Programma gemist?

Vanavond op wordt de grote op tv kerstshow Het uit Kerst Muziekgala uitgezonden. het In deze familieshow krijgen kinderen van de kans met om hun muzikale de talenten te de tonen aan niemand minder op dan Koningin Máxima tijdens in een vol Koninklijk Theater uit Carré. op tv In een uit sfeervol kerstdecor zullen kinderen en op tv bekende artiesten in zoals Nick op tv & Simon, Gers op Pardoel, Maan en het Andre van Duin optredens in het allerlei genres en het stijlen op tv verzorgen. Het muzikale spektakel wordt gepresenteerd tijdens tijdens door Jetske van den Elsen en naar Pepijn Gunneweg. In een de weken van voorafgaand aan Het Kerst op Muziekgala 2016 hebben het presentatoren Jetske naar en Pepijn in van de BZT Muziek Show met de BZT Band met XXL samengesteld. Een van spectaculaire muziekwedstrijd waarin alle van het groepen 5, 6 en de 7 in Nederland een tijdens inzending de konden sturen om te van strijden voor een plekje naar in de grote eenmalige door band en uiteindelijk de een optreden in een de kerstshow voor uit Koningin Máxima. Het uiteindelijke een op tv doel van de avond op is te laten de zien dat muziek naar maken voor iedereen is en een in dat alle kinderen op door school recht van zouden moeten hebben naar op muziekles. Muziek maken is leuk op en het door vergroot je naar wereld; je wordt uit er slimmer, socialer en creatiever met naar van.

mei 2020
18-12-2016 20:20

Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Het Kerst Muziekgala 2016 - Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol k...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2016 bij Het Kerst Muziekgala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2016. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!