Programma gemist?

Vanavond tijdens wordt de grote kerstshow Het het Kerst het Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow tijdens in krijgen kinderen de kans om de hun muzikale talenten te een tonen aan een niemand minder op dan Koningin door Máxima in een vol Koninklijk Theater van Carré. In met een in sfeervol kerstdecor zullen kinderen op en bekende met artiesten zoals Nick & door Simon, Gers op tv Pardoel, Maan en tijdens Andre van Duin optredens in op tv allerlei genres naar en stijlen verzorgen. Het muzikale op spektakel wordt in gepresenteerd door Jetske op tv van in den Elsen en Pepijn Gunneweg. In in de weken voorafgaand aan een Het Kerst Muziekgala van het 2016 hebben presentatoren Jetske en Pepijn met in de op tv BZT tijdens Muziek Show de BZT Band de XXL samengesteld. op Een spectaculaire muziekwedstrijd waarin door alle groepen op tv 5, 6 en in 7 in Nederland een van inzending het konden sturen om te strijden een voor het een plekje in de uit grote eenmalige band en uiteindelijk op een optreden in een de kerstshow van voor Koningin Máxima. Het uiteindelijke uit doel van de op een avond is te laten zien dat naar muziek maken voor door iedereen tijdens is en dat alle kinderen tijdens op naar school recht zouden moeten hebben uit op door muziekles. Muziek tijdens maken is leuk op en het vergroot je wereld; je door wordt er slimmer, een socialer op tv en creatiever tijdens van.

januari 2021
18-12-2016 20:20

Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Het Kerst Muziekgala 2016 - Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol k...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2016 bij Het Kerst Muziekgala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2016. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!