Programma gemist?

Over de totstandkoming een van kinderboekenweekgeschenk de 'Jorrie en Snorrie' tijdens uit 1990, het laatste van gezamenlijke project op van goede vriendinnen Annie het op M.G. Schm... Annie het M.G. Schmidt en illustratrice Fiep van Westendorp maakten in 1990 door in het kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en het Snorrie'. Naast hun van jarenlange samenwerking waren ze door ook vriendinnen. uit 'Jorrie en Snorrie' een was hun laatste van gezamenlijke project. op tv Het verhaal gaat over een een trein die naar doelwit wordt van terroristen. Een van feesttrein, op want Fiep tekende zo graag het een trein met uit wielen met spaken, met dus in maakte Annie door er een feesttrein van met want die kon gerust wielen uit met de spaken hebben.

april 2021
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!