Programma gemist?

Over de op tv totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie uit en op tv Snorrie' uit 1990, in het laatste gezamenlijke project tijdens van goede naar vriendinnen Annie M.G. van Schm... Annie in M.G. Schmidt en illustratrice Fiep door Westendorp maakten uit in 1990 het kinderboekenweekgeschenk van 'Jorrie en Snorrie'. op tv Naast hun met jarenlange samenwerking waren ze de ook vriendinnen. 'Jorrie en op Snorrie' was hun op tv laatste tijdens gezamenlijke project. Het verhaal gaat in over een van trein van die doelwit wordt van terroristen. op Een feesttrein, want Fiep van tekende zo uit graag een trein het met naar wielen met spaken, dus maakte Annie een er een feesttrein in tijdens van want die op kon gerust wielen het met spaken hebben.

augustus 2021
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!