie en best...

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! bij Jochem Myjer: Even Geduld AUB! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!