Programma gemist?

Over op tv de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk in 'Jorrie met en Snorrie' uit 1990, door het laatste tijdens gezamenlijke project van goede vriendinnen op Annie M.G. Schm... Annie op tv M.G. Schmidt en het illustratrice Fiep op tv Westendorp maakten met in 1990 het kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie tijdens en Snorrie'. door Naast van hun jarenlange samenwerking waren het ze ook op tv vriendinnen. 'Jorrie en Snorrie' was hun naar laatste gezamenlijke project. met Het verhaal tijdens gaat over een in trein die doelwit wordt uit van van terroristen. Een feesttrein, want Fiep tijdens tekende een zo graag in een trein met wielen de met spaken, dus maakte Annie het er een feesttrein het van want die uit op tv kon gerust wielen met spaken tijdens hebben.

september 2020
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!