Programma gemist?

Jochem uit Myjers vijfde theatershow uit 'Even Geduld Aub!' wordt na naar vier uitverkochte een theaterseizoenen door op tv VARA uitgezonden. het Halverwege de try-outs in tijdens 2011 werd in er bij Jochem een in tumor in uit zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong uit en oud geliefde van komiek op onderging een op zware operatie en bestormde na de een jaar naar opnieuw het met podium. Met een spectaculair toneelbeeld naar en lovende recensies is naar tijdens 'Even Geduld Aub!' een must-see door voor op alle fans. De voorstelling op werd opgenomen in van Koninklijk Theater Carré op 25 met uit en 26 april naar 2015.

Jochem op Myjers vijfde show op tv 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond met door opnieuw uitgezonden. Halverwege de met try-outs in 2011 werd er in de bij Jochem een tumor in met zijn ruggenmerg ontdekt. De het bij jong een en de oud geliefde komiek op tv onderging een zware op operatie en bestormde na een door jaar op tv opnieuw het podium. Met een spectaculair een toneelbeeld een en lovende recensies is op 'Even Geduld de Aub!' een uit must-see voor alle fans. De naar voorstelling werd opgenomen van in Koninklijk Theater Carré met op 25 en door 26 april tijdens 2015.

september 2020
26-08-2017 20:30

Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld Aub!' wordt na vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komie...

17-12-2016 20:25

Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde show 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond opnieuw uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komiek onderging een zware operatie en best...

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! bij Jochem Myjer: Even Geduld AUB! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!