Programma gemist?

Over naar de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk uit 'Jorrie en Snorrie' uit de 1990, in het laatste gezamenlijke de project van door goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie het M.G. het Schmidt en illustratrice op tv Fiep Westendorp in maakten in 1990 het in kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en op tv Snorrie'. Naast hun jarenlange op samenwerking waren ze ook met van vriendinnen. 'Jorrie en Snorrie' een was hun laatste gezamenlijke project. de Het verhaal gaat op tv in over een trein die doelwit een wordt het van terroristen. Een feesttrein, want op tv Fiep van tekende zo graag een trein in met wielen naar met spaken, dus maakte van Annie met er een feesttrein van de want die kon gerust door wielen met spaken de hebben.

oktober 2020
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!