Programma gemist?

Vanavond een wordt de grote kerstshow in Het door Kerst Muziekgala uitgezonden. In het deze familieshow krijgen kinderen de het kans om hun door muzikale in talenten te tonen aan niemand het de minder dan Koningin Máxima de in een vol Koninklijk op Theater een Carré. In een sfeervol kerstdecor het zullen het kinderen en bekende het artiesten zoals Nick in & Simon, Gers Pardoel, in Maan en Andre het van Duin optredens tijdens in allerlei genres uit en stijlen verzorgen. Het muzikale met spektakel wordt het gepresenteerd door in Jetske van den het Elsen en van Pepijn Gunneweg. In de weken voorafgaand aan de Het Kerst naar Muziekgala met 2016 hebben presentatoren Jetske en Pepijn in in door de BZT de Muziek Show de BZT door Band XXL de samengesteld. Een spectaculaire de muziekwedstrijd waarin alle groepen 5, met 6 op tv en 7 in Nederland een inzending de konden sturen om van te strijden voor de een plekje de in tijdens de grote eenmalige band en uiteindelijk het naar een optreden in met de kerstshow voor de Koningin Máxima. Het uiteindelijke een doel van de avond is op te tijdens laten zien dat muziek maken naar voor iedereen is en in dat met alle kinderen naar op school recht zouden moeten naar hebben op muziekles. Muziek van maken is uit leuk en in het vergroot je wereld; uit je wordt uit er slimmer, socialer en creatiever met uit van.

juli 2021
18-12-2016 20:20

Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Het Kerst Muziekgala 2016 - Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol k...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2016 bij Het Kerst Muziekgala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2016. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!