Programma gemist?

Over de het totstandkoming het van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit op tv met 1990, het laatste gezamenlijke project van met goede vriendinnen Annie in de M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en door illustratrice Fiep op Westendorp maakten in 1990 in door het kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie'. tijdens Naast hun jarenlange samenwerking door op tv waren ze ook vriendinnen. 'Jorrie en in Snorrie' naar was hun laatste op gezamenlijke project. Het verhaal gaat op tv over de een trein die in doelwit wordt van terroristen. tijdens Een feesttrein, van want Fiep tekende tijdens zo graag een trein met door wielen de met spaken, op dus maakte Annie er een feesttrein uit door van want die het kon gerust wielen met met spaken hebben.

juni 2020
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!