Programma gemist?

Vanavond van wordt de grote kerstshow Het het Kerst Muziekgala uitgezonden. op tv In deze familieshow een krijgen op kinderen de kans om op tv hun muzikale talenten te naar tonen door aan niemand van minder dan Koningin Máxima naar in een met vol Koninklijk Theater Carré. het In een sfeervol kerstdecor zullen op tijdens kinderen en bekende naar artiesten zoals Nick & Simon, Gers tijdens Pardoel, Maan van en Andre van uit Duin optredens in allerlei het genres in en stijlen verzorgen. de Het muzikale spektakel tijdens wordt gepresenteerd door uit Jetske van het den Elsen en tijdens Pepijn Gunneweg. In de weken voorafgaand uit aan Het Kerst Muziekgala op 2016 hebben presentatoren op Jetske op tv en Pepijn de in de BZT Muziek op Show de het BZT Band XXL samengesteld. Een door spectaculaire muziekwedstrijd de waarin alle groepen 5, 6 in en 7 in naar Nederland door een inzending konden sturen om een te strijden van voor een plekje in op tv de grote een eenmalige band en uiteindelijk in een een optreden in op de kerstshow voor Koningin in Máxima. Het uiteindelijke doel van tijdens de avond een is te laten op zien dat muziek maken voor op naar iedereen is en dat alle kinderen het op een school recht zouden moeten hebben in op muziekles. op tv Muziek maken is leuk de en het de vergroot je wereld; naar je wordt het er slimmer, socialer en creatiever het een van.

juli 2020
18-12-2016 20:20

Kerstshow: Het Kerst Muziekgala 2016

Het Kerst Muziekgala 2016 - Het Kerst Muziekgala 2016

Vanavond wordt de grote kerstshow Het Kerst Muziekgala uitgezonden. In deze familieshow krijgen kinderen de kans om hun muzikale talenten te tonen aan niemand minder dan Koningin Máxima in een vol Koninklijk Theater Carré. In een sfeervol k...

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2016 bij Het Kerst Muziekgala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2016. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2016 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!