Programma gemist?

Over tijdens de totstandkoming van naar kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' de uit 1990, het laatste het gezamenlijke project van in goede vriendinnen Annie op tv de M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt een en illustratrice naar Fiep Westendorp maakten in in 1990 het op kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie'. Naast naar op tv hun jarenlange samenwerking waren in ze ook de vriendinnen. 'Jorrie en het Snorrie' was hun de laatste gezamenlijke project. Het met verhaal gaat over een door trein die op tv doelwit wordt van van terroristen. Een op tv feesttrein, want Fiep tekende zo graag op een van trein met wielen met door spaken, dus met maakte Annie er een naar feesttrein van want op die kon gerust wielen de met spaken een hebben.

januari 2020
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!