Programma gemist?

Vanavond wordt de naar grote kerstshow Het op Kerst Muziekgala uitgezonden. op In deze door familieshow krijgen de kinderen de kans om in hun met muzikale talenten te tonen aan op niemand tijdens minder dan Koningin Máxima in een het in vol Koninklijk Theater uit Carré. In een sfeervol met kerstdecor zullen de kinderen en bekende artiesten een zoals Nick & Simon, op Gers Pardoel, Maan en op Andre van Duin naar optredens in allerlei van genres en stijlen uit verzorgen. Het muzikale uit spektakel wordt in gepresenteerd een door Jetske van den op tv Elsen en Pepijn de Gunneweg. In de weken met voorafgaand aan Het Kerst Muziekgala de in 2016 hebben presentatoren Jetske en op tv Pepijn op in de BZT door Muziek Show de BZT Band XXL naar op tv samengesteld. Een spectaculaire muziekwedstrijd waarin alle een groepen uit 5, 6 en 7 in een Nederland een inzending van op konden sturen om een te strijden voor op een plekje in van de grote eenmalige band en uiteindelijk op tv door een optreden in de kerstshow voor uit Koningin Máxima. Het uiteindelijke van doel van op tv de avond door is te laten het zien dat muziek maken de voor iedereen is in en dat alle kinderen de op school recht van door zouden moeten hebben op muziekles. het Muziek maken is op tv leuk en naar het vergroot je wereld; een je wordt naar er slimmer, tijdens socialer en creatiever van van.

september 2020
18-12-2016 20:20

Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Het Kerst Muziekgala 2016 - Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol k...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2016 bij Het Kerst Muziekgala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2016. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!