Programma gemist?

Vanavond wordt de door grote kerstshow Het op op Kerst Muziekgala uitgezonden. uit In deze familieshow uit krijgen kinderen de kans om hun in muzikale op talenten te tonen aan niemand het minder dan het Koningin Máxima in een het vol Koninklijk uit Theater Carré. op tv In een sfeervol tijdens kerstdecor zullen de kinderen en bekende artiesten op tv zoals Nick een & Simon, Gers de Pardoel, Maan en uit Andre van Duin het optredens in allerlei genres en de stijlen verzorgen. door Het muzikale spektakel wordt gepresenteerd uit uit door Jetske van den Elsen een en Pepijn op Gunneweg. In de uit weken voorafgaand aan Het Kerst Muziekgala tijdens 2016 hebben met presentatoren Jetske en Pepijn op in de op tv BZT Muziek Show van de BZT door Band XXL samengesteld. Een de spectaculaire muziekwedstrijd op waarin alle groepen 5, 6 het op en 7 in van Nederland een inzending konden sturen om op tv door te strijden voor een plekje een in tijdens de grote eenmalige band en uiteindelijk een een optreden een in op de kerstshow voor Koningin het Máxima. Het uiteindelijke met doel van de avond is te uit laten van zien dat muziek door maken voor iedereen is het en met dat alle kinderen op school tijdens recht zouden moeten op hebben op muziekles. in Muziek de maken is leuk en naar het vergroot je wereld; de je wordt het er slimmer, socialer en naar creatiever de van.

mei 2021
18-12-2016 20:20

Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Het Kerst Muziekgala 2016 - Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol k...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2016 bij Het Kerst Muziekgala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2016. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!