Programma gemist?

Jochem in Myjers vijfde theatershow tijdens 'Even Geduld Aub!' wordt na tijdens vier uitverkochte theaterseizoenen van door VARA uitgezonden. op een Halverwege de try-outs op tv in 2011 werd er van bij Jochem het een tumor in in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong door en het oud geliefde komiek de onderging een zware operatie op en bestormde op tv na een jaar uit opnieuw het podium. Met uit een spectaculair toneelbeeld en van lovende van recensies is 'Even uit Geduld Aub!' met een must-see voor alle fans. De de voorstelling werd een opgenomen in Koninklijk Theater tijdens door Carré op 25 en met 26 april het 2015.

Jochem uit Myjers vijfde show 'Even een Geduld Aub!' wordt met vanavond opnieuw uitgezonden. naar Halverwege tijdens de try-outs in 2011 werd naar er bij een Jochem een tumor in van zijn een ruggenmerg ontdekt. De van bij jong en oud een geliefde komiek onderging een uit zware operatie van en bestormde na een jaar met opnieuw het de podium. Met de een spectaculair het toneelbeeld en lovende recensies is van 'Even Geduld tijdens Aub!' een must-see uit voor alle fans. De tijdens voorstelling werd tijdens opgenomen in Koninklijk Theater Carré van op 25 uit en 26 april met 2015.

oktober 2019
26-08-2017 20:30

Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld Aub!' wordt na vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komie...

17-12-2016 20:25

Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde show 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond opnieuw uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komiek onderging een zware operatie en best...

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! bij Jochem Myjer: Even Geduld AUB! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!