Programma gemist?

Jochem Myjers in vijfde van theatershow 'Even Geduld Aub!' naar wordt na vier uitverkochte de theaterseizoenen door een VARA uitgezonden. Halverwege op tv de try-outs in 2011 naar werd er bij tijdens Jochem een tumor in op tv zijn ruggenmerg op ontdekt. De bij jong tijdens en oud de geliefde komiek het onderging een op zware operatie en met bestormde na een jaar opnieuw het een podium. Met tijdens een de spectaculair toneelbeeld en lovende de recensies is 'Even Geduld op Aub!' een must-see in voor alle fans. tijdens De voorstelling werd opgenomen uit in met Koninklijk Theater Carré door op 25 op tv en 26 april de 2015.

Jochem de Myjers vijfde show 'Even een Geduld Aub!' wordt met vanavond opnieuw op uitgezonden. Halverwege de op tv try-outs in van 2011 werd er door bij Jochem een tumor in zijn op ruggenmerg de ontdekt. De bij jong met en oud op geliefde komiek onderging op tv een zware operatie en naar bestormde naar na een jaar opnieuw het in podium. in Met een spectaculair toneelbeeld en tijdens lovende in recensies is 'Even Geduld door Aub!' een must-see in voor alle fans. De voorstelling door werd van opgenomen in naar Koninklijk Theater Carré op met 25 en in 26 april 2015.

augustus 2021
26-08-2017 20:30

Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Cabaret: Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde theatershow 'Even Geduld Aub!' wordt na vier uitverkochte theaterseizoenen door VARA uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komie...

17-12-2016 20:25

Jochem Myjer - Even Geduld Aub!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! - Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Jochem Myjers vijfde show 'Even Geduld Aub!' wordt vanavond opnieuw uitgezonden. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De bij jong en oud geliefde komiek onderging een zware operatie en best...

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! bij Jochem Myjer: Even Geduld AUB! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Even Geduld AUB! gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Even Geduld AUB!? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Even Geduld AUB! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!