Programma gemist?

Over de het totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk op tv 'Jorrie en Snorrie' in uit het 1990, het laatste gezamenlijke project een van goede vriendinnen van Annie met M.G. Schm... Annie M.G. van Schmidt en illustratrice Fiep met Westendorp maakten in van 1990 in het kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en door Snorrie'. Naast hun jarenlange samenwerking uit waren ze ook op tv vriendinnen. het 'Jorrie en uit Snorrie' was hun laatste in gezamenlijke project. naar Het verhaal gaat over een trein naar die doelwit de wordt van terroristen. Een van feesttrein, want met Fiep tekende zo graag het de een trein met in wielen met spaken, dus een maakte Annie van er een feesttrein van want die uit naar kon gerust wielen van met spaken hebben.

juli 2020
17-12-2016 16:20

Annie en Fiep maken een boek

Annie en Fiep maken een boek - Annie en Fiep maken een boek

Over de totstandkoming van kinderboekenweekgeschenk 'Jorrie en Snorrie' uit 1990, het laatste gezamenlijke project van goede vriendinnen Annie M.G. Schm... Annie M.G. Schmidt en illustratrice Fiep Westendorp maakten in 1990 het kinderboeken...

Annie en Fiep maken een boek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie en Fiep maken een boek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie en Fiep maken een boek bij Annie en Fiep maken een boek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie en Fiep maken een boek. Heb je een uitzending van Annie en Fiep maken een boek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie en Fiep maken een boek gemist

Uitzending gemist van Annie en Fiep maken een boek? Hier kun je alle uitzendingen van Annie en Fiep maken een boek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!